t_protos Δημοσιεύτηκε February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 8, 2007 Πώς θα μπορέσω να δω την ταχύτητα του ανεμιστήρα του επεξεργαστη??Στο BIOS μου δείχνει 0..όπως και προγράμματα monitoring μου δείχνουν 0.Οφείλεται σε κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Πώς θα μπορέσω να δω την ταχύτητα του ανεμιστήρα του επεξεργαστη??Στο BIOS μου δείχνει 0..όπως και προγράμματα monitoring μου δείχνουν 0.Οφείλεται σε κάποια ρύθμιση? Δοκίμασε και το παρακάτω προγραμματάκι...:rolleyes: http://www.almico.com/speedfan.php Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Δοκίμασε και το παρακάτω προγραμματάκι...:rolleyes: http://www.almico.com/speedfan.php Αν το BIOS του τη δείχνει 0 δεν πρόκειται να τη δει με το Speedfan. Η ταχύτητα του CPU FAN μετριέται από το BIOS μόνο αν το fan τροφοδοτείται με ρεύμα από την ειδική υποδοχή της μητρικής (αυτή με τα τρία πινάκια). Αν το FAN σου παίρνει ρεύμα απευθείας από το τροφοδοτικό (με molex) δεν πρόκειται να δεις την ταχύτητά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t_protos Δημ. February 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 και με το speedfan πάλι μηδέν δείχνει..ενώ παίρνει ρεύμα απ΄τη μητρική, με ένα καλωδιάκι τριάπινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Το ανεμηστηρι το βλεπεις να κουνιεται? (Πιθανοτατα ε?) Χμμμμ... Μηπως εχει χαλασει ο σενσορας? Της mobo και της γραφικων οι στροφες φαινονται κανονικα? Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t_protos Δημ. February 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 όλα μηδέν!!ευτυχώς δουλεύουν βέβαια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts