AngeloDion Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Για μένα αυτό είναι το νόημα της ζωής. Έτσι ολοκληρώνομαι, και τα άλλα είναι ματαιοδοξία. Καλύτερα περνούσα πριν 5 μήνες και δεν το χαιρόμουν, παρά τώρα με το w850 και 1000 mp3. Αγνή ματαιοδοξία Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Για μένα αυτό είναι το νόημα της ζωής. Έτσι ολοκληρώνομαι, και τα άλλα είναι ματαιοδοξία. Καλύτερα περνούσα πριν 5 μήνες και δεν το χαιρόμουν, παρά τώρα με το w850 και 1000 mp3. Αγνή ματαιοδοξία Ποιός ήρθε; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Ποιός ήρθε; :confused: Τίποτα στον εαυτό μιλούσα παραπάνω γιαυτό δεν κατάλαβες΄και πολλά Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Άγγελε δε νομίζω ότι είναι θέμα ματαιοδοξίας...Απλά ψάχνοντας το νόημα της ζωής προσπαθείς παράλληλα να την κάνεις πιο όμορφη κάνοντας πράγματα που σ'ευχαριστούν. Νομίζω το ίδιο κάνουμε όλοι μας :) ΥΓ 1: Κι εγώ μιλάω καμιά φορά στον εαυτό μου αλλά εσύ με ξεπέρασες, γράφεις κιόλας στον εαυτό σου :p ΥΓ 2: Χαίρομαι γιατί περίμενα διαφορετικές αντιδράσεις από τους άντρες και βλέπω ότι τους άγγιξε κι αυτούς το θέμα και δε το χλευάζουν για να το παίξουν μάγκες και υπεράνω :) Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 μοναδικο η αληθεια ειναι...:happy: ελπιζω τωρα με τις μελετες κλπ να μην τους χωρισουνε:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Μοναδικό όντως αλλά η αιώνια αγκαλιά στις μέρες μας μοιάζει με ανέκδοτο... ;) :) Keep walking :p Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Άγγελε δε νομίζω ότι είναι θέμα ματαιοδοξίας...Απλά ψάχνοντας το νόημα της ζωής προσπαθείς παράλληλα να την κάνεις πιο όμορφη κάνοντας πράγματα που σ'ευχαριστούν. Νομίζω το ίδιο κάνουμε όλοι μας :) ΥΓ 1: Κι εγώ μιλάω καμιά φορά στον εαυτό μου αλλά εσύ με ξεπέρασες, γράφεις κιόλας στον εαυτό σου :p ΥΓ 2: Χαίρομαι γιατί περίμενα διαφορετικές αντιδράσεις από τους άντρες και βλέπω ότι τους άγγιξε κι αυτούς το θέμα και δε το χλευάζουν για να το παίξουν μάγκες και υπεράνω :) ναι ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ, δεν με νοιάζει και πολύ υλικά πράγματα πλέον. Για μια βδομάδα πήγαινα με το μαλλί αφάνα και απορούσε ο φίλος μου πως και δεν ντρέπομαι. Ε και χαράς το πράγμα, ίσα ίσα που μου κάνανε θετικά σχόλια. Απλά για να εξηγήσω τι είπα πριν. Για μένα το νόημα της ζωής είναι αυτό που κάνανε οι δυό τους. Σιγουρα δεν ξέρω πως ήταν πριν αλλά το τέλος τουλάχιστον. Θεωρώ ματαιοδοξία να ντυθώ στην τρίχα και να πάω να πουλώ μούρη στο καφέ. Θέλω να ντυθώ τρίχα να με δει η κόπέλα μου και να της αρέσω και να την λιώσω στην αγκαλιά μου.:shifty: Και μετά να χαπλώσουμε στο γρασίδι, στο κρεβάτι ή όπου βολεύει και να μιλάμε. :) Αυτό θέλω να κάνω. Αν το κάνω αυτό είμαι ευχαριστημένος απτην ζωή μου. :O :happy: :cool: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 ...Θέλω να ντυθώ τρίχα να με δει η κόπέλα μου και να της αρέσω και να την λιώσω στην αγκαλιά μου.:shifty: Και μετά να χαπλώσουμε στο γρασίδι, στο κρεβάτι ή όπου βολεύει και να μιλάμε. :) Αυτό θέλω να κάνω. Αν το κάνω αυτό είμαι ευχαριστημένος απτην ζωή μου. :O :happy: :cool: Κοίτα όμως, επειδή η χώρα μας έχει και ένα Δημογραφικό πρόβλημα καλό θα ήταν να μην μιλήσετε μόνο. :lol: :p :lol: :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Και η συνεχεια Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 "Επίσης, η έρευνα θα δώσεια απάντηση και στο ερώτημα εάν πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα ή για δύο άτομα του ίδιου φύλου." :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts