Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και στις τρεις πληρωνεις για να πας

Πριν 10 μερες σε αλλο νουμερο απο wind σε cosmokarta δεν πληρωσα τιποτα!Μετα εβαλα 10€ τα οποια μπηκαν μεσα!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Λοιπόν σύμφωνα με την εξυπηρέτηση της Wind η φορητότητα σε καρτοκινητο κοστίζει €10 τα οποία όπως μου είπαν δεν μεταφέρονται ποτέ στο λογαριασμό σου υπό οποιαδήποτε μορφη

στα επιστρέφουν μετα απο 3μηνες για 30 ημερες κ οχι για αγορα πακετων. Προυποθετει να εχεις βαλει χρηματα σε αυτο το διαστημα!

Όλα τα μη εμπορικά διαθέσιμα οικονομικά πακέτα, έχουν γυρίσει αυτόματα στο F2G 4, απόρροια της ενιαίας χρέωσης σε όλα τα καρτοκινητά που ανακοινώθηκες πριν λίγους μήνες, ελέγξτε το καλώντας το 693 560 1268 :!:

Όλα τα μη εμπορικά διαθέσιμα οικονομικά πακέτα, έχουν γυρίσει αυτόματα στο F2G 4, απόρροια της ενιαίας χρέωσης σε όλα τα καρτοκινητά που ανακοινώθηκες πριν λίγους μήνες, ελέγξτε το καλώντας το 693 560 1268 :!:

Δεν ισχύει για την Wind card to all. Εχει ένα νούμερο η γιαγιά μου και έχει παραμείνει όπως ήταν. Για τα F2G λογικά θα ισχύει. Δε γνωρίζω τι ισχύει για Momad, AB και Wind international.

Το ίδιο κι εγώ... ενεργοποίησα F2G κάρτα πριν 4 χρόνια αν θυμάμαι καλά,

με το τότε εμπορικό πρόγραμμα Free2all (μη εμπορικό πλέον) και παραμένει ως έχει.

Το ίδιο κι εγώ... ενεργοποίησα F2G κάρτα πριν 4 χρόνια αν θυμάμαι καλά,

με το τότε εμπορικό πρόγραμμα Free2all (μη εμπορικό πλέον) και παραμένει ως έχει.

Αυτό είναι άλλο πράγμα. Το free to all, είναι μη εμπορικά διαθέσιμο ως bonus ανανέωσης, αλλά το πρόγραμμα χρήσης σου, είναι το εμπορικά διαθέσιμο free to go 4, οπότε δεν υφίσταται κάποια αλλαγή.

Δυστυχώς, έφτασε η στιγμή να αποχαιρετήσουμε ένα από τα καλύτερα, (αν όχι το καλύτερο), πακέτο που βγήκε ποτέ. Το F2G 2

Έτυχε να δω το μήνυμα του Dromea και φυσικά το έλεγξα να δω τι ισχύει σχετικά με αυτό.

Έχουμε λοιπόν.

Καλώντας στο 6935601268, (στο 1268 και το 1269 δεν αναφέρεται το πακέτο), διαπίστωσα ότι το πακέτο μου πλέον είναι το F2G 4 :down:

Μετά από κλήσεις που έκανα σε κινητά και σε σταθερό, καθώς και μήνυμα SMS που έστειλα, ισχύει χρέωση ανά λεπτό σε όλα τα εθνικά δίκτυα 0.48 ευρώ/λεπτό, ενώ το SMS παραμένει όπως ήταν στα 0.12 ευρώ

Κρίμα... :(

Peace... Love... Freedom...

πλέον εκτός πακέτων δεν συμφέρει, ευτυχώς υπάρχει το login bonus....Και το φοιτητικό για όλους :)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

πλέον εκτός πακέτων δεν συμφέρει, ευτυχώς υπάρχει το login bonus....Και το φοιτητικό για όλους :)

Ε, όχι και για όλους! Το έστειλαν πράγματι σε αρκετά νούμερα, αλλά δυστυχώς, όχι σε όλα. υ.γ. Η κλήση στον αριθμό 6935601268, είναι χρεώσιμη (το κάλεσα και μου αφαίρεσε 3 λεπτά ομιλίας από το πακέτο μου).

Καλο το blender αλλα ευχαριστω δεν θελω τοσα πολλα.

Αν νομιζουν οτι θα μου παιρνουν 10 ευρω το μηνα κανουν λαθος.

εχω δικαρτο, Θα δινω στην Voda 5ευρω και θα παιρνω 200 η 300 προς ολους, 200 προς voda, ευκολα 500mb, 600+600 προς cu + μπονους ανανεωσης ιντερνετ που φτανει τα 750mb αν δεν κανω λαθος και ακομα πολλα τυχαια μπονους οπως χρονο ομιλιας και ιντερνετ καθε μηνα,

Ξενερωσα εκανα αναπαντητη και μου εφαγε 48σεντ γιατι ο αλλος προλαβε και το σηκωσε,

Αντε να κοψουν και τα 300+1000μβ να παρω και το νουμερο να φυγω.

Edited by drdedus

Ε, όχι και για όλους! Το έστειλαν πράγματι σε αρκετά νούμερα, αλλά δυστυχώς, όχι σε όλα. υ.γ. Η κλήση στον αριθμό 6935601268, είναι χρεώσιμη (το κάλεσα και μου αφαίρεσε 3 λεπτά ομιλίας από το πακέτο μου).

έχεις δίκαιο, οχι αε όλους σε αρκετούς....

να ενημερώσω οτι το login bonus μεταφέρεται ακομη σε νούμερο που εχει περάσει μήνας απο τοτε που ανανέωσε.....

το εξάμηνο στην ανανέωση ισχύει ακομα....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Δυστυχώς, έφτασε η στιγμή να αποχαιρετήσουμε ένα από τα καλύτερα, (αν όχι το καλύτερο), πακέτο που βγήκε ποτέ. Το F2G 2

Έτυχε να δω το μήνυμα του Dromea και φυσικά το έλεγξα να δω τι ισχύει σχετικά με αυτό.

Έχουμε λοιπόν.

Καλώντας στο 6935601268, (στο 1268 και το 1269 δεν αναφέρεται το πακέτο), διαπίστωσα ότι το πακέτο μου πλέον είναι το F2G 4 :down:

Μετά από κλήσεις που έκανα σε κινητά και σε σταθερό, καθώς και μήνυμα SMS που έστειλα, ισχύει χρέωση ανά λεπτό σε όλα τα εθνικά δίκτυα 0.48 ευρώ/λεπτό, ενώ το SMS παραμένει όπως ήταν στα 0.12 ευρώ

Κρίμα... :(

εγω το νουμερο wind free to go που διατηρω το διατηρω για τα μπονουσ που δινει που και που στους συνδρομητες της η wind αλλα και για τα πακετα ιντερνετ που δινει η wind και που τα αλλα 2 δικτυα δεν δινουνε τοσο ογκο με οικονομικες τιμες αλλιως δεν συμφερει μια!.

Μα όλες οι εταιρείες ασύμφορες είναι στα καρτοκινητά αν δεν ενεργοποιείς πακέτα. Απλώς τα καλύτερα πακέτα και μπόνους τα έχει η Wind και κατόπιν η Vodafone.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Το f2g2 το είχα σαν "μηδενικό συμβόλαιο". Όταν δεν είχα μονάδες σε άλλο νούμερο ή όταν δεν ήθελα να βάλω κάρτα, το χρησιμοποιούσα για σύντομες κλήσεις.

Τώρα η χρέωση του είναι απαγορευτική για τέτοια χρήση. Θα καταναλώσω το χρόνο που έχω μέσα και μετά θα το αφήσω να λήξει.

Το αστείο είναι ότι τώρα η wind με βομβαρδίζει με προσφορές (φοιτητικό , διπλασιασμό κτλ ) αλλα δεν...

Τουλάχιστον όσοι μένουν Αθήνα είναι για όλους.

Το f2g2 το είχα σαν "μηδενικό συμβόλαιο". Όταν δεν είχα μονάδες σε άλλο νούμερο ή όταν δεν ήθελα να βάλω κάρτα, το χρησιμοποιούσα για σύντομες κλήσεις.

Τώρα η χρέωση του είναι απαγορευτική για τέτοια χρήση. Θα καταναλώσω το χρόνο που έχω μέσα και μετά θα το αφήσω να λήξει.

Το αστείο είναι ότι τώρα η wind με βομβαρδίζει με προσφορές (φοιτητικό , διπλασιασμό κτλ ) αλλα δεν...

οταν θα καταργηθει η περιαγωγη ( που δεν θα αργησει πλεον ...) να δω τι χρεωσεις θα εχουν τοτε.....

και εγω f2go2 << ειχα>> και απλα θα το κρατησω για τυπικους λογους εως την καταργηση της περιαγωγης και μετα βουρ για ευρωπαικο νουμερο( και οταν λεμε ευρωπαικο ,ευρωπαικο..οχι βουλαγαρικο γιουγκοσλαβικο η δεν ξερω ξερω και γω τι αλλο απο το << ανατολικο>> μπλοκ.. ) :cool:

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

οταν θα καταργηθει η περιαγωγη ( που δεν θα αργησει πλεον ...) να δω τι χρεωσεις θα εχουν τοτε.....

και εγω f2go2 << ειχα>> και απλα θα το κρατησω για τυπικους λογους εως την καταργηση της περιαγωγης και μετα βουρ για ευρωπαικο νουμερο( και οταν λεμε ευρωπαικο ,ευρωπαικο..οχι βουλαγαρικο γιουγκοσλαβικο η δεν ξερω ξερω και γω τι αλλο απο το << ανατολικο>> μπλοκ.. ) :cool:

Ωραία, έστω ότι καταργείται αύριο η περιαγωγή. Πιστεύεις ότι θα συμφέρουν περισσότερο τα "ευρωπαϊκά" νούμερα, από τα ελληνικά? Να σου πω την αλήθεια, δεν το νομίζω. Η Γαλλία δεν έχει καθόλου καρτοκινητά (έχει μόνο συμβόλαια), ενώ στη Γερμανία, τα καρτοκινητά χρεώνουν με 0,09 ευρώ/λεπτό και στην Ιταλία με 0,15 ευρώ/ λεπτό. Πού θα ξαναβρούμε αυτά τα ωραία πακετάκια, με τα 1000' ή 1500' προς όλους? Ασε που θα πούμε το γιγαμπάιτ γιγαμπαϊτάκι, αφού στις περισσότερες "ευρωπαϊκές" χώρες, το ίντερνετ στο κινητό, κοστίζει ακριβά (σε σύγκριση με εμάς).

Γειά χαρά! Έκανα αίτηση να φέρω έναν αριθμό από συμβόλαιο σε f2go και μου αντιπρότειναν το καρτοσύνδεση plus στα 12,40€ τελική τιμή.

Αυτό έχει 600' & 100sms προς όλους, 1000' προς wind, 1Gb και 3€ για κάθε χρήση.

Καλό ακούγεται αλλά μήπως έχει κάποια παγίδα;

Γιατί αυτά τα προγράμματα δεν είναι καθόλου δημοφιλή; Έχουν κάποιο σοβαρό μειονέκτημα;

Έχουν κάποιο σοβαρό μειονέκτημα;

Ναι

Μπορει να σε υπερκαλύπτει ενα 5ευρω πακέτο (200 προς όλους) και με 12,40 να βγάζεις πάνω δίμηνο (πχ εμενα)

Μπορεί να μη θες δέσμευση σε συμβόλαιο (πχ εγω)

Μπορεί να αλλάξουν οι ανάγκες σου σε 2 μήνες και να είσαι ΄δεμενος΄ με συμβόλαιο για 12/18/24 μήνες.

I am the FireStarter

Τα μειονεκτήματα που έχουν όλα τα συμβόλαια δηλαδή.

Σαν καλύψεις μου ταιριάζουν γιατί μιλάω αρκετά, απλά αναρωτιέμαι μήπως παίζει κάτι περίεργο με τα καρτοσυμβόλαια γιατί απ'ότι βλεπω δεν είναι πολύ εμπορικά.

Τα μειονεκτήματα που έχουν όλα τα συμβόλαια δηλαδή.

Σαν καλύψεις μου ταιριάζουν γιατί μιλάω αρκετά, απλά αναρωτιέμαι μήπως παίζει κάτι περίεργο με τα καρτοσυμβόλαια γιατί απ'ότι βλεπω δεν είναι πολύ εμπορικά.

Ο χρόνος ομιλίας σου θα είναι λογικά με ελάχιστη κλήση τα 3 λεπτά αντί για τα 30δευτερόλεπτα που ισχύει στο κανονικό συμβόλαιο. Τα 3 λεπτά φυσικά θα ισχύουν για τα 600 λεπτά ομιλίας. Κατά τα άλλα δεν βλέπω το λόγο να μην το κάνεις μια χαρά πακέτο μου φαίνεται.

Ο χρόνος ομιλίας σου θα είναι λογικά με ελάχιστη κλήση τα 3 λεπτά αντί για τα 30δευτερόλεπτα που ισχύει στο κανονικό συμβόλαιο. Τα 3 λεπτά φυσικά θα ισχύουν για τα 600 λεπτά ομιλίας. Κατά τα άλλα δεν βλέπω το λόγο να μην το κάνεις μια χαρά πακέτο μου φαίνεται.

Έχει αλλάξει αυτό αρκετό καιρό, η ελάχιστη χρέωση είναι το 1' λεπτό.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Έχει αλλάξει αυτό αρκετό καιρό, η ελάχιστη χρέωση είναι το 1' λεπτό.

Στην καρτοσύνδεση, η ελάχιστη χρέωση κλήσης, είναι τα 3 λεπτά, όχι το ένα λεπτό. Στα συμβόλαι, είναι το ένα λεπτο. Αν μπορείς να βρεις φοιτητικό F2G, μόνο τότε δε σε συμφέρει το πακέτο. Διαφορετικά, νομίζω ότι είναι το καλύτερο.

Οι ίδιες παροχές σε f2g (και με λιγότερο χρόνο προς wind/q) κοστίζουν 20-30 ευρώ (αναλογα και με το τι επιλέγεις στο log n' win,τα μπόνους που παίρνεις με ανανέωση κλπ). Οπότε είναι πολύ καλύτερο αυτό που σου δίνουν. Βεβαίως ισχύει ό,τι σου είπε ο sapadak πιο πάνω,εξαρτάται τι χρήση κάνεις και αν και πόσο θες να δεσμευτείς.

Εχει και τα προσθετα πακετα αν θες κατι παραπάνω

Τα καρτοσυμβόλαια πλέον τα προωθουν για μετατροπη καρτοκινητων,και γι'αυτες τις περιπτωσεις που θες να κοψεις το συμβολαιο. Αλλιώς τα κανονικά προγράμματα δεν νομίζω οτι πολυσυμφερουν

Υ.Γ. Ξέρει κανείς αν σε αυτά τα προγράμματα γίνεται έκπτωση λόγω σταθερού?

Edited by kmpatra

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova