motorolaV980 Δημοσιεύτηκε February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 8, 2007 Δεν είναι συχνό φαινόμενο να βλέπουμε τον Jim Carrey να πρωταγωνιστεί σε ταινίες μη-κωμικού χαρακτήρα. Η "The Number 23" είναι μία απο αυτές, στην οποία ο ηθοποιός υποδύεται έναν χαρακτήρα που παθαίνει ψύχωση με τον αριθμό 23 διαβάζοντας ένα περίεργο βιβλίο σχετικά με αυτό. Η ταινία φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα και σκοτεινή και είναι το 23ο project που έχει σκηνοθετήσει ο Joel Schumacher 22/3/07 http://www.number23movie.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Nαι δεν είναι συχνό φαινόμενο. Όμως σε άλλες προσπάθειές του (π.χ. Eternal Sunshine of the Spotless Mind) που το τόλμησε αποδείχθηκε Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Σ. Και, κατά σύμπτωση, η ταινία "Το Νούμερο 23" είναι από τον ίδιο σκηνοθέτη. Την περιμένω με πολύ αγωνία. Ελπίζω για το καλύτερο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. February 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 kai to trailer poli kalo...:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 kai to trailer poli kalo...:) :) exactly...το είδα σήμερα και φαίνεται φοβερή η ερμηνεία του...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 emena i afisa mou thumizei to prosopo tou protagonisti sto thriler sto stoma tis trelas stin arhi pou einai sto prosopo olo staurous (asheto etsi?:p ). kai ego to perimeno kathos ton apo to jimamko san ithopoio (sumfono kai ego pos einai polu kalos kai se mi komikous rolous), alla kai epeidi fenetai episis kali tainia apo to trailer. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 kai to trailer poli kalo...:) :) Πράγματι ενδιαφέρουσα ταινία φαίνεται:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosX Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 poli endiaferon mou fanike den mporoume na krinoume poli kala apo to trailer. omos to thema einai giati dialeksan afto to noumero mporousan na valoun to 28 pou einai kai apo tous ellaxisous telious arithmous 1+2+4+7+14 an den kano lathos Παράθεση φ=1,6180....................................................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Ειδα το τρειλερ... Ειναι πολυ ενδιαφερον...!!! Οταν με το καλο ερθει και στην ελλαδα θα παω να τη δω σιγουρα....!!!! Jim Carrey :respect: :respect: :respect: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Πριν μερικά χρόνια ο Jim Carrey ήταν από τους αγαπημένους μου κωμικούς. Έπειτα απ'τα Truman Show, Man on The Moon, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, The Majestic) έγινε απ' τους αγαπημένους μου ηθοποιούς σε όλα τα είδη ταινιών, γιατί απέδειξε πως είναι μεγάλος ηθοποιός με τεράστιο ταλέντο. Ήδη απ' το Truman Show που ήταν η πρώτη του απόπειρα σε κοινωνική ταινία, κέρδισε τον σεβασμό μου. Έχω δει εδώ και καιρό το τρέιλερ του Number 23 και δε θα το χάσω με τίποτα. Φαίνεται εξαιρετικός για ακόμη μία φορά. Είμαι σίγουρος ότι θα μας εκπληξεί και ως σκοτεινός χακτήρας. Jim Carrey RULES! :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 poli endiaferon mou fanike den mporoume na krinoume poli kala apo to trailer. omos to thema einai giati dialeksan afto to noumero mporousan na valoun to 28 pou einai kai apo tous ellaxisous telious arithmous 1+2+4+7+14 an den kano lathos Λογικά γιαυτό::) Η ταινία φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα και σκοτεινή και είναι το 23ο project που έχει σκηνοθετήσει ο Joel Schumacher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Ε ρε περιμένω how και how να το δω....αυτό και το 1408 Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Πολυ ενδιαφερον το τρειλερ της ταινιας. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 poli endiaferon mou fanike den mporoume na krinoume poli kala apo to trailer. omos to thema einai giati dialeksan afto to noumero mporousan na valoun to 28 pou einai kai apo tous ellaxisous telious arithmous 1+2+4+7+14 an den kano lathos Γιατι γυρω απο τον αριθμο 23 υπαρχει μια συνομοσιολογια για τις συμπτωσεις που τον περιεχουν. Με αλλα λογια εχει ιστορικο αυτος ο αριθμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Lost anyone ? :p Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosX Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Γιατι γυρω απο τον αριθμο 23 υπαρχει μια συνομοσιολογια για τις συμπτωσεις που τον περιεχουν. Με αλλα λογια εχει ιστορικο αυτος ο αριθμος. nai gia pes:worry: Παράθεση φ=1,6180....................................................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 φαινεται ιδιαιτερη και ενδιαφερουσα ταινια!!! οσο για τον carrey απλα :respect:! σιγουρα θα τη δω μολις βγει στις αιθουσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. February 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 http://www.worstpreviews.com/media.php?id=273&image=0&place=posters&place2=poster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. February 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 to trailer se hd http://www.apple.com/trailers/newline/thenumber23/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Μολις την ειδα, ενταξει μια μετρια ταινια ηταν, αλλα την περιμενα πολυ καλυτερη σε σχεση με αυτα που ειχα δει απο το treiler, ο Τζιμ παιζει πολυ καλα, αλλα το φιλμ δε τον βοηθαει, ειναι αργο ακομα και στην κορυφωση του... 6.5/10 απλα δειτε την και τιποτα παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Η ταινία είναι σχετικά αργή,αλλά δε γίνεται πληκτική σε κανένα σημείο της.Έχει πρωτότυπο σενάριο,ενώ ο Jim Carey είναι εξαιρετικός. Η κορύφωση και οι ανατροπές,στο τέλος,είναι επικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Κι εγώ είδα "23" και λέω ταινία για τον Jordan θα είναι...αλλά...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Χθες πριν αρχισουν οι 300,εδειξε ενα σχετικο τρειλερ.Μπορω να πω πως μου κινησε το ενδιαφερον.Αλλα ακομα δεν ξερω ποτε θα βγει.Ξερει κανεις ημερομηνια???:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 εγώ το είδα... πολύ καλό το έργο παιδιά... και ο κάρει τι να λέμε!!! Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 εγώ το είδα... πολύ καλό το έργο παιδιά... και ο κάρει τι να λέμε!!! Πόσο καλό; Σεναριακά λέει ή είναι απλώς ένα θριλερ για να περάσει η ώρα; Καλά, για τον Jim Carrey το περίμενα να θα είναι πολύ καλός. Έχει αποδείξει το ταλέντο του και εκτός κωμωδίας. :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts