Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το 12250 με ΥΠ1 μου λέει ώρες και λεπτά.

εμενα μεχρι προσφατα 03 Μαι που ειχα υπολοιπο με χρεωνε μετα τα 3 λεπτα ανα δευυερολεπτο.....

μπορει να το αλλαξαν τωρα....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

εμενα μεχρι προσφατα 03 Μαι που ειχα υπολοιπο με χρεωνε μετα τα 3 λεπτα ανα δευυερολεπτο.....

μπορει να το αλλαξαν τωρα....

εμενα ανα τριλεπτο χρεωνει. Ποτε δεν εγραφε το μηνυμα δευτερολεπτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν έχω πρόβλημα, μολις δοκίμασα

Δυστηχως ακομα δεν μπορω να μπω.

Να επισημανω πως προσπαθω μεσω Opera Mobile.

Αν καποιος εχει καμια ιδεα, ευπροσδεκτη.

Αν πιστευετε πως δεν ανοικει στην ενοτητα εδω, ας με παραπεμψει καποιος στην καταλληλη.

Να θυμησω πως μεχρι προχθες, εμπαινα κανονικα.

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

Το ίδιο κάνει και σε μένα με opera.

Με τον Safari μπαίνει κανονικά στο mobile.twitter.com

Το ίδιο κάνει και σε μένα με opera.

Με τον Safari μπαίνει κανονικά στο mobile.twitter.com

Ενδιαφερων, δεν το σκεφτηκα καθολου να δοκιμασω με αλλο browser!

Ευχαριστω πολυ! Ναι, τωρα μπαινει!!!

:D

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

Δυστηχως ακομα δεν μπορω να μπω.

Να επισημανω πως προσπαθω μεσω Opera Mobile.

Αν καποιος εχει καμια ιδεα, ευπροσδεκτη.

Αν πιστευετε πως δεν ανοικει στην ενοτητα εδω, ας με παραπεμψει καποιος στην καταλληλη.

Να θυμησω πως μεχρι προχθες, εμπαινα κανονικα.

άρα οι servers της opera (για το opera turbo) το μπλοκάρουν..

μπορείς να μπεις απενεργοποιώντας το turbo

εμενα ανα τριλεπτο χρεωνει. Ποτε δεν εγραφε το μηνυμα δευτερολεπτα.

OK πασο....μπορει να κανω λαθος

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Να ρωτησω κατι.

1) Αν βαλουμε απλα μια καρτα των 10 ευρω σε καταστημα εχουμε δωρο 100'+100sms προς wind-Q (λογω ανανεωσης σε καταστημα) σχυει αυτο?

2) 100' προς ολους λογω του οτι βαλαμε 10ευρω και μας μενουν και τα 10 ευρω και μπορουμε να βαλουμε οτι αλλο θελουμε. σωστα εως τωρα..;

3) Να φανταστω πως μπορω να ενεργοποιησω και καποιο αλλο πακετο.

Επισης ο χρονος ομιλιας που δινει το F2G περιλαμβανει και βιντεοκλησεις η οχι..;

εννοω και τον χρονο στο 1 και στο 2..

Να ρωτησω κατι.

1) Αν βαλουμε απλα μια καρτα των 10 ευρω σε καταστημα εχουμε δωρο 100'+100sms προς wind-Q (λογω ανανεωσης σε καταστημα) σχυει αυτο?

2) 100' προς ολους λογω του οτι βαλαμε 10ευρω και μας μενουν και τα 10 ευρω και μπορουμε να βαλουμε οτι αλλο θελουμε. σωστα εως τωρα..;

3) Να φανταστω πως μπορω να ενεργοποιησω και καποιο αλλο πακετο.

Επισης ο χρονος ομιλιας που δινει το F2G περιλαμβανει και βιντεοκλησεις η οχι..;

εννοω και τον χρονο στο 1 και στο 2..

ναι σε ολα, αρκει βεβαια να εχεις το πιο προσφατο f2g και οχι καποιο απο τα παλια πακετα :)

ναι σε ολα, αρκει βεβαια να εχεις το πιο προσφατο f2g και οχι καποιο απο τα παλια πακετα :)

εισαι σιγουρος γαι τις βιντεοκλησεις φιλε μου..;

να σου πω μιας και ξερεις.

αν μπω στο σαιτ και διαλεξω ενα πακετο που κανει 8,50 ευρω πως το πληρωνω..;

εχω ηδη προαγορασει καρτα (απο οπου θελω) και απλα απο εκει διαλεγω τι θελω και περνω και το μπονους,.;

μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο..

δλδ με ανανεωση 10 ευρω σε καταστημα

100' & sms προς Wind-Q

100' προς ολους

και θα μου μει8νει και η καρτα να παρω οτι θελω.

να σου πω μιας και ξερεις.

αν μπω στο σαιτ και διαλεξω ενα πακετο που κανει 8,50 ευρω πως το πληρωνω..;

εχω ηδη προαγορασει καρτα (απο οπου θελω) και απλα απο εκει διαλεγω τι θελω και περνω και το μπονους,.;

μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο..

δλδ με ανανεωση 10 ευρω σε καταστημα

100' & sms προς Wind-Q

100' προς ολους

και θα μου μει8νει και η καρτα να παρω οτι θελω.

είναι απλο ότι ενεργοποιήσεις κάνεις απο to site τις wind αφαιρούνται απο to υπόλοιπο της κάρτας σου . Απλά μέσω ίντερνετ σου δίνει κάποιο επιπλέον μπονους ενώ άμα καλέσεις για να to ενεργοποιήσεις δεν παίρνεις κάποιο μπονους.

είναι απλο ότι ενεργοποιήσεις κάνεις απο to site τις wind αφαιρούνται απο to υπόλοιπο της κάρτας σου . Απλά μέσω ίντερνετ σου δίνει κάποιο επιπλέον μπονους ενώ άμα καλέσεις για να to ενεργοποιήσεις δεν παίρνεις κάποιο μπονους.

ωραια αρα συμφερει..

απλα δεν ηξερα να γινοταν αυτο.

δεν ηξερα δλδ πως πληερωνεις εκει γιατι αν τα αγοραζες απο το σαιτ δεν θα συμφεραν.

και παλι ευχαριστω!

δεν εχω δοκιμασει βιντεοκληση γιατι δεν την υποστηριζει το κινητο μου, αλλα ετσι λεει μεσα απο το site του f2g ;)

αυτο το γεαφει οταν εισαι ηδη γραμμενος.

ευχαριστω.

αλλα και αυτοι δεν κοβει λιγο..;

αντι να το βαλουν να φαινεται δεν το λενε..

Πολύ εκνευριστικό το γεγονός ότι καταναλώνονται πρώτα τα λεπτά προς wind/q από την ανανέωση στο κατάστημα και μετά αυτά που υπήρχαν ήδη από αγορά πακέτου!

Σημαντικός λόγος για να μην ξανα κάνω ανανέωση πριν τα τελειώσω :mad:

Θα τους γράψω και στο facebook, είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα απαντήσουν από το τμήμα "marketing" :X

Πολύ εκνευριστικό το γεγονός ότι καταναλώνονται πρώτα τα λεπτά προς wind/q από την ανανέωση στο κατάστημα και μετά αυτά που υπήρχαν ήδη από αγορά πακέτου!

Θα τους γράψω και στο facebook, είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα απαντήσουν από το τμήμα "marketing" :X

kai γιατι φιλε ειναι σπαστικο..;

kai γιατι φιλε ειναι σπαστικο..;

Γιατί το "δώρο" της ανανέωσης ακυρώνει την χρησιμότητα του πακέτου που αγόρασα πριν 3 βδομάδες για λεπτά προς wind/q . Τώρα τα λεπτά του πακέτου που λήγουν 22/5 δεν πρόκειται να καταναλωθούν αν δεν τελειώσω πρώτα τα λεπτά της ανανέωσης που λήγουν 10/6

Γιατί το "δώρο" της ανανέωσης ακυρώνει την χρησιμότητα του πακέτου που αγόρασα πριν 3 βδομάδες για λεπτά προς wind/q . Τώρα τα λεπτά του πακέτου που λήγουν 22/5 δεν πρόκειται να καταναλωθούν αν δεν τελειώσω πρώτα τα λεπτά της ανανέωσης που λήγουν 10/6

την επομενη φορά, δε θα ενεργοποιησεις πακετο και θα φας πρωτα τα μπονους (δωρεαν ειναι) και οταν τελειωσει το μπονους, αγοραζεις πακετο.

δε φτανει που στα δινει δωρεαν, σε χαλαει και απο πανω;

την επομενη φορά, δε θα ενεργοποιησεις πακετο και θα φας πρωτα τα μπονους (δωρεαν ειναι) και οταν τελειωσει το μπονους, αγοραζεις πακετο.

δε φτανει που στα δινει δωρεαν, σε χαλαει και απο πανω;

Εχμ, με συγχωρείς για την αχαριστία μου, αλλά λες να είχα ενεργοποιήσει το πακέτο για λεπτά προς wind/q αν είχα ήδη λεπτά προς wind/q ; Κατανοείς ποιό είναι το πρόβλημα στο σύστημά τους; (εσκεμμένο ή μη; )

δώρον άδωρον για όσους έχουν ήδη δώσει λεφτά για να πάρουν χρόνο προς wind/q

Anyway, φαντάζομαι πρέπει να σου τύχει για να καταλάβεις την "χαζομάρα" αυτή της wind. :)

το εχω σκεφτει και γω αυτο... οντως πολυ λαθος λογικη

μαλιστα τωρα που θελω να ανανεωσω το χρονο ομιλιας σκεφτομαι να το κανω με καρτα απο περιπτερο για να μην παρω τα 100+100!

το εχω σκεφτει και γω αυτο... οντως πολυ λαθος λογικη

μαλιστα τωρα που θελω να ανανεωσω το χρονο ομιλιας σκεφτομαι να το κανω με καρτα απο περιπτερο για να μην παρω τα 100+100!

μωρε τι λέτε? τι λογική είναι αυτή?? δεν φτάνει που τα δίνει. στην τελική, όταν τελειώσει το πακέτο, τρώτε απ το μπόνους ανανέωσης, χαμένα δεν πάνε σε καμία περίπτωση

μωρε τι λέτε? τι λογική είναι αυτή?? δεν φτάνει που τα δίνει. στην τελική, όταν τελειώσει το πακέτο, τρώτε απ το μπόνους ανανέωσης, χαμένα δεν πάνε σε καμία περίπτωση

Μα αυτό λέμε, ότι καταναλώνονται πρώτα του μπόνους ανανέωσης και μετά από το πακέτο που είχαμε βάλει προηγουμένως!

Και μάλιστα στην δική μου περίπτωση που ανέφερα παραπάνω πάνε χαμένα μιας και εχω 340 λεπτά από το πακέτο υπολειπόμενα και άλλα 300 από την ανανέωση και θα φάει πρώτα τα της ανανέωσης που λήγουν αργότερα από τα λεπτά του πακέτου! :)

Μα αυτό λέμε, ότι καταναλώνονται πρώτα του μπόνους ανανέωσης και μετά από το πακέτο που είχαμε βάλει προηγουμένως!

Και μάλιστα στην δική μου περίπτωση που ανέφερα παραπάνω πάνε χαμένα μιας και εχω 340 λεπτά από το πακέτο υπολειπόμενα και άλλα 300 από την ανανέωση και θα φάει πρώτα τα της ανανέωσης που λήγουν αργότερα από τα λεπτά του πακέτου! :)

μπερδεύτηκα μ αυτά που διάβαζα

εννοώ όταν τελειώσει το μπόνους ανανέωσης, τρώτε απ το πακέτο, χαμένα δεν πάνε σε καμία περίπτωση.

μπερδεύτηκα μ αυτά που διάβαζα

εννοώ όταν τελειώσει το μπόνους ανανέωσης, τρώτε απ το πακέτο, χαμένα δεν πάνε σε καμία περίπτωση.

Προσοχή ακολουθεί έκθεση, πάρε καφέ: :):)

Να σου παραθέσω ένα σενάριο χρήσης του f2g2 που έχω: βάζω 1/5/2012 ανανέωση από κατάστημα 20 ευρώ και παίρνω 300 λεπτά για όλους μέχρι 1/6/2012, 300 λεπτά προς wind/q μέχρι 1/6/2012 και 300 SMS προς wind/q μέχρι 1/6/2012. Επίσης επειδή έχω smartphone θέλω και internet οπότε την ίδια μέρα ενεργοποιώ μέσω του site 5 ευρώ για 600 mb internet.

Μπλα μπλα μιλάω με την παρέα στο wind/q που έχω φέρει με το ζόρι (!!!) για να μιλάμε τσάμπα, μιλάω και με άλλους γνωστούς σε άλλα δίκτυα. Τα 300 λεπτά προς όλους λόγω της ελάχιστης χρέωσης τα καταναλώνω γύρω στις 20/5/2012, αλλά δε με νοιάζει γιατί έχω γύρω στα 12 ευρώ ακόμα που σημαίνει 120 λεπτά (λόγω f2g2). Τα λεπτά προς wind/q τα καταναλώνω και αυτά γύρω στις 23/5/2012. Οπότε λέω ας βάλω το πακέτο των 8.5 ευρώ με 600 λεπτά προς wind/q και 600 sms προς wind/q και 600mb intenet μέσω του site. Αυτά όλα λήγουν 23/6/2012.

Μιας και έχουν σφίξει λίγο τα πράγματα κάνω οικονομία στις εξερχόμενες προς τα άλλα δίκτυα, και σε συνδυασμό με την ελάχιστη χρέωση του f2g2 που είναι 1 δευτερόλεπτο δεν τρώω γρήγορα τα 12 ευρώ χρόνου ομιλίας μέχρι τις 10/6/2012 (έκανα καλή δουλειά στις εξερχόμενες, τύπου πάρε με και συ καμμιά φορά τηλέφωνο, όλο εγώ καλώ :P ).

Λοιπόν, φτάνει 10/6/2012 που λέω να κάνω άλλη μια ανανέωση 20 ευρώ στο κατάστημα. Την κάνω και έχω 300 λεπτά προς όλους μέχρι 10/7/2012 και 300 λεπτά προς wind/q μέχρι 10/7/2012 και 300 sms προς wind/q μέχρι 10/7/2012, και επίσης μου έχουν μείνει 200 λεπτά προς wind/q μέχρι 23/6/2012 και 590 sms προς wind/q μέχρι 23/6/2012.

Ως εδώ οκ;

Ωραία. Λογικά θα συνέχιζαν να αφαιρούνταν λεπτά από το πακέτο των 600 προς wind/q που είχα ενεργοποιήσει πρώτα και λήγει 23/6/2012, αλλά παρόλα αυτά θα αφαιρεθούν από το μπόνους ανανέωσης που λήγει στις 10/7/2012.

Αποτέλεσμα: Ότι και να κάνω στο διάστημα του μήνα 10/6/2012 μέχρι 10/7/2012 θα μιλήσω χωρίς περαιτέρω έξοδα από μέρους μου το πολύ 300+200 λεπτά προς wind/q μέχρι τις 23/6/2012 ενώ κανονικά θα έπρεπε να τα χρησιμοποιούσα μέχρι 10/7/2012.

Περίπτωση 1: Στις 23/6/2012 αν δεν έχω μιλήσει παραπάνω από 300 λεπτά προς wind/q θα χάσω τα προηγούμενα 200 που από τις 10/6/2012 δεν κινούνται και θα μείνω με το υπόλοιπο των 300 του μπόνους ανανέωσης, πχ, 40 λεπτά μέχρι τις 10/7/2012.

Άρα μετά από λίγες μέρες (γύρω στη βδομάδα) θα μείνω χωρίς λεπτά προς wind/q μέχρι να ξαναβάλω είτε κάρτα, είτε πακέτο και να πληρώσω από το υπόλοιπο του λογαριασμού μου. Λογικά θα έβαζα κάρτα γύρω στις 20/7/2012 (σύμφωνα με τον προηγούμενο μήνα σε 40 μέρες άδειασε η κάρτα), αλλά τώρα θα καταναλωθούν γρηγορότερα τα χρήματα μιας και οι κλήσεις σε wind/q χρεώνονται.

Περίπτωση 2: Αν όντως τα μιλήσω και τα 500 λεπτά αναγκαστικά μέχρι τις 23/6/2012, θα μείνω χωρίς λεπτά προς wind/q από κει και πέρα, οπότε μέχρι τις 10/7/2012 δεν θα έχω σίγουρα καθόλου λεπτά.

Στην δική μου περίπτωση φαίνεται παράλογο να ζητάω τα λεπτά που λήγουν πρώτα, να καταναλώνονται πρώτα; Νομίζω είναι το πιο λογικό και σωστό... :O

Δεν λέω ότι δεν μου αρέσει το δώρο που κάνει η wind, αλλά όπως έγραψα, στην δική μου περίπτωση είναι δώρο άδωρο.

Edited by haris_led
ορθογραφικό :p

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova