kostakiss Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 είχε γίνει κ στον αδερφό μ αυτό, τους πήρα τηλέφωνο και την επόμενη μέρα πιστώσανε όλα τα χαμένα χρήματα και στείλανε και ενημερωση με sms το μονο που καταφερα που επικοινωνησα μαζι τους ηταν αυτο.. "θα θελαμε να σας ενημερωσουμε οτι κατοπιν ελεγχου που διενεργηθηκε στη γραμμη σας δεν υφισταται λαθος χρεωση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Σήμερα έκανα ανανέωση σε κατάστημα wind και έβαλα 20 ευρώ.Αυτό που άλλαξε είναι ότι από εδώ και στο εξής δεν σου χάριζαν το 12% (πλέον όταν βάζεις 20αρα σου προστίθενται 18.86) και επιπλέον τα 100' πλέον δεν υπάρχουν.Είναι απλά κ@ρ@γκίοζηδες.Ηλικρινά έχω βαρεθεί αυτήν την εταιρία.Όποτε τους καπνίσει αλλάζουν και κάτι.Όποτε και όπως θέλουν.Σεβασμός στους πελάτες ΜΗΔΕΝ. Εγω παρ'ολη τη μειωση του χρονου διπλασιασμου απο 30 σε 15 ημερες θα συνέχιζα την ανανεωση μεχρι τον ιούνιο...τωρα ομως τρώνε άκυρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ακούς εκει κόβουν τα 100' και τη δωρεα του φορου.....Ουτε cent δε βάζω!!!θα εξαντλησω το υπόλοιπο και θα εξαργυρώσω και τους πόντουσ στο win club!!!!!!!!!!!!Παιδιά προτείνω ομαδική αποχή απο τις ανανεώσεις για να σφίξουν λιγο οι κ........Ας κόψει και το 0.1 και μετά πάω για φορητότητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 1200'+1200 sms+120 mb internet 20 ευρώ μπόνους για 15 μέρες και 17,86 στο υπόλοιπό του 1269 με τοσες αλλαγες εχασα τα αυγα και τα πασχαλια. ανανεωσε γνωστος και επεβεβαιωνω οτι ισχυει οτι ακριβως εγραψες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 στο μπαουλο μεχρι να τελειωσει το υπολοιπο, ουτε cent εως οτου συνέρθουν. και καλα τα 100λεπτά..το δωρεάν φορο 12% σε 20άρες καρτες τι τον εκοψαν? ουστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Εχει ξανααπαντηθει αυτό που θα ρωτήσω,αλλά δε θυμάμαι την απαντηση,αν ξέρει κάποιος θα με υποχρεώσει. Γίνεται με στικακι της wind να δώσω ίντερνετ σε λαπτοπ με το ίντερνετ που έχω στη f2go sim μου;αν ναι,χρειάζεται να κάνω κάτι,θέλει κάποιο software; Κάποια ρύθμισή; Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 στο μπαουλο μεχρι να τελειωσει το υπολοιπο, ουτε cent εως οτου συνέρθουν. και καλα τα 100λεπτά..το δωρεάν φορο 12% σε 20άρες καρτες τι τον εκοψαν? ουστ. αυτοκαταστροφικες τασεις. σε καθε περιπτωση το 0.108/min παραμενει ιδιαιτερα ελκυστικο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalfinho Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 ποιο 20 εννοεις? Δεν φαινεται η εικονα?? http://img217.imageshack.us/img217/9580/img0222h.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Δεν φαινεται η εικονα?? http://img217.imageshack.us/img217/9580/img0222h.png δεν φαινοταν κατι. Απιστευτο αυτο που λες.ειναι δυνατον τετοια απατη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 το μονο που καταφερα που επικοινωνησα μαζι τους ηταν αυτο.. "θα θελαμε να σας ενημερωσουμε οτι κατοπιν ελεγχου που διενεργηθηκε στη γραμμη σας δεν υφισταται λαθος χρεωση" Πήγαινε σε ένα κατάστημα wind και πες τους να επικοινωνήσουν και αυτοί.Έμενα σε ένα φίλο μου από λάθος της wind του έφαγε από το υπόλοιπό του αντί για 3,5 ευρώ 50!3-4 φορές του έστειλαν το ίδιο sms που έστειλαν και σε εσένα.Για να μην μακρηγορώ μετά από 2 μήνες πιστώθηκαν όλα.Αν όμως δεν επιμέναμε (κυρίως εγώ) ο άλλος θα χρεωνόταν 46,5 ευρώ τσάμπα και άδικα.Μην το αφήσεις μέχρι να πάρεις και το τελευταίο cent δες και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3517241#post3517241 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalfinho Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 (edited) Ανεχομαι τα παντα!! Εισαι επυλεκτικη??Οκ,καρπουζι,μαχαιρι...? Δικα σου...Σε "εκμεταλευονται" (και ξανα λεω καλα κανουν) και εσυ τους επιβραυευεις??Καλα να πα8εις... Μου χαριζεις τα προπληρωμενα??8α αστειευεσαι...Ολοι το πηραμε στην πλακα για ειναι πολυ απλα για ΓΕΛΙΑ... Κανε μου λιγακι μππεεεεε τωρα.Οσο θα κανω στον χοντρουλη που καθαριζει πατατες παρεα... Εισαι επικως η ποιο αστοχη και απαραδεκτη "εταιρια" στο ελλαδισταν... Καλα να πα8εις...Εσυ το επελεξες... ΑΛΛΑ,δεν εχεις κανενα δικαιωμα να με κοροιδευεις... Το ποτηρι για μενα υπερχιλησε... Καθιστε λοιπον ενας ενας να φευγουμε,αφου παντα θα βρισκει και διαφορετικη πατατα για τον καθε ενα μας μεχρι να μεινουν 3... Ο χασαπης,ο αγγελειωφορος και η προβατινα.... Μπππεεεεεεεεε μλκες...Μππεεεεεε,τα προβατα υπαρχουν μονο στα ονειρα σας...Φτανει πια... Λοιπον συγνωμη για την "ταραχη" (συμφωρουμητες) αλλα οταν μου λες: Παρε 20! Δεν θα κατσω να τετραγωνισω τον κυκλο και να παρω τηλ. τον θειο αλμπερτ για να μου διευκρινησει πως ενοεις δωσε μου 10 να σου δωσω 10 αρα εχεις ... 20 Δωρο!!! Ναστε καλα για τα ""δωρα"" σας μα δεν αλλαζει τπτ...Ειστε για γελια και θα συνεχισεται να ειστε... Να ευχαριστησω το φορουμ και ολα τα παιδια για τις ωρες που περασαμε να αποκρυπτωγραφουμε τι κρυβει πισω απο τις λεξεις η καταραμενη...Καλη συνεχεια και κουραγιο ατυχοι χρηστες της πλανευτρας,εγω δεν εχω αλλο... Edited May 5, 2011 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 η αστοχία της γουιντ είναι όμοια με αυτή του πάσπαλιε στις ελεύθερες βολές....1 στις 5 κάνει κάτι σωστό, 4 στις 5 το σκίζει... η τελευταία αλλαγή με φέρνει πιο κοντά στη φορητότητα, το μόνο που είχε να κάνει ήταν να κρατήσει το μπόνους,άντε και το φόρο που χάριζε στο 20αρικο χωρίς ναναι απαραίτητο το τελευταίο....τώρα κλάφτα με το τμήμα μάρκετινγκ που έχει...αντί να φέρνουν κόσμο, τον διώχνουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ακολούθησα την συμβουλή του φίλου για τα ευρώ του διπλασιασμού και έστειλα στο 54020 για SMS με τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO με χρέωση 2,46 ευρώ.. Μου αφαίρεσε το ποσό από το κανονικό υπόλοιπο της κάρτας (1269) και όχι από το υπόλοιπο του διπλασιασμού (1237). Δεν πειράζει, τουλάχιστο πήγαν για καλό σκοπό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) Η συμβουλή ήταν σαφής Μόνο για τηλέφωνο αφαιρεί από το bonus Αν έχεις υπόλοιπο πάρε τηλέφωνο 14545 Edited May 5, 2011 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ρε παιδιά ο διπλασιασμός με κάθε ανανέωση δεν ήταν μέχρι Ιούνιο?Τώρα στο sms που έχει σταλεί σε όλους γιατί λέει συγκεκριμένα έως 8/5?Μήπως μετά καταργείται? Επίσης αυτά τα πακέτα πότε άλλαξαν? ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ NON STOP ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ WIND F2G 4/4/2011 http://www.wind.com.gr/TopMenu/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%97%CE%A3%CE%97-%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%9B%CE%95%CE%93%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%A9%CE%9D-%CE%A0%CE%91%CE%9A%CE%95%CE%A4%CE%A9%CE%9D-NON-STOP-%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%97%CE%A4-1.aspx http://img339.imageshack.us/img339/9070/f2gopinakasgrcopynonsto.jpg Και πότε έγιναν αυτά? http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/kartokinhth/wind-f2g/non-stop.aspx http://www.wind.com.gr/Images/Kartokiniti/F2GO-PINAKAS-GR.aspx Και κόψανε από τα 850' F2G&150' Σταθερά τα 250'?Όποτε θέλουν αλλάζουν και κάτι! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ρε παιδιά ο διπλασιασμός με κάθε ανανέωση δεν ήταν μέχρι Ιούνιο?Τώρα στο sms που έχει σταλεί σε όλους γιατί λέει συγκεκριμένα έως 8/5?Μήπως μετά καταργείται? Επίσης αυτά τα πακέτα πότε άλλαξαν? ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ NON STOP ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ WIND F2G 4/4/2011 http://www.wind.com.gr/TopMenu/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%97%CE%A3%CE%97-%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%9B%CE%95%CE%93%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%A9%CE%9D-%CE%A0%CE%91%CE%9A%CE%95%CE%A4%CE%A9%CE%9D-NON-STOP-%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%97%CE%A4-1.aspx http://img339.imageshack.us/img339/9070/f2gopinakasgrcopynonsto.jpg Και πότε έγιναν αυτά? http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/kartokinhth/wind-f2g/non-stop.aspx http://www.wind.com.gr/Images/Kartokiniti/F2GO-PINAKAS-GR.aspx Και κόψανε από τα 850' F2G&150' Σταθερά τα 250'?Όποτε θέλουν αλλάζουν και κάτι! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ ναι αστα να πάνε δεν έχει παρά πολύ καιρό που άλλαξε. Τουλάχιστον τα νέα πακέτα είναι προς όλη την γουίντ αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όσο για τον διπλασιασμό και εγώ ήξερα ότι ήτανε μέχρι τον ιούνιο . Τώρα δεν ξέρω πότε άλλαξε αυτό που λες επειδή δεν την χρησιμοποιώ την γουίντ μου για αυτό!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 εχω 60ευρώ υπόλοιπο, δε ξανακανω ανανεωση ούτε ενα ευρώ έως ότου συνέλθουν εκεί στην wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 εχω 60ευρώ υπόλοιπο, δε ξανακανω ανανεωση ούτε ενα ευρώ έως ότου συνέλθουν εκεί στην wind. μια χαρά θα σε καλύψουνε για να ενεργοποιείς πακέτα για να επικοινωνείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Προσωπικά σταμάτησα να βάζω 20 αρα κάρτα όταν μείωσαν σε 15 μέρες τον διπλασιασμό. Για να δούμε πως θα αντιδράσουν το επόμενο μηνά που οι ανανεώσεις θα είναι λιγότερες. Πως τα καταφέρνουν κάθε φορά να αντιστρέφουν το κλίμα από εκεί που είμαστε όλοι ευχαριστημένοι να θέλουμε να φύγουμε, είναι τρομεροί … Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 βλεπω να ξανακανω ανανεωση στη wind τα Χριστουγεννα!!!!χαχαχα!!!θα τσουξει!!!αν βεβαια δεν εχει αλλαξει το 0.108/λεπτο και την κανω με ελαφρα!!! Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 βλεπω να ξανακανω ανανεωση στη wind τα Χριστουγεννα!!!!χαχαχα!!!θα τσουξει!!!αν βεβαια δεν εχει αλλαξει το 0.108/λεπτο και την κανω με ελαφρα!!! Όντως τέρμα οι ανανεώσεις, πάλι αυτοί χάνουν το σίγουρο 20αρικο που θα ειχανε μέχρι και τον Ιούνιο τώρα σε κανά χρόνο ανανεώση πάλι έχω μαζέψει κανά 100αρικο υπόλοιπο θα μου κρατήσει για αρκετούς μήνες Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimchristo Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ρε παιδιά ανανέωσα πριν 15 μέρες με 10 ευρώ την κάρτα μου κ μου την διπλασίασε κανονικά κτλ.Τώρα που μου τέλειωσε το bonus παίρνω 1242 κ μου λέει ότι δεν έχω δωρεάν λεπτά προς wind.Tα 600' που έδινε για 30 ημέρες τι έγιναν?Ώρε θα την πάρει κ θα την σηκώσει την wind... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Είναι όντως πολύ αυτοκαταστροφικοί τύποι. Δε ξέρω τι κάνουν με τα συμβόλαια αλλά πραγματικά για να μείνεις πλέον στην καρτοκινητή της Wind πρέπει να έχεις ειδικούς λόγους. Πχ εμένα είναι η μόνη που πιάνει έστω ελάχιστα στο σπίτι μου και έχω F2G2. Εάν δεν ίσχυαν οι δύο παραπάνω λόγοι θα την έκανα εδώ και καιρό. Και θα το κάνω από αντίδραση εάν πειράξουν το F2G2 ακόμη κι αν αναγκάζομαι να βγαίνω στο μπαλκόνι ή να κρεμιέμαι από το ταβάνι για να μιλήσω. Δε θα τους δώσω ούτε cent άλλο όμως. Θέλω να το ξέρουν αυτό οι τραγικοί τύποι που παίρνουν τις αποφάσεις για τις στρατηγικές της εταιρίας. Και έχω την πεποίθηση ότι έστω ένα μέρος από αυτά που λέγονται εδώ μέσα φτάνουν στα αυτιά τους. Γιατί αν δε φτάνουν είναι εντελώς αποτυχημένοι και το φούντο το έχουν στο τσεπάκι. Φτηνοί παπατζήδες του πεζοδρομίου. Ουστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 ουτε δραχμη (παλιάς κοπής)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Και γω αυτόν τον μήνα δεν ανανέωσα με 20€. Θα δούμε τον επόμενο μήνα αν επαναφέρουν τπτ από όσα έκοψαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Εχει ξανααπαντηθει αυτό που θα ρωτήσω,αλλά δε θυμάμαι την απαντηση,αν ξέρει κάποιος θα με υποχρεώσει. Γίνεται με στικακι της wind να δώσω ίντερνετ σε λαπτοπ με το ίντερνετ που έχω στη f2go sim μου;αν ναι,χρειάζεται να κάνω κάτι,θέλει κάποιο software; Κάποια ρύθμισή; Sent from my Milestone Μήπως ξέρει κάποιος; Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts