nick_ts157 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Δαντης και μετα Ταμτα απο εμενα.. Του Σαρμπελ δυστυχως δε λεει και πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Απο οτι φαινεται ο σκοτωμος γινεται αναμεσα σε Δαντη και Ταμτα. Το πιο καταλληλο στο στυλ της Eurovision ειναι μαλλον του Σαρμπελ, αλλα αν θελουμε την 1η θεση γιατι δεν στελνουμε την Ελενα με το Gigolo που ειναι σιγουρο χαρτι και ιδιο σχεδον τραγουδι? :P Μουσικα παντως ανεξαρτητως διαγωνισμου, πιστευω οτι το With Love στεκεται καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Κι εγώ πιστεύω ότι της Ταμτας είναι το πιο ωραίο τραγούδι αλλά επίσης νομίζω ότι είναι και το πλέον ακατάλληλο για τον σκοπό που προορίζεται. Είδωμεν... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Απο οτι φαινεται ο σκοτωμος γινεται αναμεσα σε Δαντη και Ταμτα. Το πιο καταλληλο στο στυλ της Eurovision ειναι μαλλον του Σαρμπελ, αλλα αν θελουμε την 1η θεση γιατι δεν στελνουμε την Ελενα με το Gigolo που ειναι σιγουρο χαρτι και ιδιο σχεδον τραγουδι? :P Μουσικα παντως ανεξαρτητως διαγωνισμου, πιστευω οτι το With Love στεκεται καλυτερα. Η Ελενα μετα την πρωτια δε θα ρισαρε να παει παλι γιατι αν δε βγει θα χασει φήμη, δε λεει μετα την πρβτια να ξαναπας... Εμενα της Ταμπτα μου αρεσει ως τραγουδι περισσοτερο αλλα δεν ειναι για eurovision πιστευω, εβω του Σαρμελ θα παει πιο καλα γιατι ειναι ανεβαστικο και ο Σαρμπελ θα κανει και φυγουριτσες χορευτικα και θα ειναι ωραιο. Δαντη δε θελω, μου φαινεται μπασταρδεμενο ροκ... Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Τραγουδια σαν του Σαρμπελ βγαινουν αθε χρονο κι καθε χρονο καταλαμβανουν τις τελευταιες θεσεις δεν ειναι κατι το πρωτοτυπο καθολου θα λεγα.Της Ταμτα εχει εθνικ ρυθμο ειναι κι ωραια γυναικα ,ακουγεται κιολας για αυτο υπαρχει μια ελπιδα να παει καλουτσικα,Επρεπε να την στειλουν σε στυλ ******ζου την καψαν την κοπελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Εγώ άκουσα της Τάμτα και δε μου άρεσε πολύ.Τα αλλά δύο δε τα άκουσα αλλά άκουσα καλά λόγια για του Σαρμπέλ το τραγούδι για αυτό και το ψήφισα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Ακουστα πρωτα κι μετα :lol: .το τραγουδι του Σαρμπελ δεν ακουγεται με τπτ ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Παιδια η Αννετ Αρτανι η οποια εκροσωπησε την Κυπρο και ειχε και Φωναρα δεν τα πηγε καθολου καλα. Τι σας κανει να πιστευτε οτι η Ταμτα που δεν εχει αναλογες φωνητικες δυνατοτητες με την Αννετ, αλλα με παρομοιο τραγουδι θα παει καλα ?Εκτος αυτου η ιδια η Ταμτα δηλωσε οτι το τραγουδι που της εδωσαν δεν ταιριαζει στο προφιλ της που ειναι καθαρα ποπ(πως θα υποστηριξει αυτο το τραγουδι ?) Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 η Αννετ φωναρα αλλα το τραγουδι αισχος περσι.Ασε που ενω η κοπελα ειναι εντυπωσιακοτατη με μπουστο κτλ ντυθηκε χαλια κι καηκε απο μονη της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 η Αννετ φωναρα αλλα το τραγουδι αισχος περσι.Ασε που ενω η κοπελα ειναι εντυπωσιακοτατη με μπουστο κτλ ντυθηκε χαλια κι καηκε απο μονη της.Εεεεεεεεεε..βοηθησε και το σολαριουμ στο οποιο ειχε ξεχαστει:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Ναι πλακα ,πλακα σαν μαυρη ηταν.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Πωπω μιζέρια :p Εμένα πάλι μάρεσε του Δάντη...:) Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 η Αννετ φωναρα αλλα το τραγουδι αισχος περσι.Ασε που ενω η κοπελα ειναι εντυπωσιακοτατη με μπουστο κτλ ντυθηκε χαλια κι καηκε απο μονη της. χαχαχαχαχα ο στυλιστας της φταιει. Αχ αυτος ο Δημητρης... να σου δωσω το τηλεφωνο του να του τα πεις ? Θα συγκινηθει. χαχαχαχαχα :) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 οοοχ μας πιασανε?:ninja: :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heavenb Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Paidia prepei na katalaboume oloi oti den pshfizoume mono poio tragoudi mas aresei alla na skeftoume poio tha aresei perissotero stous theates ths Eurovison ektos Elladas giati os gnoston emeis den mporoume na psifisoume th xora mas ekeino to brady. Kata th diki mou gnomi ayto pou tairiazei perissotero sth Eurovision einai ayto ths Tamta.Kai alloste mpalanta me mpalanta exei diafora.Den sygrinetai to with love me to everything gia dedomena Eurovison. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 θα συμφωνησω με τους περισοτερους απο εδω μεσα που λενε οτι της Ταμτας το τραγουδι ειναι πολυ καλο αλλα δεν κανει για eurovision αρα μεταξυ του Δαντη και του Sarbel φυσικα θα πω Δαντη του Sarbel το τραγουδι ειναι χαλια.Παντως μπορει να εχει ενδιαφερων αν παει της Ταμτας το τραγουδι τελικα. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Εμενα πάλι μου αρέσει του Σαρμπέλ. Πιο γιουροβιζιονάτο μου κάνει. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 έχετε υπόψιν σας ότι 50% ψηφίζει το κοινό και 50% μία επιτροπή της ΕΡΤ. :rolleyes: :shifty: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Εμενα πάλι μου αρέσει του Σαρμπέλ. Πιο γιουροβιζιονάτο μου κάνει. :D Κι εγώ την ίδια γνώμη έχω. Πρέπει να εστιάσουμε σε κάτι ευρωπαϊκό και όχι σε κάτι που θα κουράσει. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Κι εγώ την ίδια γνώμη έχω. Πρέπει να εστιάσουμε σε κάτι ευρωπαϊκό και όχι σε κάτι που θα κουράσει. Πιστεύω πως το μόνο τραγούδι που δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να κουράσει το κοινό είναι εκείνο του Χρήστου Δάντη.Έχει «δυνατή» μουσική ενορχήστρωση,ευχάριστο και αδιάκοπο ρυθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Δε θα διαφωνησω οσον αφορα τον ρυθμο του τραγουδιου.... Απο στιχο ομως...Πασχει!!! Οχι πως τα αλλα ειναι πολυ καλυτερα αλλα κοιταξτε ρεφρεν!!! Had enough and now i'm leaving Elvis has left the building you had your chance you had the honour but baby you're no Madonna:wacko::dizzy: :wacko: :dizzy: Θ-ελεος!!! Πιο ακυρο και απο ακυρο!!! Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 κοινώς άλλα αντι άλλων...:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Ο στιχος ειναι εξισου βαθυστοχαστος με το You're my lover, under cover:wacko: Αυτος ο Δαντης εχει ξεφυγει...:X :wacko: :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Ο στιχος ειναι εξισου βαθυστοχαστος με το You're my lover, under cover:wacko: Αυτος ο Δαντης εχει ξεφυγει...:X :wacko: :lol: :lol: :lol: με την διαφορά ότι εκείνον τον έγραψε η Γερμανού. Ο Δαντης εκεί έβαλε την μουσική...:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Στο my number one υπηρχε ενα γενικοτερο πλαισιο στους στιχους του τραγουδιου!!!! Σιγουρα αυτο που ανεφερε η sofi-k ειναι ακυρο αλλα υπηρχε ενα γενικο νοημα... Ελεγε κατι τελος παντων... Εδω κατι παει να πει στο κουπλε αλλα το ρεφρεν ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ακυρο!!!! Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts