Scottas Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Πάντως είναι πολύ όμορφο :cool:… και όπως και να έχει εγώ σίγουρα θα το πάρω, είτε είναι λεπτότερο είτε όχι (προσωπική μου άποψη εννοείται :)). Tin prwti mera kikloforias 8a to parw!!! Einai teleio:p;):) Akis_k 8a pame na to paroume mazi:lol: Have Fun Scottas:D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Eγω νομιζω οτι ουτε το παλιο, ουτε το καινουργιο μπορουν να διεκδικησουν βραβεια σχεδιασμου. Υπαρχουν πολυ ομορφοτερες συσκευες στην αγορα. ;) Σαφώς και υπάρχουν, αλλά συγκρίνοντας αυτά τα δύο, στην εξωτερική εμφάνιση κερδίζει το S.E. k800i.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Eγω νομιζω οτι ουτε το παλιο, ουτε το καινουργιο μπορουν να διεκδικησουν βραβεια σχεδιασμου. Υπαρχουν πολυ ομορφοτερες συσκευες στην αγορα. ;) Paidia gousta einai auta;):p:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Paidia gousta einai auta;):p:) Ακριβώς.Η αρέσκεια της εξωτερικής εμφάνισης και του design είναι ανάλογα με το γούστο του καθένα μας.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Tin prwti mera kikloforias 8a to parw!!! Einai teleio:p;):) Akis_k 8a pame na to paroume mazi:lol: Have Fun Scottas:D μεσα κι εγω φιλε μου:) οσο για συγκριση με το 800 μου αρεσει σε εμφανιση καλυτερα το 810. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 μεσα κι εγω φιλε μου:) οσο για συγκριση με το 800 μου αρεσει σε εμφανιση καλυτερα το 810. Και εμένα, είναι πιο όμορφο το πληκτρολόγιό του.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 μεσα κι εγω φιλε μου:) οσο για συγκριση με το 800 μου αρεσει σε εμφανιση καλυτερα το 810. 8α μαζευτούμε 300 ατομα ΟΛΟΙΙΙΙ μαζί και θα πάμε να το πάρουμε:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Κι εμένα μου αρέσει πολύ...ειδικά το keyboard είναι αρκετά retro και διαφορετικό. Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Ελπίζω να το χαρείτε όσοι το αγοράσετε. Πάντως το πέρασμα από το Κ800 στο Κ810 αποδεικνύει περίτρανα τη θεωρία της μετενσάρκωσης :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 κ εμενα μου αρεσει αρκετα αλλα προτιμω να περιμενω το k850 που μπορει να μην ειναι το ομορφοτερο κιν αλλα εχει μεγαλες δυνατοτητες αποτι εχω διαβασει. τεσπα οσοι το παρουν καλοριζικο κ παιδια καντε του κανενα ευχελαιο :p η κρεμαστε κανενα ματοχαντρο κ κανενα σκορδακι για παν ενδεχομενο:) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Προσωπική μου γνώμη πάντα, θα ήθελα να μου προσφέρει και κάτι παραπάνω το κινητό και όχι μόνο διαφορετική εμφάνηση. Έτσι αναμένω το 850! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Προσωπική μου γνώμη πάντα, θα ήθελα να μου προσφέρει και κάτι παραπάνω το κινητό και όχι μόνο διαφορετική εμφάνηση. Έτσι αναμένω το 850! Αν το 850 έχει βίντεο της προκοπής, αξίζει να περιμένεις. Αλλά αν όχι, μόνο τα mpxls δεν κάνουν τη διαφορά Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Αν το 850 έχει βίντεο της προκοπής, αξίζει να περιμένεις. Αλλά αν όχι, μόνο τα mpxls δεν κάνουν τη διαφορά Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!:happy: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_MANH-7- Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Πότε θα έρθει το Κ810i εδώ στην Ελλάδα? Παράθεση Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Πότε θα έρθει το Κ810i εδώ στην Ελλάδα? Rixe mia matia edw file mou http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=FutureMobilePhone&start=11 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Rixe mia matia edw file mou http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=FutureMobilePhone&start=11 Akrivos ti leei i vodafone Sony Ericsson K810i Κάμερα 3.2 megapixels με flash & zoom 16x, Εσωτερική μνήμη 64ΜΒ Οθόνη με 262.144 χρώματα Ανοικτή ακρόαση Mp3 player Fm radio Bluetooth Υπέρυθρη θύρα Κάρτα μνήμης 128ΜΒ Organizer Video κλήση Αναμενόμενη ημερ/νία διαθεσιμότητας :26/04/07 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 :cool: Ένα Πλήρες Review από το γνωστό Mobile-Review.com. http://www.mobile-review.com/review/image/sonyeric/k810/pic0865.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 συγνώμη η διαφορά με το Κ800 ποιά είναι? απ οτι βλέπω έχουν και ίδιο μέγεθος :confused: http://www.mobile-review.com/review/image/sonyeric/k810/pic0862.jpg Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 συγνώμη η διαφορά με το Κ800 ποιά είναι? απ οτι βλέπω έχουν και ίδιο μέγεθος :confused: http://www.mobile-review.com/review/image/sonyeric/k810/pic0862.jpg η μονη διαφορα που μπορω να δω κ λειτουργικα κ εξωτερικα ειναι τα πληκτρα:) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 kserei kaneis just imerominia lansarismatos stin elliniki agora???plz 8elw na mazepsw money na to parw kai dn kserw pote na poulisw ta kinitoulia mou N80 w880 ktl Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 kserei kaneis just imerominia lansarismatos stin elliniki agora???plz 8elw na mazepsw money na to parw kai dn kserw pote na poulisw ta kinitoulia mou N80 w880 ktl δες εδω φιλε http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=69975716&product=953261 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 δες εδω φιλε http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=69975716&product=953261 Γρήγορα το έφεραν :happy:. Κρίμα αυτές της μέρες θα αγόραζα το τίταν, αλλά τώρα ποιά Θα πάρω το p4350 :(, για να μου περισσέψουν για το k810 :p. Πάντως η τιμή του είναι καλή (390 €). Αν και σε μία εβδομάδα (περίπου) φαντάζομαι ότι θα πέσει η τιμή του. Άντε τώρα αυτό που μου μένει είναι να κατέβω Αθήνα για να το χτυπήσω :cool:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agglos Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 θα ειναι γυρω στα 450 γιατι το παρηγγειλα και το περιμεω να το δοκιμασω την αλλη εβδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 τσιμπημενο το βρισκω παντως στη τιμη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 τσιμπημενο το βρισκω παντως στη τιμη. Σύντομα θα πέσει. Πάντως η se το έχει παρακάνει με τις τιμές τελευταία. Τα w950 και 880 είναι πολύ ακριβά ακόμα και όλα τα νέα μοντέλα έχουν υψηλές αρχικές τιμές. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts