michalis_10 Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Άκου να δεις φίλε μου. Δεν σου λέω να καπνίζεις σε εσωτερικούς χώρους όπου υπάρχουν μη καπνίζοντες και να τους ενοχλείς, ούτε και όταν είσαι σε εξωτερικό χώρο (π.χ σε μία καφετέρια) να ενοχλείς με το τσιγάρο σου αυτόν που είναι δίπλα.;) Αλλά μην φτάνουμε σε ακρότητες περιορισμού της ελευθερίας όπως το να υποχρεούμαστε να καπνίζουμε μόνο μέσα στο σπίτι. Δηλαδή έλεος!!! Δεν λέω να καπνίζω μες στο πρόσωπο σου, αλλά τι σε ενοχλεί να καπνίζω σε εξωτερικούς χώρους, σε δρόμο, σε χώρους για καπνίζοντες κ.λ.π??? :confused: Μα δεν απαγορευεται στο δρομο...:wacko: Στους εσωτερικους χωρους απαγορευεται μονο!Δεν θα υπαρχουν χωροι για καπνιστες ή μη πλεον!...ολοι oι εσωτερικοί χώροι θα ειναι non-smoking areas. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Δεν καπνίζω. Δεν έχω δοκιμάσει καν και ούτε πρόκειται! Αλλά τον τελευταίο χρόνο της ζωής μου, υπήρξα πολλές φορές παθητικός καπνιστής, γιατί εκπλήρωσα τις υποχρεώσεις μου στην "μητέρα πατρίδα". Πολλοί, άρρενες κυρίως, θα καταλαβαίνετε τι εννοώ... Όταν ο "συνάδελφος - σειρούλα", καπνίζει και έξω κάνει κρύο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 to exw kopsei edw k 3 evdomades k noiwthw hdh poly kala den laxaniazw k aisthanomai kathariothta sta rouxa mou!!! proteinw na to kanoun oloi oi 3 prwtes meres einai dyskoles meta eisai ok Bravo kapoia stigmi skeftome na kano kai ego to idio. Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Στους εσωτερικους χωρους απαγορευεται μονο!Δεν θα υπαρχουν χωροι για καπνιστες ή μη πλεον!...ολοι oι εσωτερικοί χώροι θα ειναι non-smoking areas. Oρίστε μ...κίες:mad: :fool: :shoot: Μα αφού σε όλα τα εστιατόρια π.χ (τουλάχιστον τα καλά, αλλά και σε fast food) υπήρχε άλλο κομμάτι για καπνίζοντες και άλλο για μη καπνίζοντες, γιατι ενοχλούνται/ενοχλείστε? :confused: Δηλαδή δεν έχω δικαίωμα όταν θα βγω έξω με τη παρέα μου να πάμε κάπου να φάμε να κάνω ένα τσιγάρο (εφόσον έχω τραπέζι για καπνίζοντες)??? Μην τρελαθούμε τελείως πια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomas Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Καπνιζω περιπου 10 χρονια.Εχω κανει 2 3 ενεργειες να το κοψω αλλα αποτυχημενα.Με επιανε τρεμουλο,ολο νευρα κ πολυ φαι.Η νικοτινη ειναι γλυκια.Καπνιζα βαρια τσιγαρα prince κ τωρα το εχω γυριζει στα philip morris.Το ξερω οτι το τσιγαρο ειναι μια κακια συνηθεια κ που κανει κακο στην υγεια κ στα λεφτα αλλα ρε παιδια δεν το αλλαζω με τπτ το πρωινο τσιγαρακι,το τσιγαρο μετα το sex κ μετα το φαι.Για να το κοψω πρεπει να τα κοψω κ ολα αυτα. :P Παντως πιστεβω οτι ειναι μια αποφαση κ ενα στοιχημα με τον εαυτο σου να το κοψεις Παράθεση "Η γυναίκα είναι σαν ενα μήλο. Τρως το απ' έξω και πετάς το απο μέσα!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efsevi Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Σήμερα που είναι και ημέρα κατά του καπνίσματος, πιστεύω αξίζει να κάνουμε μια προσπάθεια όλοι μας για έναν καλύτερο κόσμο. Αν τα καταφέρουμε θα κυρίξουν πτώχευση και οι καπνοβιομηχανίες!!! Παράθεση AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition http://www.vmall.com/product/1668.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Πειράζει που εγώ δεν θέλω να το κόψω και δεν με νοιάζει αν θα κηρύξουν πτώχευση οι καπνοβιομηχνίες???:rolleyes: :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Δοκιμασα μια φορα στην πρωτη λυκειου.... Ηταν και η τελευταια φορα που το εκανα... Το τσιγαρο,μπορω να πω,το απεχθανομαι....μονο απο τη γευση που σου αφηνει στο στομα,η μυρωδια και φυσικα η σταδιακη "δηλητηριαση" του οργανισμου εν γνωση μου απλα δεν μου...κανει. Κατανοω ολους αυτους που καπνιζουν(στην παρεα μου καπνιζουν ολοι πια),αναγκαζομαι να εισπνεω τακτικα τους καπνους τους αλλα προσπαθω και να τους ενθαρρυνω να το κοψουν... Ο πατερας μου το εκοψε μετα απο 30 χρονια και μου ειπε..."Τελικα ολα μια ιδεα ειναι...";) Με συνειδητοποιημενη προσπαθεια κοβεται το ατιμο:) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Oρίστε μ...κίες:mad: :fool: :shoot: Μα αφού σε όλα τα εστιατόρια π.χ (τουλάχιστον τα καλά, αλλά και σε fast food) υπήρχε άλλο κομμάτι για καπνίζοντες και άλλο για μη καπνίζοντες, γιατι ενοχλούνται/ενοχλείστε? :confused: Δηλαδή δεν έχω δικαίωμα όταν θα βγω έξω με τη παρέα μου να πάμε κάπου να φάμε να κάνω ένα τσιγάρο (εφόσον έχω τραπέζι για καπνίζοντες)??? Μην τρελαθούμε τελείως πια... Γιατί στα περισσότερα μέρη οι χώροι μη καπνιζόντων είναι ...απλά για να υπάρχουν. Ένα πολύ μικρό μέρος του μαγαζιού, πολλές φορές και χωμένο στο βάθος και φυσικά με ανύπαρκτο εξαερισμό με όλο τον καπνό των καπνιζόντων να έρχεται ανενόχλητος στο μέρος των μη καπνιζόντων και αυτοί να είναι αναγκασμένοι να τον εισπνέουν και να λένε και ευχαριστώ... Πολύ καλά θα κάνει να απαγορευτεί σε όλους τους κλειστούς χώρους το κάπνισμα. Κι αυτό γίνεται όχι μόνο για την προστασία των μη καπνιζόντων αλλά και για την προστασία των άμυαλων καπνιζόντων μπας και από τους πολλούς περιορισμούς πειστούν να το κόψουν.;) Πειράζει που εγώ δεν θέλω να το κόψω και δεν με νοιάζει αν θα κηρύξουν πτώχευση οι καπνοβιομηχνίες??? Το να κηρύξει πτώχευση ο οργανισμός σου και η υγεία σου δεν το σκέφτεσαι καθόλου;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Γιατί στα περισσότερα μέρη οι χώροι μη καπνιζόντων είναι ...απλά για να υπάρχουν. Ένα πολύ μικρό μέρος του μαγαζιού, πολλές φορές και χωμένο στο βάθος και φυσικά με ανύπαρκτο εξαερισμό με όλο τον καπνό των καπνιζόντων να έρχεται ανενόχλητος στο μέρος των μη καπνιζόντων και αυτοί να είναι αναγκασμένοι να τον εισπνέουν και να λένε και ευχαριστώ... Πολύ καλά θα κάνει να απαγορευτεί σε όλους τους κλειστούς χώρους το κάπνισμα. Κι αυτό γίνεται όχι μόνο για την προστασία των μη καπνιζόντων αλλά και για την προστασία των άμυαλων καπνιζόντων μπας και από τους πολλούς περιορισμούς πειστούν να το κόψουν.;) Το να κηρύξει πτώχευση ο οργανισμός σου και η υγεία σου δεν το σκέφτεσαι καθόλου;:worry: Κοίταξε φίλε μου, και το αλκοολ δεν κάνει καλό στην υγεία, μήπως θα πρέπει να να το καταργήσουμε για να προστατεύσουμε αυτούς πο το τσούχουν αρκετά? Λίγος σεβασμός στις επιλογές του άλλου δεν θα έβλαπτε. Σε ελεύθερη χώρα δε ζούμε? Και δεν νομίζω πως έχει τόσο σημασία να ο κόψουμε επειδή μας το απαγορεύει κάποιος αλλά επειδή θα καταλάβουμε εμείς γιατι πρέπει να το κόψουμε. Αλλιώς δεν έχει νόημα... Ως προς το αν θα κηρύξει πτώχευση ο οργανισμός μου και η υγεία μου, πλέον έτσι όπως έχει γίνει η ζωή μας, μας έχουν μείνει ελάχιστα πράγματα τα οποία μπορούμε να απολάυσουμε. Το φαγητό, ο ύπνος, η τηλεόραση, η ηλιοθεραπεία (και άλλα τα οποία φαντάζεστε...:rolleyes: :p ). Ε για κάποιους είναι και το τσιγάρο. Και σε τελική ανάλυση πλέον έτσι όπως έχει γίνει ο κόσμος και η καθημερινότητα το τσιγάρο είναι το λιγότερο. Ο "πεντακάθαρος" αέρας που αναπνέουμε, οι πολύ υγειινές τροφές μας (τίγκα στα μεταλλαγμένα, αλλά ακόμα και το νερό που πίνουμε), η έκθεση σε ακτινοβολίες, η οθόνη του PC, η τηλεόραση, ο εγκλωβισμός σε 4 τοίχους, το καθημερινό άγχος, η πίεση, η μάχη με το χρόνο, το lifestyle μας γενικότερα κ.λ.π μου δίνουν να καταλάβω πως το τσιγάρο, όσο βλαβερό και αν είναι (που δεν διαφωνώ ότι είναι και δεν συνιστώ σε κάποιον να το αρχίσει) δεν είναι τίποτα μπροστά σε όλα αυτά.:cry: Ας κοιτάξουμε τα κοιτάξουμε λοιπόν όλα αυτά (που σε τελική χρέος μας είναι, στα παιδιά μας θα παραδώσουμε αυτό το κόσμο) και ας αφήσουμε για το τέλος το τσιγάρο. αυτό είναι το μόνο εύκολο...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Δεν υπάρχει σύγκριση αλκοόλ και τσιγάρου. Το αλκοόλ είναι όντως βλαβερό όταν όμως υπάρχει κατάχριση. Το τσιγάρο όμως είναι από τις κυριώτερες αιτίες που οδηγούν στον καρκίνο.:cry: Για τα υπόλοιπα που λες και έτσι όπως τα λες, δεν μπορώ να διαφωνήσω. Έτσι πως έχουμε γίνει, άστα να πάνε. :wacko: Οπότε ας μείνουμε στην προστασία όσων δεν καπνίζουν από τον καπνό και τους τρόπους που μπορεί να γίνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 bored01 les tis klasikes ( p@p@rologies) pou isxirizontai oloi oi kapnistes! i vasiki einai oti kai kala , tosi ripansi kai molinsi to tsigaro 8a mas pirazei!? File mou , den kserw an to katalavaineis, alla ston organizmo sou den kanoun diagonizmo oi toksines kai dialegoun pia einai i pio epikindini kai epivlabis , kai ayti se prosvalei kai se f8irei. opote kai to tsigaro den einai pio epikindino apo ta kaysaeria feri pin ( pou den isxiei) ara erxontai ta kaysaeria prota ston diagonizmo , kai ara to tsigaraki den einai tipota, kai i ousia pou se f8irei einai mono i prwti tou diagonizmou diladi ta kaysaeria ....! ola ayta leitourgoun pros8etika! kai to 8ema den einai na exeis tin logiki tou wxaderfizmou , legontas "eeeeela more twra ola skata einai to tsigaro 8a me peiraksei!???" Nai to tsigaro , kai oti allo mporeis na apofygeis pros8eteis piotika xronia stin zwi sou ( perisotero pros to telos tis) . Se parakalw omws min pas na mas piseis oti den einai kai tipota ,kai oti den aksizei na ginete tosos logos , kai klain main , etsi pou to parousiazeis, giati diavazoun kai paidakia, kai en8arinontai me tis m@l@kies pou les, oi opies einai perisotero gia na apenexopiiseis ton eaytouli sou , pou epidh den exei tin dinami na to stamatisei pistike pia mexri to kokkalo oti sou aresei pragmatika! legeta loipon ayta ston eaytouli sou (na min to kopseis pote) kai se parakalw min moirazese tis anasfalies kai tis adynamies sou me toys ypoloipous! eyxaristw (elpizw na min prosvli8eis me ton tono mou ) Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 bored01 les tis klasikes ( p@p@rologies) pou isxirizontai oloi oi kapnistes! i vasiki einai oti kai kala , tosi ripansi kai molinsi to tsigaro 8a mas pirazei!? File mou , den kserw an to katalavaineis, alla ston organizmo sou den kanoun diagonizmo oi toksines kai dialegoun pia einai i pio epikindini kai epivlabis , kai ayti se prosvalei kai se f8irei. opote kai to tsigaro den einai pio epikindino apo ta kaysaeria feri pin ( pou den isxiei) ara erxontai ta kaysaeria prota ston diagonizmo , kai ara to tsigaraki den einai tipota, kai i ousia pou se f8irei einai mono i prwti tou diagonizmou diladi ta kaysaeria ....! ola ayta leitourgoun pros8etika! kai to 8ema den einai na exeis tin logiki tou wxaderfizmou , legontas "eeeeela more twra ola skata einai to tsigaro 8a me peiraksei!???" Nai to tsigaro , kai oti allo mporeis na apofygeis pros8eteis piotika xronia stin zwi sou ( perisotero pros to telos tis) . Se parakalw omws min pas na mas piseis oti den einai kai tipota ,kai oti den aksizei na ginete tosos logos , kai klain main , etsi pou to parousiazeis, giati diavazoun kai paidakia, kai en8arinontai me tis m@l@kies pou les, oi opies einai perisotero gia na apenexopiiseis ton eaytouli sou , pou epidh den exei tin dinami na to stamatisei pistike pia mexri to kokkalo oti sou aresei pragmatika! legeta loipon ayta ston eaytouli sou (na min to kopseis pote) kai se parakalw min moirazese tis anasfalies kai tis adynamies sou me toys ypoloipous! eyxaristw (elpizw na min prosvli8eis me ton tono mou ) Μα μόωο προσβλητικός είναι ο τόνος σου αγαπητέ μου. Αλλά τέλος πάντων. έγω δεν δικαιολογώ τον εαυτό μου, ούτε έχω ανσφάλειες και αδυναμίες. Γουστάρω να καπνίζω ότι συνέπεις και αν αυτό έχει και σε όποιον αρέσει. Αυτό που λέω είναι ότι υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα με τα οποία εσείς οι μη-καπνιστές μπορείτε να ασχοληθείτε για να προστατέψετε την υγεία ΟΛΩΝ ΜΑΣ όπως είναι τα παραπάνω που ανέφερα τα οποία αφορούν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. Όταν φίλε μου τρως όλα τα μεταλλαγμένα, λιώνεις όλη μέρα μπροστά από ένα PC και γενικότερα κάνεις μία άθλια ζωή που μόνο το τσιγάρο της λείπει, το ότι καπνίζουν κάποιοι σε ενόχλησε? Κοίταξε να εσύ από τη πλευρά σου σαν μη καπνιστής (και δεν το προσωποποιώ σε εσένα) να ασχολειθείς με όλα αυτά που κάνουν κακό στην υγεία όλων μας και ασχολήσου μετά με το αν εγώ καπνίζω ή όχι....:O Ναι το τσιγάρο είναι βλαβερό και το ξέρουμε αλλά νομίζω ότι έχετε ή καλύτερα έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε από το αν καπνίζει κάποιος σε εσωτερικό χώρο κ.λ.π... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Ναι το τσιγάρο είναι βλαβερό και το ξέρουμε αλλά νομίζω ότι έχετε ή καλύτερα έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε από το αν καπνίζει κάποιος σε εσωτερικό χώρο κ.λ.π... Ο καθενας για την παρτυ του αγαπητε μου. Εμενα προσωπικα λιγο με νοιαζει(να το θεσω ετσι) αν βλαπτουν τον εαυτο τους ολοι αυτοι οι φανατικοι καπνιστες αφου το κανουν εν γνωση τους. Το θεμα ειναι οτι εγω εχω το δικαιωμα να μην θελω να ρουφαω την καπνα τους και να εχω περισσοτερες πιθανοτητες να παω απο καρκινο και αυτο το δικαιωμα δεν μπορεις να μου το στερησει κανεις. Ειναι σοβαρο ακομα κι αν εσυ δεν το βλεπεις ετσι. Δεν θα κατσω να πεισω κανεναν να κοψει το τσιγαρο, δικαιωμα του να καταστρεφεται αλλα πρεπει να σεβεται τους γυρω του.(Μιλαω για το καπνισμα σε κλειστους χωρους) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Ο καθενας για την παρτυ του αγαπητε μου. Εμενα προσωπικα λιγο με νοιαζει(να το θεσω ετσι) αν βλαπτουν τον εαυτο τους ολοι αυτοι οι φανατικοι καπνιστες αφου το κανουν εν γνωση τους. Το θεμα ειναι οτι εγω εχω το δικαιωμα να μην θελω να ρουφαω την καπνα τους και να εχω περισσοτερες πιθανοτητες να παω απο καρκινο και αυτο το δικαιωμα δεν μπορεις να μου το στερησει κανεις. Ειναι σοβαρο ακομα κι αν εσυ δεν το βλεπεις ετσι. Δεν θα κατσω να πεισω κανεναν να κοψει το τσιγαρο, δικαιωμα του να καταστρεφεται αλλα πρεπει να σεβεται τους γυρω του.(Μιλαω για το καπνισμα σε κλειστους χωρους) apantises gia mena! :) eyxaristw! kai na sou kseka8arisw file kapnisti, den koptomai gia tin ygeia sou KA8OLOU , gia twn gyro sou endiaferomai , pou OUK oliges fores exw vre8ei se xoro mi kapnistwn kai o kapnos na erxete kai se mena. oi politizmenes xwres to exoun kopsei telios to kapnizma se esoterikous xwrous ( ti paei na pei xwros mi kapniston 4 trapezakia stin toualeta dipla, kai ologyra tous na foumaroun tsigara san tsixlimages aytokatasrefomenoi?! opws blepw omws sinexizeis kai sto epomeno post sou , tin idia vareti apantisi , oti liono sto PC mou oli mera, kai kano kako ston eayto mou kai oti troo metalagmena! opote ... to tsigaro 8a me enoxlei me ta tosa vlavera gyro mou....? me sygxoreis alla den sou mpoukono to stoma me metalagmenes ntomates kai se vazw xwris na 8eleis na tis fas, oute se alisodenw sto PC sou , na eisai kolimenos oli mera gia na kaneis kako ston eayto sou , en anti8esh me sena pou xwris na sou to zitisw anapnew ton karkino sou ( na min milisw gia tis bromogopes stis paralies! (alla edw kserw ti 8a mou apantiseis, tosa koutakia koka koles kai alla skoupida oi gopes se pirazoun! ma KAI ayto leitourgei pros8etika! opws kai oi vlaveres ousies sto organizmo , to 8ema einai oti mporoume na apofeygoume, se oti pernaei apo to xeri mas,o ka8e enas estw kai ligo na meiosei mia kakia sini8ia apo tin meria tou , ola gyro mas 8a itan poly diaforetika. me tin logiki sou , 8a paw na XEZW stin paralia (afou etsi ki alios skoupidia einai gemati) kai meta na ta skepazw kai me zesth ammo! , etsi ki alios aposinti8onte poly grigora mesa stin zesti ammo! ;) ) Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 apantises gia mena! :) eyxaristw! kai na sou kseka8arisw file kapnisti, den koptomai gia tin ygeia sou KA8OLOU , gia twn gyro sou endiaferomai , pou OUK oliges fores exw vre8ei se xoro mi kapnistwn kai o kapnos na erxete kai se mena. oi politizmenes xwres to exoun kopsei telios to kapnizma se esoterikous xwrous ( ti paei na pei xwros mi kapniston 4 trapezakia stin toualeta dipla, kai ologyra tous na foumaroun tsigara san tsixlimages aytokatasrefomenoi?! opws blepw omws sinexizeis kai sto epomeno post sou , tin idia vareti apantisi , oti liono sto PC mou oli mera, kai kano kako ston eayto mou kai oti troo metalagmena! opote ... to tsigaro 8a me enoxlei me ta tosa vlavera gyro mou....? me sygxoreis alla den sou mpoukono to stoma me metalagmenes ntomates kai se vazw xwris na 8eleis na tis fas, oute se alisodenw sto PC sou , na eisai kolimenos oli mera gia na kaneis kako ston eayto sou , en anti8esh me sena pou xwris na sou to zitisw anapnew ton karkino sou ( na min milisw gia tis bromogopes stis paralies! (alla edw kserw ti 8a mou apantiseis, tosa koutakia koka koles kai alla skoupida oi gopes se pirazoun! ma KAI ayto leitourgei pros8etika! opws kai oi vlaveres ousies sto organizmo , to 8ema einai oti mporoume na apofeygoume, se oti pernaei apo to xeri mas,o ka8e enas estw kai ligo na meiosei mia kakia sini8ia apo tin meria tou , ola gyro mas 8a itan poly diaforetika. me tin logiki sou , 8a paw na XEZW stin paralia (afou etsi ki alios skoupidia einai gemati) kai meta na ta skepazw kai me zesth ammo! , etsi ki alios aposinti8onte poly grigora mesa stin zesti ammo! ;) ) Δίκιο έχεις γενικότερα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είσαι λάθος. Ο bored είπε από την αρχή οτι σέβεται τους τριγύρω του και προσπαθεί να μην ενοχλεί με τον καπνο. Όπως και το άλλο με τα σκουπίδια, λες και τον είδες να καπνίζει στην παραλία ή να πετάει κάτω τις γόπες... Πες τη γνώμη σου, χωρίες να είσαι ισοπεδωτικός βγάζοντας ανόητα συμπεράσματα από το πουθενά για άτομα που δεν ξέρεις. Γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να σου πει κάποιος οτι κι εσύ είσαι 10 φορές χειρότερος μιας και επιμένεις να μη σέβεσαι τους υπόλοιπους βγάζοντάς μας τα μάτια με τα greeklish. :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 ma den milaw prosopika gia ton bored, genikologo patontas panw sta epixeirimata tou , ta opoia malista antikatoptrizoun tin pliopsifia twn kapnistwn! elpizw na min ksefygoume apo to 8ema, logo i8ikwn prosvolwn , kati to opoio sas epanalamvanw pws den anaferomai prosopika sto atomo tou bored. elpizw na sinexistei o dialogos , panw stin basi tou mesou orou tou problimatos, kai oxi stis eksereseis , i se prosopiko epipedo. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Οκ, απλά επειδή μίλησες σε πρώτο πρόσωπο, νόμισα οτι αναφερόσουν αποκλειστικά σε αυτόν. Στις παραλίες μπορούν να φέρνουν φαντάρους για γόπινγκ αντί να το περιορίζουν μέσα στο στρατόπεδο. Να φανούν και λίγο χρήσιμοι :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Ειμαι social smoker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Ειμαι social smoker You are τι;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Καπνιζει δημοσιως. Πως λεμε social drinker δηλαδη πινεις μονο οταν βγαινεις εξω οχι γενικα.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Καπνιζει δημοσιως. Πως λεμε social drinker δηλαδη πινεις μονο οταν βγαινεις εξω οχι γενικα.:p Άλλο πάλι κι αυτό...:blink: :p Τώρα που το σκέφτομαι, καλό για τον ευατό του, κακό για τους μη καπνίζοντες!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Ο καθενας για την παρτυ του αγαπητε μου. Εμενα προσωπικα λιγο με νοιαζει(να το θεσω ετσι) αν βλαπτουν τον εαυτο τους ολοι αυτοι οι φανατικοι καπνιστες αφου το κανουν εν γνωση τους. Το θεμα ειναι οτι εγω εχω το δικαιωμα να μην θελω να ρουφαω την καπνα τους και να εχω περισσοτερες πιθανοτητες να παω απο καρκινο και αυτο το δικαιωμα δεν μπορεις να μου το στερησει κανεις. Ειναι σοβαρο ακομα κι αν εσυ δεν το βλεπεις ετσι. Δεν θα κατσω να πεισω κανεναν να κοψει το τσιγαρο, δικαιωμα του να καταστρεφεται αλλα πρεπει να σεβεται τους γυρω του.(Μιλαω για το καπνισμα σε κλειστους χωρους) apantises gia mena! :) eyxaristw! kai na sou kseka8arisw file kapnisti, den koptomai gia tin ygeia sou KA8OLOU , gia twn gyro sou endiaferomai , pou OUK oliges fores exw vre8ei se xoro mi kapnistwn kai o kapnos na erxete kai se mena. oi politizmenes xwres to exoun kopsei telios to kapnizma se esoterikous xwrous ( ti paei na pei xwros mi kapniston 4 trapezakia stin toualeta dipla, kai ologyra tous na foumaroun tsigara san tsixlimages aytokatasrefomenoi?! opws blepw omws sinexizeis kai sto epomeno post sou , tin idia vareti apantisi , oti liono sto PC mou oli mera, kai kano kako ston eayto mou kai oti troo metalagmena! opote ... to tsigaro 8a me enoxlei me ta tosa vlavera gyro mou....? me sygxoreis alla den sou mpoukono to stoma me metalagmenes ntomates kai se vazw xwris na 8eleis na tis fas, oute se alisodenw sto PC sou , na eisai kolimenos oli mera gia na kaneis kako ston eayto sou , en anti8esh me sena pou xwris na sou to zitisw anapnew ton karkino sou ( na min milisw gia tis bromogopes stis paralies! (alla edw kserw ti 8a mou apantiseis, tosa koutakia koka koles kai alla skoupida oi gopes se pirazoun! ma KAI ayto leitourgei pros8etika! opws kai oi vlaveres ousies sto organizmo , to 8ema einai oti mporoume na apofeygoume, se oti pernaei apo to xeri mas,o ka8e enas estw kai ligo na meiosei mia kakia sini8ia apo tin meria tou , ola gyro mas 8a itan poly diaforetika. me tin logiki sou , 8a paw na XEZW stin paralia (afou etsi ki alios skoupidia einai gemati) kai meta na ta skepazw kai me zesth ammo! , etsi ki alios aposinti8onte poly grigora mesa stin zesti ammo! ;) ) Παιδιά το αν ο καπνός μου θα ενοχλεί τον δίπλα αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Και είναι όντως πρόβλημα. Αν είμαι τόσο γύφτος και αγενής και δεν μπορώ να σεβαστώ τον δίπλα μου δεν φταίει το κάπνισμα γενικά. Εγώ αυτά τα είπα σε απάντηση προς αυτούς τους μη καπνιστές οι οποίοι ασχολούνται με το αν καπνίζει γενικότερα ο άλλος λες και τον ενδιαφέρει η υγεία του, και λες και δεν έχει να ασχοληθεί με άλλους τομείς της καθημερινής ζωής όλων μας, καπνιστών και μη καπνιστών που επιδέχονται μεγάλη βελτίωση. Είναι το παράδειγμα που ανέφερα παραπάνω με την ηλίθια κυρία στο πλοίο η οποία, αν και καθόλου δεν την ενοχλούσα, από ότι φαίνεται δεν είχε τι να κάνει παρά να ασχοληθεί με το δικό μου καλό (ή να διαδεσκεδάσει λίγο)...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Πες τη γνώμη σου, χωρίες να είσαι ισοπεδωτικός βγάζοντας ανόητα συμπεράσματα από το πουθενά για άτομα που δεν ξέρεις. Γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να σου πει κάποιος οτι κι εσύ είσαι 10 φορές χειρότερος μιας και επιμένεις να μη σέβεσαι τους υπόλοιπους βγάζοντάς μας τα μάτια με τα greeklish. :rolleyes: εδώ έχεις δίκιο :O Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Παιδιά το αν ο καπνός μου θα ενοχλεί τον δίπλα αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Και είναι όντως πρόβλημα. Αν είμαι τόσο γύφτος και αγενής και δεν μπορώ να σεβαστώ τον δίπλα μου δεν φταίει το κάπνισμα γενικά. Εγώ αυτά τα είπα σε απάντηση προς αυτούς τους μη καπνιστές οι οποίοι ασχολούνται με το αν καπνίζει γενικότερα ο άλλος λες και τον ενδιαφέρει η υγεία του, και λες και δεν έχει να ασχοληθεί με άλλους τομείς της καθημερινής ζωής όλων μας, καπνιστών και μη καπνιστών που επιδέχονται μεγάλη βελτίωση. Είναι το παράδειγμα που ανέφερα παραπάνω με την ηλίθια κυρία στο πλοίο η οποία, αν και καθόλου δεν την ενοχλούσα, από ότι φαίνεται δεν είχε τι να κάνει παρά να ασχοληθεί με το δικό μου καλό (ή να διαδεσκεδάσει λίγο)...:mad: Οκ τοτε δεν διαφωνουμε σε κατι. Δυστυχως ομως οι περισσοτεροι καπνιστες φερονται λες και ο κοσμος ειναι δικος τους και ακομα π.χ. καθεσαι στο διπλανο τραπεζακι κι αν ο καπνος ερχεται μεσα στην μουρη σου δεν κανουν λιγο πιο κει το τασακι. :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts