Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ετσι ειναι δυστυχως. Εγω βεβαια δεν θα αφηνα με τιποτα το F2G2, μονο αν σταματουσε θα την εκανα απο τη wind. Αλλα επειδη ολοι παραμενουν στο whats up, εχω αναγκαστει να εχω και και γω σαν δευτερο, το οποιο πλακα πλακα βαζω καρτα καθε μηνα σχεδον,ενω στο f2g2 τη βγαζω πολυ πιο οικονομικα.

Και εγώ το ίδιο ακριβώς κάνω...

Κρατάω το F2G2 μου (το οποίο το χρησιμοποιώ για να μιλάω με την οικογένεια μου), αλλά αναγκαστικά έχω και ένα WHAT'S UP? γιατί 9/10 άτομα από φίλους/γνωστούς ανήκουν εκεί.

To sms κοστίζει 0,12 και όχι 0,04 στο f2g2! Σίγουρα είναι από τα καλύτερα πακέτα της αγοράς μαζί με το frog (όσο ισχύει ο διπλασιασμός της πρώτης κάρτας ανανέωσης: 0,21/2=0,15 ανά λεπτό και 0,05/2=0,025 το sms).

Noμίζω το διεύκρινησα "τότε 0,10€ και 0,04€ το sms" όχι τώρα μιλάμε για άτομα που έφυγαν μετά τη προσφορά της χρονιάς όπως και οι περισσότεροι, τώρα είναι πλέον και η ομιλία κοντά στο 0,11€

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Noμίζω το διεύκρινησα "τότε 0,10€ και 0,04€ το sms" όχι τώρα μιλάμε για άτομα που έφυγαν μετά τη προσφορά της χρονιάς όπως και οι περισσότεροι, τώρα είναι πλέον και η ομιλία κοντά στο 0,11€

Δεν είναι ακριβώς έτσι, η δεύτερη και η τρίτη ανανέωση διπλασιάζεται οπότε αν κάνει κάποιος τρείς ανανεώσεις των 5€, η πραγματικές χρεώσεις είναι 0,07€/1' και 0,07€/sms. Βέβαια αν κάποιος χρησιμοποιεί λιγότερο το κινητό του τότε, αναλόγως τη χρήση, η χρεώσεις μπορεί να φτάσουν 0,12€/1' και 0,13€/sms (αν υπολογίσουμε και το φόρο 12%).

... Και ναι εγώ έχω φίλους με fre2go2 που έφυγαν για whats up και όταν τους ρώτησα καλά αφήσατε τις χρεώσεις (τότε 0,10€ και 0,04€ το sms) για το whats up μου απάντησαν μα whats up έχει ο Γιώργος, ο Μήτσος και ο Μπάμπης ο σουγιάς που λέει και το ανέκδοτο... από κει καταλαβαίνεις πως σκέφτονται οι περισσότεροι και δε μιλάω για 18χρονα παιδιά...

καλα τα λες....ειναι η ψυχολογια της μαζας...περαν του οτι, ειναι πολυς κοσμος οσο περιεργο και αν ακουγετε που δεν εχει την αισθηση του χρηματος....δεν μπορει να κανει απλους υπολογισμους...και να δει τι τον συμφερει τωρα/αυριο/μεθαυριο....του λεει καποιος φιλος του κατι και το ακολυθει χωρις να το σκεφτει....:wacko:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Βάσει αυτού, το Wind International πέρασε εν μια νυκτί στα μη εμπορικά διαθέσιμα πακέτα, αλλά δεν έχει βγει καμία επίσημη ανακοίνωση που να το επιβεβαιώνει.

Έχει ακούσει κανείς τίποτα?

Στο 1260 λένε ότι είναι ακόμα εμπορικά διαθέσιμο.

Πάντως με ενημέρωσαν ότι θα το ψάξουν, για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει, ότι να ναι... :lol:

Μάλλον εννοούν ότι τα πακέτα που υπάρχουν στα καταστήματα μπορούν να διατεθούν κανονικά αλλά δεν θα κυκλοφορήσουν νέα πακέτα όταν αυτά εξαντληθούν. Το ίδιο είχε συμβεί όταν καταργήθηκε το πακέτο ΑΒ Βασιλόπουλος, αν θυμάμαι καλά μάλιστα ούτε αυτό είχε ανακοινωθεί και απ'ότι βλέπω στο link που παρέθεσες δεν το συμπεριλαμβάνουν στα μη εμπορικά διαθέσιμα πακέτα.

καλα τα λες....ειναι η ψυχολογια της μαζας...περαν του οτι, ειναι πολυς κοσμος οσο περιεργο και αν ακουγετε που δεν εχει την αισθηση του χρηματος....δεν μπορει να κανει απλους υπολογισμους...και να δει τι τον συμφερει τωρα/αυριο/μεθαυριο....του λεει καποιος φιλος του κατι και το ακολυθει χωρις να το σκεφτει....:wacko:

η μεγαλυτερη χαζομαρα που υπαρχει ειναι αυτη, δεν γινεσαι ενα με τους αλλους, καλο ειναι να διατηρεις την διαφορετικοτητα σου !!.

Ουσιαστικα για την Q με το θεμα πακετα Internet τι ισχυει με τα 60-100 υπαρχει διπλασιασμος ή τελος η περιοδος χαριτως?

Ουσιαστικα για την Q με το θεμα πακετα Internet τι ισχυει με τα 60-100 υπαρχει διπλασιασμος ή τελος η περιοδος χαριτως?

από όσο ξέρω σταμάτησε,ο διπλασιασμός.Και ισχύει όπως ήτανε πριν χωρίς κάποια προσφορά διπλασιασμού. Δηλαδή με τα 60 με 3ευρω και τα 100 με 5ευρώ.

από όσο ξέρω σταμάτησε,ο διπλασιασμός.Και ισχύει όπως ήτανε πριν χωρίς κάποια προσφορά διπλασιασμού. Δηλαδή με τα 60 με 3ευρω και τα 100 με 5ευρώ.

ΑΝ ανανεώσεις με 20€ δεν σου δίνει πλέον δωρεάν MB?

Επίσης σύμφωνα με το σαιτ της εταιρείας με 3€ έχεις 120ΜΒ /μηνα (mobile internet 60) κι με 5€ 100ΜΒ/μήνα (mobile internet 100):wacko:

Δλδ με 3€ -->120 ενώ με 5€-->100ΜΒ ! δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται απο την στιγμή που δεν ισχύει και ο διπλασιασμός στα ΜΒ

Καλησπερα παιδια

Μια βοηθεια γιατι πραγματικα εχω χαθει με το site της wind.

Εχουμε ολοι στην οικογενεια wind καρτοκινητο στο προγραμμα wind καρτοκινητη (wind card to all πρεπει να λεγεται τωρα).

Μεχρι πριν 1-2 μηνες ξεραμε οτι με 10 ευρω παιρνουμε καποιο χρονο δωρεαν σε wind/q (νομιζω ηταν 600min) καθως και 600sms. Επιπροσθετα σου διπλασιαζαν την καρτα για 15 μερες (διορθωστε με εαν τα ειπα λαθος)... οποτε ουσιαστικα σου εδιναν τα 600λεπτα/sms + 10 ευρω για κλησεις σε αλλους για 15μερες...

Ερωτησεις:

1)Απο οτι καταλαβα αυτο αλλαξε και ισχυει μονο ο διπλασιασμος για 30 μερες σωστα? Δηλαδη βαζω 10 και γινονται 20 για να τα φαω σε ολους. Αν ξαναβαλεις 10 τοτε και μονο τοτε εχεις 120 λεπτα προς wind/q.

2)Επειδη εμας μας ενδιαφερει η μεταξυ μας χρηση απο οτι καταλαβα μονοδρομος ειναι το f2g. Τα πακετα non stop απο οτι βλεπω στο site σου δινουν με 8.5 ευρω http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/f2g/non-stop/ οτι λενε στο site. Ισχυει αυτο? Και επειδη δεν ειχα Ποτε Non stop πρεπει να κανω επιλογη πακετου καθε μηνα? Δεν γινεται να βαζω απλα μια δεκαρα καρτα και να εχω προεπιλεξει το πακετο των 8.5 ευρω? Το λεω γιατι 4 καρτοσυνδεσεις τις χειροζονται μεγαλα σε ηλικα ατομα και εφτυσα αιμα να του μαθω να βαζουν την καρτα...αν μπουμε τωρα στην διαδικασια να τους εξηγω οτι καθε μηνα πρεπει να επιλεγουν και προγραμμα (εκτος οτι θα το ξεχνανε) ...την κατσαμε την βαρκα.

3) Αυτο το bonus http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/f2g/bonus-ananeosis/ δεν καταλαβαινω? Αν βαλω απλα μια καρτα 10 ευρω ΧΩΡΙΣ να επιλεξω καποιο non stop προγραμμα εχω τα οφελει που λενε? Αν βαλω και non stop προγραμμα απλα προστιθετε ο εξτρα χρονος + το internet? Καλα το καταλαβα?

4)Σκεφτομαι ορθα οτι πρεπει να αλλαξουμε ολοι σε f2g για να εχουμε τα 600 λεπτα μεταξυ μας? Πλεον απο οτι καταλαβα η wind card to all ειναι μονο αν ενδιαφερεσε για επικοινωνια με ολους.

5)Τα πακετα Internete ενεργοποιουνται κανονικα με το f2g?

6) To f2g εχει διαφορα με το f2g2? (το λεω γιατι ειδα καποια παιδια να αναφερονται εδω μεσα στο f2g2)

Σκεφτομαι απο την αλλη σοβαρα να φυγω απο την wind ...την αλλαγη της wind καρτοκινητης την πειρα χαμπαρι προσφατα εφοσον ειδα οτι εφευγαν οι καρτες αερα χωρις να κανω χρηση κινητων εκτος wind....ουτε μια ενημερωση ουτε τπτ απο πλευρας wind οτι καταργηθηκε το προγραμμα.

Αν είχαν γίνει σωστές κινήσεις, η WIND θα ήταν πρώτη στην καρτοκινητή με διαφορά. Έχουν καταφέρει όμως να δυσαρεστήσουν όλους τους καρτοκινητούς και να απαξιώσουν τις ίδιες τους τις προσφορές...

βασικά για να γίνουν συμφέρουσες προσφορές, θα πρέπει να μην είναι μέλος του 'καρτέλ' που έχουμε στην Ελλάδα...αντί να υπάρχει ανταγωνισμός...ότι βγάζει ο ένας, βγάζει και ο άλλος με τα γνωστά αποτελέσματα...copy-paste...έτσι ξέρω και εγώ να στήσω εταιρία (οποιαδήποτε).;)

Καλησπερα παιδια

Μια βοηθεια γιατι πραγματικα εχω χαθει με το site της wind.

Εχουμε ολοι στην οικογενεια wind καρτοκινητο στο προγραμμα wind καρτοκινητη (wind card to all πρεπει να λεγεται τωρα).

Μεχρι πριν 1-2 μηνες ξεραμε οτι με 10 ευρω παιρνουμε καποιο χρονο δωρεαν σε wind/q (νομιζω ηταν 600min) καθως και 600sms. Επιπροσθετα σου διπλασιαζαν την καρτα για 15 μερες (διορθωστε με εαν τα ειπα λαθος)... οποτε ουσιαστικα σου εδιναν τα 600λεπτα/sms + 10 ευρω για κλησεις σε αλλους για 15μερες...

Ερωτησεις:

1)Απο οτι καταλαβα αυτο αλλαξε και ισχυει μονο ο διπλασιασμος για 30 μερες σωστα? Δηλαδη βαζω 10 και γινονται 20 για να τα φαω σε ολους. Αν ξαναβαλεις 10 τοτε και μονο τοτε εχεις 120 λεπτα προς wind/q.

2)Επειδη εμας μας ενδιαφερει η μεταξυ μας χρηση απο οτι καταλαβα μονοδρομος ειναι το f2g. Τα πακετα non stop απο οτι βλεπω στο site σου δινουν με 8.5 ευρω http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/f2g/non-stop/ οτι λενε στο site. Ισχυει αυτο? Και επειδη δεν ειχα Ποτε Non stop πρεπει να κανω επιλογη πακετου καθε μηνα? Δεν γινεται να βαζω απλα μια δεκαρα καρτα και να εχω προεπιλεξει το πακετο των 8.5 ευρω? Το λεω γιατι 4 καρτοσυνδεσεις τις χειροζονται μεγαλα σε ηλικα ατομα και εφτυσα αιμα να του μαθω να βαζουν την καρτα...αν μπουμε τωρα στην διαδικασια να τους εξηγω οτι καθε μηνα πρεπει να επιλεγουν και προγραμμα (εκτος οτι θα το ξεχνανε) ...την κατσαμε την βαρκα.

3) Αυτο το bonus http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/f2g/bonus-ananeosis/ δεν καταλαβαινω? Αν βαλω απλα μια καρτα 10 ευρω ΧΩΡΙΣ να επιλεξω καποιο non stop προγραμμα εχω τα οφελει που λενε? Αν βαλω και non stop προγραμμα απλα προστιθετε ο εξτρα χρονος + το internet? Καλα το καταλαβα?

4)Σκεφτομαι ορθα οτι πρεπει να αλλαξουμε ολοι σε f2g για να εχουμε τα 600 λεπτα μεταξυ μας? Πλεον απο οτι καταλαβα η wind card to all ειναι μονο αν ενδιαφερεσε για επικοινωνια με ολους.

5)Τα πακετα Internete ενεργοποιουνται κανονικα με το f2g?

6) To f2g εχει διαφορα με το f2g2? (το λεω γιατι ειδα καποια παιδια να αναφερονται εδω μεσα στο f2g2)

Σκεφτομαι απο την αλλη σοβαρα να φυγω απο την wind ...την αλλαγη της wind καρτοκινητης την πειρα χαμπαρι προσφατα εφοσον ειδα οτι εφευγαν οι καρτες αερα χωρις να κανω χρηση κινητων εκτος wind....ουτε μια ενημερωση ουτε τπτ απο πλευρας wind οτι καταργηθηκε το προγραμμα.

Eιδικά στη wind to all ενώ τα 600 λεπτά ήταν βασικο μερος του προγραμματος καταργηθηκε εν μια νυκτι οποτε δεν ειχες και άδικο που δε το πηρες χαμπάρι.

1) Μόνο διπλασιασμό έχει η wind card η προσφορά με τα 100 λεπτά ειναι στο free2go να βαλεις κάρτα

2) Δυστυχώς δε γίνεται κι επειδη εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με γονεις και θειους που το εχουν πρεπει καθε μηνα να βαζουν το πακέτο και η επιλογη δεν ειναι εύκολη. Επειδη ειναι μεγαλης ηλικιας ισως βολευτουν και με τα 5€ που δινουν μονο ομιλια προς wind/Q αλλιώς 8,5€ και για sms/σταθερα.

3) Είναι αυτό που σου γραψα και στο 1 με δεκαρα καρτα στο free2go αντι για διπλασιασμο παιρνεις 100 λεπτά

4) Ακριβώς μια αλλαγή δωρεάν είναι αλλωστε οποτε θες κι αν θες επιστρέφεις πίσω

5) Κανονικότα

6) Τεράστια είναι ενα παλιό εμπορικό πακέτο που πλέον δε διατιθετε για νεες ενεργοποιησεις και δίνει ομιλία προς ολους με 0,10€ το λεπτό χωρις ελάχιστη χρέωση σε αντίθεση με το απλό free2go που χει 0,40€ το λεπτό και ελάχιστη χρεωση τα 45 δεύτερα

¨Ολοι τα ίδια δίνουν πλέον και ακόμα μονο η wind δίνει non stop προς ολο το δίκτυο οποτε συμφερει λιγο παραπάνω ακόμα

George Bernard Shaw

Eιδικά στη wind to all ενώ τα 600 λεπτά ήταν βασικο μερος του προγραμματος καταργηθηκε εν μια νυκτι οποτε δεν ειχες και άδικο που δε το πηρες χαμπάρι.

1) Μόνο διπλασιασμό έχει η wind card η προσφορά με τα 100 λεπτά ειναι στο free2go να βαλεις κάρτα

2) Δυστυχώς δε γίνεται κι επειδη εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με γονεις και θειους που το εχουν πρεπει καθε μηνα να βαζουν το πακέτο και η επιλογη δεν ειναι εύκολη. Επειδη ειναι μεγαλης ηλικιας ισως βολευτουν και με τα 5€ που δινουν μονο ομιλια προς wind/Q αλλιώς 8,5€ και για sms/σταθερα.

Δεν καταργήθηκε σε μια νύχτα έτσι απλά... Είχε ανακοινωθεί πολύ καιρό πως οι προσφορές λήγουν 30/06 (από το Δεκέμβρη που ξεκίνησαν ουσιαστικά)

Για μεγάλους ανθρώπους το καλύτερο είναι να κάνεις μια αλλαγή στο F2G (κλήση στο 1342) και να ενεργοποιήσεις την προσφορά βάζοντας 10€ να σου δίνει αυτόματα 100 λεπτά προς WIND (κλήση στο 1242 μια φορά για ενεργοποίηση)

Αλλιώς πρέπει να βρεις κάποιον να τους ενεργοποιεί κάθε μήνα τα 600 λεπτά από το 1265

Εβαλα μια 20αρα και μου έδωσε 120 δωρεαν λεπτα προς wind/q & 120ΜΒ για ενα μήνα ,καθώς και 5€ BONUS ομιλίας

Σε συνδιασμό με τις προνομιακές χρεώσεις του F2G2 είμαι ικανοποιημένος!

Εβαλα μια 20αρα και μου έδωσε 120 δωρεαν λεπτα προς wind/q & 120ΜΒ για ενα μήνα ,καθώς και 5€ BONUS ομιλίας

Σε συνδιασμό με τις προνομιακές χρεώσεις του F2G2 είμαι ικανοποιημένος!

ηταν η πρωτη καρτα του μηνα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να πω κάτι χρήσιμο .....Όταν ειχε βγει η νεα καρτοκινητη ήμουν από αυτούς που άθελά μας ξεγελαστηκαμε και αφήσαμε το f2g2 με αποτέλεσμά να μην μπορούμε να επιστρέψουμε πίσω και να το χάσουμε .......Πριν από 1 μηνα έστειλα ένα μειλ στην wind και τους ζήτησα να μου το κάνουν και παλι f2g2 αλλιώς θα εκανα φορητοτητα 12 αριθμούς .....Εκεί που είχαν περάσει 20 μερες και καμια απάντηση δεν μου είχαν στείλει ,σκάει sms <<θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι η αλλαγή πακέτου πραγματοποιηθηκε .Ευχαριστούμε >>.Καλω 1269 και οντως ειχε αλλάξει σε f2g2....Επομένως φαίνεται πως δεν σκοπεύουν να το κόψουν ......

Δεν καταργήθηκε σε μια νύχτα έτσι απλά... Είχε ανακοινωθεί πολύ καιρό πως οι προσφορές λήγουν 30/06 (από το Δεκέμβρη που ξεκίνησαν ουσιαστικά)

εδω θα διαφωνησω αυτο ισχυε για το free2go στη wind καρτοκινητη λανσαριστηκε ως ενα νεο πακετο που στα βασικα του χαρακτηριστικα ειχε το διπλασιασμο και τα δωρεαν λεπτα προς wind (μαλιστα βγηκε πρωτα με διπλασιασμο στο δευτερο μισο του μηνα και εβγαλε η voda τα απεριοριστα και μεσα σε μια νυχτα αποσυρθηκαν οι διαφημισεις και ξαναλανσαριστηκε και με διπλασιασμο και με τα απεριοριστα) δεν ήταν καποια προσφορα που θα έληγε οπως στα άλλα πακέτα και δεν υπηρχε πουθενα σημειωση οτι ληγει και απλά πετσοκοπηκε το προγραμμα σε μια νυχτα έτσι απλά... Στα υπόλοιπα πακέτα ναι υπηρχε η σημανση προσφορα εως και πολύ καλά κόπηκε. Έτσι για την αποκατασταση της αλήθειας

Edited by pan82

George Bernard Shaw

Έτσι για την αποκατασταση της αλήθειας

Φίλε είμαι σίγουρος και δεν έχω κανένα λόγο να αποκρύψω την αλήθεια.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3697231#post3697231

Αν δεις το link θα δεις πως οι αλλαγές έγιναν όλες 1η Ιουλίου.

Είμαι 100% σίγουρος πως οι προσφορές της καρτοκινητής WIND (Wind Kαρτοκινητή -> Wind Card to All, F2G, Q Card) έληγαν 30/06

Δυστυχώς δεν μπορώ να παραθέσω κάποιο link με τη λήξη προσφοράς! Αλλά αν ψάξεις σε πιο παλιά posts σε αυτό το forum θα δεις πως κοντά στις 30/06 όλοι στο forum είχαν απορία τί θα γίνει με τα καρτοκινητά τον Ιούλιο και την Wind Kαρτοκινητή

PS: Αν έχει κάποιος έντυπο των καταστημάτων περιόδου Μαϊου - Ιουνίου έγραφε στις τελευταίες σελίδες τισ προσφορές καρτοκινητής και την ημερομηνία λήξης!

Edited by DemetreKre

Να πω κάτι χρήσιμο .....Όταν ειχε βγει η νεα καρτοκινητη ήμουν από αυτούς που άθελά μας ξεγελαστηκαμε και αφήσαμε το f2g2 με αποτέλεσμά να μην μπορούμε να επιστρέψουμε πίσω και να το χάσουμε .......Πριν από 1 μηνα έστειλα ένα μειλ στην wind και τους ζήτησα να μου το κάνουν και παλι f2g2 αλλιώς θα εκανα φορητοτητα 12 αριθμούς .....Εκεί που είχαν περάσει 20 μερες και καμια απάντηση δεν μου είχαν στείλει ,σκάει sms <<θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι η αλλαγή πακέτου πραγματοποιηθηκε .Ευχαριστούμε >>.Καλω 1269 και οντως ειχε αλλάξει σε f2g2....Επομένως φαίνεται πως δεν σκοπεύουν να το κόψουν ......

Στην WIND ξέρουν πως ένα από τα δυνατά της χαρτιά είναι το f2g2 (αν και μη διαθέσιμο) γιατί αν το κόψει μαζί με εμάς τους f2g2 θα παρασύρουμε και άλλους σε άλλα πακέτα.Η συνδρομητική της βάση θα μειωθεί αισθητά γιατί δεν είμαστε και τόσοι λίγοι όπως πιστεύουν μερικοί.Και η πλειοψηφία των f2g2 είμαστε ''ψαγμένοι'' χρήστες και ξέρουν οτι θα την κάνουμε για άλλη εταιρία...Και ένα μπράβο στην wind που άλλαξε το οικονομικό πακέτο σε f2g2 όπως λέει ο φίλος παραπάνω.

Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Επομένως φαίνεται πως δεν σκοπεύουν να το κόψουν ......

ετσι πιστευω και εγω....δεν ειναι στα σχεδια τους...και θα συμφωνησω με τον φιλο που λεει "ψαγμενους" χρηστες οσοι εχουν το f2g2...εχουν γνωση εκει στην wind....:D

ερωτηση....μπλοφαρες για τα 12 νουμερα;;;; :p

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

μακαρι να ειναι οπως τα λες. το κακο θα ειναι αν εχουν σκοπο να το κοψουν και ειπαν δε βαριεσε, ας του το κανουμε για κανα δυο μηνες f2g2. ετσι και αλλιως οπου να ειναι θα καταργηθει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nαι,ηταν η πρώτη σε κατ/μα wind .

επρεπε να βαλεις μια πενταρα πρωτα και μετα την 20αρα για να παρεις και τον διπλασιασμο για 15 μερες

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova