Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ας τα κάνει για 12 μήνες τουλάχιστον μην χάνει τόσους συνδρομητές. 

Αφού απεριόριστα μόνο η Cosmote μπορεί να δώσει στην καρτοκινητη.

Nova only Edge SA For Ever.. 

6 ώρες πριν, HEO said:

απο περιεργεια πες μας τι τιμη σου ειπε

Αύριο θα ενημερώσω δεν πρόλαβα σήμερα 

3 minutes ago, Dimitris_15 said:

Τα Χριστούγεννα δηλαδή όχι τη παραμονή..λολ

Ελπίζω μη στη χρέωσαν. 

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

53 minutes ago, Dimitris_15 said:

Έχω ανεβάσει προσφορά πιο πίσω αν σε ενδιαφέρει. 

Υγ. Δεν έχω καμία σχέση με νόβα κ πωλήσεις γιατί έτσι όπως το έγραψα αυτό φαίνεται. 🚨

14 ώρες πριν, Dimitris_15 said:

Πήγα ρώτησα σήμερα μου είπε δωρεάν είναι αλλά με συνδυασμό κάρτας που είναι 15€ κοστίζει 15€ αλλά χωρίς την κάρτα ανανέωσης δωρεάν είναι 

1 ώρα πριν, Dimitris_15 said:

Πήγα ρώτησα σήμερα μου είπε δωρεάν είναι αλλά με συνδυασμό κάρτας που είναι 15€ κοστίζει 15€ αλλά χωρίς την κάρτα ανανέωσης δωρεάν είναι 

αρα μπορεις να το παρεις δωρεαν θα εχει μεσα 0.01

και να το κρατησεις για εισερχομενες εναν χρονο, χωρις να βαλεις το χερι στην τσεπη

🙂

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

18 minutes ago, HEO said:

αρα μπορεις να το παρεις δωρεαν θα εχει μεσα 0.01

και να το κρατησεις για εισερχομενες εναν χρονο, χωρις να βαλεις το χερι στην τσεπη

🙂

Ακριβώς οπότε μπορεί να αγοράσω ένα είδη έχω ένα καρτοκινητο της Q με 0.02€ και επέκταση της διάρκειας από 11/12/2024 σε 23/02/2024 χωρίς να κάνω κάτι 

Ώστε μπορεί να αγοράσω ένα να το χρησιμοποιήσω και να το αφήσω αταιστο για ένα χρόνο με εισερχόμενες 

Edited by Dimitris_15

On 21/12/2024 at 11:46 ΠΜ, elkons said:

Μπορείς να μας πεις ποιο κατάστημα, έστω σε προσωπικό μήνυμα;

Ήταν ένα κατάστημα στην Πάτρα, αλλά επειδή είναι πολύ εξυπηρετικό το κοριτσάκι εκεί, φαντάζομαι ότι το είπε λόγω άγνοιας. 

Τελικά πήγα σε άλλο κατάστημα και έκανα ανανέωση με 8€ κανονικά.

Βέβαια είχα ρωτήσει πριν και στην εξυπηρέτηση πελατών και με είχαν διαβεβαιώσει ότι ισχύει.

1 minute ago, nininikos said:

Ήταν ένα κατάστημα στην Πάτρα, αλλά επειδή είναι πολύ εξυπηρετικό το κοριτσάκι εκεί, φαντάζομαι ότι το είπε λόγω άγνοιας. 

Τελικά πήγα σε άλλο κατάστημα και έκανα ανανέωση με 8€ κανονικά.

Βέβαια είχα ρωτήσει πριν και στην εξυπηρέτηση πελατών και με είχαν διαβεβαιώσει ότι ισχύει.

Απλώς είχαν δασκαλέψει στη κοπέλα να λέει έτσι και όσοι το ξέρουν ήδη να μη φανε αυτοί το κράξιμο αλλά εκείνη. Κρίμα. Έτσι γίνεται συνήθως δεν είναι κάτι καινούργιο ειδικά στους νέους το δείχνουν αφεντικά οι πιο παλιοί. 

Και δεν αναφέρομαι φυσικά μόνο στη nova,σε όλες γίνεται αυτό. 

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

Έχω μάθει ότι στην νόβα δεν γίνεται καν φραγή ακόμη και μετά το πέρας των 4 μηνών και στο 1 έτος διακόπτονται όλα και στο 1 έτος και 4 μήνες μέχρι την διαγραφή του αριθμού στέλνεται κιόλας το μήνυμα στην κατάργηση του αριθμού το έμαθα σήμερα 

3 ώρες πριν, Dimitris_15 said:

Έχω μάθει ότι στην νόβα δεν γίνεται καν φραγή ακόμη και μετά το πέρας των 4 μηνών και στο 1 έτος διακόπτονται όλα και στο 1 έτος και 4 μήνες μέχρι την διαγραφή του αριθμού στέλνεται κιόλας το μήνυμα στην κατάργηση του αριθμού το έμαθα σήμερα 

Έτσι γίνεται συνήθως. Σε μένα πριν 2μηνες περίπου σε γραμμή που χρησιμοποιούν οι γονείς μου όποτε πάνε στο χωριο( που σημαίνει ότι μπαίνει κάρτα μια στο τόσο) μολις έληξε το υπόλοιπο την ιδια μέρα έγινε και φραγή στα πάντα. Καλούσα στο νούμερο και η κλήση έπεφτε στο κενό. Τα συμπεράσματα δικά σου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

4 ώρες πριν, Dimitris_15 said:

Ανεπίσημα αφήνει εισερχόμενες και μετά το 4μηνο απο την τελευταία ανανέωση, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Στο σαιτ παντως γραφει οτι στο 4μηνο μπαίνει φραγή.

Welcome to Hotel California... Στην Nova εύκολα μπορείς να μπεις, αλλά δύσκολα να βγεις 😄

Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

1 hour ago, mips said:

Έτσι γίνεται συνήθως. Σε μένα πριν 2μηνες περίπου σε γραμμή που χρησιμοποιούν οι γονείς μου όποτε πάνε στο χωριο( που σημαίνει ότι μπαίνει κάρτα μια στο τόσο) μολις έληξε το υπόλοιπο την ιδια μέρα έγινε και φραγή στα πάντα. Καλούσα στο νούμερο και η κλήση έπεφτε στο κενό. Τα συμπεράσματα δικά σου.

Ήταν κλειστό διότι αν ναι τότε έτσι είναι πέφτει η γραμμή σε 2G και δεν κάνει κλήση η απλά έλεγε ότι ο συνδρομητής που καλέσατε προσωρινά κλήσεις 

Διότι εγώ όταν πρώτο πήρα το Q το χρησιμοποίησα για ένα μήνα μετά το είχα παρατηρήσει στο κινητό μου για 5 μήνες λαμβανα κανονικά κλήσεις κτλ μετά έβαλα μια κάρτα ώστε να το ξανά χρησιμοποιήσω κάποιες φορές ανάλογα την τύχη που έχει ο καθένας μας

To νούμερο που έχω για τις τράπεζες κλπ το έφερα στην νόβα τον Αύγουστο 

Δεν του έχω βάλει ΠΟΤΈ κάρτα,  δέχεται ακόμα εισερχόμενες και μηνύματα 

Να προσθέσω -γιατι έχει την σημασία του- είναι καθημερινά ανοικτό τουλάχιστον 10 με 22

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

30 minutes ago, VIPdriver said:

Ανεπίσημα αφήνει εισερχόμενες και μετά το 4μηνο απο την τελευταία ανανέωση, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Στο σαιτ παντως γραφει οτι στο 4μηνο μπαίνει φραγή.

Ρώτησα εκτός και αν έπεσα σε κανέναν άσχετο 

Just now, HEO said:

To νούμερο που έχω για τις τράπεζες κλπ το έφερα στην νόβα τον Αύγουστο 

Δεν του έχω βάλει ΠΟΤΈ κάρτα,  δέχεται ακόμα εισερχόμενες και μηνύματα 

Και εγώ είχα να του βάλω από το καλοκαίρι και δούλευε κανονικά μετά έβαλα μια ώστε να παραμείνει ενεργό για άλλον έναν χρόνο 

Just now, VIPdriver said:

ΥΓ. Για το λινκ του padu πηγαινε το ποστ μου

Το είδα το έχω κάνει 

1 hour ago, Dimitris_15 said:

Ήταν κλειστό διότι αν ναι τότε έτσι είναι πέφτει η γραμμή σε 2G και δεν κάνει κλήση η απλά έλεγε ότι ο συνδρομητής που καλέσατε προσωρινά κλήσεις 

Διότι εγώ όταν πρώτο πήρα το Q το χρησιμοποίησα για ένα μήνα μετά το είχα παρατηρήσει στο κινητό μου για 5 μήνες λαμβανα κανονικά κλήσεις κτλ μετά έβαλα μια κάρτα ώστε να το ξανά χρησιμοποιήσω κάποιες φορές ανάλογα την τύχη που έχει ο καθένας μας

Τα γνωρίζω αυτά που γράφεις φίλε μου. Το τηλέφωνο δεν ήταν κλειστό. Ισως έπεσα στην περίπτωση. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Just now, mips said:

Τα γνωρίζω αυτά που γράφεις φίλε μου. Το τηλέφωνο δεν ήταν κλειστό. Ισως έπεσα στην περίπτωση. 

Έχεις δίκιο 

1 hour ago, Dimitris_15 said:

Ρώτησα εκτός και αν έπεσα σε κανέναν άσχετο 

Μην απορείς γιατί εκεί μέσα υπάρχουν πολλοί άσχετοι. Δυστηχως το έχουμε διαπιστώσει όλοι μας κατά καιρούς σε διαφορετικές περιπτώσεις ο καθένας μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ