aromeo Δημοσιεύτηκε February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 1, 2007 Ο τίτλος τα λέει όλα:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Κ αν κάποιος είναι παμφάγο;:confused: Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. February 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 oppps Κάποιος moderator ας το διορθώσει αν μπορεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Κ αν κάποιος είναι παμφάγο;:confused: E μπαινει στα σαρκοφαγα...Δεν παιζει εξαλλου καποιος να τρωει μονο κρεας.:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Εγώ τρώω τα πάντα (και τους πάντες) :p Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 παμφαγος, αλλα πολυ θα ηθελα να ημουν αποκλειστικα χορτοφαγος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Παμφάγος και σε αντίθεση με τον από πάνω μου..ΔΕΝ θα'θελα να ήμουν χορτοφάγος..:D Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 παμφαγος κι εγω.αν κι εχω ιδιαιτερη προτιμηση στα θαλασσινα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 +1 sta thalassina..eidika an ta petyxeis stis katallhles synthikes einai apistefta pamfagos... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 παμφαγος κι εγω.αν κι εχω ιδιαιτερη προτιμηση στα θαλασσινα. Συμφωνώ, με μία από τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Συμφωνώ, με μία από τα ίδια. Εγώ τρώω τα πάντα, εκτός απο θαλασσινά και όσπρια........:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Και εγω τρωω τα παντα, αλλα εχω μια εμφαση στο κρεας :D (σε λογικα πλαισια παντα :shifty:) Αρα ειμαι σαρκοφαγος?? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Εκτος απο τα περισσοτερα θαλασσινα, τα περισσοτερα οσπρια, το αρνακι, τον αρακα, τα σαλιγκαρια, τα γεμιστα, τα περισσοτερα χορτα κ.α. ολα τα υπολοιπα τα τρωω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Και εγω παμφαγος ειμαι αλλα σαν το κρεας τιποτα!!!! Απο κρεατικα τρωω τα παντα στο φουρνο, στο τηγανι, στην σουβλα, στα καρβουνα παντου!!!:p Απο ζυμαρικα τρωω μονο μακαρανονια πενες και τορτελινια επειδη βαζουν τις κρεμες γαλακτος τα ζαμπον κλπ τα αλλα τα μακαρονια τα κλασσικα δεν τα τρωω ουτε σε μεγαλες πεινες(ναι με εχει καλομαθει η μανα μου:p )!!!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Εγω τρωω απο ολα αλλα πιο πολυ κρεας. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Χορτοφάγος δεν είμαι και ούτε θα ήθελα να γίνω.Παμφάγος είμαι,όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι. Το κρέας βέβαια είναι το βασικότερο συστατικό της διατροφής μου,χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν καταναλώνω λαχανικά και φρούτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 πιστευω πως ο συνδυασμος κρεας με χορτο ειναι το αγαπημενο μου..κατα τα αλλα τρωω τα παντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Σαρκοφάγος ειμαι,αλλα μπορω να πω οτι δεν τρελενομαι για κρεας...αντιθετα μαρεσουν πολυ τα θαλασσινα.οι χορτοφαγοι τρωνε θαλασσινα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 πιστευω πως ο συνδυασμος κρεας με χορτο ειναι το αγαπημενο μου..κατα τα αλλα τρωω τα παντα! Εγώ νομίζω οτι ο καλύτερος συδυασμός είναι χόρτα με ψάρι στα κάρβουνα και καλό λευκό κρασί......:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 εγω ειμαι ανθρωποφαγος :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 εγω ειμαι ανθρωποφαγος :grin: :shock: :shock::shock: :shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 :shock: :shock::shock: :shock: μην τρομαζεις, δεν το κανω συχνα :p μονο σε αναγκη :D πλακα πλακα, σαρκοφαγος κι εγω, αλλα η αδυναμια μου ειναι τα ζυμαρικα :food: κι εχω μια πεινα τωρα...λεω να φαω κανεναν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Μια μοναξια τη νιώθω εδώ μέσα, δε μπορώ να πω.. :p Μόνο άσπρο κρέας και αν... Προς τη χορτοφαγία δηλαδή, με εξαίρεση λίγο κοτόπουλο που και που :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Μια μοναξια τη νιώθω εδώ μέσα, δε μπορώ να πω.. :p Μόνο άσπρο κρέας και αν... Προς τη χορτοφαγία δηλαδή, με εξαίρεση λίγο κοτόπουλο που και που :) Αμα δεν ξέρει ο άλλος να ζήσει..... Οι μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή, ή απαγορεύονται ή παχαίνουν... ε και; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Αμα δεν ξέρει ο άλλος να ζήσει..... Οι μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή, ή απαγορεύονται ή παχαίνουν... ε και; Συμφωνω απολυτα αμα πας στον γιατρο και καλα να εισαι θα σου πει κοψε την ζαχαρη και το αλατι τα λυπη!!!!! Ρε δεν γ....:X μια ζωη την εχω!!!! :happy: :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts