kormos Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 με ξενερωσες τωρα! εγω ετοιμασα μπαλονια και πυροτεχνηματα...κι εσυ μου λες δεν θα ρθεις?? μιραντα κι εγω θα σου φερω ενα κουκλακι!:p Συγνώμη...:ninja: ότι και να πείς έχεις δίκιο γιατί εγώ σε ζάλισα να το διοργανώσεις...:O "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 :ninja: η Evanthe ''κολλαει'' να ερθει... εχει και ''μαθημα'' λεει...:happy: εχουμε κατι να πουμε γι αυτο κυριοι και κυριες:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 billakosss (αν εχει μάθει αραβικα εως τότε) N. Sawiris (νέο αφεντικό της ΤΙΜ-Q-TELLAS) Petros the Great johner makis_thess kormos (το:love: :baby: :love: δεν το υπολόγισα) miranta konstantinos_bei (count me in) Johny-B Maria_B katerinal fotisbasm iassael hostolis giankyr fotisbasm Συμμέτοχες για το mini meeting Σαββατο 24/2/07, ωρα: 19:00 εξω απο την Εκκλησια της Αγ.Σοφιας. Η ποιο Ανανεωμένη λίστα!! 15 άτομα χωρίς τον N. Sawiris !! και χωρίς τους-της εξωσχολικές-ους kormos σε έβαλα απο πάνω τώρα πρέπει να έρθεις!! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 :ninja: η Evanthe ''κολλαει'' να ερθει... εχει και ''μαθημα'' λεει...:happy: εχουμε κατι να πουμε γι αυτο κυριοι και κυριες:p :ninja: :O :p I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 θα χαρω κι εγω να ερθει η evanthe. Μακη παλι απο πανω μου τον εχεις :mad: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 θα χαρω κι εγω να ερθει η evanthe. Μακη παλι απο πανω μου τον εχεις :mad: Σ'ευχαριστώ! :O Αυτό το Σάββατο αδύνατο, το επόμενο όμως ίσως. :rolleyes: I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Βιλλάκο δε μπορείς να πεις, έβαλα και λίνκ στην υπογραφή μου!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 θα χαρω κι εγω να ερθει η evanthe. Μακη παλι απο πανω μου τον εχεις :mad: διορθώθηκε !! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 @evanthe θα σε ψησω οσο μπορω! :p @johner μπραβο αντε και εις ανωτερα! @makis ευχαριστω :p Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 billakosss (αν εχει μάθει αραβικα εως τότε) N. Sawiris (νέο αφεντικό της ΤΙΜ-Q-TELLAS) Petros the Great johner makis_thess kormos (το:love: :baby: :love: δεν το υπολόγισα) miranta konstantinos_bei (count me in) Johny-B + Maria_B(το είχα αναφέρει και σε προηγούμενο ποστ αλλά...:what: katerinal fotisbasm iassael hostolis giankyr Συμμέτοχες για το mini meeting Σαββατο 24/2/07, ωρα: 19:00 εξω απο την Εκκλησια της Αγ.Σοφιας. Η ποιο Ανανεωμένη λίστα!! 14 άτομα χωρίς τον N. Sawiris !! και χωρίς τους-της εξωσχολικές-ους kormos σε έβαλα απο πάνω τώρα πρέπει να έρθεις!! :baby: Τελικά Αθήνα δεν θα πάω οπότε 90% θα είμαι παρών.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 @evanthe θα σε ψησω οσο μπορω! :p Χμμ...ενδιαφέρον! Μ' αρέσουν οι προκλήσεις ;) I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Έλα να δούμε αν θα μας θυμηθούμε από το μεταπτυχιακό στο City βρε!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 πριν απο λιγη ωρα με ενημερωσε και το μελος doc_mariaG οτι θα παραβρεθει στο mini meeting. εκλεισα και το μαγαζι ωστε να ειμαστε βολεμενοι! :wink: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 πριν απο λιγη ωρα με ενημερωσε και το μελος doc_mariaG οτι θα παραβρεθει στο mini meeting. εκλεισα και το μαγαζι ωστε να ειμαστε βολεμενοι! :wink: Tην γωνίτσα μας στην Ικτίνου;:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Έτσι, έτσι!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 ετσι ακριβως! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 ετσι ακριβως! Θα τα πούμε αύριο:O Τελικά θα ανέβω "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 κορμε ωραια. α! και ο fotisbasm που τον ειδα το μεσημερι...ειπε οτι θα ερθει! αντε να δουμε! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 ωχχχ παιδια χωραω και εγω?αν και ειμαι απο κιλκς και δεν γνωριζω κανενα σας..ισως και να κατεβω αν βρω εκει στο κεντρο παρκινγκ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 υπενθυμιζω! το mini meeting ειναι σημερα! δυστηχως ο καιρος δεν μας βοηθαει...αλλα εμεις δεν πτωουμαστε ! στις 7 εξω απο την Αγ.Σοφια λοιπον! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 egw isws perasw argotera.... Mu stelneis ligo to tilefwno su an einai na sas parw? Euxaristw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 egw isws perasw argotera.... Mu stelneis ligo to tilefwno su an einai na sas parw? Euxaristw Eίναι το γνωστό 693myphone!:D Δοκίμασε και στο 693billako. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Eίναι το γνωστό 693myphone!:D Δοκίμασε και στο 693billako. :lol: 6936 974663 για οποιον θελει να μαθει που ειμαστε!! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 και νεα σελιδα http://www.billakosss.timgr μπορειτε να ενημερωνεστε για τα παντα σχετικα με τα myphone meetings... :D :D :D τι ωρα σημερα το μινι?δεν λεω οτι θα ερθω γιατι οσες φορες το ειπα δεν το εκανα... "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 ok thanks! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts