Jump to content

Μπράβο στη logitech

manos91a
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το ποντίκι mx 610 της logitech.

Πριν ένα μήνα έχοντας το δέκτη στο laptop, πέρασε από δίπλα η μικρή και το κατεδάφισε, με αποτέλεσμα να σπάσει ο δέκτης.

Πήγα στα multirama, μιας και από εκεί το είχα αγοράσει, μήπως πουλάνε μόνο δέκτες.

Μετά από ερώτηση που έκαναν στον προμηθευτή τους η απάντηση ήταν "πέταχτο και πάρε άλλο"

Έστειλα mail στην logitech αναφέροντας ότι με δική μου υπαιτιότητα έσπασε ο δέκτης και εάν μπορώ να αγοράσω άλλο, μιας και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ποντίκι.

Η απάντησή τους ήταν ότι δεν πουλιέται έξτρα αλλά για να μη με δυσαρεστήσουν, να τους στείλω την διεύθυνσή μου για να μου στείλουν χωρίς καμία χρέωση καινούριο δέκτη.

Χθες, παρέλαβα ένα φάκελο από τα Ελβετικά ταχυδρομεία ο οποίος είχε τον δέκτη και μία επιστολή στην οποία με ευχαριστούσε που επικοινώνησα μαζί τους και ζητούσε συγνώμη που άργησαν να στείλουν τον δέκτη.

Τι άλλο μπορώ να πω.

Εμένα προσωπικά αυτή η συμπεριφορά με αφήνει άφωνο.

Βλέπεται δεν έχω μάθει να με προσέχουν τόσο.

Και πάλι μπράβο στην Logitech.

μπραβο..αν και πολυ αξιοπιστη μαρκα πρακτικα..φαινεται πως ειναι πολυ καλη και σε εξυπηρετηση..ειμαι πολυ περιφανος που εχω αρκετα απο αυτα logitech :D

Και τι να λέει ρε παιδιά?

Ένας φίλος μου είχε τα creative t5500 (5,1)(δεν θυμάμαι αν λέγονται t5500 ) και είχε χαλάσει το ποντεσιόμετρο. Πήρε τηλέφωνο στην εταιρία και επειδή δεν είχαν εκείνη την στιγμή τα t5500 του έστειλαν τα t7700 δηλαδή τα 7,1, χωρίς καμία χρέωση.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Και τι να λέει ρε παιδιά?

Ένας φίλος μου είχε τα creative t5500 (5,1)(δεν θυμάμαι αν λέγονται t5500 ) και είχε χαλάσει το ποντεσιόμετρο. Πήρε τηλέφωνο στην εταιρία και επειδή δεν είχαν εκείνη την στιγμή τα t5500 του έστειλαν τα t7700 δηλαδή τα 7,1, χωρίς καμία χρέωση.

Μπράβο και στην creative.

Εγώ έγραψα τα παραπάνω για να πω ότι μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση η logitech με τον τρόπο που ανταποκρίθηκε σε ένα πρόβλημα, που στο κάτω κάτω της γραφής έγινε από λάθος δικό μου.

Δεν έφταιγαν αυτοί για το γεγονός ότι έσπασε ο δέκτης.

και σε μενα..χαλάλι στα λευτα π εδωσα για το ΜΧ1000 MOY!!:D

μπραβο στο ποντικακι μου που ειναι logitech :grin:

Και εγώ πρίν ένα μήνα απέκτησα το MX Revolution.

Δώρο του αδερφού μου για την γιορτή μου.

Χαίρομαι που είναι τόσο καλή η εξυπηρέτηση αλλά εύχομαι να μην μου χρειαστεί. :happy: :rolleyes:

Ωραία ποντικάκια τα Logitech και ανθεκτικά. Έχω εμπειρία από πολλά MX-510 και MX-518 και είναι άψογα. Τα 510 που χαλάνε τα αλλάζουν με 518.

Άψογοι!

Αυτά να ακούνε/βλέπουνε κάποιες εταιρείες ελληνικών συμφερόντων. ;)

129026.png?1640591734

Εκτός από το γεγονός της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της Logitech, υπάρχει και πολύ καλό service και πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών!:D

Εκτός από το γεγονός της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της Logitech, υπάρχει και πολύ καλό service και πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών!:D

axia! bravo tis, foveri adimetopisi.