elephant Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Έχει καταργηθεί το πακέτο ΜΙΝΙ 5 με 100 μηνύματα με κόστος ευρώ ή όχι; Στο site δεν το περιλαμβάνει πλέον, αλλά έχω βρει ένα άλλο, το text to all, που δίνει μπόνους άλλα 30. Είναι όντως έτσι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Έχει καταργηθεί το πακέτο ΜΙΝΙ 5 με 100 μηνύματα με κόστος ευρώ ή όχι; Στο site δεν το περιλαμβάνει πλέον, αλλά έχω βρει ένα άλλο, το text to all, που δίνει μπόνους άλλα 30. Είναι όντως έτσι; Mini SMS 1 14 SMS 1€/7 ημέρες Mini SMS 3 50 SMS 3€/14 ημέρες Mini SMS 5 100 SMS 5€/30 ημέρες ΤΟ Mini SMS 5 ειναι το αντιστοιχο text to all που σου δινει 100+30 ονλινε bonus με 5 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Καλά δεν το πιστεύω, έπαιξε το ίντερνετ!! η πλάκα είναι ότι έπαιξε μετά απο ένα κολό restart που σκέφτηκα να κάνω!!!!! Απελπισία είναι όμως η σύνδεση που δίνει, στην καλύτερη έχω Edge 3G ούτε μια φορά δεν έπιασα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Καλά δεν το πιστεύω, έπαιξε το ίντερνετ!! η πλάκα είναι ότι έπαιξε μετά απο ένα κολό restart που σκέφτηκα να κάνω!!!!! Απελπισία είναι όμως η σύνδεση που δίνει, στην καλύτερη έχω Edge 3G ούτε μια φορά δεν έπιασα :( αναλογως την περιοχη. Φανταζομαι εχεις ενεργοποιημενο το 3g; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 ^^ φυσικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 ^^ φυσικά! λειβαδιά μένεις? μην περιμένεις και πολλά Mbps :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrVass Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Μια ενημέρωση προς την κοινότητα απλώς... Τότε που κυκλοφορούσε η προσφορά με τους διπλασιασμούς, εγώ είχα βάλει κάρτα παρ'οτι δε μου είχε έρθει μήνυμα και πράγματι δε μου διπλασιάστηκε.. Είχα στείλει λοιπόν μαιλ στη γουίντ όπου ζητούσα να μου κάνουν κι εμένα τη προσφορά, και πριν από λίγο καιρό μου ήρθε μήνυμα οτι πιστώνεται στο υπόλοιπό μου ο διπλασιασμός!! Δε ξέρω πόσο θα πρέπει να κυκλοφορήσει αυτό, και πόσο θα συνεχίσουν να το κάνουν αν ξαφνικά όλοι όσους δε τους ήρθε μήνυμα αρχίσουν να ζητάνε τριπλασιασμούς και προσφορές, αλλά δε χάνετε ίσως κάτι να δοκιμάσετε να ζητήσετε να σας στείλει κι εσάς μια προσφορά η γουίντ, για όσους δε τους ήρθε!!;) Εγώ πάντως ζήτησα και έλαβα!! Γι'αυτό και δεν σε αλλάζω με τίποτα αγαπημένη μου Γουίντ τόσα χρόνια!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Μια ενημέρωση προς την κοινότητα απλώς... Τότε που κυκλοφορούσε η προσφορά με τους διπλασιασμούς, εγώ είχα βάλει κάρτα παρ'οτι δε μου είχε έρθει μήνυμα και πράγματι δε μου διπλασιάστηκε.. Είχα στείλει λοιπόν μαιλ στη γουίντ όπου ζητούσα να μου κάνουν κι εμένα τη προσφορά, και πριν από λίγο καιρό μου ήρθε μήνυμα οτι πιστώνεται στο υπόλοιπό μου ο διπλασιασμός!! Δε ξέρω πόσο θα πρέπει να κυκλοφορήσει αυτό, και πόσο θα συνεχίσουν να το κάνουν αν ξαφνικά όλοι όσους δε τους ήρθε μήνυμα αρχίσουν να ζητάνε τριπλασιασμούς και προσφορές, αλλά δε χάνετε ίσως κάτι να δοκιμάσετε να ζητήσετε να σας στείλει κι εσάς μια προσφορά η γουίντ, για όσους δε τους ήρθε!!;) Εγώ πάντως ζήτησα και έλαβα!! Γι'αυτό και δεν σε αλλάζω με τίποτα αγαπημένη μου Γουίντ τόσα χρόνια!!!:D αυτό το χα κανει κι εγω 3 φορές, και το χα αναφέρει εδώ, ύστερα όμως σε άλλους δεν το έκαναν. και πλέον έχει σταματήσει η προσφορά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 γράφεσαι στο myf2g,στο 1300,και μετα κάνεις ανανέωση...τα f2g2,f2g4 κλπ είναι μη εμπορικά διαθέσιμα.το 1242 καταργήθηκε ακριβώς,ξαναρώτα όταν πάρεις το f2g καλύτερα :p παιδια πηγα σε ενα καταστημα wind στις 18/4 και τους ειπα να μου κοψουν την συνδεση και να το κανουν f2g...μου ειπαν οτι θα γινει σε 28 μερες και μου εδωσαν μια καινουργια καρτα sim...επειδη βιαζομουν και δεν ρωτησα την καινουργια καρτα πρεπει να την βαλω στο κινητο η οχι ακομα?θα μου στειλουν μηνυμα στην συνδεση μετα απο 28 μερες που θα λεει οτι αυτη η καρτα δεν δουλευει πια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 παιδια πηγα σε ενα καταστημα wind στις 18/4 και τους ειπα να μου κοψουν την συνδεση και να το κανουν f2g...μου ειπαν οτι θα γινει σε 28 μερες και μου εδωσαν μια καινουργια καρτα sim...επειδη βιαζομουν και δεν ρωτησα την καινουργια καρτα πρεπει να την βαλω στο κινητο η οχι ακομα?θα μου στειλουν μηνυμα στην συνδεση μετα απο 28 μερες που θα λεει οτι αυτη η καρτα δεν δουλευει πια? όχι απλά μόλις χαθεί το σήμα απο την υπάρχουσα σήμ θα βάλεις την άλλη. Στην οθονη σου θα γράφει κι ενεργή σήμ. Και δεν θα συνδέεται στο δίκτυο και τότε θα βάλεις την άλλη κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 28 μέρες????? αν έκανες φορητότητα σε αλλη εταιρια, και μετά ξανα στη wind, πιο γρήγορα θα γινοταν. (εκτος κι αν είναι επειδή σου απομένουν 28 μέρες μέχρι τον επόμενο λογαριασμο,επειδή έχεις συμβόλαιο) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 όχι απλά μόλις χαθεί το σήμα απο την υπάρχουσα σήμ θα βάλεις την άλλη. Στην οθονη σου θα γράφει κι ενεργή σήμ. Και δεν θα συνδέεται στο δίκτυο και τότε θα βάλεις την άλλη κάρτα. οκ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 28 μέρες????? αν έκανες φορητότητα σε αλλη εταιρια, και μετά ξανα στη wind, πιο γρήγορα θα γινοταν. (εκτος κι αν είναι επειδή σου απομένουν 28 μέρες μέχρι τον επόμενο λογαριασμο,επειδή έχεις συμβόλαιο) για μετατροπη συμβολαιου σε καρτοκινητο ολες οι εταιριες θελουν ενα μηνα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 28 μέρες????? αν έκανες φορητότητα σε αλλη εταιρια, και μετά ξανα στη wind, πιο γρήγορα θα γινοταν. (εκτος κι αν είναι επειδή σου απομένουν 28 μέρες μέχρι τον επόμενο λογαριασμο,επειδή έχεις συμβόλαιο) το ιδιο εκανα και γω πριν περιπου ενα μηνα (απο συμβολαιο σε f2g) και η αλλαγη εγινε σε 28 μερες, ακριβως την ημερα που με ειχαν ενημερωσει απο το καταστημα στο ενδιαμεσο με καλεσαν 4 φορες να μου ζητησουν το λογο που διακοπτω το συβολαιο! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 το ιδιο εκανα και γω πριν περιπου ενα μηνα (απο συμβολαιο σε f2g) και η αλλαγη εγινε σε 28 μερες, ακριβως την ημερα που με ειχαν ενημερωσει απο το καταστημα στο ενδιαμεσο με καλεσαν 4 φορες να μου ζητησουν το λογο που διακοπτω το συβολαιο! :p και μενα με εχουν παρει ηδη 2 φορες...να σε ρωτησω κατι...εχω κρατησει τον ιδιο αριθμο...αν βαλω την καρτα f2g θα δουλευει τωρα η θα ενεργοποιηθει οταν απενεργοποιηθει η καρτα της συνδεσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 και μενα με εχουν παρει ηδη 2 φορες...να σε ρωτησω κατι...εχω κρατησει τον ιδιο αριθμο...αν βαλω την καρτα f2g θα δουλευει τωρα η θα ενεργοποιηθει οταν απενεργοποιηθει η καρτα της συνδεσης? οταν απενεργοποιηθει η σιμ με την συνδεση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Με ποιόν τρόπο μπορώ να δω αν κάποιος αριθμός ανήκει στην wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Μετά από πέντε χρόνια συμβολαίου, φεύγω και γυρίζω στο f2g2, που του περνούσα μια ανανέωση το χρονο, για να υπάρχει. Αν βάλω τις προσφορές που δίνει η wind στην καρτοκινητή, χάνω το πακέτο μου; Μήπως με περνάει αυτόματα στο f2g ή είναι ασφαλές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 @highpriest Από κινητό Vodafone στέλνεις δωρεάν τον αριθμό που σε ενδιαφέρει στο 1292 @Rodi Απόλυτα ασφαλές είναι . Δεν χάνεται το -2 με τις νέες προσφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 παιδια πηγα σε ενα καταστημα wind στις 18/4 και τους ειπα να μου κοψουν την συνδεση και να το κανουν f2g...μου ειπαν οτι θα γινει σε 28 μερες και μου εδωσαν μια καινουργια καρτα sim...επειδη βιαζομουν και δεν ρωτησα την καινουργια καρτα πρεπει να την βαλω στο κινητο η οχι ακομα?θα μου στειλουν μηνυμα στην συνδεση μετα απο 28 μερες που θα λεει οτι αυτη η καρτα δεν δουλευει πια? Να σου πω επίσης κι ένα HOT TIP. Αφού έκανες τη διακοπή συμβολαίου, μετά το πέρας των 28 ημερών, προφανώς θα πληρώσεις τα πάγια σου. Επειδή όμως θα προπληρώσεις τον επόμενο μήνα, ζήτησέ τους να σου επιστρέψουν το πάγιο του επόμενου μήνα.;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 @highpriest Από κινητό Vodafone στέλνεις δωρεάν τον αριθμό που σε ενδιαφέρει στο 1292 . Εχμ, ναι...αλλά εδω ειναι το φόρουμ της Wind και έχω Wind και ρωτάω για Wind. Που κολλάει η vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Εχμ, ναι...αλλά εδω ειναι το φόρουμ της Wind και έχω Wind και ρωτάω για Wind. Που κολλάει η vodafone; γιατι μονο μεσω βονταφον μπορει να γινει αυτο που ζητας η γουιντ δεν δινει τετοια δυνατοτητα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Σοβαρα ρε;:lol::lol::lol: Ρε τι έχουμε πάθει! Ευχαριστώ παιδια, και σορυ που δεν πιστεψα το αρχικο ποστ, αλλά που να πάει το μυαλό μου;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Σοβαρα ρε;:lol::lol::lol: Ρε τι έχουμε πάθει! Ευχαριστώ παιδια, και σορυ που δεν πιστεψα το αρχικο ποστ, αλλά που να πάει το μυαλό μου;:p γιαυτο ειναι το φορουμ. Βρες νουμερο βονταφον και κανε την δουλεια σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 γιαυτο ειναι το φορουμ. Βρες νουμερο βονταφον και κανε την δουλεια σου Εχω απ' ολες τις εταιρίες...;) Τελικά να που χρειαζεται να μην δουλευεις μονο μια εταιρια.:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts