shodanjr_gr Δημοσιεύτηκε February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 7, 2007 Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο "σχετικά" φθηνό πληκτρολόγιο με backlighting (δηλαδή φωτισμό των πλήκτρων ώστε να φαίνονται οι χαρακτήρες στο σκοτάδι); Έχω βρει διάφορα "gaming" πληκτρολόγια αλλά οι τιμές παίζουν περίπου στα 100 ευρώ (εκτός του budget μου δηλαδή). Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 δες το logitech g15!Είναι πολύ καλό.Το έχω και εγώ.Το είχα πάρει78 ευρώ απο το e-shop αλλά τώρα πρέπει να έιχει πέσει αρκετά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Πολύ ωραίο είναι αλλά ακόμα τόσο κάνει http://qsmile.com/qsimages/255.gif Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Πολύ ωραίο είναι αλλά ακόμα τόσο κάνει http://qsmile.com/qsimages/255.gif Δες και το saitek Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Δες και το saitek μάλλον αυτό είναι από τα φθηνότερα.Αλλά αν θέλεις ποιότητα επέλεξε ένα σαν αυτό που έχω και εγώ και σου προτείνω παραπάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Α, κάτι που ξέχασα παιδιά! Με ενδιαφέρει να έχει "αίσθηση" και κίνηση πλήκτρων όσο το δυνατόν κοντίτερα σε πληκτρολόγιο laptop (με βολέβει πολύ περισσότερο κάτι τέτοιο και με εκνευρίζει το έντονο "τακ-τακ" των κανονικών πληκτρολογίων). Σας ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα προτάσεις σας :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Α, κάτι που ξέχασα παιδιά! Με ενδιαφέρει να έχει "αίσθηση" και κίνηση πλήκτρων όσο το δυνατόν κοντίτερα σε πληκτρολόγιο laptop (με βολέβει πολύ περισσότερο κάτι τέτοιο και με εκνευρίζει το έντονο "τακ-τακ" των κανονικών πληκτρολογίων). Σας ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα προτάσεις σας :) πάρε αυτό που σου πρότεινα.Σχετικά με άλλα έχει μαλακά πλήκτρα αλλά μη περιμένεις να είναι σαν του λάπτοπ!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0maK Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Όπου να'ναι βγένει και στη χώρα μας το Microsoft Reclusa. Αξιόπιστη μάρκα, φοβερό keyboard και τιμούλα αναμένεται κατι ψιλά πάνω από τα 50€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Μέγεθος όσο ένα παραδοσιακό πληκτρολόγιο? Γιατί είχα δει το Logitech και ήταν αρκετά μεγαλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Θα το χτυπήσω και εγώ αυτό. ΓΙατί το βράδυ δεν έχω φως στο δωμάτιο και όταν δουλεύω με σκοτεινό background δυσκολεύομαι να βρω κάποια κουμπιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Τυφλό σύστημα δεν παίζει ε.. :whistle: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Τυφλό σύστημα δεν παίζει ε.. :whistle: :p Kake. Paizei.. Alla poios tyflos den thelei to fws tou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts