Vasileios Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Αν βάλεις 10 ευρώ από κατάστημα θα πάρεις 160 λεπτά Αν βάλεις 10 ευρώ από το σπίτι σου θα πάρεις μόνο 160 λεπτά Τα επιπλέον 100 λεπτά από κατάστημα προσφέρονται μόνο με την ανανέωση των 20 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 90Λ ΔΩPO ΠPOΣ OΛA TA ΣTAΘEPA K KINHTA ΣTHN EΛΛAΔA AN H EΠOMENH ANANEΩΣH EINAI 5E K ΓINEI ΣTIΣ EΠOMENEΣ 6 HMEPEΣ! (ΔIAPKEIA 30 HMEPEΣ) K TA 5E ΣOY MENOYN! μια χαρα... :p:happy: ξαναστειλαν το μηνυμα....ενω εχω κανει ηδη ανανεωση 5 € :lol: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσει. Ήδη δίνει σαν BONUS χρόνο προς όλους με ανανέωση και ΟΧΙ με αγορά πακέτου όπως η VODAFONE.Οπότε τα χρήματα τα κάνεις ότι θέλεις σε αντίθεση με την VODAFONE που σε δεσμεύει να αγοράσεις πακέτο.Οπότε τα πακέτα της VODAFONE είναι η απάντηση προς την WIND που για μένα προσωπίκα μου φαίνονται κατώτερα. Ο καθένας με τις ανάγκες του.:p Για δες το καλύτερα, η vodafone εχει αυξήσει κι αυτή τα λεπτά προς ολους σε 100 με κάθε ανανέωση 10€ και σε 200 προς ολους με 20€ ανανέωση, τα πακέτα προς cu η προς ολη τη vodafone είναι διαφορετικό είναι σαν τα αντίστοιχα νον στοπ τα δικά μας και στα 7€ αντι για 600&600 δίνει και 100 λεπτά και 100 sms προς ολους αυτο περιμένω και απο wind γιατι πολλοί έχουμε υπόλοιπο μεσα οπότε προτιμώ να αγοράζω τα πακέτα παρά να βάζω κάρτα πλέον Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Αν βάλεις 10 ευρώ από κατάστημα θα πάρεις 160 λεπτά Αν βάλεις 10 ευρώ από το σπίτι σου θα πάρεις μόνο 60 λεπτά Τα επιπλέον 100 λεπτά από κατάστημα προσφέρονται μόνο με την ανανέωση των 20 ευρώ. τώρα εντάξει:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 τώρα εντάξει:p Δεν είναι καθόλου εντάξει να διαστρέφετε τα γραπτά μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Δεν είναι καθόλου εντάξει να διαστρέφετε τα γραπτά μου . μια διόρθωση έκανα για να μην μπερδευτεί κανείς Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Δεν ξανάγινε! Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου εδώ και κάνα μήνα με τις τρέχουσες προσφορές και έβαλα σήμερα μία κάρτα των 10 ευρώ στο f2g2 μου. Και μόλις πέρασα την κάρτα μου έρχονται καπάκι 3 μηνύματα: 1)Μόλις κέρδισες 60Λ δώρο προς όλους για 30 μέρες. Για υπόλοιπο στείλε ΥΠ1 στο 12250. 2)Συγχαρητήρια! Έχεις 100Λ για να μιλάς με όλους για 30 μέρες και η αξία της κάρτας σου μένει! Κάλεσε 1300 για το υπόλοιπό σου! 3)Συγχαρητήρια! Από σήμερα και για 30 μέρες μιλάς εντελώς δωρεάν αφού έχεις 120 δωρεάν λεπτά προς όλα τα δίκτυα! Για το υπόλοιπο, στείλε ΥΠ στο 1276!!!!!! Δηλαδή 60+100+120 = 280 λεπτά προς όλα τα δίκτυα με μία μόνο ανανέωση 10 ευρώ από κάρτα και το ποσό της κάρτας μένει στο λογαριασμό!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ WIND! Γιαυτό και δεν την αλλάζω από το 1997 που έχω τον αριθμό μου στην εταιρία αυτή όταν ήταν ακόμα TELESTET! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 (edited) Δεν ξανάγινε! Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου εδώ και κάνα μήνα με τις τρέχουσες προσφορές και έβαλα σήμερα μία κάρτα των 10 ευρώ στο f2g2 μου. Και μόλις πέρασα την κάρτα μου έρχονται καπάκι 3 μηνύματα: 1)Μόλις κέρδισες 60Λ δώρο προς όλους για 30 μέρες. Για υπόλοιπο στείλε ΥΠ1 στο 12250. 2)Συγχαρητήρια! Έχεις 100Λ για να μιλάς με όλους για 30 μέρες και η αξία της κάρτας σου μένει! Κάλεσε 1300 για το υπόλοιπό σου! 3)Συγχαρητήρια! Από σήμερα και για 30 μέρες μιλάς εντελώς δωρεάν αφού έχεις 120 δωρεάν λεπτά προς όλα τα δίκτυα! Για το υπόλοιπο, στείλε ΥΠ στο 1276!!!!!! Δηλαδή 60+100+120 = 280 λεπτά προς όλα τα δίκτυα με μία μόνο ανανέωση 10 ευρώ από κάρτα και το ποσό της κάρτας μένει στο λογαριασμό!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ WIND! Γιαυτό και δεν την αλλάζω από το 1997 που έχω τον αριθμό μου στην εταιρία αυτή όταν ήταν ακόμα TELESTET! Τα 120' από επιλεκτική προσφορά να φανταστώ; Για δες το καλύτερα, η vodafone εχει αυξήσει κι αυτή τα λεπτά προς ολους σε 100 με κάθε ανανέωση 10€ και σε 200 προς ολους με 20€ ανανέωση, τα πακέτα προς cu η προς ολη τη vodafone είναι διαφορετικό είναι σαν τα αντίστοιχα νον στοπ τα δικά μας και στα 7€ αντι για 600&600 δίνει και 100 λεπτά και 100 sms προς ολους αυτο περιμένω και απο wind γιατι πολλοί έχουμε υπόλοιπο μεσα οπότε προτιμώ να αγοράζω τα πακέτα παρά να βάζω κάρτα πλέον Από που προκύπτει αυτό; :X Αυτό που λες για τα 100' και 200' με ανανέωση 10€ και 20€ αντίστοιχα, ισχύει για το Καρτοκινητό Vodafone και όχι για το CU. Edited April 5, 2012 by eatmydust Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Από που προκύπτει αυτό; :X Αυτό που λες για τα 100' και 200' με ανανέωση 10€ και 20€ αντίστοιχα, ισχύει για το Καρτοκινητό Vodafone και όχι για το CU. Η wind απλά εχει το free2go και τα δίνει ολα εδώ γι' αυτο και μένουμε άλλωστε κι ας ειμαστε λίγοι :lol: πήγε καποτε να τα ξεχωρισει με τη wind καρτοκινητη αλλά δε της βγηκε ολοι free2go έχουν οπότε εδω δίνει και τα bonus ανανέωσης και τα πακέτα νον στοπ γι'΄αυτο και την αγαπάμε κι ας διαμαρτυρόμαστε. Οπότε θέλουμε νέα νον στοπ με χρονο για ολους :D Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 (edited) Δεν ξανάγινε! 3)Συγχαρητήρια! Από σήμερα και για 30 μέρες μιλάς εντελώς δωρεάν αφού έχεις 120 δωρεάν λεπτά προς όλα τα δίκτυα! Για το υπόλοιπο, στείλε ΥΠ στο 1276!!!!!! Αστα τα δεν ξανάγινε Κωλόφαρδε!!!:) Είσαι απο τους τυχερούς/προνομιούχους που πριν 2-3 χρόνια είχαν ενεργοποιήσει μια προσφορά που έπαιζε τότε. Η προσφορά αυτή για όσους την έβαλαν τότε ισχύει ακόμα και σήμερα και δίνει τα 120 εσύ λογικά όποτε και να βάλεις 10 τα παίρνεις τα 120 (στην πρώτη κάρτα κάθε μήνα νομίζω) Edited April 6, 2012 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Αστα τα δεν ξανάγινε Κωλόφαρδε!!!:) Είσαι απο τους τυχερούς/προνομιούχους που πριν 2-3 χρόνια είχαν ενεργοποιήσει μια προσφορά που έπαιζε τότε. Η προσφορά αυτή για όσους την έβαλαν τότε ισχύει ακόμα και σήμερα και δίνει τα 120 εσύ λογικά όποτε και να βάλεις 10 τα παίρνεις τα 120 (στην πρώτη κάρτα κάθε μήνα νομίζω) Σάμπως θυμάμαι τι έχω ενεργοποιήσει στην Wind με τόσες και τόσες προσφορές εδώ και χρόνια; Πάντως το να βάζεις 10 ευρώ που σου μένουν και στο λογαριασμό και να κερδίζεις εντελώς δωρεάν 280 ολόκληρα λεπτά προς όλους, σου έρχεται κάπως να ουρλιάξεις από χαρά :w00t::yahoo::tease::clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrVass Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Αστα τα δεν ξανάγινε Κωλόφαρδε!!!:) Είσαι απο τους τυχερούς/προνομιούχους που πριν 2-3 χρόνια είχαν ενεργοποιήσει μια προσφορά που έπαιζε τότε. Η προσφορά αυτή για όσους την έβαλαν τότε ισχύει ακόμα και σήμερα και δίνει τα 120 εσύ λογικά όποτε και να βάλεις 10 τα παίρνεις τα 120 (στην πρώτη κάρτα κάθε μήνα νομίζω) Συγγνώμη, ισχύει ακόμα αυτό; Δεν καταργήθηκε;; Κι εγώ τα παίρνα τα 120' προς όλους κάθε φορά που βάζω κάρτα, αλλά τώρα με τις αλλαγές νόμιζα οτι το καταργήσανε.. Ισχύει δηλαδή, να χαρώ;;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 καλά ρε παιδιά και εγώ έχω να βάλω κάρτα απο τον Αύγουστο.. Εσείς από πότε έχετε να βάλετε.. Και βέβαια ισχύει η προσφορά των προνομιούχων του 1276 χρόνια τώρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 To πρωί έβλα 10€ από κατάστημα και μου έδωσε : 100 λεπτα + 20mb σύμφωνα με το 1242 100 λεπτα + 100 sms σύμφωνα με το 12012 (μου έστειλε 2 φορές το μύνημα για τα 100 sms, μήπως είναι 200???) Είναι διαφορετικά τα λεπτά του 1242 από του 12012? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 To πρωί έβλα 10€ από κατάστημα και μου έδωσε : 100 λεπτα + 20mb σύμφωνα με το 1242 100 λεπτα + 100 sms σύμφωνα με το 12012 (μου έστειλε 2 φορές το μύνημα για τα 100 sms, μήπως είναι 200???) Είναι διαφορετικά τα λεπτά του 1242 από του 12012? ναι, ειναι διαφορετικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 ναι, ειναι διαφορετικα Δηλαδή συνολικά έχω 200 λεπτά + 200 sms + 20mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Και μενα το ιδιο! Και που εστελνε διπλασιασμους και τριπλασιασμους που διαβαζα εδω, σε μενα δεν ειχε ερθει τιποτα. Eστειλα email για τριπλασιασμο, αλλα με εγραψε :p Ηρθε μηνυμα μετα απο μερες,οτι "Σας ενημερωνουμε οτι μετα απο ελεγχο της γραμμης σας εχουν αποδοθει σωστα οι προσφορες που δικαιουστε κλπ..." Τοσα χρονια ειμαι στην Wind,τοσες καρτες εχω βαλει, εχε χαρη που εχω F2G2..:rolleyes: Eμενα πριν 2 ωρες μου ηρθε απαντηση και μου λεει οτι στα πλαισια της εξυπ. πελατων μου πιστωνουν το ποσο των 10 ευρω στο λογαριασμο. Ειχα 60 ευρω και τωρα εχω 70 ευρω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Eμενα πριν 2 ωρες μου ηρθε απαντηση και μου λεει οτι στα πλαισια της εξυπ. πελατων μου πιστωνουν το ποσο των 10 ευρω στο λογαριασμο. Ειχα 60 ευρω και τωρα εχω 70 ευρω!!! οτι να ναι. Ακομα και στα καλα οτι να ναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 οτι να ναι. Ακομα και στα καλα οτι να ναι Oτι να ναι δεν λες τιποτα λεπτα προς ολους ζητησα να μου δωσουν αμα ανανεωσω με 10 ευρω και μου πιστωσαν 10 ευρω! Ευχαριστω WIND! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 λοιπον προτεινω να παιξουμε ενα παιχνίδι... Ποιος ειναι αυτος που καλεί στους περισσότερους αριθμους για να ακούσει τα υπόλοιπα πχ εγω εχω να κανω με 1269,12012,12250,1210 σιγουρα θα υπαρχουν κάποιος που θα εχει τα παραπανω και 1276,1265 κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 λοιπον προτεινω να παιξουμε ενα παιχνίδι... Ποιος ειναι αυτος που καλεί στους περισσότερους αριθμους για να ακούσει τα υπόλοιπα πχ εγω εχω να κανω με 1269,12012,12250,1210 σιγουρα θα υπαρχουν κάποιος που θα εχει τα παραπανω και 1276,1265 κλπ. εγω βγαζω ακρη απο το σαιτ του φ2γ στο ιντερνετ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 λοιπον προτεινω να παιξουμε ενα παιχνίδι... Ποιος ειναι αυτος που καλεί στους περισσότερους αριθμους για να ακούσει τα υπόλοιπα πχ εγω εχω να κανω με 1269,12012,12250,1210 σιγουρα θα υπαρχουν κάποιος που θα εχει τα παραπανω και 1276,1265 κλπ. Tουλαχιστον ολα αρχιζουν απο 12... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 (edited) λοιπον προτεινω να παιξουμε ενα παιχνίδι... Ποιος ειναι αυτος που καλεί στους περισσότερους αριθμους για να ακούσει τα υπόλοιπα πχ εγω εχω να κανω με 1269,12012,12250,1210 σιγουρα θα υπαρχουν κάποιος που θα εχει τα παραπανω και 1276,1265 κλπ. Μήπως ξεχάσαμε και το 1300???? και μπορουμε νομιζω να προσθεσουμε και το 1267... η οχι? Tουλαχιστον ολα αρχιζουν απο 12... :lol: Άστο την πατήσαμε!! Edited April 6, 2012 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 και μπορουμε νομιζω να προσθεσουμε και το 1267... η οχι? Λιγάκι άκυρο αλλά έχει τη σημασία του. Έχω F2G2 και μόλις κάλεσα στο 1267 χωρίς λόγο και αιτία και είπε το εξής: "Τα προγράμματα ομιλίας WIND είναι διαθέσιμα μόνο σε συνδρομητές καρτοκινητής WIND, F2G και WIND Card. Σας ευχαριστούμε που μας καλέσατε. Γεια σας." Γιατί με γειώνει έτσι; ΥΓ. Σε ποιο e-mail στέλνουμε για εξυπηρέτηση πελατών; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Λιγάκι άκυρο αλλά έχει τη σημασία του. Έχω F2G2 και μόλις κάλεσα στο 1267 χωρίς λόγο και αιτία και είπε το εξής: "Τα προγράμματα ομιλίας WIND είναι διαθέσιμα μόνο σε συνδρομητές καρτοκινητής WIND, F2G και WIND Card. Σας ευχαριστούμε που μας καλέσατε. Γεια σας." Γιατί με γειώνει έτσι; ΥΓ. Σε ποιο e-mail στέλνουμε για εξυπηρέτηση πελατών; ειναι αυτο crm@wind.com.gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts