Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασα τωρα προς κοσμοτε και με χρέωσε από την κάρτα ! Όταν καλώ προς f2g αφαιρείται από αυτα τα λεπτα πάντως !

για επιβαιωση των γραφωμενων μου πηρα τηλεφωνο σε ενα φιλο....αφαιρεσε απο το νεο υπολοιπο των 300 λεπτων....

μετα τσεκαρα σε πιο δικτυο ειναι μεσω του 1292 της Voda και εβγαλε οτι ειναι Wind....μετα τσεκαρα μεσω του 1274 αν ειναι f2g εγραψε οτι δεν ειναι.....

πηρα και τον εαυτο μου στην Voda :P και με χρεωσε....οποτε καπου εκανα λαθος και περνω πισω το αρχικο μου ποστ....

τελικα ειναι προς ολους στην WIND....σορρυ μαλλον επαιξε κατι με φορητοτητα

εχω τωρα δηλαδη δυο υπολοιπα...ενα προς f2g και ενα προς Wind

Edited by HEO
διορθωση λαθους

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

....σορρυ μαλλον επαιξε κατι με φορητοτητα

εχει πλακα διοτι πηρα 4 νουμερα φιλων εχθες που αρχιζαν απο 694 και 697 .....τα τσεκαρα τωρα....και τα εχουν ολοι μεταφερει στην Wind....:lol:

σορρυ ξανα για το λαθος μου....θα επρεπε να τα ειχα τσεκαρει πριν ποσταρω....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

καλησπέρα παιδιά δυστυχώς έχασα την κάρτα μ :( η οποία ήταν φ2φ2:) τώρα αν πάω κ δηλώσω πως έχασα την κάρτα μ κ μ βγάλουν καινούργια χάνω το φ2γ2? επίσης υπάρχει κάποια χρέωση επιπλέον όπως έκαναν παλιά?κ η βλακεία ήταν ότι έχασα κ την κιου μαζί(τα είχα σε θήκη κινητού):(

καλησπέρα παιδιά δυστυχώς έχασα την κάρτα μ :( η οποία ήταν φ2φ2:) τώρα αν πάω κ δηλώσω πως έχασα την κάρτα μ κ μ βγάλουν καινούργια χάνω το φ2γ2? επίσης υπάρχει κάποια χρέωση επιπλέον όπως έκαναν παλιά?κ η βλακεία ήταν ότι έχασα κ την κιου μαζί(τα είχα σε θήκη κινητού):(

Το πακέτο f2g2 παραμένει το ίδιο όπως και τα χρήματα που είχες μέσα.Το κόστος ήταν 17ευρώ αλλά νομίζω οτι έχει αλλάξει αυτό.Ρώτησε σε κάποιο κατάστημα.

TCL 40 NXTPAPER

Εχω φιλοι μου ηδη απο το 1210 ενεργοποιημενα τα 200ΜΒ συνολικα για ΙΝΤΕΡΝΕΤ, εβαλα 20 ευρω και εκτός απο διπλασιο χρονο ομιλιας αναφερει οτι εχω και 120 ΜΒ Ιντερνετ, ομως δεν βλεπω ποτε μπορω να τα αξιοποιησω. Το ερωτημα ειναι αν καταναλωνονται μετα τα 200ΜΒ ή μπορω να τα χρησιμοποιησω με αλλο τροπο, στο 1237 δεν φαινεται οταν βλεπω υπολοιιπο το μπονους....

Εχω φιλοι μου ηδη απο το 1210 ενεργοποιημενα τα 200ΜΒ συνολικα για ΙΝΤΕΡΝΕΤ, εβαλα 20 ευρω και εκτός απο διπλασιο χρονο ομιλιας αναφερει οτι εχω και 120 ΜΒ Ιντερνετ, ομως δεν βλεπω ποτε μπορω να τα αξιοποιησω. Το ερωτημα ειναι αν καταναλωνονται μετα τα 200ΜΒ ή μπορω να τα χρησιμοποιησω με αλλο τροπο, στο 1237 δεν φαινεται οταν βλεπω υπολοιιπο το μπονους....

πρωτα καταναλωνονται αυτα που ληγουν συντομοτερα χρονικα. αρα θα καταναλωνεις πρωτα τα 200 και μετα τα 120

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πακέτο f2g2 παραμένει το ίδιο όπως και τα χρήματα που είχες μέσα.Το κόστος ήταν 17ευρώ αλλά νομίζω οτι έχει αλλάξει αυτό.Ρώτησε σε κάποιο κατάστημα.

τα χρήματα π έχω δν με νοιαζουν μιας κ είχα σχεδόν 0 ποσό!ελπίζω να έχει αλλάξει αυτό με τα 17 ευρώ:p

σε ευχαριστώ πολύ

τα χρήματα π έχω δν με νοιαζουν μιας κ είχα σχεδόν 0 ποσό!ελπίζω να έχει αλλάξει αυτό με τα 17 ευρώ:p

σε ευχαριστώ πολύ

5€ κοστίζει η κάρτα αλλαγής

Τηλ στο 1242

Υπάρχει διπλασιασμός μβ ίντερνετ και στην γουίντ; και επίσης τα μβ που σου έχουνε μείνει μπορείς να τα μεταφέρεις στον επόμενο μήνα ; με ενεργοποίηση δεύτερου πακέτου ; όπως ισχύει στην κοσμοτε;.

Μάλιστα . Δεν αλλάζει τίποτα στο WIND card to all .

και στην Q τριπλασιάζεται το κόστος.

Ίσως και πάλι να συμφέρει

Edited by Vasileios

τι δεν αλλαζει δεν βλεπω να συνεχιζουν τα 600 λεπτα προς wind...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Έχω την εντύπωση ότι ο διπλασιασμός στο Wind card to all ήταν για 15 ημέρες και όχι για 30 που είναι τώρα. Κάνω λάθος;

Έχω την εντύπωση ότι ο διπλασιασμός στο Wind card to all ήταν για 15 ημέρες και όχι για 30 που είναι τώρα. Κάνω λάθος;

νομιζω ναι αλλα με τα 600 λεπτα συμφερε πιο πολυ...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Πάντως τα πακέτα non stop που είναι προς όλη την wind και q είναι πολύ καλύτερα από τις άλλες εταιρίες.Αν θέλει η wind να με έχει ακόμα πελάτη εμένα και πολλούς γνωστούς μου θα την συμβούλευα να μην τα τροποποιήσει για μια ακόμα φορά.

TCL 40 NXTPAPER

Πάντως τα πακέτα non stop που είναι προς όλη την wind και q είναι πολύ καλύτερα από τις άλλες εταιρίες.Αν θέλει η wind να με έχει ακόμα πελάτη εμένα και πολλούς γνωστούς μου θα την συμβούλευα να μην τα τροποποιήσει για μια ακόμα φορά.

δυστυχώς η μη ανακοίνωση της προσφοράς για free2go δείχνει ότι έρχεται μαζί με τη τροποποίηση ala vodafone των πακέτων non stop απλά περιμένει και το whats up να ανακοινώσει... Άλλωστε η πιο φθηνη q θέλει πλέον 6€ για 300 λεπτά και 300 sms να δίνει στο free2go με 7€ 1200&1200 προς ολη τη wind μακάρι αλλά δε το νομίζω... Εγώ πάντως δεν έβαλα κάρτα κι ας με ζάλισε γιατι με βλέπω να τρώω το υπόλοιπο μου μιας κι εχω κανά 100αρι και να τη κάνω γι΄άλλες πολιτείες γιατί αν τροποποιήσει τα non stop μεσα σε 2 μηνες που τα χε αλλάξει ala voda τότε προτιμώ να πάω στη voda κι εγώ

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

νομιζω ναι αλλα με τα 600 λεπτα συμφερε πιο πολυ...

Σίγουρα, απλά δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν για 15 ημέρες γιατί η Wind τροποποιεί τα πάντα με τέτοιους ρυθμούς που δεν την προλαβαίνω με τίποτα!

Τι θα ισχύσει από αύριο οεο; θα μας μπει άραγε καλά ο μήνας;

ρε παιδιά εγώ έχω Q και με 1€ αγοράζω είτε 300' είτε 300σμσ για 1 μήνα. τώρα που αυτή η προσφορά τελειώνει τι θα γίνει;

κάποτε μια με δυο μέρες πριν τη λήξη της προσφοράς μας ενημέρωναν για την επόμενη που θα ήταν σε ισχύ..τώρα;

όποιος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει και μας τους άσχετους.

Μπορεις να κοιταξεις τα παραπανω ποστς για τη q προτου φας κραξιμο!lol

Εν αναμονη του f2g,η q ακομα οκ μου φαινεται παρα τις αυξησεις...wind card δεν εχω,,πρακτικα ποσο χρονο ομιλιας σου δινει?

ναι είναι οκ παρά τις αυξήσεις και τη κατάσταση που δημιούργησαν πωλητές των εταιριών - τρόμο στους καταναλωτές ότι δε θα ανανεωθούν οι προσφορές.

αντε να δούμέ και τη whats up -cosmote τι θα κάνει τώρα

ναι είναι οκ παρά τις αυξήσεις και τη κατάσταση που δημιούργησαν πωλητές των εταιριών - τρόμο στους καταναλωτές ότι δε θα ανανεωθούν οι προσφορές.

αντε να δούμέ και τη whats up -cosmote τι θα κάνει τώρα

ο λαός είναι στο free2go όμως οπότε ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, wind to all και Q αφορά μια πολύ μικρότερη συνδρομητική βάση και πέρσι η wind είχε προσπαθήσει καθυστερώντας πολύ να μεταφερθούν όλοι στα άλλα πακέτα αλλά δε το πέτυχε και αναγκάστηκε να βγαλε καλύτερη προσφορά στo free2go οπότε περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει με τα νον στοπ κυρίως που καίνε όλους τους free2go users

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

καρτοκινητά έχουν συγγενείς μου, αν δεν μας συμφέρει απλά δεν θα βάλουμε κάρτα...πολύ απλά τα πράγματα...συμφωνώ για το non stop, καλά θα κάνουν να μην τα πειράξουν...

Έχω whatsup. Αν κάνω φορητότητα σε free 2 go για να διατηρήσω τον αριθμό μου τι γίνεται με το υπόλοιπο που έχω μέσα στην κάρτα μου; Μεταφέρεται ή πρέπει να το καταναλώσω για να μην το χάσω;

Έχω whatsup. Αν κάνω φορητότητα σε free 2 go για να διατηρήσω τον αριθμό μου τι γίνεται με το υπόλοιπο που έχω μέσα στην κάρτα μου; Μεταφέρεται ή πρέπει να το καταναλώσω για να μην το χάσω;

δεν μεταφέρεται.

TCL 40 NXTPAPER

Ο χρόνος του Whats Up , μεταφέρεται σε οποιαδήποτε άλλη κάρτα Whats Up ή Cosmokarta ή καρτοσυμβόλαιο , εννοείτε , πριν την φορητότητα.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova