miranta Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 οπου πειτε ειμαι μεσα λοιπον και Αθηνα παω και ολα αρκει να ειναι Σαββατο!!!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Eπιτέλους γύρισα κι εγώ :p Άργησα λίγο αλλά μπήκα! Όποιος έβγαζε τις φωτογραφίες, με έβγαλε λίγο κοκκινομάτη αλλά κατά τ'άλλα ok! :cool: O johner τη γλύτωσε αυτή τη φορά, ο hostolis κάθισε για λίγο, αλλά κατά τ'άλλα καλά ήταν! :p :happy: ΕDIT: Johny-B, φώτο από τη δικιά σου ψηφιακή με κανονικά μάτια δεν υπάρχουν? Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 ... ΕDIT: Johny-B, φώτο από τη δικιά σου ψηφιακή με κανονικά μάτια δεν υπάρχουν? Μέχρι το βράδυ θα υπάρχουν!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Μέχρι το βράδυ θα υπάρχουν!;) στον Μακη στειλτες οχι στον Μιχαλη :ρ Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 στον Μακη στειλτες οχι στον Μιχαλη :ρ Μάλλον θα καταφέρω να τις ανεβάσω μόνος μου!:ρ Αλλιώς θα τις στείλω στον Μιχάλη...εεεεε στον Μάκη!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Θέλω meeting στη Λάρισα :cool: http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Θέλω meeting στη Λάρισα :cool: Καλά Βόλο δεν είπαμε;Μας τα αλλάζεις τώρα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Θέλω meeting στη Λάρισα :cool: και ΕΓΩ ΜΕΣΑ ! περιμένω χορηγό & υπεύθυνο συντονισμού!! Καλά Βόλο δεν είπαμε;Μας τα αλλάζεις τώρα; Ε! εσυ τουλάχιστον είσαι πιο κοντά (μόνο 60 χιλιόμετρα ) τι να πουν και άλλα άτομα που θα έρθουν ποιο μακριά ! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Καλά Βόλο δεν είπαμε;Μας τα αλλάζεις τώρα; Η Λάρισα είναι πιο κεντρικά και βολεύει και εσάς του Βόλου να έρθεται ;) http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 και ΕΓΩ ΜΕΣΑ ! περιμένω χορηγό & υπεύθυνο συντονισμού!! Ε! εσυ τουλάχιστον είσαι πιο κοντά (μόνο 60 χιλιόμετρα ) τι να πουν και άλλα άτομα που θα έρθουν ποιο μακριά ! Η Λάρισα είναι πιο κεντρικά και βολεύει και εσάς του Βόλου να έρθεται ;) Δεν θα διαφωνήσω:) (αλλά ο Βόλος έχει και παραλία,αν και η Λαρισα από ότι άκουσα έχει πλέον λιμάνι... στον Πηνειό:lol: ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Μάλλον θα καταφέρω να τις ανεβάσω μόνος μου!:ρ Αλλιώς θα τις στείλω στον Μιχάλη...εεεεε στον Μάκη!:lol: Please όχι στο pathfinder.:p Είναι άθλιο! Καλά στη Λάρισα τι να κάνουμε; Στο Βόλο θα πάμε που είναι όμορφη πόλη!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 ναι ναι αν ειναι να παμε λαρισα θα φυγουμε με 3 γυναικες ο καθενας..αλλα μπορουμε να παμε βολο που εχει και τσιπουραδικα καλα ;) και επισημανω το εξης! αν ειναι να παμε και να ειμαστε οι Θεσσαλονικεις..το κανουμε εδω παλι! σκοπος ειναι να ερθουν και αθηναιοι/ες! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Στο Βόλο έχει και πολλές φοιτηριες!http://img213.imageshack.us/img213/4549/xarxarjq4.gif (Παιδαγωγικά,ιστορίες αρχαιολογιες κλπ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 εχει και τον mixtri ομως που θα θελει να αναλυσουμε ολη την τηλ/κη αρχιτεκτονικη της πολης! :lol: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 εχει και τον mixtri ομως που θα θελει να αναλυσουμε ολη την τηλ/κη αρχιτεκτονικη της πολης! :lol: :lol: Σε αυτό δεν έχεις και άδικο!Ελάτε εσείς και θα τον κυκλοφορώ εγώ με το φίμωτρο!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 και η Κομοτηνη δεν παει πισω φιλε μου;) θα συμφωνησω μαζι σου:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 εγω παντως που γυρισα μολις απο βολο(3μερη που σας ελεγα)..ηταν πιτα στα νουνια...ισως επειδη προσεχα αρκετα..εχει πολυ ωραιες κοπελες ο Βολος..:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 εχει και τον mixtri ομως που θα θελει να αναλυσουμε ολη την τηλ/κη αρχιτεκτονικη της πολης! :lol: Και θα μας τρέχει πάλι στους δρόμους νυχτιάτικα να βλέπουμε κεραίες που τελικά θα είναι καμινάδες :lol: deja vu http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 αν θέλει καμινάδα που ειναι κεραία εχω 2 μια συκιές και 1 νεαπολη . :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Είναι ιδέα μου οι φωτογραφίες δεν φαίνονται καθόλου καλά στο Pathfinder?:confused: Μάκη είδα την πρώτη την δική μου που έβαλες και ...καμία σχέση!:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Είναι ιδέα μου οι φωτογραφίες δεν φαίνονται καθόλου καλά στο Pathfinder?:confused: Μάκη είδα την πρώτη την δική μου που έβαλες και ...καμία σχέση!:worry: μικραίνει την ποιότητα μάλλον!:( υπομονή περιμένω να μου στείλει "κάποιος" ενα πρόγραμμα και θα τα βάλω σε επίσημο και μόνιμο site :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 αν θέλει καμινάδα που ειναι κεραία εχω 2 μια συκιές και 1 νεαπολη . Εσύ εννοείς κεραίες κρυμμένες σε καμινάδες! Εγώ μιλάω για καμινάδες που είναι πραγματικές καμινάδες :lol: http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 αν θέλει καμινάδα που ειναι κεραία εχω 2 μια συκιές και 1 νεαπολη . Για πες για πες. Τι, που, πως, πότε; :confused: Μην τις έχουμε και πάνω απ'το κεφάλι μας και δεν το ξέρουμε! :ninja: Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Εγώ δυστυχώς δεν κατάφερα να δώσω το παρόν γιατί δούλεψα ως αργά το Σάββατο. Με την καλοκαιρία αντί να σχολάσω κανονικά στις 6 (και να έρθω τσίμα τσίμα), σχόλασα 7μιση και δε μπορούσα να σηκώσω τα πόδια μου.. Let's hope for next time! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Φόρτωσα και εδώ προσωρινά της φωτογραφίες μέχρι να μπουν στο επίσημο σερβερ edit: ευχαριστώ τον fotisbasm για το πρόγραμμα που με έστειλε! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts