kflabouris Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Αγόρασα και εγώ το Κ810 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το μόνο πρόβλημα που μου παρουσίασε είναι το εξής :cry::cry::cry: Όταν προσπαθώ να βγάλω φωτογραφίες και εστιάζει μου έχει τύχει μερικές φορές να σβήσει!!! Έχει συμβεί σε άλλον αυτό? Προσπάθησα να αναβαθμίσω το κινητό αλλά μου γράφει ότι έχω την τελευταία αναβάθμιση, κάτι που δεν ισχύει. Μέσω update service της Sony Ericcson προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση :O Help :X:X Σβηνει τελειος?Σε μενα προσωπικα δεν εχει γινει κατι! Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Και γιατί να το πάρεις από κατάστημα voda? Τα ΟΤΕshops το έχουν 270κάτι (το Κ800), και το παίρνεις με το λειτουργικό της SE και όχι της vodafone. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Και γιατί να το πάρεις από κατάστημα voda? Τα ΟΤΕshops το έχουν 270κάτι (το Κ800), και το παίρνεις με το λειτουργικό της SE και όχι της vodafone. isws epeidi exei epeidotisi apo tin voda to paidi:p;):):D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Αυτα που πουλαει η Βοντα εχουν πειραγμενο μενου και λογισμικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Αυτα που πουλαει η Βοντα εχουν πειραγμενο μενου και λογισμικο? Oxi apla otan anoigei kai otan kleinei exei tin foto tis voda!!!:):happy: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Oxi apla otan anoigei kai otan kleinei exei tin foto tis voda!!!:):happy: Αρα και αναβαθμισεις θα περναμε τις κανονικες και δεν θα περιμενουμε της Βοντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Αρα και αναβαθμισεις θα περναμε τις κανονικες και δεν θα περιμενουμε της Βοντα? Κανονικοτατα τα ιδια update :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 νέο λογισμικό για Κ810 στον WotanServer,R6CA001.Πιθανόν,είναι μόνο για Orange κινητά,αλλά ενδεχομένως να βγει από αύριο και για μη customised μοντέλα.Τσεκάρετε!!όσο σύντομα βγει πάντως και για generic κινητά θα κάνω αναβάθμιση και θα ποστάρω τυχόν αλλαγές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Από που αναβαθμίσατε το Κ810? Ενώ έχω πιο παλιο λογισμικό πάω μέσω Sony Ericcsoon update service και μου γράφει οτι δεν υπάρχει νεώτερο λογισμικό!! Ακόμα συνεχίζει να μου σβήνει όταν κάνω autofocus :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Από που αναβαθμίσατε το Κ810? Ενώ έχω πιο παλιο λογισμικό πάω μέσω Sony Ericcsoon update service και μου γράφει οτι δεν υπάρχει νεώτερο λογισμικό!! Ακόμα συνεχίζει να μου σβήνει όταν κάνω autofocus :(:( R6BC002 είναι η τελευταία στο SEUS,αν έχεις αυτήν τότε μάλλον σωστά σου αποκρίνεται ότι έχεις ενημερωμένη συσκευή.Το να σβήνει όμως στο autofocus(ή να μην λειτουργεί σωστά και να προκαλεί επανεκκίνηση) μάλλον έχει σχέση με τους camera drivers,συστήνω να το πας σε service να το κοιτάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eggonos Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Γρήγορη ερώτηση, το τηλέφωνο υποστηρίζει dual sim της Cosmote? Ευχαιστώ προκαταβολικα. Παράθεση Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_tsolak Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 xerei kaneis apo pou na katebasw paixnidia gia to k810i??? A!kai den akouw kouventa...einai apisteytw kinito.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Ρε παιδιά μια απορία.Το κ810 τι διαφορά έχει απ΄το κ800(εκτός εξωτερικήσ εμφάνισης?):worry: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Εκτος της εξωτερικης εμφανισης (πιο λεπτο και αλλο πληκτρολογιο) εχει μονο 2 διαφορες με το Κ800. Το TRACK ID (Με εχει εξυπηρετησει αρκετες φορες :cool:) και το PHOTO FIX. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 A ok κατάλαβα.Ευχαριστώ:) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Επίσης στη συσκευασία του Κ810 περιλαμβάνεται και καρτούλα Μ2 128ΜΒ, ενώ στο Κ800 τίποτα. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Επίσης στη συσκευασία του Κ810 περιλαμβάνεται και καρτούλα Μ2 128ΜΒ, ενώ στο Κ800 τίποτα. και τα 128 ειναι πολυ λιγα, 1-2γιγα ειναι must στο δικο μου w850 του εχω 4γιγα και ειμαι ανετος Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Γεια!Γύρισα!Λοπόν,χρησιμοποιώ το Κ810 περίπου 1 μήνα και ΄λεχω να πω ότι είναι ένα εκπληκτικό κινητό.Το μόνο μείον,η μικρή κάρτα,την οποία όμως αντικατέστησα!Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Ρε παιδιά μια απορία.Το κ810 τι διαφορά έχει απ΄το κ800(εκτός εξωτερικήσ εμφάνισης?):worry: να προσθεσω... α)πιο δυνατο ηχειο β) πιο γρηγορο μενου:!!!!:) Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 οκ ευχαριστώ και σένα φίλε μου!;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmihalis Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Παιδια θελω την βοηθεια σας, εχω το κ810ι και σε κατασταση αναμονης δεν μου βγαζει την ωρα και της αναπαντητες !!!! η οθονη ειναι μαυρη, μαλλων πρεπει να ειναι καπια ρυθμηση που δεν ξερω!!! help!!!!!!!!!! Παράθεση Γεννήθηκα χωρίς να θέλω. Θα πεθάνω χωρίς να θέλω. Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Θα πας Μενού-Ρυθμίσεις-(με το joystick)Οθόνη-Ρολόι Λειτουργίας Ύπνου και το βάζεις στο Ενεργό Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Ποντιακή (τεμέτερων) ερώτηση: είμαι συνδρομητής Vodafone και σκέφτομαι να ενεργοποιήσω την υπηρεσία Vodafone Unlimited. Η συσκευή είναι απλή όχι Vodafone Live. Από πού θα μπαίνω στο Vodafone Live;;; Είπαμε... είμαι τεμών τα παιδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Ποντιακή (τεμέτερων) ερώτηση: είμαι συνδρομητής Vodafone και σκέφτομαι να ενεργοποιήσω την υπηρεσία Vodafone Unlimited. Η συσκευή είναι απλή όχι Vodafone Live. Από πού θα μπαίνω στο Vodafone Live;;; Είπαμε... είμαι τεμών τα παιδία. Κανονικότατα από τον wap/web browser της συσκευής. Δεν έχει καμία σημασία που η συσκευή έχει το κανονικό λογισμικό. Οι ρυθμίσεις wap του παρόχου σου, έχουν για αρχική σελίδα το portal του, όπου και θα μεταβαίνεις από τον ενσωματομένο browser. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Ποντιακή (τεμέτερων) ερώτηση: είμαι συνδρομητής Vodafone και σκέφτομαι να ενεργοποιήσω την υπηρεσία Vodafone Unlimited. Η συσκευή είναι απλή όχι Vodafone Live. Από πού θα μπαίνω στο Vodafone Live;;; Γιατί θα ήθελες να ενεργοποιήσεις το Vodafone Live Unlimited? Η Vodafone δεν έχει συμπεριλάβει το εν λόγω μοντέλο στις Vodafone Live! συσκευές τις με αποτέλεσμα να μην μπορείς να απολαύσεις μια γκάμα υπηρεσιών όπως για π.χ. το Live TV!. Το μόνο που θα σε "ωφελήσει" είναι ότι δεν θα έχεις κάποια χρέωση εισόδου, ασχέτως βεβαίως αν θα έχεις προ-πληρώσει (ως πάγιο) 5 € για ένα μήνα. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts