Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η limited edition προσφορά, ξέρει κανείς κάθε πότε βγαίνει ?

Δεν υπάρχουν σταθερές ημερομηνίες.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

1. υπαρχει πακετο που να μπορει να ανανεώνεται αυτόματα αν μεσα βρισκει χρημα;

2.υπαρχει πακετο που να μεταφερει τα λεπτα και τα δεδομενα στον επομενο μηνα αφου ανανεωθει το πακετο πριν τη ληξη του;

3.το ρολοβερ είναι κατι από τα 2 που περιγραφω παραπανω;

4.για να καταλαβω...τι πρεπει να θεωρω προσφορα...τα 100 λεπτα προς ολους ,ας πουμε ποσο θα επρεπε να κοστιζουν; Ενταξει καταλαβαίνω ότι οσο περισσοτερα λεπτα τοσο καλυτερα αλλα προσπαθω να καταλαβω αν τα 500 προς ολους με 4,44 είναι προσφορα… κτλπ…

5.στο αππλικατιον φαινονται 2 ιδια πακετα με 8,5 και με 10.....περιεργο δεν είναι;

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Το app, δεν λειτουργεί ?

Λειτουργεί κανονικά σε εμένα.

Παύλος Παυλίδης 

ειναι κι αυτο ενα πολυ πιθανο ενδεχομενο,εφοσον βεβαια αυτες οι προσφορες με τις οποιες ειναι φορτωμενο,χρησιμοποιουνται.

Για πολλοστή φορα :shifty:

Έχω ένα Q και ένα F2G

εβαζα 5 ευρω το τριμηνο και παλιοτερα και σπανιοτερα (οταν διαρκουσε παραπανω η ανανεωση).΄

Έχω προνομιακο/φοιτητικο/προσφορες σε sms/δωρακια κουτακια κορδελάκια,ότι έχει υπαρξει σε προσφορά και στα 2 νουμερα (χωρίς να κάνω κάτι, αιτηση η καποιο "κολπο") εδω και 3 χρόνια τουλάχιστον.Δέχομαι εβδομαδιαίως γυρω στα 15 μηνυματα σε κάθε νούμερο (αναγκάστηκα να βάλω σίγαση των μηνυμάτων γιατι πραγματικά με αναστάτωναν)

ΕΧΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΣΤΟ F2G ΚΙ ΑΠ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΟ Q.ΑΛΛΕΣ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 3,02 ΕΥΡΩ (ΠΧ 200 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 1GB) ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ 8Χ1GB.

HMOYΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15 ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Q (ΙΟΥΛΙΟΣ 2017) ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ 15ΜΗΝΕΣ Χ 1500ΛΕΠΤΑ+1,5GB κατα το οποιο διαστημα προφανως ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ (ειχα ηδη αλλα 120 λεπτα μηναιως στο Q λογω σταθερου) ΚΑΙ ΕΒΑΖΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 5 ΕΥΡΩ.

Δεν υφίσταται ζήτημα μου έρχονται προσφορές κι αν δε τις ενεργοποιώ τις χάνω.

μου έρχονται όλες και ενεργοποιήσα τοσο λίγες και σε τόσο μεγάλο διάστημα που λιγότερο πραγματικά δε γίνεται.Όσο δεν ενεργοποιώ καμμία προσφορά τοσο στέλνουν μηνυματα (και 3 τη μερα ενιοτε ανα αριθμο)

:cool:

Edited by Don_VitoCorleone

Καλησπέρα και συγνώμη αν έχει αναφερθεί. Δεν βρίσκω το app exclusive πακέτο της f2g για να βάλω της μάνας μου. Έχει καταργηθεί; Ήταν στα θυμάμαι στα 7,5 ευρώ...

Καλησπέρα και συγνώμη αν έχει αναφερθεί. Δεν βρίσκω το app exclusive πακέτο της f2g για να βάλω της μάνας μου. Έχει καταργηθεί; Ήταν στα θυμάμαι στα 7,5 ευρώ...

Ήταν στα 7 ευρώ, αλλά δυστυχώς καταργήθηκε πρόσφατα.

Παύλος Παυλίδης 

μου τηλεφωνούν για καρτοπρόγραμμα με 2 GB (τα άλλα ίδια λεπτά ομιλία κλπ) και 14,5

Πολλά δεν είναι???

αφου παίζουν 3,5 γιγα στα 12 ευρω

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Και παραπάνω γίγα πολλές φορές. Ρώτα μήπως σου δώσουν κάτι καλύτερο σε παροχές ή σε τιμή.

Ήταν στα 7 ευρώ, αλλά δυστυχώς καταργήθηκε πρόσφατα.

Μεγάλη βλακεία. Τη βόλευε αυτό το πακέτο.εχετε να προτείνετε κανένα άλλο πακέτο; Μόνο χρόνος ομιλίας προς όλους την ενδιαφέρει .

Κόψανε τα 5 σμσ δώρο στο πακέτο με τα δέκα ευρώ, κάποιος τους είπε ότι γίνονται ρεζίλι δίνοντας 5 SMS και τα ενσωμάτωσαν
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Μεγάλη βλακεία. Τη βόλευε αυτό το πακέτο.εχετε να προτείνετε κανένα άλλο πακέτο; Μόνο χρόνος ομιλίας προς όλους την ενδιαφέρει .

Μπα τίποτα σκέτο ... κι εγώ τα ίδια με του πατέρα μου... αναγκαστικά τώρα στα 8,5 ευρώ ένα πακέτο που έχει ...

Edited by Yrrah

Κόψανε τα 5 σμσ δώρο στο πακέτο με τα δέκα ευρώ, κάποιος τους είπε ότι γίνονται ρεζίλι δίνοντας 5 SMS και τα ενσωμάτωσαν

καλα γελοιο αυτο με τα 5 μυνηματα το ξερω, αλλα το τελειως κουλο ειναι οτι δεν εχει rollover!! και πιο ακριβο αλλα και οχι rollover ; . αφου τους συμφερει να βαζουμε καρτα καθε μηνα αμα εχει rollover δεν πανε καθολου καλα .

Οταν μας κόψουν το ρολλ οβερ θα γίνει η καταγγελία... Πως θα πάρουμε ταdata μας πίσω
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

καλα γελοιο αυτο με τα 5 μυνηματα το ξερω, αλλα το τελειως κουλο ειναι οτι δεν εχει rollover!! και πιο ακριβο αλλα και οχι rollover ; . αφου τους συμφερει να βαζουμε καρτα καθε μηνα αμα εχει rollover δεν πανε καθολου καλα .
Εγώ βλέπω οτι λέει 500mb rollover. Καλο θα ηταν βέβαια να γίνεται rollover και στα λεπτα ομιλιας και sms αλλά...

Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ βλέπω οτι λέει 500mb rollover. Καλο θα ηταν βέβαια να γίνεται rollover και στα λεπτα ομιλιας και sms αλλά...

Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αλλα μονο η κιου στο προγραμμα q supreme το εχει!.

Μόλις ανανεωσα σε f2g με 10 ευρώ και μου έδωσε την προσφορά των 300' παρότι η ανακοίνωση έλεγε ότι από 14 Φεβρουαρίου πρέπει να ανανεώσεις με 12 ευρώ για να πάρεις την προσφορα

Μόλις ανανεωσα σε f2g με 10 ευρώ και μου έδωσε την προσφορά των 300' παρότι η ανακοίνωση έλεγε ότι από 14 Φεβρουαρίου πρέπει να ανανεώσεις με 12 ευρώ για να πάρεις την προσφορα
Λεφτά σου είχε κρατήσει? Παλιότερα η σου κράτησε τώρα και εάν ναι πόσα?

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Μια διαφήμιση της Wind επαιζε και ελεγε οτι "κατι νεο ερχεται στις 20 Φεβρουαριου"

Ηρθε κατι ;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Αυξήσεις!!

Αυτες διαφημιζαν ?

που επαιζε η διαφημιση? σημερα εχουμε 24

στο ιντερνετ το ειδα, αλλα δεν θυμαμαι περισσοτερα

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova