therock Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Να μην το φανταστεις καν ..απο 20-30++ μερες παιζει :!: Πλακα κανεις.. τι σκαλωμα φαγανε τωρα? Δεν θελουν νεους πελατες?:worry: Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Πλακα κανεις.. τι σκαλωμα φαγανε τωρα? Δεν θελουν νεους πελατες?:worry: Διαβασε τις τελευταιες 10-20 σελιδες για να καταλαβεις :X Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 "ολοι εχουμε cote" χαχχαχαχχαχχαααα! αυτο ειναι ανέκδοτο. Η μάλλον άνθρωπος με αρχες αφού θεωρεί τους γνωστούς του ολόκληρη την Ελλάδα. Τεσπα, με 20 ευρώ εγώ προσωπικά θα είχα 300+300+1000+1000 προς όλους και 1+1 GB (φοιτητικό) έχοντας ξοδέψει τα 10. Αν τα 10+10 τα βάλω σε κατάστημα θα έχω και κάποια μπόλικα λεπτά και sms προς wind+Q . Και με τα υπόλοιπα 8,5 ευρώ παίρνω ότι μου λείπει. Ξέχασα και ταυτόχρονα 120 μηνύματα προς όλους από το log'n win. Βάζω και 10 ευρώ στο rebvoip που μου φτάνουν για 10*100*3,3= 3300 μηνύματα προς όλο τον κόσμο (χωρίς λήξη). Τώρα βέβαια με τον διπλασιασμό αλλάζουν λίγο τα πράγματα αλλά δεν πειράζει. Ακόμα και για φοιτητικό είναι τρελή προσφορά. Αλλά όσο λιγότεροι το έχουν τόσο περισσότερο θα μπορούμε να το έχουμε. Να περνάτε καλά εσείς στην κοσμοτε και ας νομίζετε ότι είσαστε "όλοι".. Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Οταν και οποτε αλλαξει το συζηταμε, προς το παρων ολοι εχουμε cosmote και στην ουσια την βγαζουμε πολυ οικονομικα και με αφθονη ομιλια. Παριστανεται η κανετε πως δε καταλαβενεται. Αν εσενα η κοπελα σου και οι τρεις κολλητοι σου και τα δυο αδερφια σου και αλλοι πεντε γνωστοι σου εχουν κοτε τι θα ειχες? Κοιτας τι εχει ο κυκλος σου και αυτοι που μιλας συχνα και εγω εχω 600 επαφες αλλα τι να κανουμε επιτοπληστων μιλαω με τις 20. Πες το μας ρε φίλε ότι μιλάς για τον μικρόκοσμο σου. Εντάξει εκεί όλοι έχουν ΚΟΤΕ. Είσαι η ιδανική περίπτωση πελάτη. Για όλους εμάς όμως που έχουμε επαφές και στα 3 δίκτυα και μιλάμε και σε σταθερά και θέλουμε και Mobile internet γιατί δεν είμαστε παλουκωμένοι σε ένα γραφείο με wifi, τόσο τα προγράμματα όσο και η καρτοκινητή της ΚΟΤΕ είναι ΑΝΕΠΑΡΚΗ και ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. Το μόνο που πραγματικά ζηλεύω από την καρτοκινητή της κοσμοτέ είναι το 1 λεπτό ανά λεπτό για 2 επαφές. Όσον αφορά το δίκτυο μέσα στην Αθήνα είναι όλα τα ίδια (έχω περάσει κι από Vodafone κι από KOTE). Όταν πηγαίνω διακοπές υπάρχουν περιοχές που δεν έχει σήμα ο ένας και άλλες περιοχές που δεν έχει σήμα ο άλλος. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Πες το μας ρε φίλε ότι μιλάς για τον μικρόκοσμο σου. Εντάξει εκεί όλοι έχουν ΚΟΤΕ. Είσαι η ιδανική περίπτωση πελάτη. Για όλους εμάς όμως που έχουμε επαφές και στα 3 δίκτυα και μιλάμε και σε σταθερά και θέλουμε και Mobile internet γιατί δεν είμαστε παλουκωμένοι σε ένα γραφείο με wifi, τόσο τα προγράμματα όσο και η καρτοκινητή της ΚΟΤΕ είναι ΑΝΕΠΑΡΚΗ και ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. Το μόνο που πραγματικά ζηλεύω από την καρτοκινητή της κοσμοτέ είναι το 1 λεπτό ανά λεπτό για 2 επαφές. Όσον αφορά το δίκτυο μέσα στην Αθήνα είναι όλα τα ίδια (έχω περάσει κι από Vodafone κι από KOTE). Όταν πηγαίνω διακοπές υπάρχουν περιοχές που δεν έχει σήμα ο ένας και άλλες περιοχές που δεν έχει σήμα ο άλλος. Έχω κάτι φίλους που πληρώνουν 25 άρια στην κοτε και μου κάνουν αναπάντητες! Αν τύχει να με πάρουν μιλάνε σαν τον Σωτηρακόπουλος σε φάση για γκολ! Και τους λέω κλείσε να σε πάρω να συνεννοηθούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Έχω κάτι φίλους που πληρώνουν 25 άρια στην κοτε και μου κάνουν αναπάντητες! Αν τύχει να με πάρουν μιλάνε σαν τον Σωτηρακόπουλος σε φάση για γκολ! Και τους λέω κλείσε να σε πάρω να συνεννοηθούμε! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Έχω κάτι φίλους που πληρώνουν 25 άρια στην κοτε και μου κάνουν αναπάντητες! Αν τύχει να με πάρουν μιλάνε σαν τον Σωτηρακόπουλος σε φάση για γκολ! Και τους λέω κλείσε να σε πάρω να συνεννοηθούμε! 50' προς άλλα κινητά και σταθερά εχουν αλλα ειναι τσιγκουνηδες:p με 22,50 http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HCG/section/COSMOTE_Unlimited_Prs το ειχα και ξερω τι πληρωνα,δεν τολμουσα να παρω δημοσια υπηρεσια,σταθερα,σχολειο,εφορια,κτλ η αλλο δικτυο αμα το εκανα,που αναγκαστικα ΕΠΡΕΠΕ να παρω,ο λογαριασμος ερχοταν συνηθως 70€,(TIσωτηρακοπουλος?αργει!!)για να κανω και την δουλεια μου συνηθως >100€ τωρα βεβαια εαν ημουν 12χρονο και ΔΕΝ τα εκανα ολα αυτα,και τα εκαναν αλλοι για μενα,μποτει να ημουν ακομα εκει! τεσπα,ο καθενας με τις αναγκες του το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Η WIND ΓΙΑ ΜΕΝΑ Edited December 15, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Έχω κάτι φίλους που πληρώνουν 25 άρια στην κοτε και μου κάνουν αναπάντητες! Αν τύχει να με πάρουν μιλάνε σαν τον Σωτηρακόπουλος σε φάση για γκολ! Και τους λέω κλείσε να σε πάρω να συνεννοηθούμε! Θεικό ποστ!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Πόσο αναχρονιστικό είναι αυτό που λες? Πάμε πάλι πίσω στα χρόνια του "μιλάω ΜΟΝΟ στο ΔΙΚΤΥΟ ΜΟΥ?" Ο καιρός αυτός πέρασε ανεπιστρεπτί!! Πάμε στα κανονικά:ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ 2 δεκάρες? Για να δούμε: Με 20 ευρώ σου έδινε 600 λεπτά(τρίλεπτα) προς ΟΛΟΥΣ και τα 18,5 καθαρά στην κάρτα! Αν δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑΝ Wind παίρνεις 3 πακέτα των 200 σύνολο άλλα 600(τρίλεπτα) με 15 ευρώ! Σου μένουν άλλα 3,5 ευρώ και παίρνεις πακέτο των 2 ευρώ με 100 λεπτά ακόμα! Για τα προς WIND+Q δεν ανησυχείς γιατί με τα bonus που παίρνεις από τις ανανεώσεις(περίπου 350 λεπτά + 350 μηνύματα) υπερκαλύπτουν τις όποιες ανάγκες σου!Σύνολο 1300 λεπτά ή καθαρά (περίπου 30% κάτω για τις κλήσεις κάτω του τριλέπτου) 910 λεπτά!Μην βάλω τα login bonus κάθε εβδομάδα για τα μηνύματά σου! Ποιος άλλος φίλε μου σου δίνει αυτά που σου λέω (εξαιρουμένων φυσικά των φοιτητών με τα δικά τους πακέτα)? Δίκτυο. Επειδή έχω και Wind και Cosmote, ΝΑΙ σε 3G η Cote ΕΚΤΟΣ Αθήνας και μεγάλων πόλεων είναι καλύτερη έως πολύ καλύτερη. Σε 2G όμως δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ διαφορά παρά μόνο τοπικές(ανάλογα με την τοποθεσία των κεραιών, αν είναι 900 ή 1800, κλπ). Νομίζω τα είπες όλα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Έχω κάτι φίλους που πληρώνουν 25 άρια στην κοτε και μου κάνουν αναπάντητες! Αν τύχει να με πάρουν μιλάνε σαν τον Σωτηρακόπουλος σε φάση για γκολ! Και τους λέω κλείσε να σε πάρω να συνεννοηθούμε! Μαυρομάτης εννοείς; Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 καλησπέρα, Σήμερα ήρθε sms ότι έληξαν τα bonus λεπτά που είχα από ανανέωση σε κατάστημα. Άρα 15 μέρες η διάρκεια του δώρου σε ανανέωση; :confused: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 "ολοι εχουμε cote" χαχχαχαχχαχχαααα! αυτο ειναι ανέκδοτο. Η μάλλον άνθρωπος με αρχες αφού θεωρεί τους γνωστούς του ολόκληρη την Ελλάδα. Τεσπα, με 20 ευρώ εγώ προσωπικά θα είχα 300+300+1000+1000 προς όλους και 1+1 GB (φοιτητικό) έχοντας ξοδέψει τα 10. Αν τα 10+10 τα βάλω σε κατάστημα θα έχω και κάποια μπόλικα λεπτά και sms προς wind+Q . Και με τα υπόλοιπα 8,5 ευρώ παίρνω ότι μου λείπει. Ξέχασα και ταυτόχρονα 120 μηνύματα προς όλους από το log'n win. Βάζω και 10 ευρώ στο rebvoip που μου φτάνουν για 10*100*3,3= 3300 μηνύματα προς όλο τον κόσμο (χωρίς λήξη). Τώρα βέβαια με τον διπλασιασμό αλλάζουν λίγο τα πράγματα αλλά δεν πειράζει. Ακόμα και για φοιτητικό είναι τρελή προσφορά. Αλλά όσο λιγότεροι το έχουν τόσο περισσότερο θα μπορούμε να το έχουμε. Να περνάτε καλά εσείς στην κοσμοτε και ας νομίζετε ότι είσαστε "όλοι".. Ωπα με σκαλωσες με 20 ευρω εχεις 2600 προς ολους και 2GB internet?? Για φοιτητικο τι κανεις στην wind? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DAMOGLIS Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Ρε παιδιά και ένα ακόμα βασικό γιαμενα τουλάχιστον,εδώ και ένα χρόνο που έχω f2g και έχω φύγει από τις άλλες εταιρίες που πλήρωνα 50-70euro δεν έχω λογαριασμό στο γραμματοκιβώτιο,ψυχολογικό το θέμα μεν αλλα καλο δε:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DAMOGLIS Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Έχω κάτι φίλους που πληρώνουν 25 άρια στην κοτε και μου κάνουν αναπάντητες! Αν τύχει να με πάρουν μιλάνε σαν τον Σωτηρακόπουλος σε φάση για γκολ! Και τους λέω κλείσε να σε πάρω να συνεννοηθούμε! Θεϊκό:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Η πλακα ειναι οταν με παιρνουν τηλ υπαλληλοι απο ΚΟΤΕ και μου λενε να μου προτεινουν ενα σουπερ προγραμμα κινητης με 30ε το μηνα κλπ Με ρωτανε τι προγραμμα εχω τωρα και μολις λεω οτι με 10ε εχω 700 λεπτα προς ολους λενε ευχαριστουμε γεια σας και μου το κλεινουν Οπως και στο Πλαισιο οταν παω και μου λενε για συμβολαιο και τους λεω οτι εχω καρτα μου λενε και ποσα λεφτα βαζετε στις καρτες καθε μηνα κανα 10ευρω το διμηνο λεω και μενουν καγκελο Edited December 15, 2013 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Με ρωτανε τι προγραμμα εχω τωρα και μολις λεω οτι με 10ε εχω 700 λεπτα προς ολους λενε ευχαριστουμε γεια σας και μου το κλεινουν με καθαρο υπολοιπο 10€,εχεις 300'bonus εαν το εχεις+200' πακετο των 5€+2Χ2 @2€=200'+80' LOGIN και 1€ υπολοιπο ετσι για την ιστορια Ρε παιδιά και ένα ακόμα βασικό γιαμενα τουλάχιστον,εδώ και ένα χρόνο που έχω f2g και έχω φύγει από τις άλλες εταιρίες που πλήρωνα 50-70euro δεν έχω λογαριασμό στο γραμματοκιβώτιο,ψυχολογικό το θέμα μεν αλλα καλο δε:lol::lol::lol::lol: μεγαλος βραχνας στις μερες μας αλλα και το f2g δεν ειναι out of the box,και καποιους ισως τους ξυνισει Edited December 15, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Κανένα νεό με τις φορητότητες έχουμε ???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasta Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 34η ημέρα αναμονής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Κανένα νεό με τις φορητότητες έχουμε ???? Ναι.....κυριακάτικα εσύ περίμενε φορητότητα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Κανένα νεό με τις φορητότητες έχουμε ???? μήπως 'μαζεύουν' όλες μαζί τις φορητότητες, για να τις κάνουν την τελευταία εβδομάδα των γιορτών και να παρουσιάσουν μετά 'καλά νούμερα'; :X Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 μήπως 'μαζεύουν' όλες μαζί τις φορητότητες, για να τις κάνουν την τελευταία εβδομάδα των γιορτών και να παρουσιάσουν μετά 'καλά νούμερα'; :X :lol: 2 smilies μου έρχονται στο μυαλό ,αυτό με την μούντζα και το άλλο που βαράει τα πλήκτρα το ανθρωπάκι και τρώει την μπουνιά απο την οθόνη χαχαχα ,και τα 2 για την wind βεβαιως ,μαλλον το χειροκινητο (τωρα ταιριαζει και το αλλο smilie με την xoυ@ta) της φορητοτητας αντιμετωπιζει προβληματα Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Ναι.....κυριακάτικα εσύ περίμενε φορητότητα...... Λες να περιμένω σήμερα φορητότητα ??? Κυριακή ??? Ελεος... Κανένα νέο λέμε γενικά. Εγώ εκανα φορητότητα αρχές του μήνα. Τίποτα μέχρι ώρας. Τη παρασκευή μίλησα με μία υπάλληλο η οποία μου είπε οτι υπάρχει θέμα και μαλλον Παρασκευή απογευμα θα ειναι οκ το όλο θέμα. Έχει κανένας ακούσει τπτ τέτοιο ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 ολοι οσοι εχετε προβλημα στη φορητοτητα, απο vodafone ερχεστε; Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 ολοι οσοι εχετε προβλημα στη φορητοτητα, απο vodafone ερχεστε; Εγω ναι απο vodafone. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Εγω ναι απο vodafone. Κι εγώ .... Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts