ALekz182 Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Τοτε εχει να πεσει καπνισμα στην βεραντα που θα παει συννεφο...:p Μην το λες,μια χαρα ειναι,περισυλογιζεσαι κιολας.:p Στο λεω απο πειρα,οι δικοι ειναι κατ σαν αλεργικοι στην ιδεα του καπνου μεσα στο σπιτι και με στελνουν πυξ -λαξ βεραντα καθε φορα που σκεφτομαι να αναψω.Κανεις και λιγοτερα το χειμωνα.:cold: απονη ζωη με πεταξες στου δρομου την ακρη...:lol: Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Υποθέτω ότι μόλις γίνεις πατέρας και με το καλό έρθει το μωρό στο σπίτι θα συμπεριφέρεσαι ανάλογα,ε;:rolleyes: Αμα δεις πρώτος απ'όλους είπα «ΟΚ κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να υποχρεώνει τον άλλον να αναπνέει τον καπνό του». post #207... Οπότε όταν γίνω μπαμπάς (σε καμιά 15αριά χρόνια :p) θα συμπεριφέρομαι ανάλογα. Θα συνεχίσω να σέβομαι και το παιδί μου όπως σέβομαι τώρα τους συγκάτοικους μου (μιας και μιλάς για το σπίτι, αλλά και τους συμπολίτες μου κατ επέκταση) και δεν τους υποχρεώνω να αναπνέουν τον καπνό μου πουθενά και ποτέ. Δεν αλλάζει τίποτα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Αμα δεις πρώτος απ'όλους είπα «ΟΚ κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να υποχρεώνει τον άλλον να αναπνέει τον καπνό του». post #207... Οπότε όταν γίνω μπαμπάς (σε καμιά 15αριά χρόνια :p) θα συμπεριφέρομαι ανάλογα. Θα συνεχίσω να σέβομαι και το παιδί μου όπως σέβομαι τώρα τους συγκάτοικους μου (μιας και μιλάς για το σπίτι, αλλά και τους συμπολίτες μου κατ επέκταση) και δεν τους υποχρεώνω να αναπνέουν τον καπνό μου πουθενά και ποτέ. Δεν αλλάζει τίποτα. :) Ο.Κ σωστός. Γιατί στο ποστ σου που έκανα προηγουμένως παράθεση, μου έδωσες την αντίθετη εντύπωση. (Ίσως ήθελε smilies).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Μην το λες,μια χαρα ειναι,περισυλογιζεσαι κιολας.:p Στο λεω απο πειρα,οι δικοι ειναι κατ σαν αλεργικοι στην ιδεα του καπνου μεσα στο σπιτι και με στελνουν πυξ -λαξ βεραντα καθε φορα που σκεφτομαι να αναψω.Κανεις και λιγοτερα το χειμωνα.:cold: απονη ζωη με πεταξες στου δρομου την ακρη...:lol: Το ιδιο και εδω!! Βεραντα :D ή στο τζακι, ή καμια φορα (πολυ σπανια) στο δωματιο μου. Συνηθως βεραντα!!! Το καλο ειναι οτι βγαινω κατ'ευθειαν στη βεραντα απο το δωματιο μου. Εψω αμεση προσβαση:p :) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliartos Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 το εχω κοψει εδω και 5 μηνες αλλα εχω κανει 10 τσιγαρα σε αυτο το διαστημα!εχει απαισια γευση οταν εχεις καιρο να καπνισεις, ασε που βρωμαει κιολας! Παράθεση Η γνώση είναι για όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 δεν εχω κανει ουτε καν τζουρα. και δεν σκοπευω να κανω ουτε καν τζουρα... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Άκαπνος είμαι. Τι νόημα έχει να αποκτήσω εξάρτηση, να σκάω 2Euro κάθε μέρα και πάνω απόλα να καταστρέψω την υγεία μου και να μην μπορώ να αναπνευσω?:confused: Είχα ενα φίλο που κάπνιζε απο 3η γυμνασίου, και η φωνή του είχε αλλιωθεί απο τότε. Η μάνα μου μου την σπάει πολύ, όταν ξυπνάω πρωί μισοξύπνιος και ζαλισμένος :dizzy: για να φύγω για σχολή και μυρίζει το μισό σπίτι καπνίλα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markious Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 dennisthemenace πες της το ! θα σε καταλαβει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 dennisthemenace πες της το ! θα σε καταλαβει ! Δεν νομίζω! Μου λέει οτι εχω δίκιο αλλά συνεχίζει :worry: . Το χειρότερο είναι να ήμαστε στο ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου, εκεί πέφτει ο καυγάς. Δεν είναι να μπώ στο μπάνιο του δωματίου, ούτε θάλαμος αερίων να είναι :heat: . Μια φίλη της έχει πρόβλημα στην καρδιά και πάει για εγχύριση τον άλλο μήνα, αλλά εκεί δεν λέει να το κόψει, αλλά ούτε καν να το ελλατώσει, την αποκαλώ "φουγάρο του τιτανικού" και η μάνα μου συγκριτικά με αυτή είναι "άκαπνη" :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Η Αλβανία απαγόρευσε το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους, συμπεριλαμβανομένων μπαρ, εστιατορίων, δημοσίων υπηρεσιών, σχολείων και νοσοκομείων, στο πλαίσιο νέου νόμου που τέθηκε σε ισχύ αυτό το μήνα. Οι παραβάτες θα πληρώνουν πρόστιμα μέχρι και 360 ευρώ. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Η Αλβανία απαγόρευσε το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους, συμπεριλαμβανομένων μπαρ, εστιατορίων, δημοσίων υπηρεσιών, σχολείων και νοσοκομείων, στο πλαίσιο νέου νόμου που τέθηκε σε ισχύ αυτό το μήνα. Οι παραβάτες θα πληρώνουν πρόστιμα μέχρι και 360 ευρώ. Τώρα τι να πω...:X Χειρότεροι κι από τους αλβανούς είμαστε (ελπίζω να μην με πουν κάποιοι ρατσιστή).:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Δεν νομίζω! Μου λέει οτι εχω δίκιο αλλά συνεχίζει :worry: . Το χειρότερο είναι να ήμαστε στο ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου, εκεί πέφτει ο καυγάς. Δεν είναι να μπώ στο μπάνιο του δωματίου, ούτε θάλαμος αερίων να είναι :heat: . Μια φίλη της έχει πρόβλημα στην καρδιά και πάει για εγχύριση τον άλλο μήνα, αλλά εκεί δεν λέει να το κόψει, αλλά ούτε καν να το ελλατώσει, την αποκαλώ "φουγάρο του τιτανικού" και η μάνα μου συγκριτικά με αυτή είναι "άκαπνη" :lol: Η μανα μου καπνιζε και με ενοχλουσε παρα πολυ και την πρηζαμε εγω κι ο αδερφος μου σε σημειο να το ελαττωσει στα 4 τσιγαρα την ημερα. Τονιζε συνεχεια τα περι καρκινου κ.τ.λ. μπας και το συνειδητοποιησει ποτε. Εμενα η μανα μου το εκοψε μαχαιρι μια μερα πανω στο "πρηξιμο" και απο τοτε μας ευχαριστει.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Η Αλβανία απαγόρευσε το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους, συμπεριλαμβανομένων μπαρ, εστιατορίων, δημοσίων υπηρεσιών, σχολείων και νοσοκομείων, στο πλαίσιο νέου νόμου που τέθηκε σε ισχύ αυτό το μήνα. Οι παραβάτες θα πληρώνουν πρόστιμα μέχρι και 360 ευρώ. Τώρα τι να πω...:X Χειρότεροι κι από τους αλβανούς είμαστε (ελπίζω να μην με πουν κάποιοι ρατσιστή).:( Έλεος, μόνο αυτό έχω να πω. Και αναφέρομαι φυσικά στα εστιατρια και τα μπαρ. Αν κάποιοι είναι άχρηστοι και δεν μπορούν να κάνουν μια πιο σωτή υλοποίηση της διάκρισης καπνίζοντων και μη καπνίζονταων δεν φταίνε αυτοί που όταν θέλουν να βγούν , να φάνε κάπου, να πιούν ένα ποτό κ.λ.π να μην μπορούν να κάνουν ένα τσιγάρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 diladi kai oi ITALOI kai oi FILANDOI kai polles alles politismenes xwres stin europi , einai axristoi pou exoun edw kai kairo efarmosei ayto to metro , kai emeis mazi , me tous tourkous tous abganous kai tous ougadezous.bravo etsi . Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 diladi kai oi ITALOI kai oi FILANDOI kai polles alles politismenes xwres stin europi , einai axristoi pou exoun edw kai kairo efarmosei ayto to metro , kai emeis mazi , me tous tourkous tous abganous kai tous ougadezous.bravo etsi . Δεν σας καταλαβαίνω ώρες ώρες... Αν εφαρμοζόταν σωστά ο διαχωρισμός καπνίζοντων και μη καπνίζοντων στα εστιατόρια, θα είχε κανείς πρόβλημα? Όχι βέβαια... Το ότι δεν εφαρμόζεται σωστά είναι άλλο θέμα. Ας γίνει κάτι ώστε να βελτιωθεί... Αλλά αυτό απέχει πολύ από το να απαγορευθεί τελείως, έλεος σε ελεύθερη χώρα ζούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Δεν σας καταλαβαίνω ώρες ώρες... Αν εφαρμοζόταν σωστά ο διαχωρισμός καπνίζοντων και μη καπνίζοντων στα εστιατόρια, θα είχε κανείς πρόβλημα? Όχι βέβαια... Το ότι δεν εφαρμόζεται σωστά είναι άλλο θέμα. akrivos , epidei omws den efarmozete voleyete mono i mia merida an8ropwn! oi kapnistes dil. to apotelesma metraei. Ας γίνει κάτι ώστε να βελτιωθεί... Αλλά αυτό απέχει πολύ από το να απαγορευθεί τελείως, έλεος σε ελεύθερη χώρα ζούμε! swsta, se eley8eri xwra eimaste ELEY8ERA mporeis na bgeis eksw apo to magazi na ksexarmaniaseis kai na mpeis pali mesa na sinexiseis ton kafe sou ( opws stin italia , filandia, alvania) eley8eres dimokratikes xwres. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 akrivos , epidei omws den efarmozete voleyete mono i mia merida an8ropwn! oi kapnistes dil. to apotelesma metraei. swsta, se eley8eri xwra eimaste ELEY8ERA mporeis na bgeis eksw apo to magazi na ksexarmaniaseis kai na mpeis pali mesa na sinexiseis ton kafe sou ( opws stin italia , filandia, alvania) eley8eres dimokratikes xwres. Άντε, πείτε τα πια... :rolleyes: Ελεύθερη χώρα δεν είναι η χώρα που ο χώρος καπνιζόντων-μη καπνιζόντων χωρίζεται με μια νοητή γραμμή... Χρειάζεται δυνατός εξαερισμός. Χωρίς αυτό, απλά αναπνέουμε όλη την κάπνα. Οπότε... και για να ξεχαρμανιάσουν οι καπνιστές και για να μην ντουμανιάσουν οι μη καπνιστές, ένα τσιγαράκι έξω. Απλό :happy: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Άντε, πείτε τα πια... :rolleyes: Ελεύθερη χώρα δεν είναι η χώρα που ο χώρος καπνιζόντων-μη καπνιζόντων χωρίζεται με μια νοητή γραμμή... Χρειάζεται δυνατός εξαερισμός. Χωρίς αυτό, απλά αναπνέουμε όλη την κάπνα. Οπότε... και για να ξεχαρμανιάσουν οι καπνιστές και για να μην ντουμανιάσουν οι μη καπνιστές, ένα τσιγαράκι έξω. Απλό :happy: Άρα λέμε το ίδιο πράγμα. Δηλαδή φταίει η κακή υλοποίηση του διαχωρισμού που κάνουμε σαν χώρα! Αν το μέτρο εφαρμοζόταν σωστά θα υπήρχε πρόβλημα? Σε τελική ανάλυση εφόσον δεν ενοχλώ τους άλλους (και εδώ μπαίνει το θέμα του σωστού διαχωρισμού) νομίζω πως έχω κάθε δικαίωμα...:O Ακριβώς λοιπόν επειδή είμαστε ελεύθερη χώρα ας κοιτάξουμε να εφαρμόζουμε σωστά τέτοια μέτρα και όχι για να καλύψουμε τις αδυναμίες μας επειδή είμαστε άχρηστοι και ασυνείδητοι να προχωράμε σε τέτοιες ενέργειες περιορισμού των επιλογών του κάθε ανθρώπου.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Σε τελική ανάλυση εφόσον δεν ενοχλώ τους άλλους (και εδώ μπαίνει το θέμα του σωστού διαχωρισμού) νομίζω πως έχω κάθε δικαίωμα...:O se teliki analisi se olous tous klistous xorous enoxleis! alla afou esy les, ST@RXIDI@ MOU pou den exoun eparki eksaerismo kai ST@RXIDI@ MOU pou den exoun swsta xwrismenous tous xorous se kapnistwn mi kapnistwn tote kapnizw . den ftaiw egw. exeis dikio , den ftes! alla FTES otan antidras se ena metro YPERLOGIKOTATO , stin apagoreysi tou kapnismatos se olous tous klistous xorous! ekei ftes file mou . kai min pas mas mas aradiazeis peri dimokratikotitas kai trixes katsares! i italia i filandia kai polles alles dimokratikes xwres stirizoun to metro, eksalou , se pososta se galop pou diavasa stin ellada, panw apo 50% einai yper stin apagoreysi tou kapnizmatos se olous tous klistous xwrous! oriste loipon kai me to problima sou tis dimokratias, li8ike! to 8ema einai omws pios asxoleite more, afou oloi kapnizoun , simeni oti poloi ligoi diamartironte opote, pou na mplekoume twra me axristous nomous e ? .... OUGANTA=ELLADA (se oti afora to kapnisma kai ta dikaiomata) Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Άρα λέμε το ίδιο πράγμα. Δηλαδή φταίει η κακή υλοποίηση του διαχωρισμού που κάνουμε σαν χώρα! Αν το μέτρο εφαρμοζόταν σωστά θα υπήρχε πρόβλημα? Σε τελική ανάλυση εφόσον δεν ενοχλώ τους άλλους (και εδώ μπαίνει το θέμα του σωστού διαχωρισμού) νομίζω πως έχω κάθε δικαίωμα...:O Ακριβώς λοιπόν επειδή είμαστε ελεύθερη χώρα ας κοιτάξουμε να εφαρμόζουμε σωστά τέτοια μέτρα και όχι για να καλύψουμε τις αδυναμίες μας επειδή είμαστε άχρηστοι και ασυνείδητοι να προχωράμε σε τέτοιες ενέργειες περιορισμού των επιλογών του κάθε ανθρώπου.:mad: Δε σκόπευα να απαντήσω αλλά επειδή είδα ότι "ανέβασες τους τόνους" θα σχολιάσω μόνο το ασυνείδητοι (και θα αφήσω το άχρηστοι). Γιατί; Μα αφού εσύ ο ίδιος λες "ααα τι να κάνουμε, μαντάρα τα έκανε το μπαράκι με τους χώρους καπνιστών-μη καπνιστών.. Ε τι να γίνει μωρέ, φέρε ένα τσιγάρο". Χμμμ. Ασυνειδησία μου ακούγεται. :rolleyes: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 o nomos prepei na exei ws eksis: SE OLOUS TOUS KLISTOUS XWROUS, na mporei o ka8e enas na katagilei ( kai na exei ton nomo me to meros tou ) se periptosi pou kapios enoxlei kapion allo me ton kapno tou ! an loipon kanoume sistasi ston magazatora oti o dipla mas mas enoxlei kai den kanei kati , tote na katagelete to magazi! APLA TA PRAMATA! ayto einai ypey8inotita ayto einai dimokratia! den eipa na apagoreytei telios! an px. se ena magazi einai oloi kapnistes kai kaneis den katagilei-enoxli8ei tote ola meli gala, alla an estw kai enas enoxli8ei na prepei na exei to dikaioma tou ka8arou aera o ka8e eley8eros politis. stous eksoterikous xorous fisika kanenas periorismos Etsi mono exoume apoliti dimokratia KAI APO TIS 2 PLEYRES! (agapite bored01 , giati se vlepw kai poly dimokrati , opote min mplekese kai poly me tin dimokratia giati stin periptosi mas, mallon exeis parapanw dikaiomata ap'osa dikaiouse!) Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Δε σκόπευα να απαντήσω αλλά επειδή είδα ότι "ανέβασες τους τόνους" θα σχολιάσω μόνο το ασυνείδητοι (και θα αφήσω το άχρηστοι). Γιατί; Μα αφού εσύ ο ίδιος λες "ααα τι να κάνουμε, μαντάρα τα έκανε το μπαράκι με τους χώρους καπνιστών-μη καπνιστών.. Ε τι να γίνει μωρέ, φέρε ένα τσιγάρο". Χμμμ. Ασυνειδησία μου ακούγεται. :rolleyes: Μιλάω για έλλειψη οργάνωσης και συνείδησης από τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας που δεν μπορούν να υποχρεώσουν αλλά και να βοηθήσουν τα μαγαζιά να εφαρμόσουν σωστά το διαχωρισμό... Και έτσι δημιουργούνταi τα προβλήματα... Aν ο διαχωρισμός γινόταν σωστά θα είχες κάποιο πρόβλημα? Νομίζω όλοι θα ήμαστε μια χαρά... @MIB:Τι παραπάνω δικαίωμα έχω? Καπνίζω στους χώρους καπνίζοντων. Αν κάποιος ενοχλείται (που ξαναλέω ενοχλείται λόγω του καού διαχωρισμού καπνίζοντων-μη καπνίζοντων) θα κάνω προφανώς ότι μπορώ για να μην τον ενοχλώ αλλά αυτός που φέρει την ευθύνη είναι ο υπεύθυνος του μαγαζιού και η πολιτεία που δεν τον έχει ελέγξει αν εφαρμόζει σωστά το μέτρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Μιλάω για έλλειψη οργάνωσης και συνείδησης από τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας που δεν μπορούν να υποχρεώσουν αλλά και να βοηθήσουν τα μαγαζιά να εφαρμόσουν σωστά το διαχωρισμό... Και έτσι δημιουργούνταi τα προβλήματα... Aν ο διαχωρισμός γινόταν σωστά θα είχες κάποιο πρόβλημα? Νομίζω όλοι θα ήμαστε μια χαρά... @MIB:Τι παραπάνω δικαίωμα έχω? Καπνίζω στους χώρους καπνίζοντων. Αν κάποιος ενοχλείται (που ξαναλέω ενοχλείται λόγω του καού διαχωρισμού καπνίζοντων-μη καπνίζοντων) θα κάνω προφανώς ότι μπορώ για να μην τον ενοχλώ αλλά αυτός που φέρει την ευθύνη είναι ο υπεύθυνος του μαγαζιού και η πολιτεία που δεν τον έχει ελέγξει αν εφαρμόζει σωστά το μέτρο... Ουφ πώς να στο εξηγήσω; Πρέπει κι εσύ από την πλευρά σου να βοηθάς κι όχι απλά να βολεύεσαι με την ανοργανωσιά και την αδιαφορία του κάθε μαγαζιού/μαγαζάτορα/φορέα κτλ. Όταν δεις ότι οι καπνίζοντες-μη καπνίζοντες δεν έχουν άλλο διαχωρισμό πέραν της ταμπελίτσας, άναψε τσιγάρο έξω. Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Ουφ πώς να στο εξηγήσω; Πρέπει κι εσύ από την πλευρά σου να βοηθάς κι όχι απλά να βολεύεσαι με την ανοργανωσιά και την αδιαφορία του κάθε μαγαζιού/μαγαζάτορα/φορέα κτλ. Όταν δεις ότι οι καπνίζοντες-μη καπνίζοντες δεν έχουν άλλο διαχωρισμό πέραν της ταμπελίτσας, άναψε τσιγάρο έξω. Επιλεκτική ανάγνωση κάνεις? Ξαναδιάβασε το post μου. Είπα ότι θα κάνω προφανώς ότι μπορώ για να μην ενοχλώ σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο και μόνο από ευγένεια. Αλλά σε τελική ανάλυση και οι μη κανίζοντες ας κάνουν μια σύσταση στον υπέυθυνο του μαγαζιού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Βασικά δείτε το αλλιώς. Γιατί ο καταστηματάρχης δεν εφαρμόζει σωστά το μέτρο; Γιατί δεν τον ενδιαφέρει να γίνει σωστός διαχωρισμός; Όλα τα αποτελέσματα έχουν τουλάχιστον μια αιτία. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts