xaxa1982 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Μου επεστρεψαν κ μενα 9€ κ πολυ γρηγορα θα ελεγα.μωρε μπραβο! Το θέμα είναι να τα γυρίσουν σε όλους και όχι κατόπιν παραγγελίας (e-mail), αλλά έστω κι έτσι, τουλάχιστον καταλαβαίνουν ότι δεν είναι όλοι οι χρήστες τους κορόιδα και ότι με την πρώτη στραβή, θα τους χάσουν... όπως λέει και ο minovg ακριβώς το ίδιο vodafone συμβόλαιο στα 150 λεπτά λόγω προσφοράς που έληξε (είχα 59€ επιδότηση :lol:) και πλήρωνα κοντά 30€ το μήνα. Θα το γύρναγα πάλι στα 100 λεπτά που πάγιο και τέλη συνδρομητή είναι 23€ και 50sms να στέλνα το μήνα έφτανα κοντά στα 30€ (+ένα free2go με νον στοπ της παρέας 8€)=38€. Τώρα στο free2go μιας και το γύρισε όλη η παρέα πλέον και η όλη η οικογένεια σχεδόν με 1/10 του ευρώ τη βγάζω το μήνα με γνωστούς και φίλους, βάζω και ένα 30άρι το μήνα τώρα οπότε μπαίνουν 45€ από ιντερνετ και παίζουν και 50 λεπτά και 50sms το μήνα που πλέον μου φτάνουν. Άλλωστε τα 23€/0,25 είναι πάνω κάτω το ίδιο (αν πέσει δε και στα 0,21€ λόγω frog θα αντιστοιχει σε 110 λεπτά αντί 100 των συμβολαίων εκεί να δεις γέλια:lol:) αν υπολογίσεις τα sms 12 λεπτά πριν (6€ τα 50) και 4λεπτά τώρα (2€ τα 50:happy:), βάλεις και όλα τα bonus στα καρτοκινητά εγώ υπολογίζω ότι τέλη απριλίου θα χω βάλει στη κάρτα 90€ όσο θα πλήρωνα και στη vodafone γι΄αυτό το τρίμηνο θα χουν μπει από το site 135€ και δε θα χω ξοδέψει σχεδόν τίποτα (η ακόμα και 50 λεπτά ακόμα να χρειαστώ το μήνα όπως ειχα πριν είναι 12,5*3=37,5€ λιγότερα και από το bonus που μου δίνει η wind από την ηλεκτρονική ανανέωση:X:lol:) και θα χω χρήματα να περάσω άλλους 3-4 μήνες οπότε χοντρικά 15€ το μήνα και είμαι κομπλέ. Πως να μην αισθανόμουν μ@λ@κ@ς λοιπόν κι αν γουστάρω κανά μήνα βάζω και με 5€ 120 λεπτά για σταθερά ή 5€ για δυο συμβόλαια. Όπως και να το δει κανείς δε συμφέρει το συμβόλαιο για όσους χρησιμοποιούν 100-150 λεπτά το μήνα μόνο γι΄αυτούς που μιλάνε πολλές ώρες για επαγγελματική χρήση γιατί έχω ένα σωρό φίλους που χουν 4-6 ώρες και μιλάνε με συγκεκριμένα νούμερα αλλά αν τους πεις γιατι δε το γυρνάς σε κάρτα σε κοιτάνε σα παρακατιανό που θα το γυρίσουν σε κάρτα αν κι εγώ κάποτε έτσι σκεφτόμουν... Το 2009 το βγάλαμε το 2010 έχει ο θεός, μπορεί να δουν τη χασούρα και να αλλάξουν τα πράγματα και στα συμβόλαια ακόμα και η προσφορά με τα 500 λεπτά έληξε φαντάσουν για πόσο κορόιδα μας περνάγαν; ΥΓ: Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα αλήθεια γίνεται σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου οι καρτοκινητοί να μιλάμε φθηνότερα από τα συμβόλαια ή είναι παγκόσμια Ελληνική πρωτοτυπία;; αν ειναι να γραφτούμε και στο γκινες σαν χώρα Όντως τα καρτοκινητά τώρα είναι πολύ φθηνά. Γενικά όποιος έχει συμβόλαιο σκέφτεται ότι απλά εξυπηρετείται χωρίς να τρέχει να βάζει μονάδες, χωρίς να ψάχνεται πολύ κτλ. Το αντίθετο γίνεται με τους χρήστες καρτοκινητής που το ψάχνουν παραπάνω, γιατί τους λείπουν τα ευρώ. Ε, το έχουν καταλάβει οι εταιρείες και το εκμεταλλεύονται αναλόγως το θέμα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 opws ta les karasimferi to kartokinito.kala ekanes k to allaxes.arghses kiolas προφανώς και καρασυμφέρει απλά όπως και οι περισσότεροι με συμβόλαιο βαριόμασταν τη διαδικασία να βάζουμε κάρτα και πάλι και ελπίζαμε ότι κάποια στιγμή θα πέσουν κι εκεί οι τιμές, αν προσέξεις έχουν γίνει 2-3 πόλεμοι τιμών στη καρτοκινητή τα τελευταία χρόνια (οταν βγηκε η Q και η Frog, οταν αρχισαν τα νον στοπ πακέτα, και τώρα πάλι με Q-frog και πακέτα 1€ το χρόνο) οι τιμές έχουν πέσει σχεδόν 50% από τότε χωρίς να υπολογίσω τα πακέτα απεριόριστων κλήσεων. Και στα συμβόλαια η μόνες αλλαγές από τότε ήταν ότι καταργήθηκε η έκπτωση 20% στο πάγιο του 2ου χρόνου, αυξηθηκε η τιμή στο sms από τα 9 στα 11 λεπτά. αυξήθηκαν οι χρεώσεις σε όλα τα πακέτα μετά το δωρεάν χρόνο, αυξήθηκαν και τέλη συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας και μειώθηκαν οι επιδοτήσεις. Θυμάμαι πριν 5 χρόνια πλήρωνα 20€ για 120 λεπτά και τώρα πλέον με το ίδιο πάγιο τα λεπτά είναι 100 ή 85 αν πας σε flexy που ειναι η υπέρτατη κοροϊδία και δυστυχώς ο κόσμος δε το καταλαβαίνει Γενικά όποιος έχει συμβόλαιο σκέφτεται ότι απλά εξυπηρετείται χωρίς να τρέχει να βάζει μονάδες, χωρίς να ψάχνεται πολύ κτλ. Ε, το έχουν καταλάβει οι εταιρείες και το εκμεταλλεύονται αναλόγως το θέμα... :p Αυτό ακριβώς τόσα χρόνια έτσι σκεφτόμουν κι όμως τώρα ούτε καν να πληρώσω το λογαριασμό στο κατάστημα δε πάω να περιμένω, βάζω από τη πιστωτική μου όσο χρόνο θέλω και όποτε θέλω ολο το 24ώρο μέσω ιντερνετ. Οι εταιρείες το χουν καταλάβει χρόνια αλλά κάποτε θα ξυπνήσει κι ο Έλληνας και θα φέρει το παιχνίδι στα δικά του μέτρα, ήδη αν το forum είναι μια μικρογραφία του τι γίνεται έξω τότε ένα ποσοστό άφησε τα συμβόλαια μετά από χρόνια και αυτό είναι το θετικό. ΥΓ: ακόμα και για το πιο απλό να πας ένα ταξίδι στο εξωτερικό στο συμβόλαιο πρέπει να ζητήσεις να σου ανοίξουν την υπηρεσία και κάποιες φορές να δώσεις και εγγύηση λες και εισαι κανένας απατεώνας και θα τους τα φας Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 προφανώς και καρασυμφέρει απλά όπως και οι περισσότεροι με συμβόλαιο βαριόμασταν τη διαδικασία να βάζουμε κάρτα και πάλι και ελπίζαμε ότι κάποια στιγμή θα πέσουν κι εκεί οι τιμές, αν προσέξεις έχουν γίνει 2-3 πόλεμοι τιμών στη καρτοκινητή τα τελευταία χρόνια (οταν βγηκε η Q και η Frog, οταν αρχισαν τα νον στοπ πακέτα, και τώρα πάλι με Q-frog και πακέτα 1€ το χρόνο) οι τιμές έχουν πέσει σχεδόν 50% από τότε χωρίς να υπολογίσω τα πακέτα απεριόριστων κλήσεων. Και στα συμβόλαια η μόνες αλλαγές από τότε ήταν ότι καταργήθηκε η έκπτωση 20% στο πάγιο του 2ου χρόνου, αυξηθηκε η τιμή στο sms από τα 9 στα 11 λεπτά. αυξήθηκαν οι χρεώσεις σε όλα τα πακέτα μετά το δωρεάν χρόνο, αυξήθηκαν και τέλη συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας και μειώθηκαν οι επιδοτήσεις. Θυμάμαι πριν 5 χρόνια πλήρωνα 20€ για 120 λεπτά και τώρα πλέον με το ίδιο πάγιο τα λεπτά είναι 100 ή 85 αν πας σε flexy που ειναι η υπέρτατη κοροϊδία και δυστυχώς ο κόσμος δε το καταλαβαίνει ine k to koblex pollwn pu sxedon drepode na pun oti exu kartokinhto.egw exa pada 500 eyrw karta pou ptohlthe apo diplasiasmus sto numero mu,diplasiasmus se alla numera k metafora monadwn me wind sharing k dwrean xrono omilias apo win club.apo ta prwta 500 eyrw pu evala gyrw sta 150 eyrw htan apo thn tseph mu. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 προφανώς και καρασυμφέρει απλά όπως και οι περισσότεροι με συμβόλαιο βαριόμασταν τη διαδικασία να βάζουμε κάρτα Πλέον δεν υφίσταται ούτε αυτό. Κάνεις ηλεκτρονική ανανέωση και δε χρειάζεται να τρέχεις στα περίπτερα και να... ξύνεις. Άσε που με ηλεκτρονική ανανέωση έχεις και 50% παραπάνω χρόνο ομιλίας. Άσε που δε πληρώνεις και το γελοίο 6άρι ή 10άρι του Αλογοσκούφη ως φόρο. Καρτοκινητό λοιπόν... δαγκωτό!! :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Πλέον δεν υφίσταται ούτε αυτό. Κάνεις ηλεκτρονική ανανέωση και δε χρειάζεται να τρέχεις στα περίπτερα και να... ξύνεις. Άσε που με ηλεκτρονική ανανέωση έχεις και 50% παραπάνω χρόνο ομιλίας. Άσε που δε πληρώνεις και το γελοίο 6άρι ή 10άρι του Αλογοσκούφη ως φόρο. Καρτοκινητό λοιπόν... δαγκωτό!! :shifty: to 50 ta ekato ths hlektronikhs ananewshs ine apisteyth prosfora.otan teliwsi tha lipsi se para poly kosmo.poli tha thn mnhmoneyun. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 ine k to koblex pollwn pu sxedon drepode na pun oti exu kartokinhto.egw exa pada 500 eyrw karta pou ptohlthe apo diplasiasmus sto numero mu,diplasiasmus se alla numera k metafora monadwn me wind sharing k dwrean xrono omilias apo win club.apo ta prwta 500 eyrw pu evala gyrw sta 150 eyrw htan apo thn tseph mu. αυτό δε το χα σκεφτεί να χω κανά δεύτερο καρτοκινητο αχρησιμοποιητο να μου στειλει κανα μηνυμα διπλασιασμού, καλό... :rolleyes: Αυτό το κόμπλεξ το ειχα κι εγώ κάποτε το παραδέχομαι... to 50 ta ekato ths hlektronikhs ananewshs ine apisteyth prosfora.otan teliwsi tha lipsi se para poly kosmo.poli tha thn mnhmoneyun. Πιστεύω να μη μας αφήσει έτσι η wind να διατηρήσει και μετά ένα 20% τουλάχιστον επιπλέον bonus... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 exw akoma 6 f2g.ola apo thn prosfora ths pizza hut.tzaba dhladh.stelnun arketa syxna mhnyma gia diplasiasmo giati den ta exw xrhsimopiisi pote.mono otan ta energopiisa.k sto xrono tha stilw se ola 1 eyrw apo to kirio kartokinito mu me wind sharing k tha ta diathrhsw gia tulaxiston ena akomh xrono. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 giati apofasises na to kanis kartokinhto?ti allaxe k allaxes k esy gnwmh? Γιατι μεχρι τωρα εδινα 45 Ευρω και ειχα flexy 30 + plus non stop + απεριοριστη ομιλια/sms/mms με ενα αριθμο (family non stop). Τωρα οπως το υπολογιζω με 30 Ευρω το μηνα θα εχω το f2g αντιστοιχο της Q + ανανεωση online με 50% επιπλεον χρονο ομιλιας (αρα +15 Ευρω χρονο ομιλιας) + 1000 λεπτα και μηνυματα προς ολα τα f2g + 50λεπτα&sms προς ολους - τελος αλογοσκουφη :mad: Ειναι τραγικο στο flexy να χρεωνεις 0,26/λεπτο + 0,12/sms και στο καρτοκινητο 0,25 (συντομα 0,21)/λεπτο και 0,04/sms + απειρες επιλογες να μιλας σχεδον τζαμπα με παρα πολλα νουμερα. Το μονο αρνητικο ηταν το "τρεξιμο" στο περιπτερο, αλλα με την online ανανεωση μια φορα το μηνα λυθηκε και αυτο. Αληθεια μεχρι ποτε ειναι η προσφορα + 50%? ΥΓ. Σε αυτα τα δωρεαν καρτοκινητα που μοιραζουν ισχυει οτι η πρωτη ανανεωση διπλασιαζεται; Αν ναι μεχρι τι ποσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 mexri telos martiu.ekmetaleysu to oso boris.ine tragika apisteyth prosfora.isopedwni oles tis sindesis me pagio gyrw sta 25 eyrw. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 ine k to koblex pollwn pu sxedon drepode na pun oti exu kartokinhto. Eίτε είναι η απαίτηση πολλών να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους με το κινητό χωρίς άγχος (γιατι ναι, υπάρχει κόσμος που δεν έχει το κινητό για να μιλάει με 2- στάνταρ άτομα που μπορεί να είναι και στο ίδιο πακέτο καρτοκινητής, οπότε ενεργοποιείς μια προσφορά και είσαι o.k) . Kαι δεν εννοώ μόνο το τρέξιμο στο περίπτερο (αν και είναι και αυτό, διότι αν εγώ είμαι εκτός γραφείου ή σπιτιού και τύχει να μιλήσω παραπάνω από όσο νόμιζα και τελειώσει η κάρτα, πώς θα κάνω ηλεκτρονική ανανέωση?). Εννοώ το άγχος ότι αν μιλήσεις παραπάνω μπορεί να τελειώσει ο χρόνος (και να πέσει η γραμμή). Επίσης για όσους ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό, τα καρτοκινητά απλώς δεν υπάρχουν.Αν τελειώσει ο χρόνος (που τελειώνει αμέσως με λίγα λεπτά ομιλίας) δεν μπορείς ούτε να δεχτείς κλήση και άντε να κάνεις ανανέωση όταν είσαι εκτός Ελλάδας... Ακόμα αξιοπρεπή πακέτα mobile internet (και δεν θεωρώ αξιοπρεπή τα 30 ή 40 MB) υπάρχουν μόνο στα συμβόλαια. Τέλος δεν μπορώ εγώ που καλώ διάφορα νούμερα να ψάχνω σε ποιό δίκτυο είναι και αν είναι καρτοκινητά και σε ποιό πακέτο κ.τ.λ για να ενεργοποιήσω το καλύτερο πακέτο. Ούτε μπορώ να πείσω φίλους, συγγενείς και συνεργάτες να βάλουν καρτοκινητά για να μιλάμε πιο φθηνά. Γι'αυτούς τους λόγους έχω συμβόλαιο και δικαιολογώ απόλυτα κάποιον που δεν θέλει να μπλέξει με καρτοκινητά και να ψάχνονται με ανανεώσεις, πακέτα, bonus κ.τ.λ Δεν είναι μόνο κόμπλεξ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Τέλος δεν μπορώ εγώ που καλώ διάφορα νούμερα να ψάχνω σε ποιό δίκτυο είναι και αν είναι καρτοκινητά και σε ποιό πακέτο κ.τ.λ για να ενεργοποιήσω το καλύτερο πακέτο. Ούτε μπορώ να πείσω φίλους, συγγενείς και συνεργάτες να βάλουν καρτοκινητά για να μιλάμε πιο φθηνά. Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτε τετοιο...ετσι κι αλλιως το καρτοκινητο ειναι φθηνοτερο στις βασικες χρεωσεις σε σχεση με ενα νορμαλ συμβολαιο (πλεον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Επίσης για όσους ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό, τα καρτοκινητά απλώς δεν υπάρχουν.Αν τελειώσει ο χρόνος (που τελειώνει αμέσως με λίγα λεπτά ομιλίας) δεν μπορείς ούτε να δεχτείς κλήση και άντε να κάνεις ανανέωση όταν είσαι εκτός Ελλάδας... Ακόμα αξιοπρεπή πακέτα mobile internet (και δεν θεωρώ αξιοπρεπή τα 30 ή 40 MB) υπάρχουν μόνο στα συμβόλαια. Τέλος δεν μπορώ εγώ που καλώ διάφορα νούμερα να ψάχνω σε ποιό δίκτυο είναι και αν είναι καρτοκινητά και σε ποιό πακέτο κ.τ.λ για να ενεργοποιήσω το καλύτερο πακέτο. Ούτε μπορώ να πείσω φίλους, συγγενείς και συνεργάτες να βάλουν καρτοκινητά για να μιλάμε πιο φθηνά. Γι'αυτούς τους λόγους έχω συμβόλαιο και δικαιολογώ απόλυτα κάποιον που δεν θέλει να μπλέξει με καρτοκινητά και να ψάχνονται με ανανεώσεις, πακέτα, bonus κ.τ.λ Δεν είναι μόνο κόμπλεξ. Aκόμα και στο εξωτερικό να είσαι μπορείς να κάνεις ηλεκτρονική ανανέωση χρόνου ομιλίας: πηγαίνοντας σε κάποιο internet cafe και μπαίνοντας στο σάιτ της wind καλώντας το cc να στο κάνει μέσω του 1260 μέσω ebanking/phone banking της τράπεζάς σου. Θες κι άλλους τρόπους; :p Δε χρειάζεται να ψάχνεις ποιο τηλέφωνο ανήκει στην f2g παρέα. Απλά στέλνεις δωρεάν ΣΜΣ στο 1274 και σου απαντάει αυτοματοποιημένο μήνυμα. Τα f2g1,2 ειναι τα καλύτερα στην αγορά με διαφορά ακόμα και από συμβόλαια. Και μάλιστα με χρέωση από το πρώτο δευτερόλεπτο. mobile internet έχεις μέσω του Wind plus non stop με 4€ μέχρι 30ΜΒ δωρεάν. Μερικοί χρήστες δηλώνουν ότι δε χρεώνονται ακόμα και αν ξεπεραστούν τα 30μβ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Eίτε είναι η απαίτηση πολλών να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους με το κινητό χωρίς άγχος (γιατι ναι, υπάρχει κόσμος που δεν έχει το κινητό για να μιλάει με 2- στάνταρ άτομα που μπορεί να είναι και στο ίδιο πακέτο καρτοκινητής, οπότε ενεργοποιείς μια προσφορά και είσαι o.k) . Kαι δεν εννοώ μόνο το τρέξιμο στο περίπτερο (αν και είναι και αυτό, διότι αν εγώ είμαι εκτός γραφείου ή σπιτιού και τύχει να μιλήσω παραπάνω από όσο νόμιζα και τελειώσει η κάρτα, πώς θα κάνω ηλεκτρονική ανανέωση?). Εννοώ το άγχος ότι αν μιλήσεις παραπάνω μπορεί να τελειώσει ο χρόνος (και να πέσει η γραμμή). Επίσης για όσους ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό, τα καρτοκινητά απλώς δεν υπάρχουν.Αν τελειώσει ο χρόνος (που τελειώνει αμέσως με λίγα λεπτά ομιλίας) δεν μπορείς ούτε να δεχτείς κλήση και άντε να κάνεις ανανέωση όταν είσαι εκτός Ελλάδας... Ακόμα αξιοπρεπή πακέτα mobile internet (και δεν θεωρώ αξιοπρεπή τα 30 ή 40 MB) υπάρχουν μόνο στα συμβόλαια. Τέλος δεν μπορώ εγώ που καλώ διάφορα νούμερα να ψάχνω σε ποιό δίκτυο είναι και αν είναι καρτοκινητά και σε ποιό πακέτο κ.τ.λ για να ενεργοποιήσω το καλύτερο πακέτο. Ούτε μπορώ να πείσω φίλους, συγγενείς και συνεργάτες να βάλουν καρτοκινητά για να μιλάμε πιο φθηνά. Γι'αυτούς τους λόγους έχω συμβόλαιο και δικαιολογώ απόλυτα κάποιον που δεν θέλει να μπλέξει με καρτοκινητά και να ψάχνονται με ανανεώσεις, πακέτα, bonus κ.τ.λ Δεν είναι μόνο κόμπλεξ. iparxun sigura kapia atoma,opws esy p.x,pu to kartokinhto den tus simferi.dekto.profanws exis simvoleo logw anaghs k oxi logw koblex.anikis omws se ena poly mikro pososto anthrwpwn pu exun pragmatika anagh th sindesh.h sidriptikh pliopsifia to exi xwris na to exi psaxi sovara to thema h giati opws proipa exi koblex Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Aκόμα και στο εξωτερικό να είσαι μπορείς να κάνεις ηλεκτρονική ανανέωση χρόνου ομιλίας: πηγαίνοντας σε κάποιο internet cafe και μπαίνοντας στο σάιτ της wind καλώντας το cc να στο κάνει μέσω του 1260 μέσω ebanking/phone banking της τράπεζάς σου. Θες κι άλλους τρόπους; :p Δε χρειάζεται να ψάχνεις ποιο τηλέφωνο ανήκει στην f2g παρέα. Απλά στέλνεις δωρεάν ΣΜΣ στο 1274 και σου απαντάει αυτοματοποιημένο μήνυμα. Τα f2g1,2 ειναι τα καλύτερα στην αγορά με διαφορά ακόμα και από συμβόλαια. Και μάλιστα με χρέωση από το πρώτο δευτερόλεπτο. mobile internet έχεις μέσω του Wind plus non stop με 4€ μέχρι 30ΜΒ δωρεάν. Μερικοί χρήστες δηλώνουν ότι δε χρεώνονται ακόμα και αν ξεπεραστούν τα 30μβ. se ayto exis apolito dikio.iparxun pleon poli tropi na ananewsis ton xrono omilias su.k poli voliki malista.den xriazode katholu treximo. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 ine k to koblex pollwn pu sxedon drepode na pun oti exu kartokinhto.egw exa pada 500 eyrw karta pou ptohlthe apo diplasiasmus sto numero mu,diplasiasmus se alla numera k metafora monadwn me wind sharing k dwrean xrono omilias apo win club.apo ta prwta 500 eyrw pu evala gyrw sta 150 eyrw htan apo thn tseph mu. Καλά, συγνώμη κιόλας, αλλά εσύ έφτασες στο άλλο άκρο... 500 ευρώ μονάδες στο καρτοκινητό? έδωσες 150 ευρώ και δεν κατανάλωνες πρώτα αυτά που είχες μέσα? Επειδή κάθε φορά σου ερχόταν διπλασιασμός, εσύ πήγαινες και τον ενεργοποιούσες? Ήμαρτον... Μερικών ανθρώπων η καταναλωτική μανία είναι ανεξήγητη... Μπορεί να σκέφτεσαι ότι έτσι κερδίζεις, αλλά δεν σκέφτεσαι ότι τους έδωσες 150 ευρώ στην ψύχρα? Εγώ για παράδειγμα με 150 ευρώ με το καρτοκινητό μου(CU) μπορεί να βγάλω ίσως και 3 χρόνια(αν εκμεταλλευτώ βέβαια και την "προσφορά της χρονιάς" για 3 συνεχόμενα έτη). Ειλικρινά πιστεύω ότι κάτι τέτοιο ποτέ δε θα το έκανα! Είναι τραβηγμένο και ακραίο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Aκόμα και στο εξωτερικό να είσαι μπορείς να κάνεις ηλεκτρονική ανανέωση χρόνου ομιλίας: πηγαίνοντας σε κάποιο internet cafe και μπαίνοντας στο σάιτ της wind καλώντας το cc να στο κάνει μέσω του 1260 μέσω ebanking/phone banking της τράπεζάς σου. Θες κι άλλους τρόπους; :p Δε χρειάζεται να ψάχνεις ποιο τηλέφωνο ανήκει στην f2g παρέα. Απλά στέλνεις δωρεάν ΣΜΣ στο 1274 και σου απαντάει αυτοματοποιημένο μήνυμα. Τα f2g1,2 ειναι τα καλύτερα στην αγορά με διαφορά ακόμα και από συμβόλαια. mobile internet έχεις μέσω του non stop plus για 30ΜΒ με 4€. Μερικοί χρήστες δηλώνουν ότι δε χρεώνονται ακόμα και αν ξεπεραστεί αυτό. Θέλεις να μου πεις ότι θα είμαι στο εξωτερικό για δουλειά, αναγκαστικά θα μιλάω συχνά στο κινητό και θα έχω το άγχος μην τελειώσουν οι μονάδες (που στο εξωτερικό τελειώνουν γρήγορα) και να μην μπορώ να κάνω τη δουλειά μου μέχρι να βρω internet cafe για να βάλω άλλη κάρτα??? Και επίσης υπάρχουν χώρες που τα καρτοκινητά ΔΕΝ κάνουν εξερχόμενες. Επίσης τα 30ΜΒ δεν είναι σοβαρή ποσότητα, τα ξεπερνάς για πλάκα μέσα σε λίγες μέρες. Το ότι επειδή μερικοί χρήστες δηλώνουν ότι δεν χρεώνονται (λόγω τρύπας του συστήματος τιμολόγησης της wind) είναι αξιόπιστο στοιχείο για να με κάνει να βάλω καρτοκινητό? Και δεν μιλάμε για κανονικό internet αλλά wap (παίζουν περιορισμοί proxy κ.τ.λ) Τέλος με την έκπτωση αντί επιδότησης δεν απέχουν οι χρεώσεις των f2g1,2, frog, q και carrefour με τα συμβόλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Καλά, συγνώμη κιόλας, αλλά εσύ έφτασες στο άλλο άκρο... 500 ευρώ μονάδες στο καρτοκινητό? έδωσες 150 ευρώ και δεν κατανάλωνες πρώτα αυτά που είχες μέσα? Επειδή κάθε φορά σου ερχόταν διπλασιασμός, εσύ πήγαινες και τον ενεργοποιούσες? Ήμαρτον... Μερικών ανθρώπων η καταναλωτική μανία είναι ανεξήγητη... Μπορεί να σκέφτεσαι ότι έτσι κερδίζεις, αλλά δεν σκέφτεσαι ότι τους έδωσες 150 ευρώ στην ψύχρα? Εγώ για παράδειγμα με 150 ευρώ με το καρτοκινητό μου(CU) μπορεί να βγάλω ίσως και 3 χρόνια(αν εκμεταλλευτώ βέβαια και την "προσφορά της χρονιάς" για 3 συνεχόμενα έτη). Ειλικρινά πιστεύω ότι κάτι τέτοιο ποτέ δε θα το έκανα! Είναι τραβηγμένο και ακραίο! kita fenete ipervoliko k isws ine den adilegw.alla xrhsimopiw kanena 30 eyrw to mhna.estaksa 150 alla phra k alla 350 parapanw.ine ena poso pu k 2 h 3 xronia na kanw na to katanalwsw dem me pirazi.ute prokite na to xasw.tha to exw mexri na to xrhsimopiisw olo mexri teleyteu eyrwcent.ayth ine h logikh mu Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Θέλεις να μου πεις ότι θα είμαι στο εξωτερικό για δουλειά, αναγκαστικά θα μιλάω συχνά στο κινητό και θα έχω το άγχος μην τελειώσουν οι μονάδες (που στο εξωτερικό τελειώνουν γρήγορα) και να μην μπορώ να κάνω τη δουλειά μου μέχρι να βρω internet cafe για να βάλω άλλη κάρτα??? Και επίσης υπάρχουν χώρες που τα καρτοκινητά ΔΕΝ κάνουν εξερχόμενες. Επίσης τα 30ΜΒ δεν είναι σοβαρή ποσότητα, τα ξεπερνάς για πλάκα μέσα σε λίγες μέρες. Το ότι επειδή μερικοί χρήστες δηλώνουν ότι δεν χρεώνονται (λόγω τρύπας του συστήματος τιμολόγησης της wind) είναι αξιόπιστο στοιχείο για να με κάνει να βάλω καρτοκινητό? Και δεν μιλάμε για κανονικό internet αλλά wap (παίζουν περιορισμοί proxy κ.τ.λ) Τέλος με την έκπτωση αντί επιδότησης δεν απέχουν οι χρεώσεις των f2g1,2, frog, q και carrefour με τα συμβόλαια. iparxun xwres pu den boris na kanis ekserxomenes?den to hxera.boris na anaferis mia dyo apo aytes?etsi egiklopedika Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 iparxun xwres pu den boris na kanis ekserxomenes?den to hxera.boris na anaferis mia dyo apo aytes?etsi egiklopedika Ρωσία, Κίνα, ΗΑΕ και αρκετές ακόμα. Συνήθως εξερχόμενες κάνεις σίγουρα στην Ευρώπη. Επίσης στην Αμερική μόνο μέσω της Τ-Mobile η οποία όμως δεν έχει επαρκή κάλυψη σε ορισμένες Πολιτείες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Ρε παίδες τελικά το f2g 1 αντίστοιχο της Q και το f2g2 αντίστοιχο της Frog έχουν τις νέες χρεώσεις της Q και τις Frog ή ******* είναι η δέσμευση τιμής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Ρε παίδες τελικά το f2g 1 αντίστοιχο της Q και το f2g2 αντίστοιχο της Frog έχουν τις νέες χρεώσεις της Q και τις Frog ή ******* είναι η δέσμευση τιμής? Να ρωτησω.Θα μπει ιντερνετ στο νονστοπ της χρονιας?Κατι εχω ακουσει για 100 mbit η 120 mbit ιντερνετ οτι θα μπει στο νονστοπ της χρονιας.Ισχυει?Γιατι ακουσα απο εναν υπαλληλο στο τμημα εξυπηρετησης πελατων της wind υστερα απο ερωτηση μου οτι θα μπει πακετακι 100 η 120 mbit ιντερνετ στο νονστοπ της χρονιας,και δεν ξερω αν εχει μπει. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Να ρωτησω.Θα μπει ιντερνετ στο νονστοπ της χρονιας?Κατι εχω ακουσει για 100 mbit η 120 mbit ιντερνετ οτι θα μπει στο νονστοπ της χρονιας.Ισχυει?Γιατι ακουσα απο εναν υπαλληλο στο τμημα εξυπηρετησης πελατων της wind υστερα απο ερωτηση μου οτι θα μπει πακετακι 100 η 120 mbit ιντερνετ στο νονστοπ της χρονιας,και δεν ξερω αν εχει μπει. Αληθεια ποτε θα μπουν οι νεες χρεωσεις στο f2g1,f2g2 γιατι ενας υπαλληλος στο τμημα εξυπηρετησης πελατων της wind μου ειπε οτι εχουν μπει οι νεες χρεωσεις.Μου το ειπε πριν 3,4 μερες. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Αληθεια ποτε θα μπουν οι νεες χρεωσεις στο f2g1,f2g2 γιατι ενας υπαλληλος στο τμημα εξυπηρετησης πελατων της wind μου ειπε οτι εχουν μπει οι νεες χρεωσεις.Μου το ειπε πριν 3,4 μερες. Οι νέες χρεώσεις δεν έχουν μπεί ακόμα. Το βλέπετε στο site αυτό. Για όσους ρωτάτε εδώ θα μπείτε στο http://www.wind.com.gr Και θα στείλετε ένα email όπου και θα το ζητάτε. Όπως έκανα και γω και άλλοι συμφορουμήτες. Και κάποια στιγμή θα το βάλουν. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 ρε παιδιά να ρωτήσω, μετά από αυτηή την προσφορά των 1000 λεπτών γιατί δεν καταργούν τα non stop των 600 με 5€/μηνα? δεν είναι περιττό? επίσης τα μινι πακέτα μηνυμάτων γιατί υπάρχουν ακόμα από τη στιγμή που ισχύει η δέσμευση τιμής και βγαίνει πιο φθηνά? Επίσης στα 1000 λεπτά κλήσεων γιατί δε βάζουν κ βιντεοκλησεων οπως εχει η cosmote + vodafone? Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Να ρωτησω.Θα μπει ιντερνετ στο νονστοπ της χρονιας?Κατι εχω ακουσει για 100 mbit η 120 mbit ιντερνετ οτι θα μπει στο νονστοπ της χρονιας.Ισχυει?Γιατι ακουσα απο εναν υπαλληλο στο τμημα εξυπηρετησης πελατων της wind υστερα απο ερωτηση μου οτι θα μπει πακετακι 100 η 120 mbit ιντερνετ στο νονστοπ της χρονιας,και δεν ξερω αν εχει μπει. οπως εχω πει παραπανω ηταν στα σχεδια της wind ..υποθετω οτι ακομη ειναι για 100mb ...αλλα αν το κανει στην ουσια θα ειναι απεριοριστο... εκει κολαει Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts