Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και πήγε ακριβώς στα χρήματα που θα χα χωρις τον τριπλασιασμο?:wacko::p θα τους πάρω τηλέφωνο να δούμε

γιατι ειναι δυσκολο να ειναι συμπτωση?

εχω δει πολυ χειροτερες προσωπικα

Κι εμένα γιατί μου φυγαν τα έξτρα λεφτα??:wacko::wacko:

Όντως ρε φίλε,τρομοκρατησες τους παντες άδικα το γράψες&με κεφαλαία γράμματα και έφερες πανικό σε μένα προσωπικα που χω βάλει δύο κάρτες στο κινητό μου θα χάνα σχεδόν 70ευρώ. Αν είχες πάρει από χθες την εξυπηρέτηση θα είχαν ήδη ελέγξει τι έγινε,έλιωσα να το λέω πια&με έγραφες.αφού και λάθος ημέρα θα στο διεγράφάν&πάντα στα bonus στέλνει η wind ένα μήνυμα ότι το bonus σας λήγει απόψε τόσο πολύ που σε σένα θα έτυχαν όλα τα απίθανα μαζί?

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

παιδια ειδατε την προσφορα του cu? να περιμενουμε απαντηση απο f2g? μακαρι γιατι θα βολεψει παρα πολυ σε συνδιασμο με το bonus ανανεωσης!!!

παιδια ειδατε την προσφορα του cu? να περιμενουμε απαντηση απο f2g? μακαρι γιατι θα βολεψει παρα πολυ σε συνδιασμο με το bonus ανανεωσης!!!

εγω πιστευω θα απαντησει. Ετσι και αλλιως θα ξοδευεις λεφτα για να ενεργοποιεις τα πακετα οποτε παλι θα κερδιζει η γουιντ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε ενημερώστε μας κι εμάς που δε την είδαμε, τι λέει η προσφορά του cu??

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=24449&d=1332238677

Για ενεργοποίηση των πακέτων και τα συναφή, καλείς στο 1286.

Edited by eatmydust

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

ναι ομως τα λεπτα προς ολους μηπως ειναι 3λεπτα???δηλαδη ελαχιστη διαρκεια κλησης τα 3λεπτα ετσι ειναι ασυμφωρο

ναι ομως τα λεπτα προς ολους μηπως ειναι 3λεπτα???δηλαδη ελαχιστη διαρκεια κλησης τα 3λεπτα ετσι ειναι ασυμφωρο

3λεπτα ειναι, αλλα εξακολουθω να βρισκω το πακετο πολυ καλο. μην τα θελουμε και ολα δικα μας. ας βγαλει και η γουιντ κατι αντιστοιχο και ας εχει και αυτη τριλεπτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις μου ήρθε μήνυμα από τη Wind ότι από 23-4 το internet στο κινητό θα κοστίζει 1 Ευρώ για χρήση έως 20 MB/μέρα και πως θα ενημερώνομαι με sms για το κόστος κάθε μέρας.

Τι είναι αυτό πάλι; Εγώ δεν μπαίνω καθόλου στο ίντερνετ από το κινητό, θα έχω ένα ευρώ χρέωση κάθε μέρα ή εννοεί πως αν μπεις έστω και λίγο θα χρεώνεσαι με ένα ευρώ;

Μπορεί να απενεργοποιηθεί αυτή η υπηρεσία;

Αυτό είναι χυδαίο κόλπο να τρώνε ένα ευρώ από τους λογαρισμούς όσων έχουν smartphones τα οποία για να εκτελέσουν κάποια προγράμματα όπως πχ navigators, gps κλπ τρώνε απειροελάχιστα kbs και θα χρεώνεσαι συνεπώς με 1 ολόκληρο ευρώ....

Edited by imaginos

Τα νέα πακέτα της Cu είναι παρα πολύ δυνατά!

Περιμένω ανάλογη απάντηση απο Wind. Πιστεύω θα παίξει πάνω κάτω σε ίδιες προσφορές.

Η Cosmote έχει μείνει πολύ πίσω!

Μόλις μου ήρθε μήνυμα από τη Wind ότι από 23-4 το internet στο κινητό θα κοστίζει 1 Ευρώ για χρήση έως 20 MB/μέρα και πως θα ενημερώνομαι με sms για το κόστος κάθε μέρας.

Τι είναι αυτό πάλι; Εγώ δεν μπαίνω καθόλου στο ίντερνετ από το κινητό, θα έχω ένα ευρώ χρέωση κάθε μέρα ή εννοεί πως αν μπεις έστω και λίγο θα χρεώνεσαι με ένα ευρώ;

Μπορεί να απενεργοποιηθεί αυτή η υπηρεσία;

Αυτό είναι χυδαίο κόλπο να τρώνε ένα ευρώ από τους λογαρισμούς όσων έχουν smartphones τα οποία για να εκτελέσουν κάποια προγράμματα όπως πχ navigators, gps κλπ τρώνε απειροελάχιστα kbs και θα χρεώνεσαι συνεπώς με 1 ολόκληρο ευρώ....

Θα έχεις κόστος 1 ευρώ για κάθε μέρα που θα χρησιμοποιείς Internet από 1 byte μέχρι 20 ΜΒ .

Στην περίπτωση που δεν θα χρησιμοποιήσεις Internet δεν θα χρεώνεσαι .

Επίσης δεν θα χρεώνεσαι αν έχεις πακέτο internet .

Δεν επηρεάζεσαι καθόλου από αυτήν την αλλαγή εφόσον δεν χρησιμοποιείς internet.

Και εγώ θεωρώ ότι η απόφαση των εταιρειών να χρεώνουν 1 λεπτό ακόμα και όταν μιλήσω 1 δευτερόλεπτο είναι χυδαίο κόλπο .

επίσης δεν θεωρώ σωστό να χρεώνομαι με 0,12 Euro για ένα SMS που λέει καλημέρα ενώ χρησιμοποιεί μόνο 8 χαρακτήρες , Γιατί να πληρώνω για 160 χαρακτήρες;

Τρόποι απενεργοποίησης:

Στείλε SMS με εντολή 10ΜΒ ΟΧΙ στο 1202 χωρίς χρέωση

Μετά την απενεργοποίηση θα πληρώνεις ανα ΚΒ με χρέωση 6 ευρώ το ΜΒ

Παράδειγμα 100ΚΒ = 0,60

Edited by Vasileios

Θα έχεις κόστος 1 ευρώ για κάθε μέρα που θα χρησιμοποιείς Internet από 1 byte μέχρι 20 ΜΒ .

Στην περίπτωση που δεν θα χρησιμοποιήσεις Internet δεν θα χρεώνεσαι .

Επίσης δεν θα χρεώνεσαι αν έχεις πακέτο internet .

Δεν επηρεάζεσαι καθόλου από αυτήν την αλλαγή εφόσον δεν χρησιμοποιείς internet.

Και εγώ θεωρώ ότι η απόφαση των εταιρειών να χρεώνουν 1 λεπτό ακόμα και όταν μιλήσω 1 δευτερόλεπτο είναι χυδαίο κόλπο .

επίσης δεν θεωρώ σωστό να χρεώνομαι με 0,12 Euro για ένα SMS που λέει καλημέρα ενώ χρησιμοποιεί μόνο 8 χαρακτήρες , Γιατί να πληρώνω για 160 χαρακτήρες;

Τρόποι απενεργοποίησης:

Παράδειγμα 100ΚΒ = 0,60

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είναι σίγουρο όμως πως απενεργοποείται με SMS με εντολή 10ΜΒ ΟΧΙ στο 1202; Το ρωτώ αυτό γιατί όπως βλέπω αυτά ισχύουν για συμβόλαιο. http://www.wind.com.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=185 Εγώ έχω f2g2. Μέχρι σήμερα πως ήταν η χρέωση του internet στα f2g? Έτσι όπως την αναφέρεις; Παράδειγμα 100ΚΒ = 0,60? Στον τιμοκατάλογο του f2g γράφει 1€/MB (χρέωση ανά kb)

Edited by imaginos

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είναι σίγουρο όμως πως απενεργοποείται με SMS με εντολή 10ΜΒ ΟΧΙ στο 1202; Το ρωτώ αυτό γιατί όπως βλέπω αυτά ισχύουν για συμβόλαιο. http://www.wind.com.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=185 Εγώ έχω f2g2. Μέχρι σήμερα πως ήταν η χρέωση του internet στα f2g? Έτσι όπως την αναφέρεις; Παράδειγμα 100ΚΒ = 0,60? Στον τιμοκατάλογο του f2g γράφει 1€/MB (χρέωση ανά kb)

αλλο καρτοκινητο και αλλο το συμβολαιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ημουν στην Cosmote και με την προσφορα μετέφερα τον αριθμό σε F2G.

Όταν ενεργοποίησα τον αριθμό μου έκανε δώρο 50 SMS πρός όλους.

Έβαλα μια κάρτα, ενεργοποίησα και ένα πακέτο και έχω και 900 SMS για wind και q.

Στέλνω μηνύματα σε αριθμούς WIND και τα SMS αφαιρούνται από τα 50 προς όλους και όχι από τα 900. Είναι φυσιολογικό αυτο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

ιντιντ.

για να μιλαμε με καποιον σε νουμερακι κοσμοτε,τι συμφερει πλεον?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Εβλεπα το site της CU και παρατηρησα οτι υπαρχει αυτο το πακετακι

http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-combo/cu-combo-300/

Ϋπαρχει τιποτα παρομοιο σε εμας με 3€ 300 sms + 300'?

Ημουν στην Cosmote και με την προσφορα μετέφερα τον αριθμό σε F2G.

Όταν ενεργοποίησα τον αριθμό μου έκανε δώρο 50 SMS πρός όλους.

Έβαλα μια κάρτα, ενεργοποίησα και ένα πακέτο και έχω και 900 SMS για wind και q.

Στέλνω μηνύματα σε αριθμούς WIND και τα SMS αφαιρούνται από τα 50 προς όλους και όχι από τα 900. Είναι φυσιολογικό αυτο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

αυτο ειναι κλεψια της γουιντ. Δεν εχει αξια ετσι το δωρο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

[...]

Τρόποι απενεργοποίησης:

Παράδειγμα 100ΚΒ = 0,60

Το ίντερνετ είναι 1€/ΜΒ με χρέωση ανα ΚΒ

τελικα αδικα μας ανχωσε ο συμφοριτης :rolleyes::rolleyes:

Καταρχάς συγγνώμη για την αναστάτωση (αν και λογικό,με τέτοια σύμπτωση..)

Με ενημέρωσε η Wind τελικά ότι τα 3-4€ που χάθηκαν ήταν από χρήση ίντερνετ. Τώρα το πώς έγινε χρήση ιντερνετ 3-4ΜΒ

1. με την χρήση πακέτων δεδομένων στο κινητό απενεργοποιημένη

2. με το κινητό σβηστό

και μες στη νύχτα,μονο η Wind το ξέρει!:!:

τρομερή σύμπτωση πάντως..

Το ίντερνετ είναι 1€/ΜΒ με χρέωση ανα ΚΒ

Πριν γράψεις όσα έγραψες , πείραζε να ρίξεις μια ματια΄στον επίσημο τιμοκατάλογο ?

Βασικές χρεώσεις Mobile Internet (για υφιστάμενους χρήστες μέχρι 26/05/2011)

Πλοήγηση στο Διαδίκτυο WEB (€/KB) 0,0068€

Πλοήγηση on portal WAP (€/είσοδο) 0,51€

Πλοήγηση off portal WAP (€/KB) 0,0123€

Βασικές χρεώσεις Mobile Internet (για νέους χρήστες από 26/05/2011)

Πλοήγηση στο Διαδίκτυο WEB/off portal (€/KB) 1€/MB (χρέωση ανά kb)

0,0068 Χ 1024 = 6,96 ευρώ το ΜΒ

Τα νέα πακέτα της Cu είναι παρα πολύ δυνατά!

Περιμένω ανάλογη απάντηση απο Wind. Πιστεύω θα παίξει πάνω κάτω σε ίδιες προσφορές.

εγω πιστεύω οτι δεν ειναι καθολου δυνατα...αν ειχε δωρεαν σε ολη την vodafone ok αλλα μονο σε cu?ενω στο f2g εχεις δωρεαν σε οοοολη την wind καρτα η συνδεση.....εκτος αν κανω λαθος

Πριν γράψεις όσα έγραψες , πείραζε να ρίξεις μια ματια΄στον επίσημο τιμοκατάλογο ?

Βασικές χρεώσεις Mobile Internet (για υφιστάμενους χρήστες μέχρι 26/05/2011)

Πλοήγηση στο Διαδίκτυο WEB (€/KB) 0,0068€

Πλοήγηση on portal WAP (€/είσοδο) 0,51€

Πλοήγηση off portal WAP (€/KB) 0,0123€

Βασικές χρεώσεις Mobile Internet (για νέους χρήστες από 26/05/2011)

Πλοήγηση στο Διαδίκτυο WEB/off portal (€/KB) 1€/MB (χρέωση ανά kb)

0,0068 Χ 1024 = 6,96 ευρώ το ΜΒ

Το ζήτημα είναι πως απενεργοποιούμε το ένα ευρώ από το πρώτο kb. Έστειλα SMS με εντολή 10ΜΒ ΟΧΙ στο 1202 όπως μου είπες αλλά μου ήλθε μήνυμα sms πως αυτή η υπηρεσία είναι για συνδρομητές συμβολαίων και μόνο. Εντωμεταξύ στο cc που τηλεφώνησα μου είπαν πως ακόμα δεν έχουν πληροφορία για απενεργοποίηση γιατί η υπηρεσία δεν έχει τεθεί ακόμα σε λειτουργία!!!! Άρες μάρες κουκουνάρες προφανώς...

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova