Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα. εμένα εδώ και δύο μέρες με έχει χρεώσει ενώ δεν έχω κάνει ΚΑΜΙΑ κίνηση. χτες απο το μεσημέρι είχα 1,25 και κατά τις 1:10 το βράδυ μου έρχεται μήνυμα απο το 1260 οτι το υπόλοιπό μου είναι πολύ χαμηλό και πήρα και έιδα οτι έχω -0,18. και ξαναλέω ουτε τηλ πήρα ούτε μήνυμα έστειλα...

τι έγινε; τους λείπουν λεφτά;;;;;

Λογικά θα έγινε με πολύ καθυστέρηση η χρέωση κάποιων υπηρεσιών...

Σε αυτόν τον τομέα η wind πάσχει...

Πάντως εγώ ήμουνα έτοιμος να κάνω φορητότητα σε F2G1 (από Qcard) για να ξεφορτωθώ το 2ο κινητό που κουβαλάω και διαβάζω ότι κόψανε την κάρτα των 3 ευρώ... Και να βάλουν των 5 τώρα θα το σκεφτώ πολύ... Μια ζωή αυτή η εταιρεία 1 βήμα μπρος και 2 πίσω :wacko:

Στο site της wind http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=1056 δεν αναφερει καρτα ανανεωσης με 5 ευρω. καλα των 3 κοπηκε φυσικα...μονιμος η πιο κλεφτοεταιρια ειναι...αμαν πια..:!:

Δεν πασχει απλως... Πεθαμενη ειναι!!!

Εδω ειχα αλλαξει πακετο και με χρεωνε με 0.0054 ευρω/sec αντι για 0,0042, χρεωση δηλαδη που δεν υπαρχει σε κανενα πακετο...

Αν το ακουγα απο αλλου θα ελεγα οτι κατι δεν προσεξε ή εκανε καποιο λαθος..

Αλλα εδω τα υπολογισα επιτηδες με ακριβεια οταν παρατηρησα λαθος χρεωση σε sms για να δω πως με χρεωνει και στις κλησεις..

Μετα απο μια εβδομαδα θυμηθηκε να εφαρμοσει τις κανονικες χρεωσεις το συστημα.

Οτι μου εφαγε μου εφαγε τωρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάντως από περίπτερο της γειτονιάς μου, βρήκα σήμερα κάρτα των 3 ευρώ. Μάλλον θα χε ξεμείνει..

Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ότι τις έχουν αποσύρει;

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ότι τις έχουν αποσύρει;

Όχι, δεν υπάρχει κάτι στο site της... Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε καμιά διαμαρτυρία; :worry: Γιατί για εμένα τουλάχιστον, με τις δεκάρες κάρτες η Wind σαν επιλογή απλά δεν υπάρχει :X

Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε καμιά διαμαρτυρία;

Η καλυτερη διαμαρτυρια είναι να μην χρησιμοποιείς υπηρεσίες της Wind... Τόσο απλό!!!! :D

.

Όμως έτσι αναιρεί ένα από τα βασικά προτερήματα των pre-paid/καρτοκινητών τηλεφώνων. Το νόημα (για πολλούς) είναι ότι δεν γίνεται να χρεωθείς περισσότερα από όσα βάζεις στην κάρτα. Όταν όμως η ΤΙΜ από την μία πλευρά καταργεί τις κάρτες των τριών ευρώ, και από την άλλη χρεώνει υπηρεσίες με μεγάλη καθυστέρηση, φτάνοντας στο σημείο να εμφανίζει αρνητικούς λογαριασμούς των -7 και -10 ευρώ, αυτό το πλεονέκτημα εξανεμίζεται. Συνδυάστε τα παραπάνω με την πονηρή πολιτική "σιωπηλής λήξης" υπηρεσιών (πχ λεπτό προς λεπτό και Plus Non-stop), και δεν σχηματίζεται η καλύτερη δυνατή εικόνα για αυτή την εταιρεία.

"Ξεχάσαμε να σας πούμε, αλλά το wind plus non-stop που είχατε ενεργοποιήσει έληξε χθες. Στο μεταξύ η χρήση σας internet στις λίγες ώρες που μεσολάβησαν κόστισε 10 ευρώ, παρότι το κινητό σας ήταν φορτισμένο μόλις με 5."

Ή ακόμα χειρότερα.

"Η επιλογή 'λεπτό προς λεπτό' έληξε χτες (παρότι τάχα αντιστοιχεί στα ανάλογα προγράμματα των voda-cote, που δεν λήγουν ποτέ). Δεν σας το λέμε καθόλου. Θα το ανακαλύψατε όταν αντί για 0,9 ευρώ, οι συνηθισμένες σας κλήσεις θα φάνε 35 ευρώ από τον λογαριασμό σας!"

Η καλυτερη διαμαρτυρια είναι να μην χρησιμοποιείς υπηρεσίες της Wind... Τόσο απλό!!!! :D

Έλα όμως που σαν το Non-Stop δεν υπάρχει αλλού :O

Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

Έλα όμως που σαν το Non-Stop δεν υπάρχει αλλού :O

Ούτε θα συμφωνήσω, ούτε θα διαφωνήσω μαζί σου!

Απλώς θα πω το αυτονόητο: Μια εταιρεία ζει και λειτουργεί με βάση το χρήμα και αν τους το κόψουμε ή το περιορίσουμε, τότε θα μας προσέξουν... αλλιώς όσο και να φωνάζουμε, από την στιγμή που είμαστε εγκλωβισμένοι, τίποτα δεν θα γίνει... :O

.

Απορίες:

1.) Το F2G non stop for two κοστίζει 4 ευρώ και για τους δύο ή 8 ευρώ;

2.) Το F2G non stop for two σου δίνει 500 λεπτά στον καθένα (ήτοι 1000 λεπτά σύνολο) ή 250 λεπτά και στους δύο (ήτοι 500 λεπτά σύνολο)

Sent neither from iphone nor android phone

Απορίες:

1.) Το F2G non stop for two κοστίζει 4 ευρώ και για τους δύο ή 8 ευρώ;

2.) Το F2G non stop for two σου δίνει 500 λεπτά στον καθένα (ήτοι 1000 λεπτά σύνολο) ή 250 λεπτά και στους δύο (ήτοι 500 λεπτά σύνολο)

1) 4 ευρώ και για τους δύο

2) 500 λεπτά και στους δύο και τα ξοδευεις όπως θελεις ( 250 - 250, 0 -500 , 500 - 0, 300 - 200, κ.α. ....)

.

Ούτε θα συμφωνήσω, ούτε θα διαφωνήσω μαζί σου!

Απλώς θα πω το αυτονόητο: Μια εταιρεία ζει και λειτουργεί με βάση το χρήμα και αν τους το κόψουμε ή το περιορίσουμε, τότε θα μας προσέξουν... αλλιώς όσο και να φωνάζουμε, από την στιγμή που είμαστε εγκλωβισμένοι, τίποτα δεν θα γίνει... :O

Ειδικά στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο να πιεστεί οικονομικά μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας με την εξάρτηση που επικρατεί... Αν και πιστεύω ότι εν τέλει ο κόσμος θα ζοριστεί με την αλλαγή και η διαφορά θα είναι αισθητή για τη Wind, όταν τουλάχιστον μαθευτεί το γεγονός γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα :worry:

Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

.... όταν τουλάχιστον μαθευτεί το γεγονός γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα :worry:

Σωστός ........ :cool:

.

ευχαρηστω

To f2g3 λεει πως ειναι αντιστοιχο του vodafone cu?δλδ?εχει τις χρεωσεις που εχει το cu?δλδ να περνω τηλ σε cu απο το f2g μου κ να χρεωνομαι οπως cu σε cu?γιατι σκεφτομαι να βαλω το f2g1 Που απ'οτι ειδα εχεις τι καλητερες χρεωσεις....

To f2g3 λεει πως ειναι αντιστοιχο του vodafone cu?δλδ?εχει τις χρεωσεις που εχει το cu?δλδ να περνω τηλ σε cu απο το f2g μου κ να χρεωνομαι οπως cu σε cu?γιατι σκεφτομαι να βαλω το f2g1 Που απ'οτι ειδα εχεις τι καλητερες χρεωσεις....

Εκει που ειναι απο cu σε cu εδω ισχυει απο f2g σε f2g.Bαλε το f2g1 ειναι το φτηνοτερο.

Όταν λήγει το Wind Plus Non Stop δε λαμβάνεις μήνυμα;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν λήγει το Wind Plus Non Stop δε λαμβάνεις μήνυμα;

Κάποια στιγμή παλαιότερα ερχόταν. Εδώ και καιρό όμως πρέπει από μόνος σου να βάλεις υπενθύμιση. Και για το Wind Plus και για το πέρας του μήνα της υπηρεσίας «1λεπτό». Από τα παράξενα της Wind...

Εδω παντως δεν υπαρχει...http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=1056

Χάθηκαν και των πέντε?

Μπραβο.........

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

γιατι ειχε ποτε των 5? στο φορουμ ειπωθηκε οτι θα φυγουν των 3 και θα βαλουν των 5..αλλα αν ηταν ετσι δεν θα ειχαν βγει ?

Παράσημο σταθερότητας απόψεων: στην κυκλοθυμική εταιρεία που όλοι αγαπήσατε. Ή, πώς το πέταγμα μιας πεταλούδας στην άλλη άκρη της γης μπορεί να επηρεάσει το οικονομικό σας πακέτο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

ας υπηρχε ακομα ως αυτονομη εταιρια η Q και να δεις τι ωραια θα της γραφαμε ολες της αλλες εταιρειες!!!

μια φορα δυσαρεστηθηκα απο την vodafone και δεν την ξαναχρησιμοποιησα απο το 2001!

και ετσι πρεπει να κανουμε ολοι πιστευω!

οποιος φευγει να μην ξαναγυριζει στην ιδια εταιρεια!

γιατι αλλιως πραγματικα αποτελεσματα δεν προκειται να δουμε ποτε !

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova