charmed_powers Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 κριμα ομως που δεν το βαζουν εδω ,εστω και το filmnet θα μπορουσε να το εβαζε!:cry: :!: :) νομιζω,οταν πηγαινα δημοτικο,οτι το Mega εδειχνε τον πρωτο κυκλο της Buffy... οταν αρχισα να παρακολουθω τη σειρα πολλα απο τα επεισοδια του πρωτου κυκλου μου φαινοταν οτι καπου τα εχω ξαναδει... Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolvek Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Buffy the Vampire Slayer; Τι μου θυμίσατε τώρα. Σίγουρα μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών, αναφορά σε όλα τα επίπεδα πιστεύω για ότι μετέπειτα βγήκε στην τηλεόραση. Τα έχω τα DVD από τότε που πρωτοκυκλοφόρησαν και έχω κάμποσο καιρό να τα δω, μιας και νομίζω πως ξεπέρασα πλέον τον εθισμό με το buffyverse (Buffy & Angel δηλαδή). Μου δώσατε αφορμή τώρα. Κρίμα που στην Ελλάδα θα παραμείνει λίγο underground, και λόγω μη προβολής της από την τηλεόραση (μεγάλη παράλειψη αν αναλογιστεί κανείς τις ανοησίες που κατά καιρούς βλέπουμε) και λόγω DVD (αν και τα είχε στο Fnac, χωρίς πάντα ελληνικούς υπότιτλους) τη στιγμή που σε όλον τον κόσμο ήταν και είναι εξαιρετικά δημοφιλής, έχει βραβευτεί και διακριθεί από κοινό και κριτικούς, έχει γίνει θέμα πανεπιστημιακής μελέτης (σοβαρολογώ), και άλλα πολλά. Γιατί; Γιατί είναι μια πανέξυπνη, περίεργα αληθινή και ανθρώπινη σειρά, με το στοιχείο του υπερφυσικού να λειτουργεί εντελώς παραβολικά, γεμάτη δράση (οι χορογραφίες κάποιων σκηνών πάλης πιστεύω συγκρίνονται μόνο με αυτές του Matrix), χιούμορ (πολύ), δράμα (πολύ), φαντασία, τρόμο και... υπαρξιακές αναζητήσεις. Ακούγεται αντιφατικό και οξύμωρο, όποιος την έχει δει όμως μπορεί να καταλάβει. Επίσης ενδιαφέρον είχαν η μυθολογία και το σύμπαν που είχε δημιουργηθεί γύρω από τους χαρακτήρες, λεπτομερές, ζοφερό και μοναδικό. Δεν είναι τυχαίο το ότι συνεχίζεται η σειρά τώρα σε κόμικ. Όποιος θέλει να τη δει πάντως προτείνω να ξεκινήσει από τη 2η σεζόν (η καλύτερη κατά τη γνώμη μου ειδικά από τη μέση και μετά, μαζί με την 5η). Η πρώτη αν και ως εισαγωγή είναι αρκετά καλή, με καλές ερμηνείες και διαλόγους 'ξυράφι' όπως πάντα, είναι χαμηλού προυπολογισμού και πολύ 'ανάλαφρη' σε σχέση με το τι ακολουθεί, σχεδόν εκτός κλίματος. Αναφορά πρέπει να γίνει και στο λιγότερο ευρηματικό αλλά πιο σκοτεινό 'Angel', το οποίο ίσως μου άρεσε προσωπικά λίγο περισσότερο (παρεπιπτώντος πραγματικά σπαραχτική η σκηνή στην οποία αναφέρεσαι konstantinosp3), και το οποίο συμπληρώνει μοναδικά τον φανταστικό κόσμο που δημιούργησαν οι συντελεστές και των δύο σειρών. Αν θέλετε να δείτε λοιπόν κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της παγκόσμιας τηλεοπτικής μυθοπλασίας, πολύ πριν τα Lost, Prison Break, 24 και Heroes, σπεύστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Εγώ αυτήν την στιγμή έχω κατεβάσει την πρώτη σεζόν και κατεβαίνει και η δεύτερη και μόλις τελειώσω με τις εξετάσεις θα το δω.Το θέμα είναι...πόσες σεζόν έφτασε? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolvek Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Εγώ αυτήν την στιγμή έχω κατεβάσει την πρώτη σεζόν και κατεβαίνει και η δεύτερη και μόλις τελειώσω με τις εξετάσεις θα το δω.Το θέμα είναι...πόσες σεζόν έφτασε? 7 σεζόν η Buffy. Και 5 ο Angel. Καλή τηλεθέαση και καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Thanks! Μου εξηγείς λίγο κάτι? Τί σχέση έχουν οι 2 σειρές αυτές μεταξύ τους? Σεναριακά αν δω το Buffy πρέπει να δω και το angel? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 O Angel ήταν χαρακτήρας στη Buffy, και στην τρίτη σεζόν (αν θυμάμαι καλά), "αποχώρησε" από την σειρά (όχι επειδή εφύγε ο ηθοποιός, αλλά επειδή υποτίθεται πως ο χαρακτήρας αυτός έφυγε σε άλλη πόλη), προκειμένου να φτιαχτεί πάνω του η νέα σειρά Angel, παρόμοιας θεματολογίας. Που και που στην Buffy υπάρχουν αναφορές, στη συνέχεια, για τον Angel, αλλά τπτ συγκλονιστικό. Οπότε μπορείς (και πρέπει :p ) να δεις τη Buffy χωρίς να έχεις δει Angel. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Η Buffy ειναι η καλυτερη σειρα ολων των εποχων!!Εχω ολες τις σεζον buffy,Angel & Firefly! Να τα δειτε αμεσως!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keftes Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 εχω δει μερικα επεισοδια δεν μου αρεσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Προσπαθω οσο μπορω να αυξησω τον αριθμο των φαν, δανειζοντας τις σεζον στους γυρω μου! μεχρι τωρα εχουν κολλησει 17 ατομα απο την ταξη μου και 4 οικογενιακοι φιλοι!!Εγω συνεχιζω το εργο μου και το διαδιδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 H Buffy είναι όντος μια φοβερή σειρά. Όποιος έχει την διάθεση να συνεχίσει μετά την πρώτη, κυρίως εισαγωγική, ημι-σεζόν, θα κολλήσει πραγματικά. Έχει τόσα επίπεδα (levels) αυτή η σειρά, που πραγματικά εντυπωσιάζει. Και η σκηνοθεσία, ειδικά στις τελευταίες 3 σεζόν, είναι ένα αριστούργημα. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Με τον πρωτο κυκλο δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα για τη Buffy:) Δεν ειναι αντιπροσωπευτικος του τι ακολουθει μετα! Δηλαδη αν ο 1 κυκλος ειναι στο "5" ο 2 κυκλος ειναι τουλαχιστον στο "30":D Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Τί παίζει με το Firefly? Τί δείχνει? Στη Buffy είμαι κάπου στην μέση της 3ης σεζόν τώρα! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Τί παίζει με το Firefly? Τί δείχνει? Στη Buffy είμαι κάπου στην μέση της 3ης σεζόν τώρα! To Firefly ειναι η νεα σειρα του Joss Whedon. Διαδραματιζεται στο μελλον οπου υποτιθεται οτι ολοι μιλανε μονο Αγγλικα και Κινεζικα!Εχει πολυ χιουμορ αλλα ειναι τελειως διαφορετικη απο Buffy & Angel. Πρωταγωνιστουν, η Jasmine απο την 4η σεζον του Angel και o Caleb, o κακος της 7ης σεζον buffy.Εχει μονο μια σεζον επειδη το κοψανε! Επειδη ο joss δεν προλαβε να ολοκληρωσει την ιστορια εβγαλε ταινια με τιτλο Serenity που ολοκληρωνει τη σειρα!ελπιζω να σε καλυψα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Για φαν των sims & buffy μπειτε εδω!!! Πειτε μου τη γνωμη σας!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Δυστυχως ομως δεν την καταδεχονται ολη απο την παρεα!! Πολλοι κριτικαρουν buffy & Angel χωρις να γνωριζουν περι τινος προκειται....Πολλα ατομα θεωρουσαν τη Buffy βλακεια και μολις τους δανεισα μια σεζον, κολλησαν και μου ζητουσαν τις υπολοιπες!Μια εξαιρεση υπηρξε! Ενας συμμαθητης μου ξεκινησε να βλεπει τη 1η σεζον αλλα δεν ενθουσιαστηκε και γι'αυτο μου την επεστρεψε:mad: .Επειδη ομως ειδε ολους τους γυρω του να ξετρελενονται μου ζητησε την 2η χωρις να εχει ολοκληρωσει την πρωτη! Εχει δει τωρα μεχρι και την 7η και εχει κολλησει!Εχει μονο ενα κενο στην πρωτη σεζον! Γι'αυτο μην αποθαρρυνεστε απο την πρωτη σεζον!! Το ζουμι βρισκεται στις υπολοιπες!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 1ον. Thanks nasia για τις πληροφορίες πριν! 2ον Υπάρχουν πολλοί που όταν τους προτείνεις κάτι νόμιζουν ότι δεν τους αρέσει και αρνούνται να του δώσουν μία ευκαιρία.Αυτοί χάνουν! 3ον Μόλις τέλειωσα την τρίτη σεζόν.Το πρόβλημα είναι ότι έχο μόνο τις 3 πρώτες σεζόν της Buffy και ψάχνω τις υπόλοιπες 4 καθώς και όλες τις σεζόν από Angel :D Αν τις έχει κάποιος και προτείθεται να μου τις γράψει σε DVD θα ήμουν ευγνώμων!Θα προτειμούσα να μην είναι σε μορφή DVD αλλά αρχεία βίντεο.Όσο για υπότιτλους δεν με πολυενδιαφέρει... Thanks! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 1ον. Thanks nasia για τις πληροφορίες πριν! 2ον Υπάρχουν πολλοί που όταν τους προτείνεις κάτι νόμιζουν ότι δεν τους αρέσει και αρνούνται να του δώσουν μία ευκαιρία.Αυτοί χάνουν! 3ον Μόλις τέλειωσα την τρίτη σεζόν.Το πρόβλημα είναι ότι έχο μόνο τις 3 πρώτες σεζόν της Buffy και ψάχνω τις υπόλοιπες 4 καθώς και όλες τις σεζόν από Angel :D Αν τις έχει κάποιος και προτείθεται να μου τις γράψει σε DVD θα ήμουν ευγνώμων!Θα προτειμούσα να μην είναι σε μορφή DVD αλλά αρχεία βίντεο.Όσο για υπότιτλους δεν με πολυενδιαφέρει... Thanks! Τις εχω εγω αλλα δεν νμιζω οτι εχω προγραμμα για να τις αντιγραψω αλλα θα ρωτησω τους γυρω μου αν μπορουν αυτοι παντως στο http://www.tv-links.co.uk μπορεις να βρεις τα περισσοτερα επισοδεια Buffy αλλα και αλλων σειρων!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Ναι την ξέρω αυτήν την σελίδα! Το θέμα είναι ότι θέλω να τα έχω όχι απλά να τα δω. Thanks πάντως! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Ναι την ξέρω αυτήν την σελίδα! Το θέμα είναι ότι θέλω να τα έχω όχι απλά να τα δω. Thanks πάντως! δεν μπορεις να τα αποθηκευσεις απο εκει και να τα αντιγραψεις σε dvd:confused: ?Καποιοι φιλοι μου αυτο κανουν!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Ε...η ποιότητα δεν είναι καθόλου καλή!Τώρα βλέπω το πρώτο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου...Πολλά διαφορετικά πράγματα... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Ε...η ποιότητα δεν είναι καθόλου καλή!Τώρα βλέπω το πρώτο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου...Πολλά διαφορετικά πράγματα... Οντως ειναι γιατι εγω απο εκει βλπω τα επισοδεια του 2ου κυκλου Prison Break!!θα δω αν μπορω να σου αντιγραψω Buffy σε dvd!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 να δειτε αυτο το βιντεακι!!:lol: http://www.youtube.com/watch?v=RJ2heOw4iqg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 αχχχ ρε παιδια τι μου θυμιζετε τωρα με την buffy:rolleyes: :respect: !!!τρελο κολλημα ειχα παθει...κορυφαια σειρα,δεν παιζεται!!!οπως και ο angel φυσικα!!!...πρεπει καποια στιγμη να αντιγραψω την σειρα ολοκληρη απο ενα φιλο που την εχει!θελω να την ξαναδω τωρα...να φανταστειτε η αδερφη αυτου του φιλου εχει buffy&angel την αυθεντικη σειρα αγορασμενη απο αγγλια..οταν τα ειδα τρελαθηκα:shock: :drool::w00t: ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keftes Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 ρε παιδια γιατι εμενα δε μου αρεσει?:worry: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 αα&κατι που ξεχασα να πω...και οι δυο σειρες ειχαν τρελο γελιο,πολυ κορυφη:lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts