Jump to content

t_protos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About t_protos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

t_protos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Με nokia 6233 οταν ακούω ραδιόφωνο με τα handsfree,και χαμηλώνω την ένταση δεν χαμηλώνει τέρμα.Δηλαδή μου γράφει 1-10 για την ένταση και δεν πάει μηδεν..!Ξέρεις κανείς τίποτα γι'αυτό??Ευχαριστώ.
  2. Κατα το exrtacting λέει οτι τα rar αρχεία είναι corrupt..:worry: Τι σημαίνει αυτό?και μπορεί να γίνει κάτι?
  3. mozilla firefox χρησιμοποιώ.Δοκίμασα και με ιντερνετ εxplorer και έχω το ίδιο πρόβλημα...
  4. Ξαφνικά ενώ δεν είχα πρόβλημα να διαβάζω τα mail μου απο το yahoo,τελευταία μου τα βγάζει κινέζικα.Κάνω προσπάθειες απο το view/character encoding αλλά τίποτα!Καμιά βοήθεια??:hypno:
  5. Υπάρχει ρύθμιση για να ορίσω στο thunderbird κάθε πότε να έλέγχει για νέα μηνύματα??
  6. Θα πατήσεις =SUM() στο κελί που θέλεις να γίνει το άθροισμα και μέσα στην παρένθεση της συνάρτησης θα επιλέξεις την περιοχή δεδομένων.
  7. Καλησπέρα σε όλους!Υπάρχει κάποιο αγγλο-ελληνικό λεξικό πρόγραμμα για τον υπολογιστή..το οποίο να έχει και παραπάνω λειτουργίες για βοήθεια πχ ρίζες λέξεων.ή οτιδήποτε παραπάνω απο προγραμματάκια τύπου magenda κτλ.για να βοηθάει στην ερμηνεία?.Το χρειάζομαι επειγόντως!!:(
  8. Πώς μπορώ να διαγράψω δύο αρχεία?Κάνοντας διαγραφή μου λέει κάποια εφαρμογή πως τα χρησιμποποιεί..ή κάποιος άλλος χρήστης..Απο τις ιδιότητες βλέπω ότι είναι αρχεία κάποιων παιχνιδιών μέσω Ms Dos.
  9. Kαλό μήνα,καταρχήν!Ενώ κάνω τις ρυθμίσεις που θέλω στο firefox,σχετικά με τη γραμμή εργαλειών ,τα bookmarks,μόλις ανοίγω ένα καινούργιο window firefox μου τα βγάζει όπως ήταν πρίν κάνω τις ρυθμίσεις μου.Μήπως πρέπει να σώσω πουθενά τις ρυθμίσεις?
  10. Ευχαριστώ παρα πολύ pc Man.
  11. Mερικά αρχεία mpeg επέκτασης ο windows media player τα παίζει με πρόβλημα στην εικόνα,κάπως σαν να χάνει frame,ενώ το ίδιο αρχείο το έπαιζε κανονικά.Το βάζω με το power dvd και παίζει κανονικά.Μήπως είναι κάποια ρύθμιση?:worry:
  12. το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι σε όλα τα website που χρειάζεται log-in,θυμάται κωδικούς και μπαίνει κατευθείαν.Μόνο στα mail,με ρωτάει συνέχεια ,παρόλου που έχω επιλέξει για αυτόματο sign in.Τι να φταίει?
  13. το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι σε όλα τα website που χρειάζεται log-in,θυμάται κωδικούς και μπαίνει κατευθείαν.Μόνο στα mail,με ρωτάει συνέχεια ,παρόλου που έχω επιλέξει για αυτόματο sign in.Τι να φταίει?
  14. έτσι ακριβώς έχω τις ρυθμίσεις του Firefox.
×
×
  • Create New...