elkons Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 5 minutes ago, mips said: Η πλάκα είναι ότι από το 13800 μου είπαν ότι έστειλαν μήνυμα ότι θα γίνει φραγή αλλά για ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ. Τα συμπεράσματα δικά σας. Βλακείες λένε και στη q δεν έλαβα τίποτα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 4 minutes ago, elkons said: Βλακείες λένε και στη q δεν έλαβα τίποτα Μήπως φταίμε εμείς που δεν το λάβαμε το μήνυμα?? 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Βλακείες εννοώ αυτά που λένε στο 13800 Σκέφτομαι σοβαρά να καταργήσω τη Q μόνος μου με έχουν κουράσει και είναι ένα απλό καρτοκινητο ούτε καν συμβόλαιο μια το sms κατάργησης μετά η πίεση να το μετατρέψω ντε και καλά σε συμβόλαιο έχουν κουράσει. Και συνεχίζουν και σε εσάς να σας τρολαρουν. Πολύ σοβαρή εταιρεία... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Τώρα κάποιος πάτησε το κουμπί για τα ντατα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 hour ago, elkons said: Έχουν απωθημένα με τους πελάτες γιατί καθημερινά ακούνε το ευαγγέλιο 😅😅 Λοιπον, Και στην ελληνικη επανασταση πχ 1825 γραφαν οι αγγλικες εφημεριδες ψεμματα/παραλογισμους (πχ οτι δεν ειψε αυτη τη βιαιοτητα που γραφαν οι Βιενεζικες εφημεριδες η Τροπολιτσα), Οπως κι εδω ειναι παραλογο/υπερβαλλον να ζητατε και οχι € εντος 2μηνου και 600αρια, σε σχεση με το λογικο (ισης αξιας δλδ): Οχι ουτε καν καλες υπηρεσιες η μαυρη εταιρια? ΟΚ τουλαχιστον οχι φραγη εισερχομενων για 12 μηνες. Λογικο στο πλαισιο "Ο,τι δινεις παιρνεις , αναλογα". Εστω και με τους "παραλογισμους" (υπερβαλλοντα απο τα αναλογουντα στην ΑΝαξια αυτης της εταιριας) οπου ζητατε παραπανω απο οσα της ΑΝαξιζουν, ΟΚ, Τουλαχιστον καποιοι απο εδω μεσα (username δε λεω) κανουν μωκο, που εδειχναν υπερ του δεοντος πιστη στο "ευαγγελιο": "Ορκιζομαι στην μαυρομπλε εταιρια να πω την αληθεια, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ με τοσα ψεμματα που λεωβκαι δεν ισχυουν μα τον τοιουτιποτα!!". Αλλα με οσα ζητατε το παρακανατε. Αυτα που αναλογουν στην μαυρη εταιρια. Μη το παρακανετε. Θα κλεισει τελειως και οι αλλες 2 εταιριες θα σας δωσουν υπερ του δεοντος ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ/ΑΡΜΟΖΕΙ στη συντριπτικη πλειοψηφια των υπηκοοων αποχαυνωσης/target group. ΚΑΙ ΟΟ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΟΥΝ. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα: "Η Λερναια Υδρα δε κοβεται μαχαιρι. Καιγεται σιγα-σιγα οσπου να καυτηριαστει". Πολυ συγκινησιακη πανουκλα εχετε "κολλησει". Αναμενομενο/προβλεπομενο βεβαια, οπως και το "τρενο" που παραμενετε "επιβατες". Υ.Γ.: Βαζουν αστειακια like οι αναφερομενοι "μωκο".... Ας συνεχισουν. "Τι ειμαι; Οσα εχω κανει ως τωρα στο παρελθον μου. Και αυτο δε προκειται ποτε να αλλαξει ωςπου να φυγει καθεις απο αυτο τον κοσμο". Defacto._ 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν @alteisei κοιτά καψόνι με το πακέτο που κάνουν. Εχει καμπάνα αλλά δεν υπάρχει 😁😁 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 minute ago, hercoulis said: @alteisei κοιτά καψόνι με το πακέτο που κάνουν. Εχει καμπάνα αλλά δεν υπάρχει 😁😁 Θετικά:Έχει φουλ σήμα (αν όχι gsm) Αρνητικά:Σε τρολάρουν ψηφιακά 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Είναι πλασματικό αν αγγίξεις το τηλ πάει στη μια γραμμή Γιαυτο και το αποθανάτησα 📶 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 4 ώρες πριν, HEO said: OK, το λεω αυτο, διοτι ΑΝ ΤΟ ΤΗΕΛΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ συμβαινει αυτο που γραφεις δεν σου λεει κανενα μηνυμα αν το παρεις οτι ο χρηστης εχει την συσκευη ανεργη και κανει λες και ειναι αποσυνδεδεμενο και βεβαια δεν σου ερχονται μηνυμαρα οτι καποιος σε πηρε μονο τα κανονικα SMS μηνυματα μενουν σε αναμονη και οταν το ανοιξεις τα λαμβανεις φυσικα οπως ειπα αν ειναι ανοικτο και συνδεδεμενο δουλευει μια χαρα και κανεις δεν καταλαβαινει τιποτα Όλα ακριβώς ίδια σε μένα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 31 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 31 λεπτά πριν On 5/11/2024 at 6:54 ΠΜ, ParafronGR said: Αυτή η NOVA (ποια NOVA, NOVάρα!), άλλαξε τόσο πολύ που θυμίζει παλιές καλές εποχές TIM. Στο F2G που εχω στο συρτάρι από το Γενάρη αποφάσισαν - αφού μου το έδωσαν για 2 μήνες το καλοκαίρι από το πουθενά και στα μισά του δεύτερου μου το πήραν πίσω - να μου δώσουν την πρώτη του Νοέμβρη ξανά τα 600+600 αλλά χωρίς αυτή τη φορά το 1cent δώρο. Βλέπω την κίνηση τα ξημερώματα της 1ης στο myF2G λέω, "προσπαθουν να με κάνουν να τους βάλω κάρτα". Ανοίγω το τηλ σήμερα από τότε και τί να δω! Μου τα ξαναφάνε όλα!! Σε ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ νούμερο. Κι όχι μόνο μου τα φάγανε, μου στείλανε και ενημερωτικά sms "έχετε καταναλωσει το 80% των λεπτών/mb της προσφοράς". Τους έστειλα μήνυμα στο τσατ να μου εξηγήσουν πώς καταναλωσα τα λεπτά στις 2 τα ξημερωματα με το τηλ κλειστό και η ιστορία έχει ώς εξής: - πώς καταναλωθηκαν τα λεπτά σε κλειστό τηλεφωνο? - ο αριθμό σας φαίνεται απενεργοποιημένος λόγω μη ανανεωσης τους τελευταιους 2 μήνες. - ο αριθμός δεν είναι απενεργοποιημένος, δεχεται κανονικά κλήσεις & μήνυμα. αλλά τι σχεση έχει αυτό? τα mb & τα λεπτά πώς καταναλωθηκαν σε κλειστή συσκευή - επειδή ο αριθμός φαίνεται ανενεργός, έγινε απενεργοποιηση της προσφοράς. - δλδ μου δώσατε από το πουθενα μια προσφορά και μου τη φάγατε μόνοι σας ενώ ξέρατε από πριν οτι ο αριθμός είναι "ανενεργός" για εσάς. - κάποιος θα επικοινωνησει μαζί σας, έχετε αριθμό υπόθεσηςΧΧΧΧ . Καλό απόγευμα. 😛 😛 😛 *θα ανεβασω τα screenshot από τα μηνυματα αργότερα γιατί είναι από ένα αρχαίο xiaomi Καταλάθος το είχα γράψει στο νήμα των συμβολαίων, αλλά και σε μένα τα ίδια έκαναν. 1 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts