kmpatra Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 έχω τα δωρεάν 300μβ λόγω σταθερής wind αλλά εδώ και ενα μήνα δεν συνδέονται τα δεδομένα....πήρα τηλ και μου ειπαν οτι τα έχουν κλειστά διότι δεν υπάρχει υπολοιπο στην κάρτα, τους είπα οτι ποτε δεν είχα και οτι δίνονται δωρεάν, μου είπε οτι πρεπει ανα 6μηνο να υπάρχει κάποιο υπόλοιπο...Υσχυει αυτό? και επίσης...σε καταστημα wind μπορω να βάλω κάποιο ελάχιστο ποσο, έστω και ενα ευρώ? ισχύει,6 μήνες από την ανανέωση ή την ενεργοποίηση πρέπει να ανανεώσεις πάλι,αλλιώς το υπόλοιπο χανεται και δεν μπορεις να χρησιμοποιείς ο,τι δωρεάν έχεις. Το ελάχιστο ποσό ανανέωσης από το κατάστημα ή online με paypal ή πιστωτική/prepaid/χρεωστική κάρτα,είναι 5 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Απ ότι κατάλαβα έχεις την κάρτα mobile broadband. Καταρχάς πλέον από πρώτη του έτους δίνει 500mb τον μήνα και δεν λήγει ούτε θέλει ανανέωση. Την έχω με 0 υπόλοιπο από τότε που ξεκίνησε η προσφορά χωρίς πρόβλημα. Αυτό με την ανανέωση ισχύει για το f2g με τα 120 λεπτά. Ψάξτο καλύτερα, μήπως έχεις πρόβλημα με τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Απ ότι κατάλαβα έχεις την κάρτα mobile broadband. Καταρχάς πλέον από πρώτη του έτους δίνει 500mb τον μήνα και δεν λήγει ούτε θέλει ανανέωση. Την έχω με 0 υπόλοιπο από τότε που ξεκίνησε η προσφορά χωρίς πρόβλημα. Αυτό με την ανανέωση ισχύει για το f2g με τα 120 λεπτά. Ψάξτο καλύτερα, μήπως έχεις πρόβλημα με τις ρυθμίσεις. ναι 500 είναι μου στείλανε και μήνυμα...αλλά δεν μπαίνει,η κάρτα φυσικά και δεν είχε ποτε χρήματα μέσα αφού είναι στα πλαίσια προσφοράς, ουτε καν κλήση μπορείς να κανεις προς wind π.χ. για να τη φορτίσεις! όταν Μίλησα με την εξυπηρέτηση αυτό μου ειπαν..οτι θέλει να βάλω κάποιο ποσο επειδή εκανα το σταθερό τον Ιούνιο, αρα πέρασε ενα εξάμηνο! και οι ρυθμίσεις σωστές είναι...τις συγκρινω με αυτές στο ftg αν είσαι σίγουρος να τους παρω ξανά και να τους πίσω...τι να πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Απ ότι κατάλαβα έχεις την κάρτα mobile broadband. Καταρχάς πλέον από πρώτη του έτους δίνει 500mb τον μήνα και δεν λήγει ούτε θέλει ανανέωση. Την έχω με 0 υπόλοιπο από τότε που ξεκίνησε η προσφορά χωρίς πρόβλημα. Αυτό με την ανανέωση ισχύει για το f2g με τα 120 λεπτά. Ψάξτο καλύτερα, μήπως έχεις πρόβλημα με τις ρυθμίσεις. τι ακριβώς δίνει και πως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 ναι 500 είναι μου στείλανε και μήνυμα...αλλά δεν μπαίνει,η κάρτα φυσικά και δεν είχε ποτε χρήματα μέσα αφού είναι στα πλαίσια προσφοράς, ουτε καν κλήση μπορείς να κανεις προς wind π.χ. για να τη φορτίσεις! όταν Μίλησα με την εξυπηρέτηση αυτό μου ειπαν..οτι θέλει να βάλω κάποιο ποσο επειδή εκανα το σταθερό τον Ιούνιο, αρα πέρασε ενα εξάμηνο! και οι ρυθμίσεις σωστές είναι...τις συγκρινω με αυτές στο ftg αν είσαι σίγουρος να τους παρω ξανά και να τους πίσω...τι να πω! Έχω το ίδιο πακέτο με εσένα από τον Μάιο πέρσι χωρίς καμιά ανανέωση και λειτουργεί κανονικά. Αν δεν έχει γίνει καμιά αλλαγή στους όρους, λειτουργεί κανονικά χωρίς ανανέωση. Ψάξτο αλλά στην εξυπηρέτηση δεν είναι και πολύ ενήμεροι, στείλε και μειλ αν και αργούν να απαντήσουν. τι ακριβώς δίνει και πως?? Είναι μια κάρτα wind broadband που δίνει πλέον 500mb κάθε μήνα δωρεάν λόγο του ότι έχεις σταθερό double play. Δες αναλυτικά στο site τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 τι ακριβώς δίνει και πως?? εδώ είσαι: http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/ Δωρεάν 120’ προς σταθερά και κινητά στο F2G καρτοκινητό σου και δωρεάν 500ΜΒ Mobile Broadband κάθε μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 εδώ είσαι: http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/ Να ρωτήσω κάτι; Έχω δύο F2G, εγώ και η γυναίκα μου. Στο καρτοκινητό της γυναίκας μου, μπαίνουν κάθε μήνα τα 120 λεπτά επειδή έχω και το σταθερό στη Wind. Μπορώ στο δικό μου να ζητήσω να μπαίνουν τα 500MB, ή θα πρέπει να μπαίνουν στο ίδιο νούμερο που παίρνει και τα 120 λεπτά; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Να ρωτήσω κάτι; Έχω δύο F2G, εγώ και η γυναίκα μου. Στο καρτοκινητό της γυναίκας μου, μπαίνουν κάθε μήνα τα 120 λεπτά επειδή έχω και το σταθερό στη Wind. Μπορώ στο δικό μου να ζητήσω να μπαίνουν τα 500MB, ή θα πρέπει να μπαίνουν στο ίδιο νούμερο που παίρνει και τα 120 λεπτά; Δεν γίνεται τίποτε απο αυτα τα δυο που λες. Τα 500 ΜΒ θα φορτώνονται σε αλλη ειδικη καρτα sim που θα σου δωσουν η οποια θα ειναι μονο για ίντερνετ Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Δεν γίνεται τίποτε απο αυτα τα δυο που λες. Τα 500 ΜΒ θα φορτώνονται σε αλλη ειδικη καρτα sim που θα σου δωσουν η οποια θα ειναι μονο για ίντερνετ Έστω και έτσι με βολεύει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι μπορώ παράλληλα να έχω και τις δύο επιλογές, δηλαδή και τα 120 λεπτά και τα 500MB. Νόμιζα ότι ένα από τα δύο μπορούσα να έχω. Αύριο θα πάω σε κατάστημα Wind να ενημερωθώ (ελπίζω) καλύτερα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 έχω τα δωρεάν 300μβ λόγω σταθερής wind αλλά εδώ και ενα μήνα δεν συνδέονται τα δεδομένα....πήρα τηλ και μου ειπαν οτι τα έχουν κλειστά διότι δεν υπάρχει υπολοιπο στην κάρτα, τους είπα οτι ποτε δεν είχα και οτι δίνονται δωρεάν, μου είπε οτι πρεπει ανα 6μηνο να υπάρχει κάποιο υπόλοιπο...Υσχυει αυτό? και επίσης...σε καταστημα wind μπορω να βάλω κάποιο ελάχιστο ποσο, έστω και ενα ευρώ? Κλασικές βλακείες της Wind που σου ζητάει να πληρώσεις για να χρησιμοποιήσεις το δώρο σου. Ρίξε και ένα κράξιμο στο Facebook, πιάνει όταν το βλέπει όλος ο κόσμος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Έστω και έτσι με βολεύει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι μπορώ παράλληλα να έχω και τις δύο επιλογές, δηλαδή και τα 120 λεπτά και τα 500MB. Νόμιζα ότι ένα από τα δύο μπορούσα να έχω. Αύριο θα πάω σε κατάστημα Wind να ενημερωθώ (ελπίζω) καλύτερα. εγώ με ένα δίκαρτο κάνω τη δουλειά μου. στη μία θέση έχω μια κάρτα Q που παίρνει τα 120 και στην άλλη θέση έχω την sim της wind με τα 500MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 (edited) Το iMessage δουλεύει κανονικά και δωρεάν σε free 2 go χωρίς κάποια ενεργοποίηση. Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντησης έχω τα δωρεάν 300μβ λόγω σταθερής wind αλλά εδώ και ενα μήνα δεν συνδέονται τα δεδομένα....πήρα τηλ και μου ειπαν οτι τα έχουν κλειστά διότι δεν υπάρχει υπολοιπο στην κάρτα, τους είπα οτι ποτε δεν είχα και οτι δίνονται δωρεάν, μου είπε οτι πρεπει ανα 6μηνο να υπάρχει κάποιο υπόλοιπο...Υσχυει αυτό? και επίσης...σε καταστημα wind μπορω να βάλω κάποιο ελάχιστο ποσο, έστω και ενα ευρώ? 5€ ελάχιστη ανανέωση σε κατάστημα η PayPal Παιδιά ανανέωση μεςω PayPal μπορώ να κανω και 12-13€ κλπ η μονο 10-15-20 € Edited February 8, 2015 by dchris79 Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Έστω και έτσι με βολεύει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι μπορώ παράλληλα να έχω και τις δύο επιλογές, δηλαδή και τα 120 λεπτά και τα 500MB. Νόμιζα ότι ένα από τα δύο μπορούσα να έχω. Αύριο θα πάω σε κατάστημα Wind να ενημερωθώ (ελπίζω) καλύτερα. Δεν γίνεται τίποτε απο αυτα τα δυο που λες. Τα 500 ΜΒ θα φορτώνονται σε αλλη ειδικη καρτα sim που θα σου δωσουν η οποια θα ειναι μονο για ίντερνετ δεν πρόκειται καποιος να σε ενημερωσει καλυτερα σε καταστημα απο την απαντηση που σου εδωσε ο φιλος @alfeios Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Παιδιά ανανέωση μεςω PayPal μπορώ να κανω και 12-13€ κλπ η μονο 10-15-20 € Μεσω πιστωτικης σιγουρα γινεται.Λογικα γινεται και με paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Γενικά και με PayPal η ανανέωση οποιοδήποτε ακεραίου ποσού πλεον των 5€. Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 εγώ με ένα δίκαρτο κάνω τη δουλειά μου. στη μία θέση έχω μια κάρτα Q που παίρνει τα 120 και στην άλλη θέση έχω την sim της wind με τα 500MB τα 500 mb internet συμβόλαιο ? που έχει αυτό τον όγκο δωρεάν και άμα το υπερβείς σε χρεώνει έξτρα ή είναι καρτοκινητο που μετά σε χρεώνει 1ευρώ για το ίντερνετ όλη μέρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντησης 5€ ελάχιστη ανανέωση σε κατάστημα η PayPal Παιδιά ανανέωση μεςω PayPal μπορώ να κανω και 12-13€ κλπ η μονο 10-15-20 € 5-6-7-8...... Από 5 και πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Πάλι δεν ανανεώνεται η f2g εφαρμογή στο κινητό.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 τα 500 mb internet συμβόλαιο ? που έχει αυτό τον όγκο δωρεάν και άμα το υπερβείς σε χρεώνει έξτρα ή είναι καρτοκινητο που μετά σε χρεώνει 1ευρώ για το ίντερνετ όλη μέρα? Δεν τα έχω υπερβεί, αλλά νομίζω ότι αν σου τελειώσουν απλά δεν θα μπαίνεις στο ιντερνετ, κάτι σαν μονάδες μου φαίνεται ότι είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 τα 500 mb internet συμβόλαιο ? που έχει αυτό τον όγκο δωρεάν και άμα το υπερβείς σε χρεώνει έξτρα ή είναι καρτοκινητο που μετά σε χρεώνει 1ευρώ για το ίντερνετ όλη μέρα? δεν πρόκειται καποιος να σε ενημερωσει καλυτερα σε καταστημα απο την απαντηση που σου εδωσε ο φιλος @alfeios Δεν αμφησβητώ τον @alfeios, απλώς, όπως π.χ. ρωτάει και ο φίλος από πάνω, είμαι περίεργος και εγώ να μάθω τι γίνεται σε περίπτωση που ξεπεράσουμε τα 500MB. Ακόμη χρειάζεται να κάνουμε ανανέωση στην κάρτα αυτή, ή θα μπαίνουν τα 500MB κάθε μήνα και δεν χρειάζεται κάτι άλλο από εμάς; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Όταν ήταν ακόμα 300mb τα είχα τελειώσει και απλά είχε μπλοκάρει το ίντερνετ. Επίσης την κάρτα αυτή όπως μου την έδωσαν πριν πόσους μήνες έτσι την έχω. Αυτόματα ανανεώνεται κάθε μήνα και δεν έχω βάλει ούτε ευρώ μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Παιδιά θελω μια κανω μια ερώτηση. Σε όσους έχουν τα 120' απο συνδυασμό με σταθερή.Μετα απο παρότρυνση φίλου που πήρε τα 120' σε 3 νούμερα ! Πήγα σημερα στη wind και τους είπα οτι θελω να μεταφέρω δυο νούμερα απο συμβόλαιο cosmote σε f2go. Τους είπα για συνδυασμό σταθερού wind και f2g και μου είπαν θα δώσουν στο ένα νούμερο 120' προς όλους.Τοτε είπα σε ένα δικό μου δώσατε σε ολα τα νούμερα κλπ και τότε μου είπαν θα στα δώσουμε και στο αλλο νούμερο αλλά υπάρχει περίπτωση να ελεγχθεί το νούμερο απο τα κεντρικά της wind και τελικά να μην πάρει το μπόνους το δεύτερο νούμερο.Απο την εμπειρία σας ποστευετε οτι υπάρχει περίπτωση να το ψάξει παραπάνω η wind και να κόψει το μπόνους των 120' που θα μου δοθεί απο κατάστημα ;; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Παιδιά θελω μια κανω μια ερώτηση. Σε όσους έχουν τα 120' απο συνδυασμό με σταθερή.Μετα απο παρότρυνση φίλου που πήρε τα 120' σε 3 νούμερα ! Πήγα σημερα στη wind και τους είπα οτι θελω να μεταφέρω δυο νούμερα απο συμβόλαιο cosmote σε f2go. Τους είπα για συνδυασμό σταθερού wind και f2g και μου είπαν θα δώσουν στο ένα νούμερο 120' προς όλους.Τοτε είπα σε ένα δικό μου δώσατε σε ολα τα νούμερα κλπ και τότε μου είπαν θα στα δώσουμε και στο αλλο νούμερο αλλά υπάρχει περίπτωση να ελεγχθεί το νούμερο απο τα κεντρικά της wind και τελικά να μην πάρει το μπόνους το δεύτερο νούμερο.Απο την εμπειρία σας ποστευετε οτι υπάρχει περίπτωση να το ψάξει παραπάνω η wind και να κόψει το μπόνους των 120' που θα μου δοθεί απο κατάστημα ;; 1 σταθερό - 1 καρτοκινητό δικαιούται την προσφορα... όλα τα άλλα δεν ισχύουν. Εκτός κι αν στα περάσουν σε σταθερά αγνώστων, τί άλλο να πω.... :worry: Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 1 σταθερό - 1 καρτοκινητό δικαιούται την προσφορα... όλα τα άλλα δεν ισχύουν. Εκτός κι αν στα περάσουν σε σταθερά αγνώστων, τί άλλο να πω.... :worry: Εχει σταθερο ο πεθερος μου αλλα θελω να περασω το κινητο της γυναικας μου σε εκεινο το σταθερο χωρις να ειναι στο ιδιο ονομα..υπαρχει περίπτωση να δημιουργηθεί θεμα?? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Εξαρτάται από τον-ην υπάλληλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts