Jump to content

sailorman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by sailorman

  1. Καλησπέρα σε όλους, Έχετε πληροφορίες για καλά, και εχέμυθα ξενοδοχεία ημιδιαμονής στα βόρεια προάστια?
  2. Γεια και απο εμενα 1. Γεωργια (δημοτικο) αλλα η Χαρα ειναι αυτη που θα θυμαμαι για παντα.Τελειωσε πριν απο 4 χρονια ακριβως ....αυριο!!!! Μας το χαλασε η αποσταση και αυτος ο τυπος με τα τατοο και τα σκουλαρικια παντου. :happy: 2. Αρκετες, οχι πολλες, 2 ομως για να θυμαμαι 3. Ποτε δεν μπορεσα να απαντησω σε αυτη την ερωτηση, βλεπεις μια φορα γεμιζει η καρδια και οταν φυγει αυτη που σου την γεμισε , την περνει μαζι της!!!!! Αχχχ, τι θυμηθκα τωρα, χαθηκε ο κοσμος να μην εκανα διαλλειμμα απο την δουλεια....Αντε τωρα να κρατηθω να μην κανω καμια βλακεια... και παρω κανα τηλ. απο τα παλια!
  3. Καλημερα σε ολους. Λοιπον για το club οποτε θες κανονιζουμε να παμε.Οσον αφορα τους θορυβους μαλλον 8α παω σε κανα τυπο που φτιαχνει κουκουλες (αν ξερετε καποιον πεστε μου) Ερωτηση. Ποσο παει σε ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο service για 60000 χλμ??Εννοω αν το αυτοκινητο ειναι οκ γενικος.
  4. Κουκλι το miata σου!!. Thanks for the tip, θα το κοιταξω!!
  5. Ευχαριστω ρε παιδια για το ενδιαφερον. Το μονο που εχω να πω μεχρι τωρα ειναι οτι στι λακουβες αυτη η κουκουλα κανει πολλους θορυβους.Λογικο βεβαια αλλα λιγο σπαστικο.Οσο για το οτι ειναι η χαρα του παιδιου, ε, για αυτο δεν χωραει κουβεντα!!!!!!
  6. Πηρα ενα ΜΧ-5 προσφατα μεταχειρισμενο (2000' / 59000χλμ) και ηθελα να ακουσω εντυπωσεις απο αλλους που εχουν καιρο ενα και ξερουν τα καλα και τα κακα του (προβληματα, κρατηματα κτλ κτλ) Ευχαριστω
  7. Καλημερα παιδες. Εχω ενα Motorola V600 αλλα δεν ξερω πως να το κανω να ψαχνει για συσκευες με bluetouth. Καμια βοηθεια?!!!
  8. Καλημερα και απο εμενα. Το πηρα το κινητακι, ωραιο, σταθερο αλλα ενα προβλημα. Μου βγαζει θαμπες φωτογραφιες οταν τις περναω στο PC . Καμια ιδεα γιατι?? Ειναι καποια ρυθμηση η μηπως εχω καμια χαλια version του firmware PS flex :SE6442AXXG10E2 S/W : TRIPLETS_G_0B.08.A5r
  9. Καλημερα και απο μενα. Το πηρα χτες το ΜΟΤΟ απο ΤΙΜCenter και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο , καλητερο απο αλλα πολυ ακριβοτερα μοντελα. Μια ερωτηση. Υπαρχει software για το PC για να μεταφερω εικονες ηχους κτλ?? (Η συσκευασια δεν εχει τιποτα μεσα)
×
×
  • Create New...