Jump to content

Πόσα και ποια κινητά έχετε;

Κοινοποίηση

Posa kinhta exete?  

936 members have voted

1. 1. Posa kinhta exete?

• 1
      166
    • 2
      277
    • 3-4
      272
    • 5-8
      126
    • 9
      31
    • 0 (kanena,E?)
      3
    • Asto kalutera....(para para polla!)
      61

Recommended Posts

k go ta latrevo ta kinita k exo ftasei sto simeio n agorazo k kathe 2 vdomades k ena kinito..alla d ksero to theoro ipervoli 13 xronon na exeis oti zitas se toso ipervolika megalo arithmo..d mou peftei logos vevaia afto to krinei k to apofasizei o pateras k i mitera sou..

k oso gia ta "magika" pou les tha megaloseis k tha deis siga siga poia einai ta alithina magika ;) :)

panta filika :alien:

• Απαντήσεις 670
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (19 Μάι. 2004 , 12:42)

k go ta latrevo ta kinita k exo ftasei sto simeio n agorazo k kathe 2 vdomades k ena kinito....

Στην προηγούμενη σελίδα είπες οτι πέρνεις κινητό κάθε 3 μήνες και τώρα λες για κάθε 2 εβδομάδες......

Χμμμ μήπως πέφτει λίγο μουσάκι σ'αυτό το thread; :whistle:

Λέμε τώρα....

Less is more...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (17 Μάι. 2004 , 21:34)

sorry pou tha sto po alla exeis oles tis mapes kinita kanena ap afta d einai aksiologo..

ego pali to palio mou to poulao panta gia na min mazevo polla na xo mono ena dio.. allazo pou allazo kathe 3 mines kinito

tora exo to E710 k to SE T610 :)

loipon to c520 itan to proto mou kinito kai parolo pou itan arketa ftino litourgei akoma pos kai to m3888

to sl11 einai apo ta prota kinita me ipotiposi egxromi othoni (san to s25)

to v2288 einai ok tilefono me wap kai radio

to myx-6 exei polli kamera kai menu

to gx20 exei teleia camera kai othoni

to c35i einai arketa aksiologo an eksereseis tin battery

to 3330 ontos einai aisxos

to r320s itan ena plires tilefono gia tin epoxi tou

to t29s einai ok

to 301 itan me epidotisi opos kai to a55

to c45 einai ok ektos tis batarias

to mt50 itan apo ta rpota me java

to c333 itan doro alla gia tin timi tou itan kalo

to 7250 einai ena plires tilefono fashion

to n-gage einai arketa kalo gia tin timi tou(mp3,symbian etc)

to t300 einai kalo me leitourgia ex-en kai eksallou itan apo ta prota me egxromi othoni

to gd75 einai apo ta prota me polyphonika ringtones

to n400 einai kalo fashion phone(sxediasmeno apo ton pinin farina)

to 3510 einai ok

kai eksallou gia tin ilikia mou kala einai (eimai 15)

• 4 weeks later...
Εγώ είχα 7 αλλά πούλησα ένα(Siemens Μ50) και πέταξα ένα(Μοτορόλα-δεν ξέρω μοντέλο ήταν πολύ παλιό)και έτσι έχω 5 από τα οποία χρησιμοποιώ τα 3. Έχω τα Nokia 3330, Sony CMD Z7, Nokia 7650, Siemens C55 και Siemens SX1. Από αυτά χρησιμοποιώ τα τρία τελευταία καθώς τα άλλα ζούν και δεν ζούν.

Guest powerulez
kai ego giro sta 15 alla3a mexri tora... kai tora tha parw to 16o mou (gx20) gia to kalokeraki mexri na erthi epitelous to Motorolla MPX220;)

vasika twra exw to ekto mou kinito omws ta proigoumena den ta krathsa.Epeidh den eimai autoxrimatodotoumenos edina to palio kin se kammia 8eia mou gia na mou parei h mother kainourio...

exo allaksei 4 kinhta,ta exo sxedon ola ta prohgoumena moy..ektos apo to 1o moy kinhto to opoio mou to klepsane...tora na baloume ola ta kinhta pou exei allaksei h oikogeneia e...gemizei ena syrtari... :)

alh8eia ti na ta kano ola ayta?

http://www.langkawi.dk/t108.gif

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Από το πιο παλιό έως το πιο πρόσφατα απεκτηθέν είναι τα εξής:

Nokia 5130

Motorola v3688

Nokia 8850

Nokia 3330

Nokia 5210

Nokia 6100

Στην κατοχή μου είχα επίσης δύο Panasonic (GD70 και GD90).

Δεν αναφέρομαι στη "συλλογή" του πατέρα μου γιατι θα πιάσω 2 σελίδες. :P

:shifty:

απο μενα εχουν περασει 4.

2x siemens S25(οι ειδοποιήσεις του myphone εκει ερχονται)

1x sony ericsson t310 (μαπα μεσα σε 6 μηνες εφυγε)

1x nokia 6600 (τ-ε-λ-ε-ι-ο)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SIRHC (27 Ιούν. 2004 , 15:35)

απο μενα εχουν περασει 4.

2x siemens S25(οι ειδοποιήσεις του myphone εκει ερχονται)

1x sony ericsson t310 (μαπα μεσα σε 6 μηνες εφυγε)

1x nokia 6600 (τ-ε-λ-ε-ι-ο)

Εγω αυτα που θεωρω ''μαπες'' ουτε ενα μηνα δεν τα κραταω! :p

Συγκεκριμενα τα καλα τηλεφωνα αλλαζω σε 6 μηνες! :o

Το 6600 το εχω απο το Δεκεμβριο και ψαχνω να το αλλαξω τωρα! :whistle:

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (27 Ιούν. 2004 , 19:00)

Εγω αυτα που θεωρω ''μαπες'' ουτε ενα μηνα δεν τα κραταω! :p

Συγκεκριμενα τα καλα τηλεφωνα αλλαζω σε 6 μηνες! :o

Το 6600 το εχω απο το Δεκεμβριο και ψαχνω να το αλλαξω τωρα! :whistle:

Είσαι ακόμα πιτσιρικάς και βυζαίνεις γαλατάκι φίλε. :whistle:

Όταν θα κάνεις τα δικά σου λεφτά και τα έξοδα θα σου έρχονται από 100 πλευρές, έλα πες μας αν θα τα αλλάζεις όσο συχνά τώρα. Βεβαία περί ορέξεος..... :whistle:

Δεν μου πέφτει ο λόγος, αλλά αν είσαι 14 χρονών και το 6600 σου φαίνεται λίγο τότε τι να πω. :(

Less is more...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος T-mobile (28 Ιούν. 2004 , 22:29)

Είσαι ακόμα πιτσιρικάς και βυζαίνεις γαλατάκι φίλε. :whistle:

Όταν θα κάνεις τα δικά σου λεφτά και τα έξοδα θα σου έρχονται από 100 πλευρές, έλα πες μας αν θα τα αλλάζεις όσο συχνά τώρα. Βεβαία περί ορέξεος..... :whistle:

Δεν μου πέφτει ο λόγος, αλλά αν είσαι 14 χρονών και το 6600 σου φαίνεται λίγο τότε τι να πω. :(

Δεν ειπα πως μου φαινεται λιγο αλλα πως το βαρεθηκα! :)

Μην μου πεις εσυ πως μεσα σε 6 μηνες δεν το βαριεσαι το κινητο γιατι θα ειναι ψεμα... ;) :whistle: :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (28 Ιούν. 2004 , 15:01)

Μην μου πεις εσυ πως μεσα σε 6 μηνες δεν το βαριεσαι το κινητο γιατι θα ειναι ψεμα... ;) :whistle: :o

Όχι δεν είναι ψέμα. Παλαιά άλαζα συχνά και μόλις αγόραζα κάτι καινούργιο ξεκ@υλωνα με την μία και αυτόν ήταν. Οπότε έβαλα μυαλό και αλλάζω κινητό μόνο όταν είναι απαραίτητο και χρειάζομαι επιγόντος κάτι παραπάνω.

Η ζωή μου είναι αρκετά πλούσια από διαφορες δραστηριότητες και η προσωπικότητά μου δεν κρέμεται από ένα κινητό.

Less is more...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος T-mobile (28 Ιούν. 2004 , 23:38)

Όχι δεν είναι ψέμα. Παλαιά άλαζα συχνά και μόλις αγόραζα κάτι καινούργιο ξεκ@υλωνα με την μία και αυτόν ήταν. Οπότε έβαλα μυαλό και αλλάζω κινητό μόνο όταν είναι απαραίτητο και χρειάζομαι επιγόντος κάτι παραπάνω.

Η ζωή μου είναι αρκετά πλούσια από διαφορες δραστηριότητες και η προσωπικότητά μου δεν κρέμεται από ένα κινητό.

πολυ σωστος

εγραψες ! ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος T-mobile (28 Ιούν. 2004 , 23:38)

Εδω πρεπει να συμφωνησω και της ιδιας γνωμης και προσωπικοτητας ειμαι και εγω, αλλα οταν κατι ειναι hobby σου θες παντα να το κανεις καλα! ;)

Αλλωστε δεν το αλλαξα και σε μια μερα το 6600! Και ουτε ακομα το εχω αλλαξει, απλως ειπα πως θελω να το αλλαξω! :)

Περιπου 500€, ειναι τιμη αρκετα υπολογισιμη και δεν μπορω να πω πως το 6600 ειναι το κινητο που με χαλαει! :o

Τωρα αμα μετα απο το καλοκαιρι εχω την δυνατοτητα και την ευκαιρια να το αλλαξω, γιατι οχι; :)

συγνωμη woka αλλα το 6600 ειναι open-source.

αλλαξε θεμα, βαλε και κανενα προγραμμα απο τα σαιτ που εχεις στην υπογραφη σου και οριστε ειναι σαν να αλλαξες κινητο χωρις να δωσεις δεκαρα.

ασε που με τις εφαρμογες το κινητο γινεται καλυτερο απο καθε αλλο.

φιλικα παντα.

SIRHC

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SIRHC (30 Ιούν. 2004 , 16:33)

συγνωμη woka αλλα το 6600 ειναι open-source.

αλλαξε θεμα, βαλε και κανενα προγραμμα απο τα σαιτ που εχεις στην υπογραφη σου και οριστε ειναι σαν να αλλαξες κινητο χωρις να δωσεις δεκαρα.

ασε που με τις εφαρμογες το κινητο γινεται καλυτερο απο καθε αλλο.

φιλικα παντα.

SIRHC

Αυτο το ξερω πολυ καλα (εχοντας εγκαταστησει πανω απο 60 εφαρμογες), αλλα κουραστηκα το κινητο... :o

Ολο ενα 6600 βλεπω, μαυρο με ασπρο, στα 11 εκατοστα που εχει και μια εγχρωμη οθονη 65000+ χρωματων κ.τλ. :whistle:

Θελει το ματι μου κατι καινουριο να δει... :blink:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca ( 1 Ιούλ. 2004 , 02:44)

Αυτο το ξερω πολυ καλα (εχοντας εγκαταστησει πανω απο 60 εφαρμογες), αλλα κουραστηκα το κινητο... :o

Γεγονός είναι ότι κάποτε όλοι μας μπορεί να βαρεθούμε το κινητό μας, όχι γιατί δε μας καλύπτει αλλά γιατί απλά κοιτάξαμε γύρω μας σε μια καφετέρια και είδαμε τους άλλους να έχουν πιο καινούρια μοντέλα φερ' ειπείν.

Ανέφερα και σε προηγούμενο post ότι έχουν περάσει από τα χέρια μου διάφορα κινητά (στην πλειοψηφεία τους Nokia), αλλά αυτά που μου έχουν λύσει τα χέρια είναι το 6100 που έχω τώρα και το παλιότερο 8850 που χρησιμοποιώ με την παλιά μου κάρτα. Κι εγώ το είχα βαρεθεί το 6100. Πήρα δυο προσόψεις και βρήκα την υγειά μου. Τώρα όποτε βαριέμαι την εμφάνισή του απλά του βάζω μία διαφορετική πρόσοψη και είναι σα να απέκτησα καινούρια συσκευή! :p Τα κινητά πάντως για μένα είναι καθαρά για να επικοινωνείς, οπότε σε καμία περίπτωση δε θα έμπαινα στη διαδικασία να αλλάζω συσκευή κάθε εξάμηνο ή και λιγότερο. Κάθε χρόνος με την επιδότηση της Cosmote είναι υπέρ αρκετός για μένα. Προτιμώ να ξοδέψω τα χρήματά μου (διόρθωση: τα χρήματα που μου δίνουν οι γονείς μου) για να κάνω τη -φοιτητική- ζωή μου πιο καλή. ;)

Σημείωση: το 6230 πάντως θα το "τσιμπήσω"! (πάντα με επιδότηση συσκευής. Είπαμε... φοιτητής άνθρωπος :p )

:shifty:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...