Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τις χρεωσεις του f2g2 που μπορω να τις δω???

θυμαμαι παλαιοτερα υπηρχε στο σαητ ενασ πινακας που τα συγκρινε ολα τα πακετα μεταξυ τους...

Στις αρχές Δεκεμβρίου έστειλα (2 φορές, μιας και δεν έλαβα απάντηση) την παρακάτω επιστολή:

"Είμαι συνδρομητής της Wind και κάτοχος 5 καρτοκινητών συνδέσεων.

Η βασική μου είναι αυτή που αντιστοιχεί στον αριθμό 699---------.

Ενώ συζητώ και μαθαίνω από άλλους συνδρομητές του Wind Free 2 Go για προσφορές (επιλεκτικές ή μαζικές), ελάχιστες ή και καμία από αυτές δεν λαμβάνω με μήνυμα sms στο βασικό μου νούμερο.

Συγκεκριμένα, στις 4 συνδέσεις 6930------, 6930------, 6930------, 6930------ έλαβα το παρακάτω μήνυμα:

"Κέρδισε διπλάσιο χρόνο ομιλίας στην πρώτη ανανέωση κάθε μήνα μέχρι τον Ιούνιο".

Δεν το ελαβα όμως στο 69932... και με δεδομένη την μη λειτουργία της υπηρεσίας Wind Sharing μου είναι σχεδόν άχρηστο στα 4 καρτοκινητά...

Στο 699------- έλαβα μόνο αυτό:

"AYTEΣ TIΣ ΓIOPTEΣ EYXHΣOY ΣE OΛOYΣ ΣE OΠOIO ΔIKTYO KI AN ANHKOYN! TΩPA ME TO F2G EXEIΣ 100' ΠPOΣ OΛA TA KINHTA & ΣTAΘEPA ME MONO 8 EYPΩ!ΣTEIΛE KENO SMS ΣTO 1233".

Άλλες προσφορές (συνήθως επιλεκτικές) δεν τις έχω λάβει σε κανένα καρτοκινητό.

Συγκεκριμένα:

1). "Ανανεώστε μέχρι 13/12 και η WIND σαςδιπλασιάζει αυτόματα την αξία της πρώτης κάρτας ανανέωσης".

2). "Διάλεξε το δίκτυο που θες να μιλάς 50% φθηνότερα! Στείλε SMS στο 1273 και γράψε 1 για Cosmote, 2 για Vodafone, 3 για σταθερά".

Μήπως δεν με έχετε συμπεριλάβει σε κάποια λίστα που αφορά την ενημέρωση για τέτοιου είδους προσφορές?

Επίσης, η υπηρεσία Wind Sharing είναι πολύ εξυπηρετική και δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο είναι για τόσο μεγάλο διάστημα εκτός λειτουργίας...

Σ......... Χ..........."

Παρακαλώ όπως μεριμνήσετε άμεσα για την διευθέτηση των ζητημάτων που τίθενται."

Ουδέποτε μου απάντησαν, οπότε πριν περίπου 10 μέρες κάλεσα το 1260 για άσχετο πρόβλημα οπότε τους "τα είπα" σχετικά με τις επιλεκτικές προσφορές κλπ.

Στο διάστημα αυτό κανένα μήνυμα δεν έλαβα σχετικό με προσφορά.

Σήμερα έβαλα 20€ από κατάστημα Wind και αμέσως μετά έλαβα το ακόλουθο μήνυμα:

"Συγχαρητήρια! Κι αυτό το μήνα κέρδισες διπλάσιο χρόνο ομιλίας που ισχύει για 30 μέρες! Για το υπόλοιπο του BONUS σου στείλε ΥΠ στο 1237."

Και ο Άγιος φοβέρα θέλει...:D

Edited by mcde

τις χρεωσεις του f2g2 που μπορω να τις δω???

θυμαμαι παλαιοτερα υπηρχε στο σαητ ενασ πινακας που τα συγκρινε ολα τα πακετα μεταξυ τους...

Μόνο στο Myphone υπάρχουν πιά

Οι τιμές για τα μηνύματα δεν ισχύουν πλέον

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=11678&d=1208867934

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15515&d=1265647424

σιγά μην πάμε ..

βαριά βαριά 5ευρώ/500 και αν τα δούνε... άντε μπας και δούμε και λίγο γύρο μας..

όλο το κινητό κοιτάμε:blink:

ποσο δικιο εχεις. και σου μιλαει καποιος εξαρτημενος με το κινητο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mε παιρνουν τηλ. απο το ντουμπαι και λεει η γραμμη μου οτι δεν εχω ενεργοποιησει το roaming.Tι να κανω;(εχω f2g2 μην χαθει το προγραμμα).ευχαριστω κ καλα χριστουγεννα!

Η δική τους γραμμή είναι σε roaming.ΕΣΥ δεν χρειάζεται να κανείς κάτι

Μόνο στο Myphone υπάρχουν πιά

Οι τιμές για τα μηνύματα δεν ισχύουν πλέον

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=11678&d=1208867934

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15515&d=1265647424

οπα, με μπερδεψες...γιατι υπαρχουν 2 πινακακια ???

απ οτι ειδα εχοθν διαφορετικες χρεωσεις....

εγω εχς φ2γ2 κ ηθελα να δω ποσο χρεωση εχει /λεπτο ομιλιας κ ποσο ειναι το μνμ.... αν μπορει καποιος ας μου πει ;)

εχω συνδεση κ το φ2γ2 δεν το πολυ χρησιμοποιω...αλλα τωρα με την προσφορα του διπλασιασμου μεχρι τον ιουνιο αρχισα να ψηνομαι :)

btw Χρονια πολλα:lol:

οπα, με μπερδεψες...γιατι υπαρχουν 2 πινακακια ???

απ οτι ειδα εχοθν διαφορετικες χρεωσεις....

εγω εχς φ2γ2 κ ηθελα να δω ποσο χρεωση εχει /λεπτο ομιλιας κ ποσο ειναι το μνμ.... αν μπορει καποιος ας μου πει ;)

εχω συνδεση κ το φ2γ2 δεν το πολυ χρησιμοποιω...αλλα τωρα με την προσφορα του διπλασιασμου μεχρι τον ιουνιο αρχισα να ψηνομαι :)

btw Χρονια πολλα:lol:

Μετά την αλλαγή του Φ.Π.Α η νέα τιμή είναι 0,0018 το δευτερόλεπτο ή 0,108 το λεπτό

το μήνυμα έχει 0,12 σε όλα τα μη εμπορικά διαθέσιμα πακέτα, αλλά αν θες πολλά μηνύματα πρέπει να αγοράζεις τα mini πακέτα μηνυμάτων.

Παντως σε F2G2 το sms σε ξενα νουμερα, στοιχιζει 0,04! Και σε ελληνικα 0,12.. :ninja:

:X ουτε μια φορα δε τσεκαρα ποσο πληρωνω να στειλω εξω σμσ! νομιζα οτι ηταν 0,12 και αυτο:lol:

μηπως πρεπει να ενεργοποιησω περιαγωγη;με παιρνουν απο το εξωτερικο και βγαινει το μνμ οτι δεν εχω ενεργοποιησει roaming.με το βονταφον που εχω με παιρνουν κανονικα.

μηπως πρεπει να ενεργοποιησω περιαγωγη;με παιρνουν απο το εξωτερικο και βγαινει το μνμ οτι δεν εχω ενεργοποιησει roaming.με το βονταφον που εχω με παιρνουν κανονικα.

στα καρτοκινητα της wind δεν χρειαζεται να κανεις κατι για να ενεργοποιησεις την περιαγωγη. Ενεργοποιειται αυτοματα οταν εισαι στο εξωτερικο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mα,εγω ειμαι αθηνα.απο το εξωτερικο που με παιρνουν δεν μπορουν να μιλησουν μαζι μου.πρεπει να ενεργοποιησω κατι;

Mα,εγω ειμαι αθηνα.απο το εξωτερικο που με παιρνουν δεν μπορουν να μιλησουν μαζι μου.πρεπει να ενεργοποιησω κατι;

οχι, δεν ειναι δικο σου θέμα/πρόβλημα.

Να ρωτήσω κάτι; Έχω f2g2 και εγώ και η κοπελιά μου και είμαστε και οι 2 στα 1500 λεπτά + 1500 SMS + 1.5 GB στην προσφορά που είχε η Wind. Έβαλε κάρτα 10€ δεν πήρε bonus 10€. Έβαλα εγώ και πείρα κανονικά. Γιατί έγινε αυτό? Τι μπορεί να κάνει?

Να ρωτήσω κάτι; Έχω f2g2 και εγώ και η κοπελιά μου και είμαστε και οι 2 στα 1500 λεπτά + 1500 SMS + 1.5 GB στην προσφορά που είχε η Wind. Έβαλε κάρτα 10€ δεν πήρε bonus 10€. Έβαλα εγώ και πείρα κανονικά. Γιατί έγινε αυτό? Τι μπορεί να κάνει?

Στην κοπέλα σου είχε έρθει κάποιο μήνυμα που έλεγε για διπλασιασμό;

Περιγραψτε λιγο σε οσους εχει ερθει η προσφορα με τον διπλασιασμο τι χρηστες ειστε; Ποσες καρτες βαζετε; Ποσα λεπτα απο τα 1500 καταναλωνατε, ποσα ΜΒ απο τα 1500 κλπ.

Ρωταω για να δουμε ΑΝ μπορουμε να βγαλουμε καποιο λογικο συμπερασμα σε αυτη την επιλεκτικοτητα της γουιντ...

Εγω βαζω περιπου 20€ καρτα το μηνα, μιλαω αρκετα απο τα δωρεαν 1500 λεπτα το μηνα προσ f2g και καταναλωνω περι τα 300mb το μηνα. SMS στελνω ελαχιστα. Ειμαι στο f2g2. Μηνυμα τετοιο δεν μου ηρθε.

Sent from my iPhone via Tapatalk

εγω εχω f2g2 μου εχει ερθει το μνμ διπλασιασμου με ελαχιστη χρηση κινητου(φετος).καρτα ανα μηνα 5€

εγω εχω f2g2 μου εχει ερθει το μνμ διπλασιασμου με ελαχιστη χρηση κινητου(φετος).καρτα ανα μηνα 5€

εγω ειχα να βαλω καρτα ενα χρονο παρα κατι μερες. Ανανεωσα απλα για να μην χασω τις μοναδες που ειχα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

η τελευταία ανανέωση που έκανα ήταν στα μέσα του καλοκαιριού

και ήρθε μήνυμα σε μενα ...

:ninja:

κι εγώ μια από τα ίδια είχα υπόλοιπο από πέρσι από τις παλιές καλές προσφορές οπότε είχα ανανεώσει πέρσι το Νοέμβρη τελευταία φορά και επειδή όλοι οι γνωστοί και φιλοι έχουν free2go ή wind γενικότερα είναι ζήτημα να ξοδεύω 3-5€ το μήνα οπότε έβαλα κάρτα τον Αύγουστο που μου ήρθε διπλασιασμός από τη wind και τώρα μου ξανάρθε διπλασιασμός στη πρώτη κάρτα λέω θα βάλω λίγο πριν τα Χριστούγεννα αλλά μου ήρθε μετά από λίγες μέρες και διπλασιασμό μέχρι τον Ιούνιο. Τα 1500 και 1500 τα εξαντλώ σχεδόν. Στη μητέρα μου και σε 7 φίλους που ήρθε το ίδιο είχαν μήνες να βάλουν κάρτα ή κάνανε ελάχιστη κατανάλωση ενώ σε 2 φίλους που βάζανε συχνά κάρτα δεν ήρθε η προσφορά.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Και σε μένα και στην κοπέλα μου, τα 100 ΜΒ της προσφοράς γίνανε 600!!

Το προσέξατε;

Μήπως είναι κάποια προσφορά που θα ισχύσει από αρχές Ιανουαρίου;

Θα σπάσει την μπάνκα τότε!

Sent from my MB525 using Tapatalk

don't just stay inspired - inspire others!

Και σε μένα και στην κοπέλα μου, τα 100 ΜΒ της προσφοράς γίνανε 600!!

Το προσέξατε;

Μήπως είναι κάποια προσφορά που θα ισχύσει από αρχές Ιανουαρίου;

Θα σπάσει την μπάνκα τότε!

Sent from my MB525 using Tapatalk

Και τα 1500mb εγιναν 2000!

NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925.

8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte.

SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4

Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova