Jump to content

Πουλήθηκε η TIM και η Q στον Sawiris με 3.4 δισ ευρώ

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ μπορώ να κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση;

Που μάθατε όλοι εσείς ότι τελικά θα ονομαστεί WIND;

Και αν υπάρχει καμιά παραπάνω πληροφορία, μήπως ξέρετε αν θα συνεχίσει την μπαναλαρία χρωμάτων (:innocent:) που χρησιμοποιεί και στην Ιταλία;

• Απαντήσεις 85
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και άντε και να είναι wind ... με το site τι θα κάνουν ???

Ο ιδιοκτήτης του http://www.wind.gr λογικά θα ζητάει απίστευρα νούμερα μετά (και καλά θα κάνει... με πρόλαβε) !!!

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Μάλλον μπήκαμε στην τελική ευθεία γιατί δείτε κι αυτό:

Ανακοίνωση

Αθήνα, 2 Απριλίου, 2007

H Q Telecommunications ΑΕΤ ανακοινώνει ότι από την 1η Μαίου 2007 δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις για Συμβόλαια Σταθερής Τηλεφωνίας μέσω Προεπιλογής ή Επιλογής Φορέα (Q 1765). Οι υφιστάμενοι συνδρομητές της δεν επηρεάζονται καθώς θα συνεχίσουν να τους προσφέρονται όλες οι υπηρεσίες με την ίδια ποιότητα.

Τηλ. 211 999 3000, http://www.myQ.gr

Η Q λοιπόν μας μένει μόνο ως Q-Card.

Αντίο...

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά τελικά πότε θα γίνει (περίπου) η μετονομασία; Κάπου άκουσα λίγο μετά το Πάσχα και ταυτόχρονα με την ένωση με την Tellas και στην εφημερίδα διάβασα ότι κοντά στο Πάσχα θα έχουμε την ένωση και την από κοινού παροχή υπηρεσιών και αρχές Ιουνίου την μετονομασία...

καλα τα καταστηματα ΤΙΜ εχουν φαει πολυ ταλαιπωρια,ολο αλλαγες και κοντρα αλλαγες.

αλλα δεν πειραζει! μακαρι να μεινει το καινουριο ονομα για παντα...γιατι καπου θα ειναι κουραστικο.αν και προσωπικα μ'αρεσουν οι αλλαγες :)

πιστευω οτι μετα το πασχα ειναι καλη περιοδος για αλλαγη ονοματος και φουλ διαφημισεις στην TV. και αν εχουν σκοπο να αλλαξουν και τα μαγαζια...μεσα στο καλοκαιρι θα ειναι καλη φαση,γιατι σε σχεση με τον ανταγωνισμο η βονταφον εκανε αλλαγες μεγαλες.

Never Give Up:!:

Join friend!

Αλλάγές; Πέρα από την ταμπέλα;

Ξέρουμε αν το λογότυπο και τα χρώματα θα είναι τα ίδια με της Ιταλίας; Πάντως σε κάτι φίλους μου που το είδαν (και στην αδερφή μου), το πρώτο πράγμα που τους ήρθε όταν το είδαν είναι ότι το TIM είναι χίλιες φορές καλύτερο και σαν όνομα και σαν λογότυπο. Το δε λογότυπο το χαρακτήρισταν απαίσιο.

Αφήστε που μόλις τους το είπα, το πρώτο πράγμα που τους ήρθε στο μυαλό -σε όλους τώρα- "και το F2G πως θα το πουν; WIND F2G;" :lol: :lol: :lol: :lol: Και εντάξει εδώ που τα λέμε είχανε και δίκιο...Το ΤΙΜ F2G και είναι πιο εύηχο και έχει καθιερωθεί με το συγκεκριμένο λογότυπο...

Δίκιο έχεις, αλλά μην ξεχνάμε ότι αν τους αρέσει η ιδέα μπορούν να κάνουν και rebranding στα προιόντα... Π.χ. να πουν το F2G "Wind Freedom" ή ότι άλλο τους αρέσει...

Από τη στιγμή που σαν υπηρεσίες είναι ίδιες (και άρα, ειδικά στα συμβόλαια, δεν αθετείται κάποιος όρος), δεν νομίζω να τους ενοχλεί ιδιαίτερα...

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

Αφού όλοι είμαστε πλέον σίγουροι ότι το νέο όνομα θα είναι wind, χωρίς όμως να έχει αναφερθεί εντός του myphone καμμία έγκυρη ανακοίνωση η έστω πηγή, πάμε σε μια απορία που μου έχει δημιουργηθεί.

Η ΤΙΜ και η Q πλέον θα είναι wind, με τη δεύτερη λογικά να παίρνει κάποιο ρόλο καρτοκινητής τύπου momad...

Mε τα προθέματα όμως τι γίνεται ? Τα παρόμοια πακέτα των άλλων εταιριών, έχουν το πρόθεμα της εκάστοτε εταιρίας εμπρός.

Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι:

-ΤΙΜ 693

-Vodafone 694

-Cosmote 697

-Q 699

Mε τα νέα δεδομένα θα γίνει

-Wind 693 & 699

-Vodafone 694

-Cosmote 697

Είναι σωστό ? Δικαιολογούνται 2 προθέματα σε μια εταιρία ? Εκτός βέβαια και αν αφήσουν την Q ως ανεξάρτητη.

Αυτό που φαίνεται από τις κινήσεις της Q δείχνει ακριβώς το αντίθετο...

Αφού όλοι είμαστε πλέον σίγουροι ότι το νέο όνομα θα είναι wind, χωρίς όμως να έχει αναφερθεί εντός του myphone καμμία έγκυρη ανακοίνωση η έστω πηγή, πάμε σε μια απορία που μου έχει δημιουργηθεί.

Η ΤΙΜ και η Q πλέον θα είναι wind, με τη δεύτερη λογικά να παίρνει κάποιο ρόλο καρτοκινητής τύπου momad...

Mε τα προθέματα όμως τι γίνεται ? Τα παρόμοια πακέτα των άλλων εταιριών, έχουν το πρόθεμα της εκάστοτε εταιρίας εμπρός.

Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι:

-ΤΙΜ 693

-Vodafone 694

-Cosmote 697

-Q 699

Mε τα νέα δεδομένα θα γίνει

-Wind 693 & 699

-Vodafone 694

-Cosmote 697

Είναι σωστό ? Δικαιολογούνται 2 προθέματα σε μια εταιρία ? Εκτός βέβαια και αν αφήσουν την Q ως ανεξάρτητη.

Αυτό που φαίνεται από τις κινήσεις της Q δείχνει ακριβώς το αντίθετο...

Αυτό με τα προθέματα δεν υφίσταται καν ως θέμα, ειδικά σε μια εποχή που η φορητότητα έχει φέρει τα πάνω κάτω.

Μην το σκέφτεσαι καν.

ΥΓ. Σε κάποιες χώρες (μια είναι η Γαλλία) ποτέ δεν είχε κάθε εταιρία το καθαρά δικό της πρόθεμα. Κάθε φορά που τέλειωναν τα νούμερα κάποιας εταιρίας αγόραζε νέα από τον ρυθμιστή, τα οποία δεν είχαν υποχρεωτικά κάποιο σταθερό πρόθεμα. Μην σκέφτεσαι λοιπόν τόσο μονοδιάστατα. ;)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ξέρω ότι δεν ισχύει πλέον με τη φορητότητα, καθώς στην οικογέννειά μου έχουμε πλέον 4 ΤΙΜ νούμερα και κανένα δεν αρχίζει από 693 :lol:

Αλλά μην ξεχνάς ότι αν πας για ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ νούμερο σε νέα σύνδεση η σε καρτοκινητό, δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να βρεις άλλο πρόθεμα σε άλλη εταιρία από όσα ισχύουν μέχρι και σήμερα... Το "κόλλημα" αφορά μόνο τα νέα νούμερα. :wink:

Το ξέρω ότι δεν ισχύει πλέον με τη φορητότητα, καθώς στην οικογέννειά μου έχουμε πλέον 4 ΤΙΜ νούμερα και κανένα δεν αρχίζει από 693 :lol:

Αλλά μην ξεχνάς ότι αν πας για ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ νούμερο σε νέα σύνδεση η σε καρτοκινητό, δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να βρεις άλλο πρόθεμα σε άλλη εταιρία από όσα ισχύουν μέχρι και σήμερα... Το "κόλλημα" αφορά μόνο τα νέα νούμερα. :wink:

Το παράδειγμα από τη Γαλλία ελπίζω να σε έπεισε ότι το ζήτημα με τα προθέματα είναι καθαρά τεχνικό, και όχι ουσιαστικό.

Αν θες να το δεις και αλλιώς, η cosmote και η Vodafone σύντομα θα χρειαστεί να αποκτήσουν και νέο πρόθεμα έτσι όπως χαρίζουν τα καρτοκινητά. Η ΤΙΜ πρωτοπόρησε. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά όντως,

από την ΕΕΤΤ είναι εκχωρημένη όλη η σειρά 69Χ - ΧΧΧΧΧΧΧ για αριθμούς κινητών...Το πολύ πολύ παίρνει η Wind τα 693 / 699, και η Cosmote / Vodafone κάνουν καμιά αίτηση εκχώρησης και παίρνουν (και) 692 / 696 αντίστοιχα... ;)

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Για να εκχωρήσει νέα αριθμοσειρά η ΕΕΤΤ πρέπει η αίτηση του παρόχου να συνοδεύεται με το απαραίτητο business case που να δικαιολογεί την ανάγκη της νέας αριθμοσειράς έτσι ώστε να γίνεται σωστή αξιοποίηση των πόρών. Δηλαδή 693 και 699 καλύπτουν 20 εκατομύρια συνδρομητές. Νομίζω ότι για το μέγεθος της πελατειακής βάσης την Q και της ΤΙΜ δεν δικαιολογούνται.

Και τι μπορεί να αποσυρθεί η σειρά της Q; Υπάρχει και η περίπτωση να πάρει άδεια ώστε να τα κρατήσει μόνο για τα πακέτα της Q και όχι της WIND (πολύ μ'αρέσει αυτό :p) αν τα χρειαστεί κάποια στιγμή.

Να αποσυρθεί το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο, εώς αδύνατο. Υπάρχουν ήδη πολλά νούμερα 699 για να τα αποσύρουν.

Εκτός αυτού το δικό μου το χρησιμοποιώ και ως επαγγελματικό. Κάτι τέτοιο θα μου κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στη δουλειά μου και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος...

Χώρια που πολλά έχουν ήδη γίνει και φορητότητα σε άλλες εταιρίες (μαζί με το δικό μου πάλι).

20 εκατομμύρια συνδρομητές ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις εταιρίες είναι ανέφικτα...Όμως, μπορούν πιο άνετα αν θέλουν να ακολουθήσουν το αγγλικό μοντέλο (π.χ. 696-2 Cosmote, 696-3 TIM, 696-7 Vodafone, κτλ).

Κάποια στιγμή θα το δούμε και αυτό...Εκτος και αν εμφανιστεί κανένας MVNO και κάνει αυτός την κίνηση κάποτε...

Telestet - TIM - Wind - Με γεια το όνομα

Το εικονιζόμενο είναι το λογότυπο της Wind στην Ιταλία, της πρώτης ευρωπαϊκής εταιρείας που πέρασε στον έλεγχο του Αιγύπτιου Naguib Sawiris πριν αυτός επεκταθεί ανατολικότερα με την σχετικώς πρόσφατη εξαγορά της TIM Hellas. Το Κέρδος σήμερα αναφέρει ότι το Wind θα είναι και το όνομα της ελληνικής εταιρείας, που φαίνεται πως εξέτασε και απέρριψε διάφορες εναλλακτικές προτάσεις. Τώρα, αν οι δύο εταιρείες θα έχουν το ίδιο λογότυπο είναι κάτι που θα το μάθουμε τις επόμενες εβδομάδες (η λογική λέει πως δεν θα υπάρχουν αλλαγές) και, όπως φαίνεται, λανσάρισμα θα πρέπει να περιμένουμε σε ένα με δυο μήνες το πολύ. Η TIM Hellas νοικιάζει το όνομά της από την ομώνυμη ιταλική εταιρεία (και πάλαι ποτέ ιδιοκτήτη της) και της καταβάλει κάθε χρόνο γύρω στα 7-8 εκ. ευρώ. Πόσο θα κοστίσει το επαναλανσάρισμα; Αν κρίνουμε από το παρελθόν, όταν το Telestet είχε γίνει ΤΙΜ, να τολμήσουμε να υπολογίσουμε γύρω στα 25 εκ.;

http://telcosgr.blogspot.com/2007/04/telestet-tim-wind.html

Στο wind.gr έχει ένα μόνο λινκ που λέει "Επικοινωνήστε μαζί μου" !!!!!! Ποιος είναι αυτός? Η ΤΙΜ το πήρε και προσωρινά μέχρι να γίνει η μετονομασία και η μετεγκατάσταση του site το έχει έτσι απλά με ένα e-mail (info@wind.gr)για τυχόν πληροφορίες όσων το βρουν? :worry: Πάντως αν το πρόλαβε ιδιώτης...........θα κάνει γερή μπάζα φαντάζομαι απο την..."Wind"για να το πάρει ως επίσημο site της :lol: :D Για να είμαι ειλικρινής, το "ΤΙΜ"¨μου φαίνεται πιο εύηχο και πιο ωραίο. Αλλά το θέμα είναι να καλυτερέψει η εταιρία(σε κύρος...αλλά και σε υπηρεσίες και προπαντώς σε τιμές!)και όχι το πως θα ονομαστεί :cool:
:)

Συμπτωματικά ανήκει σε ιδιώτη -όπως και τότε με το tim.gr.

Από τιμές πάντως δεν νομίζω να έχουμε παράπονο τον τελευταίο καιρό -με εξαίρεση τα συμβόλαια που βγήκαν τώρα.

Το οποίο μετά από κανένα χρόνο θα το κάνουν wind.gr! Το έχουμε ξαναδει το εργάκι! :p Γι αυτό ας το εξασφαλίσουν από την αρχή το wind.gr για να μην το πληρώσουν και διπλό (ένα το wind.com.gr και δεύτερο το wind.gr) :p

Καλά όντως,

από την ΕΕΤΤ είναι εκχωρημένη όλη η σειρά 69Χ - ΧΧΧΧΧΧΧ για αριθμούς κινητών...Το πολύ πολύ παίρνει η Wind τα 693 / 699, και η Cosmote / Vodafone κάνουν καμιά αίτηση εκχώρησης και παίρνουν (και) 692 / 696 αντίστοιχα... ;)

692-0xxxxxx = Τηλεειδοποίηση ΟΤΕ - Pocsag & Hermes

696-0xxxxxx = Tetra Mobile Phones - ΟΤΕlink

Ιβαν...που κολλάς και συ ρε παιδί μου...Ας πάρουν 695 / 698 / 691, σιγα :P