crazy_2005_ Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Παρα λιγο αυτος ο καφες να μου στοιχισει ακριβα. Επιστρεφοντας με τον akis1984 στο αμαξι που ειχα παρκαρει στην τσιμισκη, βλεπουμε ολα τα αμαξια να εχουν ενα ασπρο χαρτακι που να λεει κληση. Τελικα ελεγε. Η κληση αυτη πληρωνεται στο Bar ταδε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Παρα λιγο αυτος ο καφες να μου στοιχισει ακριβα. Επιστρεφοντας με τον akis1984 στο αμαξι που ειχα παρκαρει στην τσιμισκη, βλεπουμε ολα τα αμαξια να εχουν ενα ασπρο χαρτακι που να λεει κληση. Τελικα ελεγε. Η κληση αυτη πληρωνεται στο Bar ταδε. nai...oi diafimistikes etairies prokimenou na diafimisoun,pleon <paizoun> me tin psixiki iremia twn odigwn:p pantws egw ti diabasa tin diafimisi kai me to parapanw:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 η κοπέλα στίς φωτογραφίες ποιά είναι? Η nelly? Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 η κοπέλα στίς φωτογραφίες ποιά είναι? Η nelly? Γουστάρεις;http://img213.imageshack.us/img213/4549/xarxarjq4.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 έλα βρε πές μου.. γιατί άσχημη κοπέλα είναι?.. Πολύ μου άρεσε αλήθεια!! Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 ποια κοπελα απ'ολες? χουρχουλιτσε που εισαι???????? Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Ήταν και ο Xourxoulitsos ή "φιλικά" του άτομα στην χθεσινή συνάντηση;; "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Ήταν και ο Xourxoulitsos ή "φιλικά" του άτομα στην χθεσινή συνάντηση;; παρεβρεθησαν αρκετοι :p θελουμε να μας συστυθεις πρωτα! :p Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Ήταν και ο Xourxoulitsos ή "φιλικά" του άτομα στην χθεσινή συνάντηση;; Toν εκπροσωπούσα εγώ χθές. :cosm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Δε δέχομαι εκβιασμούς :nagger: :p :ρ (Θέλεις απλά όνομα ή να στείλω το βιογραφικό μου;; :p) Δώσε e-mail και fax! :lol: "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Δε δέχομαι εκβιασμούς :nagger: :p :ρ (Θέλεις απλά όνομα ή να στείλω το βιογραφικό μου;; :p) Δώσε e-mail και fax! :lol: ενα pm σου θα ηταν το καλυτερο! τι δουλεια κανεις και το ονομα σου! :lol: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Δε δέχομαι εκβιασμούς :nagger: :p :ρ (Θέλεις απλά όνομα ή να στείλω το βιογραφικό μου;; :p) Δώσε e-mail και fax! :lol: PROSEKSE mono min zitisei tautotita kai afm kai bretheis me kana TIM MAX:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 ξύπνησα και εγώ! :p η κοπέλα στην φωτο ειναι κούκλα(όμορφη) αλλα στην φωτο ειναι πολλή χάλια. οσο για φωτογραφία N.29 της nelly μόνο όση ήταν στο μεετινg!!:lol: :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 έλα βρε πές μου.. γιατί άσχημη κοπέλα είναι?.. Πολύ μου άρεσε αλήθεια!! Όχι η Νελλη δεν είναι σε κάποια απο τις άνωθεν φωτο :p Ήταν και ο Xourxoulitsos ή "φιλικά" του άτομα στην χθεσινή συνάντηση;; Δεν εχω φιλικα ατομα εγω, ολοι θελουν να με δειρουν εξου και δε πηγα :ρ παρεβρεθησαν αρκετοι :p θελουμε να μας συστυθεις πρωτα! :p Ο οποιος billakosss μου προτεινε διοικητικη θεση στην ΤΙΜ για να σε δωσω στεγνα, αλλα με ξερεις εμενα. Βραχος ηθικης :shifty: Toν εκπροσωπούσα εγώ χθές. :cosm: Αξια εκπροσωπηση, +1 κι απο μενα φιλε μου http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Ο οποιος billakosss μου προτεινε διοικητικη θεση στην ΤΙΜ για να σε δωσω στεγνα, αλλα με ξερεις εμενα. Βραχος ηθικης :shifty: Μα δε σε ξέρω... (Σε ποιά εφημερίδα είπες πως γράφουν το πλήρες βιογραφικό μου;; :confused: :rolleyes: :p :lol: ) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Στον αγγελιοχωρο, που ειναι και τσαμπα. Μου ασκησε πιεσεις σου λεω!! Αλλα εγω :X Οταν θα προσφερει κατι που θα με δελεασει ομως μπορει να αλλαξω γνωμη :whistle: http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 η κοπέλα στίς φωτογραφίες ποιά είναι? Η nelly? Αν εννοείς αυτήν εδώ είναι η Maria_B και γκουχ, γκουχ, είναι η αρραβωνιαστικιά μου!:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Γύρισα και γω επιτέλους στο σπίτι μου :O Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παραβρεθώ και στην ταβέρνα γιατί ήρθε και με απήγαγε η nelly :p akis1984 και billakosss η φωτογραφία με φόντο τον ΟΤΕ αύριο θα βρίσκεται στα χέρια του Κωνσταντίνου και του Τάσου :lol: Θα δείτε εσείς, προδότες :p http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Γύρισα και γω επιτέλους στο σπίτι μου :O Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παραβρεθώ και στην ταβέρνα γιατί ήρθε και με απήγαγε η nelly :p akis1984 και billakosss η φωτογραφία με φόντο τον ΟΤΕ αύριο θα βρίσκεται στα χέρια του Κωνσταντίνου και του Τάσου :lol: Θα δείτε εσείς, προδότες :p μια μερα ολοι εκει θα παμε :ρ Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 ωραιες οι φωτο... βλεπω μασαμπουκα ολοι μαζι αλλα βορεια και ο θεος βοηθος ε?:lol: αντε παει και αυτο παμε και για ενα Αθηναικο τωρα ε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Nαι, πολυ καλες οι φωτο!!! Πρεπει να κανονησουμε στο meeiting εδω να φερουμε και τους Βορειους κατω, ή να ανεβουμε οι νοτιοι πανω καμια φορα. Ή να κανονηστει εν meeting καπου στη μεση για να ειμαστε όλοι, να παμε εκδρομη!!! Αυτο ποιος θα το οργανωσει.... ;;;;;;;; Μπράβο παντως παιδια!!! H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Meeting στο Bόλο! :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Nαι, πολυ καλες οι φωτο!!! Πρεπει να κανονησουμε στο meeiting εδω να φερουμε και τους Βορειους κατω, ή να ανεβουμε οι νοτιοι πανω καμια φορα. Ή να κανονηστει εν meeting καπου στη μεση για να ειμαστε όλοι, να παμε εκδρομη!!! Αυτο ποιος θα το οργανωσει.... ;;;;;;;; Μπράβο παντως παιδια!!! ειπαμε αν ειμαστε γεροι καλοκαιρακι Αλεξπολη στο εξοχικο και σκηνουλες στο ατελειωτο γκαζον αν δε χωρεσουμε ε?:lol: :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 σιγα να μη παμε βολο! Αθηνα θα παμε! στο mall :p εγω μεσα ειμαι! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Γιατι οχι βόλο η και λαρισα η λαμια (καπου εκει ειναι η μεση) ! καλή ιδεα! ετσι θα μπορούν και απο θεσσαλονικη κατερινη βόλο λαρισα λάμια καρδιτσα τρικαλα :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts