Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηγαινε σε ενα καταστημα με την αδερφη σου. Δωρεαν ειναι.

Σ´ευχαριστω πολυ :)

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Απλά πάει η αδελφή σου σε ένα κατάστημα WIND με την ταυτότητα της και την κάρτα SIM

Είναι δωρεάν

Ρε παιδιά η προσφορά ισχύει τόσους μήνες εννοεί το κλασικό διπλασιασμό που ηταν για 30 ημερες και μετα εγινε για 15, το μηνυμα κυριως το στελνουν για να τονισουν τα 100 λεπτά προς ολους που δινει

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Μου Ήρθε και σε Q

Q: ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WIND!

ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙς 20Ε-29Ε BONUS 10E! MEXRI 30/04!

Και σε μένα ήρθε ακριβώς το ίδιο μήνυμα:

WIND: ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WIND, ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΛΛΑ 20 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ 100 ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΕΠΤΟ! ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΕΩΣ 30/4

(το γράφω έτσι με κεφαλαία όπως μου το έστειλε ακριβώς η wind και χωρίς να αλλάξω ούτε μία λέξη για να μην υπάρξει κάποια παρανόηση και να μπορέσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε αν αξίζει η προσφορά).

Ερωτήσεις:

1. Τα 20 ευρώ δώρο που λέει είναι bonus ή είναι πραγματικός διπλασιασμός που δεν λήγει ποτέ;

2. Τα 100 δωρεάν προς όλους είναι πραγματικά προς όλους (κινητά cosmote, σταθερά, κινητά vodafone κλπ.);

:)

Ήρθε και σε μένα(F2G 2) το εν λόγω!

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Στο δικό μου f2g2 που ήρθε το μήνυμα έχω να κάνω ανανέωση εδώ και 8 μήνες. ΜΗΔΕΝ λέμε. Ούτε cents δεν τους έχω δώσει το τελευταίο 8μηνο.
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

προφανώς πάει παντού το μήνυμα, απλά αφήνει τον διπλασιασμό λίγο φλου...έτσι όπως το λέει φαίνεται σαν να αφορά όλο το μήνα αλλά και τα 100 λεπτά τι ρόλο βαράνε τότε...λολ

Αν είναι έτσι να μην κάνουμε ανανέωση όσοι έχουμε ήδη κάνει τον Απρίλιο γιατί δεν θα διπλασιάσει.

Στο δικό μου f2g2 που ήρθε το μήνυμα έχω να κάνω ανανέωση εδώ και 8 μήνες. ΜΗΔΕΝ λέμε. Ούτε cents δεν τους έχω δώσει το τελευταίο 8μηνο.

Τηλέφωνο δεν χρησιμοποιείς όλους αυτούς τους μήνες?

Γιατί μου φαίνεται περίεργο να εχεις την πιο φτηνή κάρτα στην Ελλάδα και να χρησιμοποιείς άλλη.

Το έχω πιο πολύ για να με καλούν άλλα άτομα. Τις κλήσεις τις κάνω σχεδόν όλες μέσω voip. Είμαι ο χειρότερος δυνατός πελάτης που θα μπορούσε να έχει η wind. Αλλά αν αυτή η προσφορά διπλασιάζει και σου δίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΑ λεφτά που δεν λήγουν (εννοώ τον "διπλασιασμό 20+20"), τότε θα την τιμήσω.
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

είχες κάνει ανανέωση τον Απρίλιο;

η τελευταία ανανέωσή έγινε στις 16 Ιανουαρίου και από τότε το ανοίγω που και που για να δω μηνύματα και χαμένες κλήσεις.

από προσφορές έχω και τον διπλασιασμό της πρώτης κάρτας κάθε μήνα.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Διάβασα παραπάνω ότι

Αρχικό μήνυμα από bablyk

Δε φαίνεται να είναι έτσι ακριβώς διότι με βάση τον πίνακα του link θα πρέπει να δώσω τα διπλάσια χρήματα (10EUR/μήνα) για να έχω αυτό που είχα πριν (600min + 600SMS με 5ΕUR/μήνα). Με αναγκάζει δηλαδή εμμέσως να αλλάξω συνήθειες και να προσαρμοστώ στο προϊόν ή να πληρώσω τα διπλάσια για να έχω αυτά που είχα + αυτά που μου δίνει το πακέτο.

Σαφώς και δε μπορεί να καλύπτονται οι ανάγκες του καθενός καταναλωτή μεμονωμένα (αν και θα μπορούσε) αλλά βλέπω (διορθώστε με αν κάνω λάθος) ότι ανάλογη %u

Edited by serfistas1

Πάντως αν πρόκειται για αληθινά μόνιμο διπλασιασμό της κάρτας και όχι bonus θα χάσουμε ευκαιρία. Πρέπει κάπως να διαπιστώσουμε αν το 20 + 20 είναι bonus ή πραγματικό μόνιμο υπόλοιπο που δεν λήγει ποτέ.

αν ηταν διπλασιασμος θα το ανεφερε το μηνυμα.

ειναι << παγιδα >>...ανανεωση !

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Και σε μένα ήρθε το παραπάνω μήνυμα για διπλασιασμό με 20 ευρω σε κατάστημα wind. Το ενδιαφέρον είναι ότι ήρθε λίγο μετά που έκανα την ανανέωση. Μάλλον τυχαίο....

Υποθέτω ότι ο διπλασιασμός θα είναι για 15 μέρες. αυτό είναι και το πιθανότερο

Μην τσιμπάτε. Τα 20 ευρά είναι για 15 μέρες. Τα 100 είναι για ένα μήνα.

Το θέμα είναι ότι τα 100 προηγούνται! Δηλαδή για να χρησιμοποιήσεις τα 20 πρέπει να φας τα 100 σε 15 μέρες. Και μετά μενεις ρέστος για τον υπόλοιπο μήνα. Τόσο απλά.

η χειροτερη δυνατη προσφορα. πολυς κοσμος που εκανε ανανεωσεις τις σταματησε μετα την μειωση απο 30 μερες σε 15 και με την βλακεια των 100 λεπτων που προηγουνται Edited by pexths
[sIGPIC][/sIGPIC]

επειδή εμένα από το Δεκέμβριο τρέχει και διπλασιασμός και bonus είμαι σχεδόν βέβαιος ότι και να μην εννοεί το γνωστό bonus πάλι το ίδιο εννοεί. Όπως έχω ξαναπεί όταν βάζω κάρτα (πχ 20€) μου στέλνει δύο μηνυματα ένα οτι κέρδισα bonus διπλάσιο χρόνο ομιλίας για 30 και πλέον για 15 ημέρες και να στείλω ΥΠ στο 1237 και ένα δεύτερο που λέει συγχαρητήρια η κάρτα σας διπλασιαστηκε για να δείτε το επιπλέον υπόλοιπο ΥΠ στο 1237 και στέλνωντας εκει μου λέει ότι έχω 40€ εκ των οποιων τα 20 λήγουν σε 15 ημερες ενώ τα άλλα 20 είναι για 30 ημέρες

George Bernard Shaw

επειδή εμένα από το Δεκέμβριο τρέχει και διπλασιασμός και bonus είμαι σχεδόν βέβαιος ότι και να μην εννοεί το γνωστό bonus πάλι το ίδιο εννοεί. Όπως έχω ξαναπεί όταν βάζω κάρτα (πχ 20€) μου στέλνει δύο μηνυματα ένα οτι κέρδισα bonus διπλάσιο χρόνο ομιλίας για 30 και πλέον για 15 ημέρες και να στείλω ΥΠ στο 1237 και ένα δεύτερο που λέει συγχαρητήρια η κάρτα σας διπλασιαστηκε για να δείτε το επιπλέον υπόλοιπο ΥΠ στο 1237 και στέλνωντας εκει μου λέει ότι έχω 40€ εκ των οποιων τα 20 λήγουν σε 15 ημερες ενώ τα άλλα 20 είναι για 30 ημέρες

εχω την εντυπωση οτι δεν ισχυει σε πολλους κατι τετοιο και οτι εισαι πολυ τυχερος

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω την εντυπωση οτι δεν ισχυει σε πολλους κατι τετοιο και οτι εισαι πολυ τυχερος

Προφανώς και δεν ισχύει για όλους απλά λέω μήπως τυχόν αυτό το τωρινο μηνυμα μιλάει για τέτοιο διπλασιασμό απλά το Δεκέμβριο μου είχε έρθει ενα μηνυμα σαν αυτο τωρα που ελεγε βάλτε χρονο ομιλίας και κερδίστε διπλασιασμό για 3 -10 - 30 ημερες ανάλογα το ποσό και μετά από 10 μέρες ήρθε και το bonus για όλους οπότε καθε μήνα παίρνω διπλό bonus βεβαια αχρηστο πάει γιατί ούτε τα μισά δε ξοδεύω απλά πλέον με τη μειωση του bonus σε 15 μερες με βολεψε γιατι μενουν αλλα 20€ για τις επόμενες 15

George Bernard Shaw

ετσι οπως παει η wind ,με τις κινησεις που κανει..χανει την αξια του ακομα κ το f2g2..

στην ανακοινωση δεν γινεται καν αναφορα για ιντερνετ...

ετσι οπως παει η wind ,με τις κινησεις που κανει..χανει την αξια του ακομα κ το f2g2..

στην ανακοινωση δεν γινεται καν αναφορα για ιντερνετ...

Με 0,108 το λεπτο και χρεωση ανα δευτερολεπτο αυτο δεν προκειται να συμβει ποτε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει περίπτωση στην ανανέωση των 20€ να μην δίνει πλέον τα 120ΜΒ internet; Αν έχει ανανεώσει κάποιος τελευταία ας μας ενημερώσει διότι είναι πολύ σημαντικό.

παιδια μια ερωτηση...οσοι εχετε wind και ιντερνετ σε καρτοκινητο μπορειτε να βοηθησετε λιγο με την ταχυτητα και της χρεωσεις?

θελω να κοψω το δευτερο συμβολαιο που εχω στην cosmote και να μεινω μονο με το καρτοκινητο wind αλλα να δουλευω ιντερνετ.

υπαρχει καποιο προγραμμα με δωρεαν ιντερνετ? και απο ταχυτητα ?

σας ευχαριστω!:)

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova