tipota Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Δίκλινο σε ξενοδοχείο τριών αστέρων στον Πειραία, πόσο περίπου κυμαίνεται η τιμή του; Με ενδιαφέρει να είναι κοντά στο λιμάνι. Όποιος έχει να μου προτείνει κάτι, να το κάνει παρακαλώ. Το θέλω για δύο νύχτες και θέλω να είναι σχετικά φτηνό αλλά όχι τελείως ό,τι να 'ναι, μιας και θα έρχεται η κοπέλα μου εκεί :) Και κάτι άλλο: Θα διανυκτερεύω μόνο εγώ, αλλά θα έρχεται η κοπέλα μου τα απογεύματα για κάποιες ώρες, χρειάζεται να νοικιάσω δίκλινο ή μπορώ και μονόκλινο (εννοώ, αν μου πουν τίποτα από το ξενοδοχείο που φέρνω κι άλλο κόσμο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Και κάτι άλλο: Θα διανυκτερεύω μόνο εγώ, αλλά θα έρχεται η κοπέλα μου τα απογεύματα για κάποιες ώρες, χρειάζεται να νοικιάσω δίκλινο ή μπορώ και μονόκλινο (εννοώ, αν μου πουν τίποτα από το ξενοδοχείο που φέρνω κι άλλο κόσμο). Συνήθως υπάρχει πρόβλημα με αυτό που αναφέρεις, αν όμως μιλάμε για απογευματινές ώρες και όχι για διανυκτέρευση ίσως να είναι πιο ελαστικά τα πράγματα. Δε γνωρίζω από πρώτο χέρι, αλλά έτσι το φαντάζομαι. Επίσης αν πρόκειται για μεγάλο ξενοδοχείο δεν πρόκειται η ρεσεψιόν να γνωρίζει/θυμάται αν εσύ είσαι σε μονόκλινο ή σε δίκλινο κάθε φορά που θα μπαινοβγαίνεις για να σου πει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Δίκλινο σε ξενοδοχείο τριών αστέρων στον Πειραία, πόσο περίπου κυμαίνεται η τιμή του; Με ενδιαφέρει να είναι κοντά στο λιμάνι. Όποιος έχει να μου προτείνει κάτι, να το κάνει παρακαλώ. Το θέλω για δύο νύχτες και θέλω να είναι σχετικά φτηνό αλλά όχι τελείως ό,τι να 'ναι, μιας και θα έρχεται η κοπέλα μου εκεί :) Και κάτι άλλο: Θα διανυκτερεύω μόνο εγώ, αλλά θα έρχεται η κοπέλα μου τα απογεύματα για κάποιες ώρες, χρειάζεται να νοικιάσω δίκλινο ή μπορώ και μονόκλινο (εννοώ, αν μου πουν τίποτα από το ξενοδοχείο που φέρνω κι άλλο κόσμο). Στον Πειραιά οι τιμές κυμαίνονται από 45-90 για δυο κ τριων αστερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Εγώ θα δώσω ένα link μόνο, το http://www.tripadvisor.com Θεωρώ πως είναι το καλύτερο παγκόσμια site για users reviews ξενοδοχείων. Πολλοί Users, πολλά reviews, για πολλά ξενοδοχεία, για όλες τις χώρες. Με έχει βοηθήσει απίστευτα στις επιλογές μου στο παρελθόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebO Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Για τσέκαρε και το hotelink.gr, είναι ένα site με hotels απο όλη την Ελλάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Έχει πάει κανείς στο Stanley Hotel, δίπλα στο metro? Θα πάω το Σάββατο μέχρι τη Δευτέρα 3ήμερη με το σχολείο... Έχει Wi-Fi?:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Μέσα στον Σεπτέμβριο σκέφτομαι να πάω διακοπούλες. Όποιος έχει υπόψιν καλές προσφορές ξενοδοχείων, ας ενημερώσει. Κλίνω προς Σαντορίνη αλλά είμαι ανοιχτός και για άλλα μέρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 καλησπερα σε ολους. θα ηθελα αν καποιοι εχουν πανε και ξέρουν να προτείνουν κάποια καταλύματα στην μακρυνιτσα ή πορταρια. θα ηθελα ετσι να ειναι πέτρινο και παραδοσιακό. σας ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Πορταρια εμεινα πριν απο ενα μηνα περιπου στον παραδοσιακο ξενωνα Ναουμιδη.Πολυ καλο,παραδοσιακο χρωμα,στο κεντρο της πορταριας(βολικο γιατι μπορεις να κατεβεις και στο βολο για φαγητο-βολτα).80 ευρω ειχα δωσει για απλο δικλινο.Εχει και lux δικλινο απ'οτι θυμαμαι,νομιζω με 100,τα λυπηθηκα να τα δωσω να σου πω την αληθεια. Εμεινα ικανοποιημενος,το συνιστω... Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sailorman Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Καλησπέρα σε όλους, Έχετε πληροφορίες για καλά, και εχέμυθα ξενοδοχεία ημιδιαμονής στα βόρεια προάστια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 σχεδον ολα εχουν ημιδιαμονη!εαν πουμε ξενοδοχεια ισως θεωρηθει διαφημιση Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Καλησπέρα σας. Σκέφτομαι να πάω ένα τριήμερο στα Τρίκαλα Κορινθίας ένα από τα δύο επόμενα ΣΚ. Έχετε καμία πρόταση για κατάλυμα; Δεν έχω ψύχωση με την σούπερ-ντούπερ-πολυτέλεια, αλλά δε θέλω να μείνω και σε τρώγλη. Θέλω κάτι καλό που να αξίζει τα λεφτά του (γιατί γενικότερα αυτό σπανίζει στα ελληνικά καταλύματα). I am all ears και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Καλημέρα. Έχει κάποιος πρόταση για την Καρδίτσα? Κατά προτίμηση στη Λίμνη αλλά δεν είναι δεσμευτικό. Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Θελω να σχολιασω το γεγονος οτι δε βαζουν στη τιμη που σου λενε κ κλεινεις δωματιο, το ΦΠΑ, ενω ειναι υποχρεωμενοι να κανουν κατι τετοιο. Τα ξενοδοχεια θα τα χαρακτηριζα ακριβα στην Ελλαδα χωρις να εχω πειρα απο εξω. Κ συμβαινει το παραδοξο να κανουν καλυτερες προσφορες στους ξενους, κ ας μην ερχονται απο πρακτορειο,, απο τους γηγενεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekview Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Έχει πάει κάποιος σε αυτο http://www.gopelion.gr/listing_details/105/ Καλό φαίνεται αλλά ποτέ δεν ξέρεις... ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Έχει πάει κάποιος σε αυτο http://www.gopelion.gr/listing_details/105/ Καλό φαίνεται αλλά ποτέ δεν ξέρεις... ευχαριστώ http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g1573589-d1192117-Reviews-Valis_Resort_Hotel-Agria_Thessaly.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekview Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Ευχαριστώ l3ft3r1s νομίζω οτί είδα ότι χρειάζομαι. Θα επανέλθω για εντυπώσεις από το Ξενοδοχείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 παιδακια για γιαννενα καποια προταση? εξαιρειτε το "σαραι" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parov Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 καλα ε, και εγώ Γιαννενα ψαχνω, εχω ακουσει τα καλυτερα και θελω να παω αυτη τη περιοδο. αν ξερετέ κανένα καλό ξενοδοχείο? (σε καλή τιμή αν γίνεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 παιδακια για γιαννενα καποια προταση? εξαιρειτε το "σαραι" To Du lac ειναι πολυ καλο.Στα δωματια μεσα ανετα παιζεις μπαλλα. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 παιδακια για γιαννενα καποια προταση? εξαιρειτε το "σαραι" Δεν ξερω για τι μπατζετ και τι ειδους ξενοδοχειο ψαχνεις, αλλα εγω εχω μεινει στα: Κεντρικον και Καμαρες Στο πρωτο η αληθεια εμεινα στη σουιτα του, αλλα γενικα μια χαρα ξενοδοχειο φανηκε, και σε κεντρικο (οπως δηλωνει και το ονομα του!) σημειο. Το αλλο ειναι πιο ζεστο και ιδιαιτερο, αλλα το δωματιο που μας ειχαν δεν μου χε αρεσει. Ηταν πολυ απλο. Τα αλλα ομως, φαινονται καλυτερα. Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antrikos1990 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Καλησπέρα παιδιά!! Θα ηθελα να ρωτήσω τιμες για ξενοδοχείο στην Πάτρα γιατί δικό μου σπιτι δεν έχω και θελω για λιγο το δικό μου χώρο μιας πανω απο 2 ώρες δεν πρόκειται να κατσω!! Δεν με νοιάζει να είναι μεγάλων αστέρων αρκεί να έχει τα απαραίτητα (κρεβάτι)!! :P Παράθεση Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Δες στο booking. Πάρε τηλέφωνο στα πιο φθηνά και ρώτα για ημιδιαμονη. Πάνω απο 20 25 ευρώ μη δωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 εχετε να προτινετε κανενα καλο ξενοδοχειο στην χαλκιδικη ?να εχει πολυ καλη θαλασσα κοντα .:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts