WitchKing Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Προς ενημερωση , στο καταστημα Ιλιου αρνηθηκαν να κοψουν την καρτα της wind σε micro. Εντολη της εταιρειας ειπαν. Ε, βέβαια. Γίνεται να χάσει τα €5 η εταιρία; Δεν γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glou77 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Χαιρετώ το forum.. Μετά από χρόνια στην cosmote έβαλα f2g και ψάχνομαι λίγο τώρα στην αρχή: Ξέρει κάποιος να μου πει πώς γίνεται ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του ημερήσιου internet (1 ευρώ) μέσω sms? Στην cosmote γινόταν με sms, στη wind μου είπαν ότι μπορώ μόνο να κλείσω τα δεδομένα από τη συσκευή, αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να μη γίνεται η απενεργοποίηση με sms.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Χαιρετώ το forum.. Μετά από χρόνια στην cosmote έβαλα f2g και ψάχνομαι λίγο τώρα στην αρχή: Ξέρει κάποιος να μου πει πώς γίνεται ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του ημερήσιου internet (1 ευρώ) μέσω sms? Στην cosmote γινόταν με sms, στη wind μου είπαν ότι μπορώ μόνο να κλείσω τα δεδομένα από τη συσκευή, αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να μη γίνεται η απενεργοποίηση με sms.. κληση στο 1231 ατελώς Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Χαιρετώ το forum.. Μετά από χρόνια στην cosmote έβαλα f2g και ψάχνομαι λίγο τώρα στην αρχή: Ξέρει κάποιος να μου πει πώς γίνεται ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του ημερήσιου internet (1 ευρώ) μέσω sms? Στην cosmote γινόταν με sms, στη wind μου είπαν ότι μπορώ μόνο να κλείσω τα δεδομένα από τη συσκευή, αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να μη γίνεται η απενεργοποίηση με sms.. Αλλαξε το apn σε κατι ανυπαρκτο για να μπορεις να το χειριζεσαι κατα το δοκουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glou77 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 κληση στο 1231 ατελώς Είπαν ότι δε γίνεται απενεργοποίηση ιντερνετ με sms . Είναι φαίνεται ένας τρόπος κατά "λάθος" να χρεώνουν που και που τσάμπα 1 ευρώ, όπως διαβάζω και στο forum . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Είπαν ότι δε γίνεται απενεργοποίηση ιντερνετ με sms . Είναι φαίνεται ένας τρόπος κατά "λάθος" να χρεώνουν που και που τσάμπα 1 ευρώ, όπως διαβάζω και στο forum . καλείς το 1231 πατας επιλογη 8. βγαινει υπαλληλος του μιλας κια στο απενεργοποιει Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeCrew Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Δεν τους συμφέρει να χάνουν από κάθε πελάτη 5€ και έτσι δεν θα κόβουν sim και θα σου δίνουν καινούργια. Παράθεση GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glou77 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 καλείς το 1231 πατας επιλογη 8. βγαινει υπαλληλος του μιλας κια στο απενεργοποιει Ακριβώς, ο υπάλληλος όμως κάνει ΓΕΝΙΚΗ απενεργοποίηση του internet και όχι μόνο του ημερίσιου. Για ενεργοποίηση πρέπει να ξανατηλεφωνήσεις και να το κάνουν οι ίδιοι. Αυτή η διαδικασία on/off, στην cosmote γινόταν με ένα sms και ήσουν σίγουρος ότι δε θα χρεωθείς με το 1 ευρώ αν "τυχαία" ενεργοποιούσες τα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ρε παιδιά ο άνθρωπος θέλει να μη χρεώνεται το ημερήσιο Ίντερνετ αλλά να μπορεί να χρησιμοποιεί το Ίντερνετ όταν έχει πακέτο δεδομένων και όχι να απενεργοποιήσει τελείως τα δεδομένα.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Αλλάζει το APN απο gr σε g σκέτο και είναι κομπλε. Και όταν το θελήσει ξανά βάζει το r. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fayeav Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Δεν γίνετε να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία ημερήσιου ίντερνετ. Μόνο να κάνετε απενεργοποίηση όλης της υπηρεσίας. Που σημαίνει ότι δεν θα έχετε καθόλου ίντερνετ στο κινητό μετά. Αυτό ακριβώς μου είπαν από την εξυπηρέτηση όταν τους τηλεφώνησα για τον ίδιο λόγο. Παράθεση :) F A Y E ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Οταν κάνουμε ανανέωση σε κατάστημα πρέπει να ξέρουμε το όνομα του κατόχου του κινητού;Αν δεν το ξερουμε/θελουμε να το πουμε δεν θα κάνουν ανανέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Οταν κάνουμε ανανέωση σε κατάστημα πρέπει να ξέρουμε το όνομα του κατόχου του κινητού;Αν δεν το ξερουμε/θελουμε να το πουμε δεν θα κάνουν ανανέωση; κανονικά δεν χρειάζεται... το ζητάνε απλά για να κάνουν επιβεβαίωση.... νομίζω καλύτερα να κάνεις ανανέωση από το διαδίκτυο.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious1 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι. Έκανα online ανανέωση παίρνοντας όπως πάντα το 1gb.Ταυτόχρονα πήρα και 1gb συν κάτι λεπτά για 15 μέρες απο μήνυμα που μου είχε ερθει την προηγούμενη μέρα και τα έδινε αν ανανέωνα 10 ευρώ στις επόμενες 2 μέρες. Με τα 10 ευρώ δηλαδή πηρα μαζί και τις δυο προσφορές και έχω 2gb όλα απο bonus.Γιατί όμως τρώει πρώτα απο αυτά που λήγουν στις 30 μέρες και όχι απο τις 15;Έτσι πρέπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι. Έκανα online ανανέωση παίρνοντας όπως πάντα το 1gb.Ταυτόχρονα πήρα και 1gb συν κάτι λεπτά για 15 μέρες απο μήνυμα που μου είχε ερθει την προηγούμενη μέρα και τα έδινε αν ανανέωνα 10 ευρώ στις επόμενες 2 μέρες. Με τα 10 ευρώ δηλαδή πηρα μαζί και τις δυο προσφορές και έχω 2gb όλα απο bonus.Γιατί όμως τρώει πρώτα απο αυτά που λήγουν στις 30 μέρες και όχι απο τις 15;Έτσι πρέπει; εγινε και σε μενα το ιδιο. την πρωτη φορα μου πιστωσαν 5 ευρω. την δευτερη μου ειπαν ετσι ειναι, αν σου αρεσει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Ε, βέβαια. Γίνεται να χάσει τα €5 η εταιρία; Δεν γίνεται... Γενικά καλό θα είναι να αλλάζουμε τις κάρτες και όχι να τις κόβουμε. Για να είμαστε 100% σίγουρη πως η Sim είναι σωστή και λειτουργική. Από εκεί και πέρα θεωρώ το κόστος των 5 ευρώ μικρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Wind F2G http://www.wind.gr/gr/f2g/...optimus-l1-ii/ πως σας φαινεται αυτή η προσφορα? μπορω να το αγορασω και η καρτα να μπαινει σε υπαρχων freetogo μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Wind F2G http://www.wind.gr/gr/f2g/...optimus-l1-ii/ πως σας φαινεται αυτή η προσφορα? μπορω να το αγορασω και η καρτα να μπαινει σε υπαρχων freetogo μου? Το linκ είναι λάθος, για βάλε το σωστό να δούμε τι έχει εκεί. Edited January 19, 2015 by kosnic2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 To F2G Lucky Day αυτής της εβδομάδας σού δίνει το πακέτο Talk To All, με το οποίο έχεις 200’ προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα, στην προνομιακή τιμή των 4€. Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές που θα ενεργοποιήσουν το πακέτο Talk to all (200’ to all) από 19/1(16:00) έως 26/1 (10:00) σε οποιοδήποτε κατάστημα WIND/Public ή online μέσω του f2g.gr & myf2g Application. http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/f2g-lucky-day-offer/ Γενικά καλό θα είναι να αλλάζουμε τις κάρτες και όχι να τις κόβουμε. Για να είμαστε 100% σίγουρη πως η Sim είναι σωστή και λειτουργική. Από εκεί και πέρα θεωρώ το κόστος των 5 ευρώ μικρό. €5 για ένα κομματάκι πλαστικό που κοστίζει κάτι λεπτά; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Wind F2G http://www.wind.gr/gr/f2g/...optimus-l1-ii/ πως σας φαινεται αυτή η προσφορα? μπορω να το αγορασω και η καρτα να μπαινει σε υπαρχων freetogo μου? "Τα €69 αποδίδονται μόνο στο νέο αριθμό F2G που αποκτήσατε με την προσφορά." Οπότε, όχι, δεν γίνεται να πάνε σε υπάρχων αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 To F2G Lucky Day αυτής της εβδομάδας σού δίνει το πακέτο Talk To All, με το οποίο έχεις 200’ προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα, στην προνομιακή τιμή των 4€. Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές που θα ενεργοποιήσουν το πακέτο Talk to all (200’ to all) από 19/1(16:00) έως 26/1 (10:00) σε οποιοδήποτε κατάστημα WIND/Public ή online μέσω του f2g.gr & myf2g Application. http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/f2g-lucky-day-offer/ €5 για ένα κομματάκι πλαστικό που κοστίζει κάτι λεπτά; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- "Τα €69 αποδίδονται μόνο στο νέο αριθμό F2G που αποκτήσατε με την προσφορά." Οπότε, όχι, δεν γίνεται να πάνε σε υπάρχων αριθμό. Πάντως για κάποιον που θέλει ένα οικονομικό τηλέφωνο να κάνει την δουλεία του είναι καλή φάση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 ενα λινκ για την προσφορα με το κινητο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 ενα λινκ για την προσφορα με το κινητο? http://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/smart-hristougenniatiki-prosfora-lg-optimus-l1-ii/ παντως αμα γινεται σε υπαρχων νουμερο είναι κομπλε, μηπως σε κατάστημα γινεται να το κανουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 http://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/smart-hristougenniatiki-prosfora-lg-optimus-l1-ii/ παντως αμα γινεται σε υπαρχων νουμερο είναι κομπλε, μηπως σε κατάστημα γινεται να το κανουν?? Μα το ζητούμενο για αυτούς είναι να τραβήξουν νέους πελάτες. Αν είναι να δίνουν €35 δώρο στους παλιούς, το έκαναν και χωρίς συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 * Το ποσό ανανέωσης των €69 θα αποδοθεί σε 6 ισόποσες δόσεις των €11,50 κάθε μήνα (έχοντας αφαιρεθεί ο Φόρος Κινητής Τηλεφωνίας 12%). Τα 69€ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε είδος χρήσης (ομιλία, SMS, MB) εκτός από υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, ενεργοποίηση πακέτων και σε καθεστώς περιαγωγής. δώρο άδωρο τα 69,δεν ενεργοποιείς πακέτα με αυτά.Ας πούμε οτι συμφέρει που παίρνεις το κινητό σε τέτοια τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Μα το ζητούμενο για αυτούς είναι να τραβήξουν νέους πελάτες. Αν είναι να δίνουν €35 δώρο στους παλιούς, το έκαναν και χωρίς συσκευή. Σωστά!:cool: Για 2ο συνεχόμενο μήνα η Wind μου έκανε δώρο 5000' προς Wind/Q + 240' προς όλους!:happy: Να ενημερώσω ότι είμαι συνδρομητής F2G2, έχω κάνω να κάνω ανανέωση από τον Μάιο αλλά αγοράζω κάθε μήνα πακέτα για να ξοδέψω το υπόλοιπο που είχα συγκεντρώσει από ανανεώσεις των 10€ λόγω του bonus 300' προς όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts