johnthegreek Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Το non stop plus ισχύει:wacko: και ποιο πακέτο non stop ομιλίας πρέπει να χρησιμοποιήσω για να μην έχω τον περιορισμό των 3 λεπτών με την κοπέλα μου μπερδεύτηκα ρε παιδιά πλέον:wacko: ευχαριστώ :D Μέχρι στιγμής το Wind Plus Non-Stop συνεχίζει με χρέωση 3,49€ και με απεριόριστο mobile internet.Άν θυμάμαι καλά όλα τα Wind Non-Stop έχουν ελάχιστη διάρκεια τα 3 λεπτά.Περίμενε και άλλες απαντήσεις για να είσαι σίγουρος 100%.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Μονο το nοn stοp της παρεας εχει χρεωση ανα 3λεπτα τα αλλα ειναι ανα δευτερολεπτο.αν θες να μιλας μονο με 1ατομο κανε το nοn stοp 600 που εχει 600λεπτα κ μνμ προς 1αριθμο wind.παρε 1265 κ πατα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Παιδι μου παρε 1342 κ κανε μεταφορα στο F2G1 αντιστοιχο της Q.Θα εισαι κανονικα στο F2G χωρις να αλλαξεις δικτυο αλλα χρεωσεις.θα χεις δηλαδη 0.25€/λεπτο προς ολους,0.12€/λεπτο προς F2G,0.04€/SMS προς ολους και 0.02€/sms προς F2G.Τι δν καταλαβες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DHatzoudis Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Παιδι μου παρε 1342 κ κανε μεταφορα στο F2G1 αντιστοιχο της Q.Θα εισαι κανονικα στο F2G χωρις να αλλαξεις δικτυο αλλα χρεωσεις.θα χεις δηλαδη 0.25/λεπτο προς ολους,0.12/λεπτο προς F2G,0.04/SMS προς ολους και 0.02/sms προς F2G.Τι δν καταλαβες? Καλές οι χρεώσεις που αναφέρεις. Απλά μπερδεύτηκα με τις ονομασίες των πακέτων F2G1,2,3,4,5...κτλ. Θυμόμουν μόνο το αντίστοιχο με την ονομασία του provider π.χ. CU Vodafone, What's up, Frog κτλ Ξεμπερδεύτηκα μόλις άκουσα το μήνυμα ΠΑΛΙ, πιο προσεχτικά. Το λύσαμε κι αυτό. Είναι όντως το F2G1 αντίστοιχο της Q, επιλογή 8. Και δεν είχα κάρτα Q στην κατοχή μου χεχε... Μια χαζή ερώτηση. Ισχύουν και οι προσφορές της Q που κάνει ανά διαστήματα; Φαντάζομαι πως όχι, αφού εξακολουθώ να είμαι F2G, σωστά; Υπάρχει κάποιο πινακάκι, ή σελίδα που αναφέρει τις χρεώσεις της Q, και των άλλων π.χ. Momad (αν και αυτό ανήκει στο δίκτυο της Wind); Για τις άλλες εταιρίες Vodafone & Cosmote θα πρέπει να μπω στις σελίδες τους, αλλά δεν έχει κάπου σχετική αναφορά η Wind; Αφού δίνει τα αντίστοιχα πακέτα. Δώσε κανένα link. Δύσκολο τελικά να έχεις πολλά κινητά. Μπερδεύεσαι με τις χρεώσεις. Πιο καλά ήμουν παλιά με ένα. Και μια ερώτηση, που ίσως δεν ξέρεις. Να αλλάξω τελικά το A la carte σε CU; Γίνεται, αξίζει, θέλει χρήματα για αλλαγή πακέτου; Συγγνώμη αν σε ζάλισα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DHatzoudis Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Αγαπητέ φίλε Κώστα, σε ψιλοζάλισα, αλλά έκανα ένα γκούγλη σερτσ για F2G1, και κατέληξα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=190498&page=2 και σύντομα εδώ: http://www.wind.com.gr/ConDows/00001605_1g_pinakas_F2G_big.jpg Παραθέτω τον παραπάνω πίνακα για όλους τους φίλους. Αν έχω χρόνο, λίγο αργότερα, θα αναφέρω αναλυτικά σε ποιό πακέτο αντιστοιχεί ποιός αντίστοιχος provider. See ya (όχι CU χεχε)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DHatzoudis Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Μόνος μου τα λέω, μόνος μου τα γράφω, αλλά παρατηρώ ότι κάποια πακέτα δεν έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσεων, που σημαίνει ότι αν μιλήσω 1 δευτερόλεπτο, δεν θα χρεωθώ 30. Πολύ καλό αυτό. Πρέπει να φτιάξω σύντομα το πινακάκι με τις αντιστοιχίες. Μπράβο στην Wind. Το θέμα είναι να το διαπιστώσω και στην πράξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DHatzoudis Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Ρε παιδιά, αυτό το site είναι φοβερό!!! Σε 2 μέρες μόνο, όχι μόνο βρήκα απαντήσεις για να κάνω αλλαγή πακέτου. Συνέχεια βρίσκω προσφορές απο την Wind. Απο το Non Stop με τα 600 λεπτά, ή τις 30 απεριόριστες κλήσεις, ή την προσφορά με 8 ευρώ και σε σταθερά, μου βρήκε ο Κώστας την προσφορά με χρεώσεις αντίστοιχες της Q. Αλλά ψάχνωντας κι άλλο εδώ μέσα βρήκα αυτό που έψαχνα πολύ καιρό στην Wind, αλλά το είχαν δώσει η Vodaphone (τώρα με ανανέωση 10 ευρώ) και η Cosmokarta για πάντα. Μιλάω για το 0,01 ευρώ το λεπτό. Τέλειο;; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222446 Tην υπηρεσία «1 λεπτό» που προσφέρει απεριόριστο χρόνο ομιλίας με χρέωση μόνο 0,01 ανά λεπτό ομιλίας, προς 2 αριθμούς WIND (καρτοκινητό ή συμβόλαιο) χωρίς κόστος ενεργοποίησης. Διαθέσιμο στα οικονομικά πακέτα F2G5 και F2G6. Για να απολαμβάνετε την υπηρεσία κάθε μήνα, θα πρέπει να την ενεργοποιείτε εκ νέου μετά την πάροδο 30 ημερών. Ενεργοποίηση με κλήση στο 1267. Το κακό είναι ότι θέλει ενεργοποίηση κάθε μήνα... Το έχει δοκιμάσει κανείς;;; Ισχύει; Kαι τα προγράμματα F2G5=Vodafone ala carte (αυτό που λέγαμε για 0,01/λεπτό) και F2G6=Cosmokarta. Ουάουυυ !!! Yes... Πάω να το ενεργοποιήσω τώρα, αλλά βλέπω ότι στο πινακάκι με τις τιμές http://www.wind.com.gr/ConDows/00001...as_F2G_big.jpg είναι πιο ακριβά ειδικά αυτό της Cosmokarta. Φαντάζομαι αυτές οι τιμές θα ισχύουν αν δεν καλέσεις το 1267 πρώτα....Πολύ μπέρδεμα ρε παιδιά, αλλά γουστάρω τρελλά.. Μιλάμε για τζαμπατζιλίκι, αλλά πρέπει να αναφέρω για όσους βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα, ότι έχω χάσει χρόνο ομιλίας 150 ευρώ, απο δικιά μου βλακεία βέβαια γιατί έπαιρνα κάθε χρόνο την κάρτα των 30 ευρώ, σε 5 χρόνια μαζεύτηκαν καμμιά 150 ευρώ, και για μια μέρα που έληγε ο χρόνος ξέχασα να ανανεώσω κάρτα και μου τα εξαφάνισε όλα τα λεφτά. Την έχω πατήσει και στην Cosmokarta με 18-20 ευρώ, και απο τότε βάζω το ελάχιστο 3-9 ευρώ στην Cosmokarta, και μιλάω με 0,01/λεπτο (πιο φθηνά και απο το σταθερό τηλέφωνο) με την μάνα μου και την αδερφή μου. Αρκετά τους τάισα ;-) Τζάμπα ολέ ολέ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thoribos Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Πολύ καλό παιδιά!!Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Φιλε μην κανεις συνεχεια post το ενα μετα το αλλο .Κοιτα εδω και θα τα βρεις ολα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222446 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DHatzoudis Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Φιλε μην κανεις συνεχεια post το ενα μετα το αλλο .Κοιτα εδω και θα τα βρεις ολα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222446 Να ευχαριστήσω τα παιδιά παραπάνω με την σειρά μου. Αν και φίλε Σιδερά, το δικό σου link έδωσα αν πρόσεξες. Πάντως υπάρχουν πολλές προσφορές της Wind, που δεν τις ξέρουν οι χρήστες. Εχει γίνει πολύ πολύπλοκο το πράγμα, ειδικά στην Wind, όχι τόσο σε άλλες εταιρίες. Πάρε το 1342, πάρε το 1267, πάρε το ένα, πάρε το άλλο. Παράδειγμα, ενώ είχα βρει τον αριθμό που στέλνεις μήνυμα για να δεις πόσο υπόλοιπο έχεις απο τα 600 λεπτά, η Wind άλλαξε το site, και δεν το έβρισκα χθες που έληγε ο χρόνος μου. Καλά που είχα μηδενίσει τον μετρητή, και είδα ότι "έφαγα" μόνο 3 ώρες και 18 λεπτά μεικτά. Δηλαδή λέγοντας μεικτά, εννοώ ότι μίλησα και με άλλους εκτός της συγκεκριμένης προσφοράς, απλά ο χρόνος αυτός προστέθηκε στον μετρητή. Νομίζω έπρεπε να στείλω μήνυμα προς 1265 ή 1269 με την λέξη ΥΠΟΛΟΙΠΟ, ή ΥΠ. Κάτι τέτοιο. Θυμάται κανείς; Α, ρε Wind. Θα μας τρελλάνεις... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 μεταφορα υπολοιπου απο wind se momad γινεται; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Δν αλλαξε νουμερο για την ενημερωση υπολοιπου.στελνεις απλα κενο μνμ στο 1269.γενικα πρεπει να χεις μπερδευτει λιγακι.μεταφερσου στο F2G1 κ μη σκας για κατι αλλο.κανε κ ενα νον στοπ της παρεας αν θες κ εισαι μια χαρα!μη κανεις πιο περιπλοκα τα πραγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DHatzoudis Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Δν αλλαξε νουμερο για την ενημερωση υπολοιπου.στελνεις απλα κενο μνμ στο 1269.γενικα πρεπει να χεις μπερδευτει λιγακι.μεταφερσου στο F2G1 κ μη σκας για κατι αλλο.κανε κ ενα νον στοπ της παρεας αν θες κ εισαι μια χαρα!μη κανεις πιο περιπλοκα τα πραγματα! Πάντα καλώ το 1269 για να ακούσω το υπόλοιπο μου, γενικά. Δεν στέλνω μήνυμα. Αν βάλεις όμως το πρόγραμμα με τα 600 λεπτά (της Παρέας), κάπου στέλνεις μήνυμα για να σου πει πόσα λεπτά έχεις ακόμη. Μπορεί να είναι και το 1269, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά γράφεις και κάτι, ΥΠ, ΥΠΟΛ, ή ΥΠΟΛΟΙΠΟ. Αυτό δεν θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 μεταφορα υπολοιπου απο wind se momad γινεται; Δεν γίνετε.Η μεταφορά υπολοιπού γίνετε μόνο προς F2G.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Πάντα καλώ το 1269 για να ακούσω το υπόλοιπο μου, γενικά. Δεν στέλνω μήνυμα. Αν βάλεις όμως το πρόγραμμα με τα 600 λεπτά (της Παρέας), κάπου στέλνεις μήνυμα για να σου πει πόσα λεπτά έχεις ακόμη. Μπορεί να είναι και το 1269, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά γράφεις και κάτι, ΥΠ, ΥΠΟΛ, ή ΥΠΟΛΟΙΠΟ. Αυτό δεν θυμάμαι. Οχι λεμε δν γραφεις τπτ.απλα στελνεις κενο μηνυμα στο 1269 κ σε ενημερωνει για την καρτα κ τα λεπτα.δν γινεται μεσω κλησης στο 1269.μονο με μηνυμα.οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DHatzoudis Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 μεταφορα υπολοιπου απο wind se momad γινεται; Ούτε το ανάποδο, απο MoMad σε Wind. Εβαλα 30 ευρώ σε Momad, με κάρτα ανανέωσης Wind (αυτό με την απόδειξη - από περίπτερο, όχι το ξυστό, αλλά δουλεύουν και τα ξυστά), και με το Mo Double μου τα έκανε 60 ευρώ. Αλλά δεν μπορώ να τα μεταφέρω σε Wind. Δεν πειράζει. Ο διπλασιασμός ήταν λουκούμι. Επίσης για υπόλοιπο χρόνου δουλεύει και το 1290, αλλά και το 1269. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Καταλαβαίνω απόλυτα τον DHatzoudis και το μπέρδεμα του. :) Παρά την άφθονη διαφήμιση που κάνει η WIND ομολογώ ότι κι εγώ όσο δεν ήμουν χρήστης της δεν είχα καταλάβει τίποτα για το τι είναι η Δέσμευση Τιμής και γιατί είναι φτηνό(τερο) το F2G. Μόνο όταν, κατά τύχη, μου προέκυψε να αξιοποιήσω μια κάρτα sim που είχα στο συρτάρι και άρχισα να το ψάχνω, άρχισα σιγά σιγά να καταλαβαίνω τι γίνεται. Και αυτό κυρίως χάρη στο φόρουμ του myphone και όχι στη WIND. Ακόμα και το site της Wind είναι έτσι (κακο)στημένο -κατά την άποψη μου ως χρήστη του- που και να ξέρεις τι ψάχνεις δεν το βρίσκεις! Αν πας στο http://www.wind.gr και κάνεις αναζήτηση "f2g1" σου βγάζει (σε εμένα τουλάχιστον) μόνο αυτό http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1399&langID=1 και πρέπει μετά να κάνεις κλικ εκεί που λέει "οικονομικά πακέτα - τιμοκατάλογος" και να διαβάσεις την jpg εικόνα με το πινακάκι για να δεις τι είναι το F2G1! Πολύ καλά κρυμένο -κατά τη γνώμη μου πάντα. Εγώ μετά από 3 άκαρπες περιηγήσεις στο σάιτ της wind το πινακάκι αυτό το βρήκα από λινκ του myphone φόρουμ τελικα! Κρίμα τα λεφτά για τις διαφημίσεις δηλαδή... Πάντως η Εξυπηρέτηση Πελάτων στο 1260 ήταν μάλλον καλή (εξαρτάται και από το άτομο) και είναι με χρέωση ανά κλήση -οπότε μαζεύεις τις ερωτήσεις σου και τους καλείς να σου τις απαντήσουν όλες μαζί. Αλλά και όλα αυτά τα 1272, 1342, 1265 κλπ τα οποία πρέπει να καλέσεις ή να στείλεις SMS όταν ξεκινάς να χρησιμοποιείς το F2g ώστε να ενεργοποιήσεις ότι χρειάζεσαι, για να τα καταλάβεις τι ακριβώς λένε και τι σε συμφέρει και πώς θα το αγοράσεις και ως πότε ισχύει, όταν είσαι "νέος" στη WIND είναι αρκετά πολύπλοκα και θέλουν να δώσεις μεγάλη προσοχή ή και να κρατάς σημειώσεις για να βγάλεις άκρη. Αλλά ο συνφορουμίτης DHatzoudis νομίζω ότι το παράκανε, έψαχνε και δεν έβρισκε και έγραφε στο φόρουμ και ξαναέψαχνε και δεν συγκεντρωνόταν να ψάξει συστηματικά, είπαμε είναι δύσκολο αλλά όχι κι έτσι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Καταλαβαίνω απόλυτα τον DHatzoudis και το μπέρδεμα του. :) Παρά την άφθονη διαφήμιση που κάνει η WIND ομολογώ ότι κι εγώ όσο δεν ήμουν χρήστης της δεν είχα καταλάβει τίποτα για το τι είναι η Δέσμευση Τιμής και γιατί είναι φτηνό(τερο) το F2G. Μόνο όταν, κατά τύχη, μου προέκυψε να αξιοποιήσω μια κάρτα sim που είχα στο συρτάρι και άρχισα να το ψάχνω, άρχισα σιγά σιγά να καταλαβαίνω τι γίνεται. Και αυτό κυρίως χάρη στο φόρουμ του myphone και όχι στη WIND. Ακόμα και το site της Wind είναι έτσι (κακο)στημένο -κατά την άποψη μου ως χρήστη του- που και να ξέρεις τι ψάχνεις δεν το βρίσκεις! Αν πας στο http://www.wind.gr και κάνεις αναζήτηση "f2g1" σου βγάζει (σε εμένα τουλάχιστον) μόνο αυτό http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1399&langID=1 και πρέπει μετά να κάνεις κλικ εκεί που λέει "οικονομικά πακέτα - τιμοκατάλογος" και να διαβάσεις την jpg εικόνα με το πινακάκι για να δεις τι είναι το F2G1! Πολύ καλά κρυμένο -κατά τη γνώμη μου πάντα. Εγώ μετά από 3 άκαρπες περιηγήσεις στο σάιτ της wind το πινακάκι αυτό το βρήκα από λινκ του myphone φόρουμ τελικα! Κρίμα τα λεφτά για τις διαφημίσεις δηλαδή... Πάντως η Εξυπηρέτηση Πελάτων στο 1260 ήταν μάλλον καλή (εξαρτάται και από το άτομο) και είναι με χρέωση ανά κλήση -οπότε μαζεύεις τις ερωτήσεις σου και τους καλείς να σου τις απαντήσουν όλες μαζί. Αλλά και όλα αυτά τα 1272, 1342, 1265 κλπ τα οποία πρέπει να καλέσεις ή να στείλεις SMS όταν ξεκινάς να χρησιμοποιείς το F2g ώστε να ενεργοποιήσεις ότι χρειάζεσαι, για να τα καταλάβεις τι ακριβώς λένε και τι σε συμφέρει και πώς θα το αγοράσεις και ως πότε ισχύει, όταν είσαι "νέος" στη WIND είναι αρκετά πολύπλοκα και θέλουν να δώσεις μεγάλη προσοχή ή και να κρατάς σημειώσεις για να βγάλεις άκρη. Αλλά ο συνφορουμίτης DHatzoudis νομίζω ότι το παράκανε, έψαχνε και δεν έβρισκε και έγραφε στο φόρουμ και ξαναέψαχνε και δεν συγκεντρωνόταν να ψάξει συστηματικά, είπαμε είναι δύσκολο αλλά όχι κι έτσι :p Γι'αυτό ακριβώς έγραψα τον οδηγό δέσμευσης τιμής F2G εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222446 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 μπορεί να μου πει κανείς τον 4ψήφιο αριθμό που ενημερώνετε κανείς για του πόντους που έχει στο point ,mania? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 μπορεί να μου πει κανείς τον 4ψήφιο αριθμό που ενημερώνετε κανείς για του πόντους που έχει στο point ,mania? Για να μάθεις τους πόντους σου στο Wind Point Mania στέλνεις ένα ''κενό'' sms στο 19098.Ο 4ψήφιος αριθμος 8898 που ήταν πριν άλλαξε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ευχαριστώ πολύ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ευχαριστώ πολύ!!!! Παρακαλώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 win club λεγεται Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 α και κάτι άλλο,αν έχω 3 προσωπικά κινητά μπορω να προσθέσω τους πόντους σε ένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 α και κάτι άλλο,αν έχω 3 προσωπικά κινητά μπορω να προσθέσω τους πόντους σε ένα? Όχι δεν μπορείς.Κάθε αριθμός έχει τους δικούς του πόντους.Για επιβεβαίωση κάλεσε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Wind στο 1260 (0,12€/κλήση).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts