Antonio21 Δημ. Δευτέρα στις 10:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:14 μμ Ας τα κάνει για 12 μήνες τουλάχιστον μην χάνει τόσους συνδρομητές. Αφού απεριόριστα μόνο η Cosmote μπορεί να δώσει στην καρτοκινητη. 8 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Δευτέρα στις 10:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:33 μμ 6 ώρες πριν, HEO said: απο περιεργεια πες μας τι τιμη σου ειπε Αύριο θα ενημερώσω δεν πρόλαβα σήμερα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 10:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:37 μμ 3 minutes ago, Dimitris_15 said: Αύριο θα ενημερώσω δεν πρόλαβα σήμερα Τα Χριστούγεννα δηλαδή όχι τη παραμονή..λολ Ελπίζω μη στη χρέωσαν. 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Δευτέρα στις 11:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:27 μμ 53 minutes ago, Dimitris_15 said: Αύριο θα ενημερώσω δεν πρόλαβα σήμερα Έχω ανεβάσει προσφορά πιο πίσω αν σε ενδιαφέρει. Υγ. Δεν έχω καμία σχέση με νόβα κ πωλήσεις γιατί έτσι όπως το έγραψα αυτό φαίνεται. 🚨 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Τρίτη στις 12:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:39 μμ 14 ώρες πριν, Dimitris_15 said: Αύριο θα ενημερώσω δεν πρόλαβα σήμερα Πήγα ρώτησα σήμερα μου είπε δωρεάν είναι αλλά με συνδυασμό κάρτας που είναι 15€ κοστίζει 15€ αλλά χωρίς την κάρτα ανανέωσης δωρεάν είναι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τρίτη στις 02:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:34 μμ 1 ώρα πριν, Dimitris_15 said: Πήγα ρώτησα σήμερα μου είπε δωρεάν είναι αλλά με συνδυασμό κάρτας που είναι 15€ κοστίζει 15€ αλλά χωρίς την κάρτα ανανέωσης δωρεάν είναι αρα μπορεις να το παρεις δωρεαν θα εχει μεσα 0.01 και να το κρατησεις για εισερχομενες εναν χρονο, χωρις να βαλεις το χερι στην τσεπη 🙂 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Τρίτη στις 02:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:36 μμ (edited) 18 minutes ago, HEO said: αρα μπορεις να το παρεις δωρεαν θα εχει μεσα 0.01 και να το κρατησεις για εισερχομενες εναν χρονο, χωρις να βαλεις το χερι στην τσεπη 🙂 Ακριβώς οπότε μπορεί να αγοράσω ένα είδη έχω ένα καρτοκινητο της Q με 0.02€ και επέκταση της διάρκειας από 11/12/2024 σε 23/02/2024 χωρίς να κάνω κάτι Ώστε μπορεί να αγοράσω ένα να το χρησιμοποιήσω και να το αφήσω αταιστο για ένα χρόνο με εισερχόμενες Edited Τρίτη στις 02:54 μμ by Dimitris_15 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. Τρίτη στις 08:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:27 μμ On 21/12/2024 at 11:46 ΠΜ, elkons said: Μπορείς να μας πεις ποιο κατάστημα, έστω σε προσωπικό μήνυμα; Ήταν ένα κατάστημα στην Πάτρα, αλλά επειδή είναι πολύ εξυπηρετικό το κοριτσάκι εκεί, φαντάζομαι ότι το είπε λόγω άγνοιας. Τελικά πήγα σε άλλο κατάστημα και έκανα ανανέωση με 8€ κανονικά. Βέβαια είχα ρωτήσει πριν και στην εξυπηρέτηση πελατών και με είχαν διαβεβαιώσει ότι ισχύει. 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 08:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:31 μμ 1 minute ago, nininikos said: Ήταν ένα κατάστημα στην Πάτρα, αλλά επειδή είναι πολύ εξυπηρετικό το κοριτσάκι εκεί, φαντάζομαι ότι το είπε λόγω άγνοιας. Τελικά πήγα σε άλλο κατάστημα και έκανα ανανέωση με 8€ κανονικά. Βέβαια είχα ρωτήσει πριν και στην εξυπηρέτηση πελατών και με είχαν διαβεβαιώσει ότι ισχύει. Απλώς είχαν δασκαλέψει στη κοπέλα να λέει έτσι και όσοι το ξέρουν ήδη να μη φανε αυτοί το κράξιμο αλλά εκείνη. Κρίμα. Έτσι γίνεται συνήθως δεν είναι κάτι καινούργιο ειδικά στους νέους το δείχνουν αφεντικά οι πιο παλιοί. Και δεν αναφέρομαι φυσικά μόνο στη nova,σε όλες γίνεται αυτό. 7 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Χθες στς 08:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:20 πμ 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Έχω μάθει ότι στην νόβα δεν γίνεται καν φραγή ακόμη και μετά το πέρας των 4 μηνών και στο 1 έτος διακόπτονται όλα και στο 1 έτος και 4 μήνες μέχρι την διαγραφή του αριθμού στέλνεται κιόλας το μήνυμα στην κατάργηση του αριθμού το έμαθα σήμερα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 3 ώρες πριν, Dimitris_15 said: Έχω μάθει ότι στην νόβα δεν γίνεται καν φραγή ακόμη και μετά το πέρας των 4 μηνών και στο 1 έτος διακόπτονται όλα και στο 1 έτος και 4 μήνες μέχρι την διαγραφή του αριθμού στέλνεται κιόλας το μήνυμα στην κατάργηση του αριθμού το έμαθα σήμερα Έτσι γίνεται συνήθως. Σε μένα πριν 2μηνες περίπου σε γραμμή που χρησιμοποιούν οι γονείς μου όποτε πάνε στο χωριο( που σημαίνει ότι μπαίνει κάρτα μια στο τόσο) μολις έληξε το υπόλοιπο την ιδια μέρα έγινε και φραγή στα πάντα. Καλούσα στο νούμερο και η κλήση έπεφτε στο κενό. Τα συμπεράσματα δικά σου. 7 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 4 ώρες πριν, Dimitris_15 said: Έχω μάθει ότι στην νόβα δεν γίνεται καν φραγή ακόμη και μετά το πέρας των 4 μηνών και στο 1 έτος διακόπτονται όλα και στο 1 έτος και 4 μήνες μέχρι την διαγραφή του αριθμού στέλνεται κιόλας το μήνυμα στην κατάργηση του αριθμού το έμαθα σήμερα Ανεπίσημα αφήνει εισερχόμενες και μετά το 4μηνο απο την τελευταία ανανέωση, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Στο σαιτ παντως γραφει οτι στο 4μηνο μπαίνει φραγή. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Welcome to Hotel California... Στην Nova εύκολα μπορείς να μπεις, αλλά δύσκολα να βγεις 😄 Καλά Χριστούγεννα σε όλους. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 1 hour ago, mips said: Έτσι γίνεται συνήθως. Σε μένα πριν 2μηνες περίπου σε γραμμή που χρησιμοποιούν οι γονείς μου όποτε πάνε στο χωριο( που σημαίνει ότι μπαίνει κάρτα μια στο τόσο) μολις έληξε το υπόλοιπο την ιδια μέρα έγινε και φραγή στα πάντα. Καλούσα στο νούμερο και η κλήση έπεφτε στο κενό. Τα συμπεράσματα δικά σου. Ήταν κλειστό διότι αν ναι τότε έτσι είναι πέφτει η γραμμή σε 2G και δεν κάνει κλήση η απλά έλεγε ότι ο συνδρομητής που καλέσατε προσωρινά κλήσεις Διότι εγώ όταν πρώτο πήρα το Q το χρησιμοποίησα για ένα μήνα μετά το είχα παρατηρήσει στο κινητό μου για 5 μήνες λαμβανα κανονικά κλήσεις κτλ μετά έβαλα μια κάρτα ώστε να το ξανά χρησιμοποιήσω κάποιες φορές ανάλογα την τύχη που έχει ο καθένας μας 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν https://www.enikos.gr/media/tin-kyriaki-me-ti-realnews-skanare-kerdise-me-to-paduapp-60/2285671/ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν (edited) To νούμερο που έχω για τις τράπεζες κλπ το έφερα στην νόβα τον Αύγουστο Δεν του έχω βάλει ΠΟΤΈ κάρτα, δέχεται ακόμα εισερχόμενες και μηνύματα Να προσθέσω -γιατι έχει την σημασία του- είναι καθημερινά ανοικτό τουλάχιστον 10 με 22 Edited 14 ώρες πριν by HEO 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 30 minutes ago, VIPdriver said: Ανεπίσημα αφήνει εισερχόμενες και μετά το 4μηνο απο την τελευταία ανανέωση, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Στο σαιτ παντως γραφει οτι στο 4μηνο μπαίνει φραγή. Ρώτησα εκτός και αν έπεσα σε κανέναν άσχετο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Κάνοντας εγγραφη το Nova νούμερο σας, παίρνετε 30.000 ποντους δώρο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Just now, HEO said: To νούμερο που έχω για τις τράπεζες κλπ το έφερα στην νόβα τον Αύγουστο Δεν του έχω βάλει ΠΟΤΈ κάρτα, δέχεται ακόμα εισερχόμενες και μηνύματα Και εγώ είχα να του βάλω από το καλοκαίρι και δούλευε κανονικά μετά έβαλα μια ώστε να παραμείνει ενεργό για άλλον έναν χρόνο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν ΥΓ. Για το λινκ του padu πηγαινε το ποστ μου 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Just now, VIPdriver said: ΥΓ. Για το λινκ του padu πηγαινε το ποστ μου Το είδα το έχω κάνει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 1 hour ago, Dimitris_15 said: Ήταν κλειστό διότι αν ναι τότε έτσι είναι πέφτει η γραμμή σε 2G και δεν κάνει κλήση η απλά έλεγε ότι ο συνδρομητής που καλέσατε προσωρινά κλήσεις Διότι εγώ όταν πρώτο πήρα το Q το χρησιμοποίησα για ένα μήνα μετά το είχα παρατηρήσει στο κινητό μου για 5 μήνες λαμβανα κανονικά κλήσεις κτλ μετά έβαλα μια κάρτα ώστε να το ξανά χρησιμοποιήσω κάποιες φορές ανάλογα την τύχη που έχει ο καθένας μας Τα γνωρίζω αυτά που γράφεις φίλε μου. Το τηλέφωνο δεν ήταν κλειστό. Ισως έπεσα στην περίπτωση. 3 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Just now, mips said: Τα γνωρίζω αυτά που γράφεις φίλε μου. Το τηλέφωνο δεν ήταν κλειστό. Ισως έπεσα στην περίπτωση. Έχεις δίκιο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 1 hour ago, Dimitris_15 said: Ρώτησα εκτός και αν έπεσα σε κανέναν άσχετο Μην απορείς γιατί εκεί μέσα υπάρχουν πολλοί άσχετοι. Δυστηχως το έχουμε διαπιστώσει όλοι μας κατά καιρούς σε διαφορετικές περιπτώσεις ο καθένας μας. 4 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts