Petros the Great Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 γιατι να δειρω βρε τον Πετρο!τι μου φταιξε? δεν εχουμε προβλημα με τον Πετρο να μοιραστουμε γυναικες! αλλωστε τι φιλοι ειμαστε:!: ετσι δεν ειναι Πετρο????:happy: Αλίμονο! Τα έχουμε κανονίσει αυτά από καιρό :lol: ΜΗΝ χαιρεστε ακομα δε εδωσα στο Μακη τις φοτο απο το Ν73 !!!:lol: Από το δικό μου Ν73 εννοείς :rolleyes: :cool: :lol: :lol: :lol: http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 τι έγινε ? μπερδέψατε τα κινητά!! "Petros the Great" μήπως επειδή έβγαζε καλές φωτογραφίες στο πήρε!!:lol: :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 KAI ΑΛΛΕΣ 6 ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ απο το ΝΕΟ κινητο του Petros the Great η ΑΛΛΙΩς πρωην κινητό του kormos :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Η myphone3 δεν είχαμε πει να σβηστεί;:chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Η myphone3 δεν είχαμε πει να σβηστεί;:chair: Κοιμήσου νιο φεγγάρι :whistle: :whistle: "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Γιατί από πάνω γράφει αέριο Θεσσαλονίκης? :lol: http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Γιατί από πάνω γράφει αέριο Θεσσαλονίκης? :lol: Η ΤΙΜ διοργανώνει τα meeting και η ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ αναλαμβάνει την τηλεοπτική και φωτογραφική κάλυψη! http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Α, είπα κι εγώ, μήπως υποννοείται κάτι :grin: http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Εγώ λέω να αφήσουμε τα του mini meeting και τη vodafone και να δούμε τι θα γίνει με το meeting που έρχεται σε λίγες ημέρες. Ποιοι θα έρθουν τελικά; πόσοι θα είμαστε; http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Εγώ λέω να αφήσουμε τα του mini meeting και τη vodafone και να δούμε τι θα γίνει με το meeting που έρχεται σε λίγες ημέρες. Ποιοι θα έρθουν τελικά; πόσοι θα είμαστε; etc! Το mini τελείωσε. Με το official να δούμε τι θα γίνει. Billako να σου θυμίσω πόσοι είμασταν στην Αγ. Σοφία;:p Οργανώσου σε παρακαλώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Ελα να αρχίσουν οι συμμετοχές για το : MyPhone Meeting@Thessaloniki 3/3/2007 19:00 Α.Σοφια 1.billakosss 2.Petros the Great 3.makis_thess 4.giankyr (ελπίζω στην παρουσία μου) 5.Johny-B (εκτός απροόπτου) 6.Maria_B 7.Evanthe (ευχομαστε να ρθει) 8.nelly (όμως δεν ξέρω ακόμα) 9.Finn (Στο επίσημο θα είμαι όμως.) 10.katerinal (Θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ εκεί.) 11.ο κ.N. Sawiris (μπορεί να ερθει ) 12.botilas (έκλεισε αυτή τη φορά δεν το χάνω με τίποτα!!!) 13.Villis 99% 14.aquagirl (δεν θα το χασω) 15.antvou (Εκτός απροόπτου) 16.destroy (Αν τα καταφέρω με τη δουλεί θα έρθω και εγώ!!) 17.ger (αν θα ορκιστώ φανταρος ) 18.iassael (Valte me sto excel) 19.johner 20.hostolis 50% 21.p_k (φανταζομαστε θα ερθει σ'αυτο) 22.aqua girl(παιζει να ρθει) 23.thessalonikia(περιμενουμε οριστικη απαντηση) 24.Alexel ( +1 ) ΕΔΩ ΤΟ EXCELμε την λιστα!!! ΕΔΩ υπάρχει και μια ψηφοφορία!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/oloiekeii.JPG :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Ελα να αρχίσουν οι συμμετοχές για το : MyPhone Meeting@Thessaloniki 3/3/2007 19:00 Α.Σοφια 1.billakosss 2.Petros the Great 3.makis_thess 4.giankyr (ελπίζω στην παρουσία μου) 5.Johny-B (Ελπίζω να μπορέσω Πέμπτη θα ξέρω.) 6.Evanthe (το Σάββατο όμως , ίσως) 7.nelly (όμως δεν ξέρω ακόμα) 8.Finn (Στο επίσημο θα είμαι όμως.) 9.katerinal (Θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ εκεί.) 10.ο κ.N. Sawiris (μπορεί να ερθει ) 11.botilas (έκλεισε αυτή τη φορά δεν το χάνω με τίποτα!!!) 12.Villis (εκτός απροόπτου) 13.aquagirl (δεν θα το χασω) 14.antvou (Εκτός απροόπτου) 15.destroy (Αν τα καταφέρω με τη δουλεί θα έρθω και εγώ!!) 16.ger (αν θα ορκιστώ φανταρος ) 17.iassael (Valte me sto excel) ΕΔΩ υπάρχει και μια ψηφοφορία!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/oloiekeii.JPG Μααααααάκη βάλε και την Maria_B!:) Α! Και στην παρένθεση βγάλε το "θα ξέρω την Πέμπτη" και βάλε "εκτός απροόπτου"!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 λοιπον σορρυ,αφεθηκα λιγο. εχουμε σιγουρα πραγματα,οπως τα ξερω εγω. 1)petros the Great 2)makis thess 3)johner 4)hostolis 5)villis 6) p_k (φανταζομαι θα ερθει σ'αυτο) 7) aqua girl(παιζει να ρθει) 8)evanthe (ευχομαι να ρθει) 9)johnny-b(θα δειξει) 10)maria_b(θα δειξει) 11)finn (περιμενω νεοτερα) 12)thessalonikia(περιμενω οριστικη απαντηση) 13)katerina_l (να μας πει σιγουρα) 14)destroy (ελπιζουμε να ερθει) απ'οτι βλεπω δεν εχουμε στανταρ παρουσιες δυστηχως..και ιδίος γυναικειες παρουσιες.ενω συμμετεχουν ενεργα. καπου εδω θα ηθελα να πω,οτι στα meeting περναμε καλα!γνωριζουμε συνεχεια καινουρια μελη,καινουριες αποψεις και καινουρια πραγματα,που μεσα απο εδω(pm) ή οποιοδηποτε αλλο τροπο ειναι λιγο δυσκολο να προσαρμοστουμε σ'αυτα. οποτε σας περιμενουμε οοοοοοοολους και οοοοοολες να παραστειτε στο meeting μας στις 3 Μαρτιου:!: θα παρακαλουσα λοιπον,απ'ολα τα μελη που θα ρθουν ή σκεφτονται να ερθουν,να μας ενημερωσουν για να ξερουμε τι γινετε:) Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Eγώ θα είμαι εκεί! Βάλτε με σίγουρο (99% όχι 100 όμως γιατί ποτέ δεν ξέρεις)! Hostolis θα έρθεις, έτσι;;; :confused: ΤΡΕΜΕ JOHNER! :p Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 count me in :) http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 +1 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 -1 :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 -1 :( άρα... 0!??!? :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 -1 :( τι σημαίνει αυτο ? δεν θα έρθεις? η δεν ξέρεις? :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 ΑΣΧΕΤΟ: Γιατί αυτή την φορά το θέμα δεν είναι επισημασμένο? [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 τι σημαίνει αυτο ? δεν θα έρθεις? η δεν ξέρεις? γιατι δεν ειναι Ελλαδα.:p ΑΣΧΕΤΟ: Γιατί αυτή την φορά το θέμα δεν είναι επισημασμένο? φανταζομαι το θεμα θα ειναι επισημο απο την Πεμπτη ή παρασκευη:) με την βοηθεια των moderator ολα γινονται!:happy: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 φανταζομαι το θεμα θα ειναι επισημο απο την Πεμπτη ή παρασκευη:) με την βοηθεια των moderator ολα γινονται!:happy: Γι' αυτό πήγες Αθήνα εσύ; για να τακτοποιήσεις την επισήμανση του θέματος; Γιατί εγώ άλλα έχω μάθει! Φήμες λένε ότι έχεις μυστικές συναντήσεις με ανθρώπους της vodafone :X http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Τελικά κατα 50% θα έρθω. Είμαι πολύ πιεσμένος και θα είμαι μέχρι τον Απρίλιο που παραδίδω μια τεχνο-οικονομική μελέτη. Δε θέλω σχόλια απο κανέναν, μόλις τώρα γύρισα σπίτι απο το μεσημέρι και έχω νέυρα με το @#%^!&*πρόγραμμα προσομοίωσης που χρησιμοποιούμε. Villis σε 2,5 χρόνια θα τα τραβήξεις και εσύ, μην ακούσω σχόλια ειδικά απο σένα :p. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Γι' αυτό πήγες Αθήνα εσύ; για να τακτοποιήσεις την επισήμανση του θέματος; Γιατί εγώ άλλα έχω μάθει! Φήμες λένε ότι έχεις μυστικές συναντήσεις με ανθρώπους της vodafone :X ε ναι,της vodafone της Q,της TIM γενικα χαμος γινεται εδω κατ!! :shifty: :lol: Τελικά κατα 50% θα έρθω. Είμαι πολύ πιεσμένος και θα είμαι μέχρι τον Απρίλιο που παραδίδω μια τεχνο-οικονομική μελέτη. Δε θέλω σχόλια απο κανέναν, μόλις τώρα γύρισα σπίτι απο το μεσημέρι και έχω νέυρα με το @#%^!&*πρόγραμμα προσομοίωσης που χρησιμοποιούμε. Villis σε 2,5 χρόνια θα τα τραβήξεις και εσύ, μην ακούσω σχόλια ειδικά απο σένα :p. :cry: ουτε στο καφεδακι????:O nelly thankssssss!! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Χαμουτζήδες (που λέει και μια τρισκατάρατη ψυχή του forum) δέχεστε;;; :p "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts