Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξαναρθε σμς για τριπλασιασμο...4ο νομιζω.

ωστοσο στο τελος γραφει με σαφηνεια(διαρκεια ισχυος 30 μερες)

και σε μενα εχουν ερθει πανω απο 6,7 μηνυματα. Σε ολα. Απο το πρωτο ενα μηνα πριν περιπου, εγραφε με διαρκεια ισχυος 30 μερες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξαναρθε σμς για τριπλασιασμο...4ο νομιζω.

ωστοσο στο τελος γραφει με σαφηνεια(διαρκεια ισχυος 30 μερες)

Εμενα δεν μου ηρθε σμς τριπλασιασμου αυτη τη φορα, ζηλευω... κριμα γιατι τις προηγουμενες 3 φορες τα πηρε τα 10ευρα η wind.

3 νουμερα και σε κανενα δεν ηρθε... αυτη χανει!

Edited by gm45

Μου ρθε μήνυμα τριπλασιασμού

αν βάλω 10 ευρώ.

Αν βάλω παραπάνω είναι πρόβλημα;

Kαι 20€ να βάλεις επιβεβαιωμένα από εμένα ο χρόνος ομιλίας τριπλασιάζεται

Σε όλαυς γράφει οτι η διάρκεια ειναι 30 ημέρες αλλά σε όλους ως τώρα προστίθεται κανονικά στο κανονικό υπόλοιπο του 1269 και ισχύουν για ένα χρόνο

Κάποιος ειπε πριν αρκετές ημέρες ότι ήταν λάθος και διορθώθηκε και πλέον μπαίνει ξεχωριστα σαν bonus παρ' όλα αυτά και μετά που έβαλα επίσης ο ίδιος κάρτα το υπόλοιπο και τριπλιασιάστηκε και στο κανονικό υπόλοιπο. Οπότε κρίνεις και αποφασίζεις. Αν οι 6 ημέρες εμπεριέχουν και την 17 του μήνα έχω καρτοκινητό που ειχε ανανεωθεί τοτε με τριπλασιασμό οπότε στις 12 το βραδυ αυριο θα μπορώ να απαντήσω και γω με 100% σιγουριά

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

τρέχει προσφορά καρτοσυμβόλαιο για οσους το υπολογίσουν και τους συμφέρει..

267 προς όλους (τρίλεπτα και μετά ανά δευτερόλεπτο νομίζω)

1500 προς wind

και συσκευή (τον 99ευρο και καλά)

με 15 ευρο τον μήνα (μπορεί να είναι και τελική)

1500 προς wind

καποιο λινκ;

εμενα 23ε το μηνα μου ειπαν για τη παραπανω προταση!:secret: και μαλιστα νομιζω οτι ξεχασε η κοπελα να αναφερει και τη συσκευη:lol:

σε κατάστημα στο ηράκλειο αττικής το είδα και αν θυμάμαι καλά θα τρέχει για όλο τον μήνα

εμενα 23ε το μηνα μου ειπαν για τη παραπανω προταση!:secret: και μαλιστα νομιζω οτι ξεχασε η κοπελα να αναφερει και τη συσκευη:lol:

και μονο αυτο με βαζει σε σκεψεις και με κανει καχυποπτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

1500 προς wind

Στο περιπου τα ακριβη που δινει ειναι

1.500 λεπτά προς WIND & Q κάθε μήνα.

200 δωρεάν λεπτά προς όλους κάθε μήνα για ένα ολόκληρο χρόνο +67' με καταναλωση του χρονου απο το καρτοσυμβολαιο

Δωρεάν συσκευή ή έκπτωση στο μηνιαίο τους πάγιο.

με 18 ευρω το μηνα για online αιτησεις!

υπαρχει και στο σιτε τους η προσφορα!

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/price-plans/kane-to-kartokinito-sou-sumvolaio-wind/

Edited by gm45

Επειδή πολλοί ρωτάνε, θα καταθέσω τη δική μου εμπειρία.

Έχω F2G2 και ήμουν γραμμένος στο 1242 ,οπου είχα ακόμη λεπτά για Wind.

Μου ήρθε μήνυμα που έλεγε για τριπλασιασμό εαν η κάρτα είναι 10 ευρώ και ότι ισχύει για 30 ημέρες

Πήρα τηλ. στο 1300 και έκανα εγγραφή εκεί.

Έπειτα ανανέωσα με μια παλιά κάρτα που είχα των 20 ευρώ (χωρίς φόρο)

Πήρα τριπλασιασμό στην κάρτα δηλ. 60 ευρώ (λήγει 12/03/2013)

200 λεπτά προς όλους (με ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά και μετά ανα δευτερόλεπτο)

Τα λεπτά που είχα προς Wind εξακολουθούν να ισχύουν

και εννοείται ότι το πακέτο μου παραμένει F2G2...

lalista.gr

Επειδή πολλοί ρωτάνε, θα καταθέσω τη δική μου εμπειρία.

Έχω F2G2 και ήμουν γραμμένος στο 1242 ,οπου είχα ακόμη λεπτά για Wind.

Μου ήρθε μήνυμα που έλεγε για τριπλασιασμό εαν η κάρτα είναι 10 ευρώ και ότι ισχύει για 30 ημέρες

Πήρα τηλ. στο 1300 και έκανα εγγραφή εκεί.

Έπειτα ανανέωσα με μια παλιά κάρτα που είχα των 20 ευρώ (χωρίς φόρο)

Πήρα τριπλασιασμό στην κάρτα δηλ. 60 ευρώ (λήγει 12/03/2013)

200 λεπτά προς όλους (με ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά και μετά ανα δευτερόλεπτο)

Τα λεπτά που είχα προς Wind εξακολουθούν να ισχύουν

και εννοείται ότι το πακέτο μου παραμένει F2G2...

ειχες τοσο παλια καρτα?αφορολογητη?

αυτες δεν εχουν ημερομηνια ληξης?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειχες τοσο παλια καρτα?αφορολογητη?

αυτες δεν εχουν ημερομηνια ληξης?

Ήταν η τελευταία μου των 20 ευρώ. Οι κάρτες Wind δεν αναγράφουν πάνω ημερομηνία λήξης. Μου την πήρε κανονικά πάντως :)

lalista.gr

Παρατήρησα στο site της Wind, στις προσφορές για ανανέωση μέσω καταστήματος Wind έχει αφαιρεθεί το πινακάκι με το διπλάσιο bonus ανανέωσης (λεπτά και μηνύματα ομιλίας) στις Happy Hours (12:00 – 15:00 & 17:00 – 20:00).

Παραθέτω το link:http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/prosfores-katastimaton/prosfores-kartokinitis/bonus-ananeosis-hronou-omilias/

Ας απαντήσει κάποιος που έκανε πρόσφατα ανανέωση χρόνου ομιλίας από κατάστημα Wind τις ώρες 12:00 – 15:00 & 17:00 – 20:00, για το τι ισχύει τελικά.

Παρατήρησα στο site της Wind, στις προσφορές για ανανέωση μέσω καταστήματος Wind έχει αφαιρεθεί το πινακάκι με το διπλάσιο bonus ανανέωσης (λεπτά και μηνύματα ομιλίας) στις Happy Hours (12:00 – 15:00 & 17:00 – 20:00).

Παραθέτω το link:http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/prosfores-katastimaton/prosfores-kartokinitis/bonus-ananeosis-hronou-omilias/

Ας απαντήσει κάποιος που έκανε πρόσφατα ανανέωση χρόνου ομιλίας από κατάστημα Wind τις ώρες 12:00 – 15:00 & 17:00 – 20:00, για το τι ισχύει τελικά.

υπαρχει κανονικα και το εχω κανει

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/kartokiniti-q/q-card/ananeose-ton-hrono-omilias-sou/

Καλά, σαφώς και είναι τραγικοί που από καρτοκινητό σε καρτοσυμβόλαιο δεν σου μεταφέρουν τα χρήματα...

Αλλά και το κόψιμο του Sharing το οποίο έγινε χωρίς προειδοποίηση και έχουν το θράσος ακόμη και τώρα να αφήνουν το ηχητικό στο 1264 να λέει "παρακαλώ καλέστε αργότερα" !!!!

Τα λεφτά που καρπώνονται οι εταιρείες από τα καρτοκινητά που είτε λήγουν, είτε γίνονται συμβόλαια,είτε φορητότητα είναι πάρα πολλά!!!

Εγώ έκανα καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή και μου είπε ότι το θέμα μπορεί να προχωρήσει μόνο εφ'όσον υπάρξουν και άλλες καταγγελίες.

Η Wind δεν ικανοποίησε το αίτημά μου (παρ'όλο που κατέφυγα στο συνήγορο του καταναλωτή) και μου έχει φάει λεφτά.

lalista.gr

Καλά, σαφώς και είναι τραγικοί που από καρτοκινητό σε καρτοσυμβόλαιο δεν σου μεταφέρουν τα χρήματα...

Αλλά και το κόψιμο του Sharing το οποίο έγινε χωρίς προειδοποίηση και έχουν το θράσος ακόμη και τώρα να αφήνουν το ηχητικό στο 1264 να λέει "παρακαλώ καλέστε αργότερα" !!!!

Τα λεφτά που καρπώνονται οι εταιρείες από τα καρτοκινητά που είτε λήγουν, είτε γίνονται συμβόλαια,είτε φορητότητα είναι πάρα πολλά!!!

Εγώ έκανα καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή και μου είπε ότι το θέμα μπορεί να προχωρήσει μόνο εφ'όσον υπάρξουν και άλλες καταγγελίες.

Η Wind δεν ικανοποίησε το αίτημά μου (παρ'όλο που κατέφυγα στο συνήγορο του καταναλωτή) και μου έχει φάει λεφτά.

εκανες φορητοτητα η συμβολαιο;

δεν ξερω αν ειναι νομιμο, παντως το αναφερει οτι χανονται οι μοναδες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σίγουρα το αναφέρει ότι χάνονται οι μονάδες , αλλά είναι δική τους ευθήνη ότι δεν μου επιτρέπουν να μεταφέρω τις μονάδες σε άλλο καρτοκινητό , πριν κάνω σύνδεση , την στιγμή που θεωρητικά το Sharing Υφίσταται ( παρακαλώ καλέστε αργότερα)

Εντάξει , σου το λένε ότι θα χαθούν τα χρήματά σου από πριν.

Αλλά γιατί δημιουργούνται πελάτες δύο ταχυτήτων?

Δηλαδή εαν έχεις συμβόλαιο και το "κόψεις" (με οποιονδήποτε τρόπο) παίρνεις τα χρήματά σου πίσω, ενώ στην καρτοκινητή ό,τι κι αν κάνεις, τα χρήματά σου "απλά" χάνονται (προς όφελος φυσικά της εταιρείας)

lalista.gr

O "εκβιασμός" είναι η μόνη λύση..

Αγαπητή wind.. Έχω αυτά τα λεφτά.. Αν μου τα μεταφέρεις, θα κάνω καρτοσυμβόλαιο σε εσένα.. Αν όχι, θα τα φάω όλα, και μόλις μου τελειώσουν κάνω φορητότητα και φεύγω για vodafone/cosmote, απλά και μόνο επειδή θεωρώ απαράδεκτη τη πολιτική σου...

Μπορεί αν το κάνει ένας ή δύο να μη τους νοιάξει, αλλά αν αρχίσουν όλοι όσοι χάνουν χρήματα να φεύγουν σε άλλες εταιρείες απλά και μόνο από αντίδραση, να δεις πόσο θα τους τσούξει και πως θα σκιστούν να διορθώσουν το πρόβλημα...

O "εκβιασμός" είναι η μόνη λύση..

Αγαπητή wind.. Έχω αυτά τα λεφτά.. Αν μου τα μεταφέρεις, θα κάνω καρτοσυμβόλαιο σε εσένα.. Αν όχι, θα τα φάω όλα, και μόλις μου τελειώσουν κάνω φορητότητα και φεύγω για vodafone/cosmote, απλά και μόνο επειδή θεωρώ απαράδεκτη τη πολιτική σου...

Σωστός! Θέλεις κυρά wind πχ. 20 ευρώ από τον επόμενο μήνα για πολλούς μήνες σταθερά;

Ή θες 0 ευρώ σήμερα και 0 ευρώ μέχρι να μου τελειώσουν οι μονάδες και 0 ευρώ εσαεί αφού θα πάρω τα πραγματακια μου και σε άλλη παραλία....

Ουτε απλή αριθμητική δεν ξέρουν σε αυτήν την εταιρεία ρε @@@ μου;:(

παιδια εχω f2g2 ,αξιζει να 'παω' στη καινουργια προσφορα που δινει με 10ευρω 100 λεπτα προς ολους και με 20 200' η να μεινω στην ηδη υπαρχουσα?

ΥΣ. χρειαζομαι ιντερνετ, και αν αξιζει κανω και 20 ευρω ανανεωση (τους τελευταιους μηνες με την προσφορα 300' για ολους+ιντερνετ) τα εβαζα με κλειστα ματια.

παιδια εχω f2g2 ,αξιζει να 'παω' στη καινουργια προσφορα που δινει με 10ευρω 100 λεπτα προς ολους και με 20 200' η να μεινω στην ηδη υπαρχουσα?

ΥΣ. χρειαζομαι ιντερνετ, και αν αξιζει κανω και 20 ευρω ανανεωση (τους τελευταιους μηνες με την προσφορα 300' για ολους+ιντερνετ) τα εβαζα με κλειστα ματια.

Πάρε 2ο αριθμό! Το φ2γ2 ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ! Του χρονου μπορει να μην εχεις 20 ευρω να βαλεις και θα κλαις τη μοιρα σου. Εγω ελαλησα, δικο σου το καρπουζι, δικο σου το μαχαιρι!:(

σε καμια περιπτωση δεν το αφηνω το f2g2..και 2ο αριθμο εχω ηδη (whats up)

ρωτησα αν αξιζει να γραφτω στη καινουργια προσφορα η να μεινω στην παλια,δεν μιλησα για αλλαγη πακετου!

ρωτησα αν αξιζει να γραφτω στη καινουργια προσφορα η να μεινω στην παλια,δεν μιλησα για αλλαγη πακετου!

Το f2g2 δεν εχει σχεση με τη προσφορα, μπορεις φυσικα να πας στη καινουρια στο 1300, γιατι η παλια μεσω 1242 μονο internet δινει, οχι λεπτα προς ολους.

να γραφτεις στο 1300 που δινει δωρεαν λεπτα και να αγοραζεις πακετα των 500μβ με 5 ευρω

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova