JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Θα σας πω και την δικη μου ιστορια,πριν απο λιγο ηρθε sms οτι εχω ελαχιστο υπολοιπο,παιρνω στο 1269 σαν κατοχος Wind F2G με Internet κλπ κλπ κ μου λεει εχετε 0 ευρω!!!!!!!!! ενω ειχα μεσα 7 ευρω κ το μονο που κανω ειναι αντε να στειλω κανα sms αραια κ που,μα κυριως κανω χρηση του net,τι κινησεις πρεπει να κανω περαν απο το να παω σε καταστημα της Wind,εγω οπως και να εχει τα 7ευρω θα τα διεκδικησω!!!!!!!!!! πάρε τηλ το 1231 από το κινητό σου εάν δεν σε αφήσει λόγω ότι δεν υπάρχει ελάχιστο υπόλοιπο για να σε αφήσει να κανείς κλήσεις ανεξάρτητα ότι το 1231 είναι δωρεάν κάλεσε από άλλο κινητό γουίντ τον συγκεκριμένο αριθμό ή από σταθερο το 2106158000 και ζητά να μιλήσεις στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Και πες τους ότι επειδή έχεις διαθέσιμα μβ σε χρέωσε. Μου είχε γίνει και εμένα αλλά τελικά μου πιστώσανε το πόσο μέσα σε 3 ή 5 εργάσιμες μερες δεν θυμάμαι πότε ακριβώς αλλά το κακό είναι ότι μέχρι να το διορθώσουν και να το πιστώσουν εσυ είσαι υποχρεωμένος να βάλεις κάρτα εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου αυτό μου την έσπασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Πολυ αμεση και σωστη η παρατηρηση Μονο που δυστηχως με την μειωση των 500ΜΒ που κανανε με ενημερωσαν οτι τα εχω ξεπερασει και την "πατησαμε" ,αλλα δεν πειραζει,σε ευχαριστω για την βοηθεια σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Πολυ αμεση και σωστη η παρατηρηση Μονο που δυστηχως με την μειωση των 500ΜΒ που κανανε με ενημερωσαν οτι τα εχω ξεπερασει και την "πατησαμε" ,αλλα δεν πειραζει,σε ευχαριστω για την βοηθεια σου!! οπότε είναι δικό σου το λάθος . Εγώ πάντα το τσεκαρω στο 1245. Ξέρω ότι δεν είναι αξιόπιστο αλλά στο περίπου το κοιτάω. Τώρα ενεργοποίησε κάποιο πακέτο adsm ή το πακέτο με τα 40μβ με τα 4,12€ εάν κανείς μικρή χρήση. Θα δείξει τι θα γίνει τον επόμενο μήνα. Μακάρι να συνεχιστεί η προσφορά στην κίου να παω εκεί διότι στην γουίντ δεν νομίζω να βγάλουνε κάποιο οικονομικό πακέτο π.χ. Με 1€ ή 2€. Καλή συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 εχω counter στο κινητο απλως το ειχα αφησει στο 1.5G.. στην Q τι προσφορα παιζει με το internet?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 εχω counter στο κινητο απλως το ειχα αφησει στο 1.5G.. στην Q τι προσφορα παιζει με το internet?? τι counter;. Πες μου να το κατεβάσω και εγώ . http://www.wind.com.gr/Βασικό-μενού/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Καρτοκινητή/Q-Card/Q-Card/Προσφορές-Q/Απεριόριστη-Επικοινωνία---Μοναδική-Οικονομία!.aspx δίνει με 1€ 100μβ ίντερνετ και 1500 λεπτά και Sms προς όλα τα κινητά τον μήνα. Και μπορείς να το ενεργοποιήσεις από όσο θυμάμαι μέχρι 4 ενεργοποιήσεις τον μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 τι counter;. Πες μου να το κατεβάσω και εγώ . http://www.wind.com.gr/Βασικό-μενού/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Καρτοκινητή/Q-Card/Q-Card/Προσφορές-Q/Απεριόριστη-Επικοινωνία---Μοναδική-Οικονομία!.aspx δίνει με 1€ 100μβ ίντερνετ και 1500 λεπτά και Sms προς όλα τα κινητά τον μήνα. Και μπορείς να το ενεργοποιήσεις από όσο θυμάμαι μέχρι 4 ενεργοποιήσεις τον μήνα. Τον μετρητη δεδομενων του κινητου του εννοει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Τον μετρητη δεδομενων του κινητου του εννοει. δεν είναι καθόλου αξιόπιστος. Στα νοκια ιδιαίτερα όταν στέλνεις μμς και σου στέλνουν μμς υπολογίζει και τα δεδομένα αυτα. Επίσης και όταν μπεις και στο wind plus πάλι το υπολογίζει. Άρα δεν έχει νόημα ο μετρητής. Καλύτερα το 1245 και ας μην είναι και πολύ αξιόπιστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Θα σας πω και την δικη μου ιστορια,πριν απο λιγο ηρθε sms οτι εχω ελαχιστο υπολοιπο,παιρνω στο 1269 σαν κατοχος Wind F2G με Internet κλπ κλπ κ μου λεει εχετε 0 ευρω!!!!!!!!! ενω ειχα μεσα 7 ευρω κ το μονο που κανω ειναι αντε να στειλω κανα sms αραια κ που,μα κυριως κανω χρηση του net,τι κινησεις πρεπει να κανω περαν απο το να παω σε καταστημα της Wind,εγω οπως και να εχει τα 7ευρω θα τα διεκδικησω!!!!!!!!!! Σε μένα δεν επέστρεψε τα bonus άλλα πίστωσε όσα έφαγε απο κανονική αξία:mad: και δεν μου είπαν ακόμα γιατί τα έκλεψαν Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 εγω απο το Market του Android εχω κατεβασει το υπερ αξιοπιστο 3G Watchdog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Στην Q μπορείς να μάθεις πόσα ΜΒ έχεις νομίζω δεν γίνεται ? και πως ενεργοποιώ την πρόσφορα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Σε μένα δεν επέστρεψε τα bonus άλλα πίστωσε όσα έφαγε απο κανονική αξία:mad: και δεν μου είπαν ακόμα γιατί τα έκλεψαν καλεσε το τμημα εξυπηρετησης πελατων πες το συμβαν και λογικα θα στα επιστρεψουν σε κανενα 15μερο Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Στην Q μπορείς να μάθεις πόσα ΜΒ έχεις νομίζω δεν γίνεται ? και πως ενεργοποιώ την πρόσφορα κάλεσε 12200 και πάτησε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Ενεργοποιησα το 1gb με 15€ για 30μερες. Το υπόλοιπο τον mb σε πιο αριθμο στέλνω μήνυμα να το δω; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 ΥΠ στο 19595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Παρατήρησα σήμερα ότι εχει αλλάξει το τραγούδι που ακούγαμε όταν κάποιος συνομιλητής μας έβαζε σε αναμονή,Επίσης οτι και ΤΟ καρτοκινητό της Q που εχω υποστηρίζει πλέον κληση συνδιάσκεψης, όπως μόνο τα καρτοκινητά της Wind μέχρι τώρα υποστηρίζουν. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 καλεσε το τμημα εξυπηρετησης πελατων πες το συμβαν και λογικα θα στα επιστρεψουν σε κανενα 15μερο κάλεσε 12200 και πάτησε 3 Έδωσαν πίσω τα 5€ που ήταν απο κάρτα των 10€ και τα 10€ τον bonus δεν .. Πιστεύεις οτι θα τα επιστρέψουν εγώ φοβάμαι να βάλω κάρτα και να αφήσω λεφτά μέσα μετά απο αυτό Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Η προσφορα στο f2g2 για δωρεαν τηλεφωνα,μυνηματα προς f2g δεν τελειωσε τελος του χρονου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) Η προσφορα στο f2g2 για δωρεαν τηλεφωνα,μυνηματα προς f2g δεν τελειωσε τελος του χρονου?? όχι πήρε παράταση και ισχύει μέχρι τέλος ιανουαρίου 2011 με κάθε ανανέωση 5€. Edited January 16, 2011 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 όχι πήρε παράταση και ισχύει μέχρι τέλος ιανουαρίου 2011 με κάθε ανανέωση 5€. Αυτό με την ανανέωση ίσχυε εδώ και χρόνια :p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Αυτό με την ανανέωση ίσχυε εδώ και χρόνια :p. μην μπερδεύεσε μην ξεχνάς ότι υπάρχουνε συνδρομητές που έχουνε γραφτεί στην δωρεάν προσφορά του 2010 που καλείς το 1245. Και επίσης υπάρχουνε άτομα που δεν την έχουνε προλάβει την προσφορά αυτή και έχουνε γραφτεί στο 1242 που προσφέρει με κάθε ανανέωση από 5€ και πάνω δωρεάν λεπτά ομιλίας και Sms . Οπότε δεν υπήρχε εδώ και χρόνια η προσφορά όπως γράφεις παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Δηλ εγω που εξαντλησα το οριο τον 500ΜΒ τωρα οι μονες λυσεις ειναι ή να περιμενω εως τις 31/1 να δω καποια ανακοινωση ή να αγορασω καποιο πακετο Internet?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 μην μπερδεύεσε μην ξεχνάς ότι υπάρχουνε συνδρομητές που έχουνε γραφτεί στην δωρεάν προσφορά του 2010 που καλείς το 1245. Και επίσης υπάρχουνε άτομα που δεν την έχουνε προλάβει την προσφορά αυτή και έχουνε γραφτεί στο 1242 που προσφέρει με κάθε ανανέωση από 5€ και πάνω δωρεάν λεπτά ομιλίας και Sms . Οπότε δεν υπήρχε εδώ και χρόνια η προσφορά όπως γράφεις παραπάνω. Μιλάω για την προσφορά δωρεάν χρόνου ομιλίας και SMS προς F2Go με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας. Αυτό υπήρχε πολύ πριν την προσφορά του Μαρτίου 2010. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) Δηλ εγω που εξαντλησα το οριο τον 500ΜΒ τωρα οι μονες λυσεις ειναι ή να περιμενω εως τις 31/1 να δω καποια ανακοινωση ή να αγορασω καποιο πακετο Internet?? ναι σωστά. Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα μια κίου πριν λήξει ο μήνας και θα εκμεταλευόμουνα την προσφορά με το 1€ με 100μβ τον μήνα. Διότι συμφέρει πολύ από το να αγοράσεις πακέτο ίντερνετ στο f2g. Στην κρίση σου είναι ότι θέλεις κανείς. Κοίτα στην βοντα και στην κοσμοτε και στην φρογκ υπάρχει το πακέτο με τα 60μβ ίντερνετ με 3€. Και στην βοντα επιπλέον υπάρχει το πακέτο με τα 200μβ με 7€ και στην γουίντ υπάρχουνε τα πακέτα adsm αλλά είναι πολλά τα χρήματα. Επίσης το νον στοπ wind plus με τα 40μβ με τα 4,12€ δίνει πολύ λίγο όγκο. Άρα όπως και να έχει βολεύει η κίου από άποψη κόστους. Edited January 16, 2011 by JOHNMEGARYTHMOS Διόρθωση -προσθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Η διαδικασια ειναι παω σε ενα καταστημα wind κ αλλαζω αριθμο τηλεφωνου ή μπορω να κανω φορητοτητα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 ότι προτιμάς από τα δύο , και τα δύο εφικτά είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts