alteisei Δημ. Κυριακή στις 06:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:50 μμ Και παλι να αρχισουν τα αφηγηματα δικαιολογησης του "πονου"/"βιασμου" των "κοινων θνητων", απο τους ιδιους τους κοινους θνητους, παρακαλω: Τυπου: 1) "Μα ειναι η ακριβεια , ρε φιλε, τι δε καταλαβαινεις? Καλα μας κανουν!", ασχετως πχ του πως λειτουργει το χρηματιστηριο ρευματος στο προτεκτορατο αυτο. 2) "Μα ολες οι εταιριες κινητης στη χωρα μας βαζουν φραγη ΚΑΙ εισερχομενων στη χωρα μας. Τι δε καταλαβαινεις? Καλα μας κανουν!" , ασχετως του τι συμβαινει σε αλλες χωρες (και οι ευαγγελιζομενες ευρωπας, μαλιστα), ασχετως των υπολοιπων "υπηρεσιων" της μαυρης εταιριας (πχ εξυπηρετηση πελατων μα τελειως γκαου) που αντισταθμιζονται εστω απο ΜΗ φραγη οπως οι αλλες εταιριες. Κλπ Κλπ. Εεεεε αφου τα ζητα ο κ@.... της συντριπτικης πλειοψηφιας στη χωρα της αποχαυνωσης (που εχει αριστα καλλιεργηθει απο το εκπ/κο της συστημα εδω και δεκαετιες για οσους αυτη τη στιγμη (2024) ειναι ενεργοι) και της συγκινησιακης πανουκλας (υπερ παντων η λεβιδιακη libido και μπουρμπερη τα υπολοιπα!) που ουδενας δε ΔΥΝΑΤΑΙ να ΜΗΝ διαφθαρει οσο παραμενει σε δαυτο το ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ: ΚΑΛΑ να παθουν οσοι τις αποδεχτηκαν ακριτα ολες αυτες τις ΚΛΑΣΕΙΣ (τυπους) αφηγηματων. Τα ζητα ο κ@.... τους: Αναμενομενες οι συνεπειες. Το τρενο παει για συγκρουση. Καποιοι τους το λενε και η συντριπτικη πλειοψηφια δε κατεβαινει απο το "τρενο" αφου ΔΕ ΔΥΝΑΤΑΙ αλλως. Ετσι εχει μαθει: Αποχανωθηκατε καλα? (τυπου ερωτησης Τζενη Καρεζη στην ταινια): ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΕΤΑ._ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Κυριακή στις 06:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:54 μμ (edited) 24 minutes ago, VIPdriver said: 24 minutes ago, VIPdriver said: Πιθανό πριν λίγο καιρό να έδωσαν εντολή να ακολουθούν τα προβλεπόμενα και απλά δεν ασχολήθηκαν με εκείνα που ήδη έχουν εισερχόμενες μετά τον 3ο μηνα. Μα δεν είναι προβλεπόμενο να κλείσει το νούμερο στο τριτο μήνα. Είναι χρόνια που το τυπικό είναι τετράμηνο. Edited Κυριακή στις 06:55 μμ by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 06:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:55 μμ 52 minutes ago, mips said: Είμαι στην σοβαρή αυτή εταιρεία 10 χρόνια περίπου. Παίζει κάποιο ρόλο αυτό? Καλώ το νούμερο και η κλήση πέφτει στο κενό ούτε καλεί ούτε ακούγεται κάποιο ηχογραφημένο μήνυμα. Τιποτα είναι νεκρό. Κ εγώ το έπαθα με μια κάρτα Q δεν έβαλαν καν 0,01€ μέσα είναι μηδενισμένη με φραγή 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 06:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:59 μμ 2 minutes ago, kmpatra said: Μα δεν είναι προβλεπόμενο να κλείσει το νούμερο στο τριτο μήνα. Είναι χρόνια που το τυπικό είναι τετράμηνο. Αναφερομαι στη χρονικη στιγμη που μπορει να εδωσαν εντολη, π.χ. χθες να τους ειπαν "οσα θα φτασουν 4ο μηνα, καντε τα φραγη", οπότε όσα ήδη ειναι στον 5ο μηνα κ μετα να μην τα πειραξαν. 2 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 07:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:13 μμ Λοιπόν 11 μήνες το έχω ατάιστο και καλεί. Και μου έκανε κ μια λαδιά. Τι τους λες τώρα;… έχε χάρη που δε μ ενδιαφέρει το νούμερο. Κάνουν και πλακίτσες. Πολλοί θα τσιμπήσουν όμως με τέτοια 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 07:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:17 μμ 2 minutes ago, hercoulis said: Λοιπόν 11 μήνες το έχω ατάιστο και καλεί. Και μου έκανε κ μια λαδιά. Τι τους λες τώρα;… έχε χάρη που δε μ ενδιαφέρει το νούμερο. Δλδ σου έδωσε το δώρο κ αμέσως μετά το πήρε πίσω; 4 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Κυριακή στις 07:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:17 μμ (edited) Ναι ό,τι να ναι στέλνει και σε μένα που είναι μηδενικό το υπόλοιπο εδώ και 5 μήνες σχεδόν, ενω ειχα παρει πριν και τα 600+600. Την άλλη φορά έστειλε ότι κατανάλωσα το 80% απο τις συγκεκριμένες παροχές. Ενώ τη νύχτα ότι μου αποδόθηκαν, και τα έβλεπα και στο υπόλοιπο. Εμενα εξερχόμενες δεν δουλεύουν. Edited Κυριακή στις 07:18 μμ by kmpatra 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 07:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:18 μμ Just now, VIPdriver said: Δλδ σου έδωσε το δώρο κ αμέσως μετά το πήρε πίσω; ναι Just now, kmpatra said: Ναι ό,τι να ναι στέλνει και σε μένα που είναι μηδενικό το υπόλοιπο εδώ και 5 μήνες σχεδόν, ενω ειχα παρει πριν και τα 600+600. Την άλλη φορά έστειλε ότι κατανάλωσα το 80% απο τις συγκεκριμένες παροχές. Ενώ τη νύχτα ότι μου αποδόθηκαν, και τα έβλεπα και στο υπόλοιπο. Φυσικά εξερχόμενες δεν δουλεύουν. οι εξερχόμενες δεν δουλευουν και σε εμένα. κόβουν και τα ντάτα επίσης... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Κυριακή στις 07:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:23 μμ (edited) Και τώρα μόλις που το άνοιξα ξανά ήρθε το μήνυμα με το 80%, που φαίνεται το έστειλαν πέντε παρά τη νύχτα... Κοινώς ότι να ναι Edited Κυριακή στις 07:23 μμ by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 07:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:24 μμ Στα έδωσαν αλλά τα κατανάλωσαν εσωτερικά μάλλον 😂😂 Τραγικοί, δεν το έχω ξανά δει αυτό το χάλι στη καρτοκινητή στις άλλες 2 εταιρείες. Just now, kmpatra said: Και τώρα μόλις που το άνοιξα ξανά ήρθε το μήνυμα με το 80%, που φαίνεται το έστειλαν πέντε παρά τη νύχτα... Κοινώς ότι να ναι Α μωρέ έχουν και χιούμορ οι καλοί.. Τα κατανάλωσε ο Άραβας μάλλον 🥹 🇸🇦🤝🇦🇪✌️✌️ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Κυριακή στις 07:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:27 μμ (edited) Και τώρα ήρθαν μαζεμένα και τα υπόλοιπα sms για τη ληξη, ακριβώς όπως και του φίλου herculis.... 4 minutes ago, elkons said: Στα έδωσαν αλλά τα κατανάλωσαν εσωτερικά μάλλον 😂😂 Ναι μάλλον τα δίνουν και τα καταναλωνει το σύστημα τους μονο του Edited Κυριακή στις 07:28 μμ by kmpatra 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 07:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:28 μμ 7 minutes ago, kmpatra said: Ναι ό,τι να ναι στέλνει και σε μένα που είναι μηδενικό το υπόλοιπο εδώ και 5 μήνες σχεδόν, ενω ειχα παρει πριν και τα 600+600. Την άλλη φορά έστειλε ότι κατανάλωσα το 80% απο τις συγκεκριμένες παροχές. Ενώ τη νύχτα ότι μου αποδόθηκαν, και τα έβλεπα και στο υπόλοιπο. Εμενα εξερχόμενες δεν δουλεύουν. 7 minutes ago, hercoulis said: ναι οι εξερχόμενες δεν δουλευουν και σε εμένα. κόβουν και τα ντάτα επίσης... 1 minute ago, kmpatra said: Και τώρα μόλις που το άνοιξα ξανά ήρθε το μήνυμα με το 80%, που φαίνεται το έστειλαν πέντε παρά τη νύχτα... Κοινώς ότι να ναι 1 minute ago, elkons said: Στα έδωσαν αλλά τα κατανάλωσαν εσωτερικά μάλλον 😂😂 Τραγικοί, δεν το έχω ξανά δει αυτό το χάλι στη καρτοκινητή στις άλλες 2 εταιρείες. Αντε τώρα να τους πάρεις στα σοβαρά, μετα απο αυτην την συμπεριφορά... Μα καλά τόσο προβληματικό σύστημα έχουν; 5 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 07:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:29 μμ 1 minute ago, kmpatra said: Και τώρα ήρθαν μαζεμένα και τα υπόλοιπα sms για τη ληξη, ακριβώς όπως και του φίλου herculis.... Ναι μάλλον τα δίνουν και τα καταναλωνει το σύστημα τους μονο του τα ντάτα σου τα έχουν κόψει εσένα? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 07:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:31 μμ 1 minute ago, kmpatra said: Και τώρα ήρθαν μαζεμένα και τα υπόλοιπα sms για τη ληξη, ακριβώς όπως και του φίλου herculis.... Ναι μάλλον τα δίνουν και τα καταναλωνει το σύστημα τους μονο του Δεν είναι το σύστημα απλώς θέλουν να νιώσεις καλός πελάτης που σ έδωσαν δώρο για να το δείξουν καλοί για να το <<ταΐσεις>> 2 minutes ago, VIPdriver said: Αντε τώρα να τους πάρεις στα σοβαρά, μετα απο αυτην την συμπεριφορά... Μα καλά τόσο προβληματικό σύστημα έχουν; Σιγά τη σοβαρή εταιρεία όλο γκάφες κάνει από εποχή WIND αλλά δε μπορούσαν να τις μαζέψουν και όταν έλεγε κάποιος WIND οι περισσότεροι έλεγαν μακριά, ακόμα έχει τη φήμη δεν έχει σήμα, τώρα έγινε nova κάπως να το μαζέψουν. Δεν είναι το σύστημα προβληματικό, οι ίδιοι έχουν πρόβλημα για να δούμε το sms σαν βλάκες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Κυριακή στις 07:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:38 μμ 6 minutes ago, hercoulis said: τα ντάτα σου τα έχουν κόψει εσένα? Ε ναι, εδω με μηδενικό υπολοιπο λογω χρησης τα κοβανε, τωρα με τη φραγη θα τα αφηναν ανοιχτα? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 07:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:43 μμ Πως να εμπιστευτεί ο κόσμος την εταιρεία αυτή με τον τρόπο αυτό; κρίμα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 07:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:43 μμ 3 minutes ago, kmpatra said: Ε ναι, εδω με μηδενικό υπολοιπο λογω χρησης τα κοβανε, τωρα με τη φραγη θα τα αφηναν ανοιχτα? τσίπιδες. Εντομεταξύ εκεί που είχα 3 γραμμές τώρα είναι χωρις δίκτυο. Να περιμένεις τηλέφωνο σοβαρό και να πάρεις τις κλείσεις σε μήνυμα μετά από ώρες. Άσε.. δε θα πάρω.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. Κυριακή στις 07:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:51 μμ 33 minutes ago, hercoulis said: Λοιπόν 11 μήνες το έχω ατάιστο και καλεί. Και μου έκανε κ μια λαδιά. Τι τους λες τώρα;… έχε χάρη που δε μ ενδιαφέρει το νούμερο. Κάνουν και πλακίτσες. Πολλοί θα τσιμπήσουν όμως με τέτοια Μου το κάνει κάθε πρώτη του μήνα ακριβώς το ίδιο.Λογικα είναι bug γιατί κανονικά δεν θα έπρεπε να μπαίνουν καθόλου μιας και το έχουμε αταιστο μήνες. _________________________________________________________________________________ Θα επιστρέψω σύντομα με νέα για το θρίλερ με τα 1500 και 15γιγα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. Κυριακή στις 08:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:01 μμ 1 ώρα πριν, HEO said: Να ρωτήσω κατι το τηλέφωνο είναι ανοικτό και συνδεδεμένο στο δίκτυο; Εννοείται αυτό 3 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 08:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:07 μμ Σε όσους πρωτοήρθε το σμσ των 600, εγραφε και οτι πρεπει να βαζετε καρτα καθε 2μηνο. Άρα η λογική λέει οτι αυτοματα σας μπαινει καθε μηνα, αλλά μετα βλεπει οτι δεν ανανεωσατε το τελευταίο 2μηνο και το παίρνει πίσω. 5 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. Κυριακή στις 08:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:09 μμ 37 minutes ago, VIPdriver said: Αντε τώρα να τους πάρεις στα σοβαρά, μετα απο αυτην την συμπεριφορά... Μα καλά τόσο προβληματικό σύστημα έχουν; Μάλλον έχουν προβληματικό προσωπικό. Για να γίνουν όλα αυτά που λέμε κάποιος πρέπει να πατήσει κάποια κουμπιά στο κομπιούτερ. 3 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 08:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:12 μμ Έχουν απωθημένα με τους πελάτες γιατί καθημερινά ακούνε το ευαγγέλιο 😅😅 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. Κυριακή στις 08:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:14 μμ 1 ώρα πριν, kmpatra said: Σου εβαλαν οντως φραγη. Δεν έχουν κανένα σχετικό μήνυμα, πάντα στη φραγή γίνεται αυτό που περιγράφεις. Η πλάκα είναι ότι από το 13800 μου είπαν ότι έστειλαν μήνυμα ότι θα γίνει φραγή αλλά για ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ. Τα συμπεράσματα δικά σας. 1 5 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Κυριακή στις 08:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:18 μμ 10 minutes ago, mips said: Εννοείται αυτό OK, το λεω αυτο, διοτι ΑΝ ΤΟ ΤΗΕΛΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ συμβαινει αυτο που γραφεις δεν σου λεει κανενα μηνυμα αν το παρεις οτι ο χρηστης εχει την συσκευη ανεργη και κανει λες και ειναι αποσυνδεδεμενο και βεβαια δεν σου ερχονται μηνυμαρα οτι καποιος σε πηρε μονο τα κανονικα SMS μηνυματα μενουν σε αναμονη και οταν το ανοιξεις τα λαμβανεις φυσικα οπως ειπα αν ειναι ανοικτο και συνδεδεμενο δουλευει μια χαρα και κανεις δεν καταλαβαινει τιποτα 3 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. Κυριακή στις 08:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:20 μμ 4 minutes ago, mips said: Η πλάκα είναι ότι από το 13800 μου είπαν ότι έστειλαν μήνυμα ότι θα γίνει φραγή αλλά για ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ. Τα συμπεράσματα δικά σας. Ε πώς να το πάρεις αφού σου είχαν βάλει φραγή😁Πλάκα κάνω με τους τρελούς που έχουμε μπλέξει 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts