Jump to content

Sony Ericsson K810

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι από τα προφίλ επεξεργάζεσαι το αθόρυβο και βγάζεις τη δόνηση...την άλλη φορά θα απενεργοποιηθουν όλα

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οκ εδώ είναι το πρόβλημα.

1ον δεν υπάρχει αθόρυβο προφίλ και 2ο η “Σιωπηλή” λειτουργία είναι ένα mod του “Κανονικού” προφίλ.

Στην επεξεργασία του προφίλ στη δόνηση έχει επιλογή ενεργοποίηση, απενεργοποίηση και ενεργοποίηση μόνο στο “Σιωπηλό”.

Δεν έχει επιλογή απενεργοποίηση στο “Σιωπηλό”.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός γιατί είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση.

Γεια σας, εχω μια απορια,εχω δει την συσκευη που εχω(K810i) σε χρωμα χρυσαφι.Ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω το χρωμα του κινητου μου, απο μαυρο σε χρυσαφι(δηλ την προσοψη ή κατι τετοιο).Αν ναι, παρακαλω πειτε μου πως.

(Ειχα ξανακανει μια παρομοια ερωτηση στο παρελθον αλλα δν ειχα λαβει σαφη απαντηση)

Ευχαριστω.

xios 4ever re !!!

• 2 weeks later...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569160

SANDISK 16GB MEMORY STICK MICRO M2

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569384

SANDISK 8GB MEMORY STICK MICRO M2

Εχει αραγε δοκιμασει κανεις να βαλει καρτα μνημης 8 ή 16 GB?

(1998) Siemens C11/Bosch 509/Motorola V3688/Siemens A35/Siemens C55/Nokia 6600/Sony Ericsson P990/Sony Ericsson K810/Sony Ericsson X10 mini/Motorola Defy/Apple iPhone 4S/Apple iPhone 5/Apple iPhone 6/Apple iPhone 6S/Apple iPhone 7 Plus (2017)

Οκ εδώ είναι το πρόβλημα.

1ον δεν υπάρχει αθόρυβο προφίλ και 2ο η “Σιωπηλή” λειτουργία είναι ένα mod του “Κανονικού” προφίλ.

Στην επεξεργασία του προφίλ στη δόνηση έχει επιλογή ενεργοποίηση, απενεργοποίηση και ενεργοποίηση μόνο στο “Σιωπηλό”.

Δεν έχει επιλογή απενεργοποίηση στο “Σιωπηλό”.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός γιατί είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση.

τότε αναγκαστικά πρέπει να κάνεις ένα άλλο προφίλ αθόρυβο...Κ για να χεις συντόμευση,όρισε με το πάνω joystick να σε πηγαίνει στην επιλογη προφιλ

πηγενε εργαλεια --> και μετα επαναφορα ρυθμισεων μπες μεσα και πατα 0000 και οκ αλα πρωτα κανε ενα backup τον τηλεφωνικο σου καταλογο και τα sms σου οκ ρε παιδια βρηκα αυτο το προγραμα που λεγεται d-Ultimate Unlocker τσαμπα εχω τα αρχεια cid52 απο εσας πως θα τα περασω στο κινητο μου μεσω του προγραματος ? ευχαριστω...

gogosyamaha11 φιλε για να αλαξεις την προσοψη σου πρεπει να ξεβιδωσεις το κ810 + αν το κανεις αυτο η ευγκηση χανεται

gogosyamaha11 φιλε για να αλαξεις την προσοψη σου πρεπει να ξεβιδωσεις το κ810 + αν το κανεις αυτο η ευγκηση χανεται

καμια σχεση! Η εγγυηση χανετε αμα πειραξεις το λογισμικο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεις να μου πεις τι ακριβως πρεπει να κανω, ειναι μεγαλη διαδικασια?

xios 4ever re !!!

να το λεει εδω φιλε gogosyamaha11 http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=28308 δεν θα κανεις ολα τα βηματα μονο το εμπρος και πισω ελπιζω να καταλαβες? καλου κακου πρεπει να παρεις και γαντια χειρουργειου για να φυγει ο στατικος ηλεκτρισμος

2. RAVER θα παρω σημερα την sony ericsson να μου το πει και επισημα οτι αν χανεται η εγγυηση? και θα επανελθω...

2. RAVER θα παρω σημερα την sony ericsson να μου το πει και επισημα οτι αν χανεται η εγγυηση? και θα επανελθω...

:rolleyes: μα εσυ αναφερες πριν οτι η εγγυηση δεν ισχυει!! :wacko: :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι,γίνεται...Εγώ το έκανα,γιατί βαρέθηκα το κανονικό του κ810:p...Anyway,έχω τα αρχεία αν θες να σου τα στείλω...

στειλτο :lol: μου φιλε και εμενα γιατι το εχει κοπελα μου και εχω ενα προβλημα με τα SMS , τα στελνει σε 72 χαρακτηρες , αν στειλει παραπανω χρεωνεται για 2 SMS ξερει κανεις γι αυτο το προβλημα?

:confused:

a re συ,τα σβησα...τεσπα,΄πηγαινε μηνύματα-νεό μνμ-επιλογές ή πρόσθετα-εθνικοί χαρακτήρες-μη ενεργό

raver ναι χανεται η ευγγηση και μαλιστα αν πηραξεις το υλικο η το λογισμικο βγενει αυτοματος εκτος ευγγης!

παιδιά βοήθεια...!!!

αγόρασα ένα k810i τον ιούλιο από το e-shop...

την ίδια κιόλας μέρα μετά από την πρώτη φόρτιση άρχισε να μυρίζει καμμένο...

το επέστρεψα αμέσως στο e-shop ζητώντας αλλαγή την οποία φυσικά αρνήθηκαν...

και ανέλαβαν να το στειλουν αυτοί στην αντιπροσωπεία...

όταν επέστρεψε το κινητό, το πρόβλημα ήταν διορθωμένο αλλά η αντιπροσωπεία έλεγε ότι δνε βρήκε κάποιο πρόβλημα... θεώρησα ότι απλά αντικατέστησε την μπαταρία οπότε γι'αυτό δεν το ανέφερε σαν πρόβλημα κινητού... δεν έδωσα περαιτερω σημασία αφού πλέον δεν μύριζε καμμένο...

με τον καιρό,κάποια πλήκτρα του κινητού άρχισαν να μην ανταποκρίνονται πλήρως στα πατήματα... μέχρι που έφτασε στο σημείο κάποια (το c συγκεκριμένα) να μην ανταποκρίνονται καθόλου...

θεώρησα οτι ίσως χρειάζεται αναβάθμιση αλλά επειδή δεν μπορούσα να την κάνω μόνη μου (το c δεν πατιόταν καθόλου) το πήγα στο e-shop το οποίο μου είπε ότι δεν ξέρει και να το πάω σε όποιο εξουσιοδωτημένο service βρω...

το πήγα λοιπόν, και σήμερα με πήραν τηλέφωνο ότι το κινητό θέλει ολόκληρο αλλαγή και ότι επειδή προοριζόταν για την Σιγκαπούρη δεν με καλύπτει η εγγύηση και πρέπει να πληρώσω 138 ευρώ...!!!

τώρα εγώ τι πρέπει να κάνω δηλαδή...??

να κάνω μήνυση στο e-shop το οποίο "υποτίθεται" ότι πουλαέι προιόντα με 2 χρόνια εγγύηση...???

και αν δεν με καλύπτει η εγγύηση που το είχαν στειλει την πρώτη φορά...??

στη Σιγκαπούρη...??

η μήπως άλλαξαν αυτοί την μπαταρία και απλά με δουλευαν...??

ή μήπως με δουλεύει η omnitech (εξουσιοδωτημένο κατάστημα) για να πάρει τα 138 ευρώ...???

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...???

δεν ξέρω σε ποιον να απευθυνθώ για να δω τι θα κάνω με αυτό το κινητό....

χάνεται όντως η εγγύηση όταν είναι παραεισαγωγή...???

σόρρυ για το μεγάλο post απλά είπα να αναφέρω όλη την ιστορία μήπως βοηθήσει...

raver ναι χανεται η ευγγηση και μαλιστα αν πηραξεις το υλικο η το λογισμικο βγενει αυτοματος εκτος ευγγης!

Καμια σχεση.εγω αλλαξα στο κ700ι joystick εκτος service sony ericsson και μετα απο 2 μηνες επαψε να λειτουργει η καμερα.το εστειλα στο service χωρις κανενα προβλημα.

αυτο που λες δεν ισχυει.

Η εγγυηση ισχυει με βαση την ημερομηνια αγορας και το ΙΜΕΙ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

RAVER αμα αλαξεις το καπακι απο το k810 σε γαλαζιο που εχω βρει η ευγγηση χανεται γιατι το εχεις ανοιξει το υλικο. χαρα παρε το κινητο σου απο εκει και πηγενετο σε ενα αλο service της sony ericsson κανε λιγο ποιο πισω σε σελιδες καπου λεμε και ενα αλο service για πηγενε και εκει και αν δεν βρεις ακρη τοτε στιλε μου ενα π.μ και θα δω τι μπορω να κανω για σενα! περιμενουμε νεα σου...

παιδιά βοήθεια...!!!

αγόρασα ένα k810i τον ιούλιο από το e-shop...

την ίδια κιόλας μέρα μετά από την πρώτη φόρτιση άρχισε να μυρίζει καμμένο...

το επέστρεψα αμέσως στο e-shop ζητώντας αλλαγή την οποία φυσικά αρνήθηκαν...

και ανέλαβαν να το στειλουν αυτοί στην αντιπροσωπεία...

όταν επέστρεψε το κινητό, το πρόβλημα ήταν διορθωμένο αλλά η αντιπροσωπεία έλεγε ότι δνε βρήκε κάποιο πρόβλημα... θεώρησα ότι απλά αντικατέστησε την μπαταρία οπότε γι'αυτό δεν το ανέφερε σαν πρόβλημα κινητού... δεν έδωσα περαιτερω σημασία αφού πλέον δεν μύριζε καμμένο...

με τον καιρό,κάποια πλήκτρα του κινητού άρχισαν να μην ανταποκρίνονται πλήρως στα πατήματα... μέχρι που έφτασε στο σημείο κάποια (το c συγκεκριμένα) να μην ανταποκρίνονται καθόλου...

θεώρησα οτι ίσως χρειάζεται αναβάθμιση αλλά επειδή δεν μπορούσα να την κάνω μόνη μου (το c δεν πατιόταν καθόλου) το πήγα στο e-shop το οποίο μου είπε ότι δεν ξέρει και να το πάω σε όποιο εξουσιοδωτημένο service βρω...

το πήγα λοιπόν, και σήμερα με πήραν τηλέφωνο ότι το κινητό θέλει ολόκληρο αλλαγή και ότι επειδή προοριζόταν για την Σιγκαπούρη δεν με καλύπτει η εγγύηση και πρέπει να πληρώσω 138 ευρώ...!!!

τώρα εγώ τι πρέπει να κάνω δηλαδή...??

να κάνω μήνυση στο e-shop το οποίο "υποτίθεται" ότι πουλαέι προιόντα με 2 χρόνια εγγύηση...???

και αν δεν με καλύπτει η εγγύηση που το είχαν στειλει την πρώτη φορά...??

στη Σιγκαπούρη...??

η μήπως άλλαξαν αυτοί την μπαταρία και απλά με δουλευαν...??

ή μήπως με δουλεύει η omnitech (εξουσιοδωτημένο κατάστημα) για να πάρει τα 138 ευρώ...???

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...???

δεν ξέρω σε ποιον να απευθυνθώ για να δω τι θα κάνω με αυτό το κινητό....

χάνεται όντως η εγγύηση όταν είναι παραεισαγωγή...???

σόρρυ για το μεγάλο post απλά είπα να αναφέρω όλη την ιστορία μήπως βοηθήσει...

Πρέπει σε πρώτη φάση να μιλήσεις με το e-shop και να τους πεις τι συνέβη. Από τη στιγμή που πήρες το κινητό με 2 χρόνια εγγύηση από αυτούς, πρέπει να βρουν λύση αν είναι όντως παραεισαγωγής.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

να το λεει εδω φιλε gogosyamaha11 http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=28308 δεν θα κανεις ολα τα βηματα μονο το εμπρος και πισω ελπιζω να καταλαβες? καλου κακου πρεπει να παρεις και γαντια χειρουργειου για να φυγει ο στατικος ηλεκτρισμος

Φιλε η ιστοσελιδα που μου δινεις δεν υπαρχει, μπορεις να με βοηθησεις?Να μου δωσεις π.χ. ενα αλλο site? :(

Πιθανον να εχει διαγραφει!

xios 4ever re !!!

η σελιδα που ανεβασα ανοιγει κανονικα αλιως θα ανεβασω φοτο για να δεις τι πρεπει να κανεις οκ

http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=28308

Γειά σας.

Έχω το παραπάνω τηλέφωνο και θα ήθελα να μάθω αν μπορώ με κάποιο πρόγραμμα ή update να χρησιμοποιώ το flash του σαν απλό φακό όπως έχω δει με το N73.

Στο firmware update που είδα σε αυτήν την σελίδα ξέρετε αν υπάρχει αυτή η λειτουργία?

Ευχαριστώ.

Γειά σας.

Έχω το παραπάνω τηλέφωνο και θα ήθελα να μάθω αν μπορώ με κάποιο πρόγραμμα ή update να χρησιμοποιώ το flash του σαν απλό φακό όπως έχω δει με το N73.

Στο firmware update που είδα σε αυτήν την σελίδα ξέρετε αν υπάρχει αυτή η λειτουργία?

Ευχαριστώ.

Mονο με εφαρμογη java μπορεις να χρησιμοποιησεις το flash του κινητου σαν φακο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας και απο εμενα. εγω μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα να παρω το 810. ομως δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο. μου λενε οτι εχει σταματισει η παραγωγη του. ισχυει κατι τετοιο? δεν το θελω απο οπου να ναι γιατι θα το παρω με επιδοτηση. αρα ψαχνω μονο απο πλαισιο και απο vodafon. οποιοσ ξερει κατι ας βοηθησει. ευχαριστω

Η vodafon σιγουρα δεν το φρενει πλεων. Τον Φεβρουαριο που θελα να το παρω λογο επιδοτησης δεν υπηρχε σε κανενα καταστημα. Σταματησανε να το πουλανε ενω το 800το χανε κανονικα, τι να πω...

Τελικα αλλαξα σε cosmote με το ιδιο νουμερο και το πηρα απο κει. Ετσι κ αλλιως τα ιδια χρηματα μου δινε για επιδοτιση. Και η wind πρεπει να το εχει ....

http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track

ευχαριστω για την ενημερωση. εγω ισως παρω το w580 γιατι βαριεμαι να ψαχνω αλλο. θα αναλυσω σε λιγες μερες τι εγινε οταν προσπαθησα να αλλαξω απο vodafon σε wind.

• The title was changed to Sony Ericsson K810