Jump to content

Neonode N2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εχω κι εγω, και θελει ενας φιλος μου να το παρει επισης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

• Απαντήσεις 459
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι εγώ πάντως ακόμη το χρησιμοποιώ κανονικότατα.

Να ρωτήσω, μπαταρία από πού μπορούμε να βρούμε και πόσο?

Καλή ερώτηση. Αν ξέρει κάποιος ας μας γράψει γιατί σιγά σιγά κι η δική μου κρατάει με το ζόρι μια μέρα αχρησιμοποίητο.

• 2 weeks later...

παιδες εχω κι εγω το neonode και το θεωρω πολυ δυνατο κινητο..

αναβαθμιση δε μπορω να κανω μόνος μου απο το ιντερνετ?

δε μπορω να βρω το λογισμικο..

help!!!:cry:

παιδες εχω κι εγω το neonode και το θεωρω πολυ δυνατο κινητο..

αναβαθμιση δε μπορω να κανω μόνος μου απο το ιντερνετ?

δε μπορω να βρω το λογισμικο..

help!!!:cry:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=223323

Δες σ' αυτό το θέμα και θα βρεις την απάντηση.

δυστυχως κανένα απο τα Links που παρατίθενται δε δουλευει για να κατεβασω την τελευταια εκδοση του λογισμικού η οποία να εχει και τα ελληνικα.

τελικα τι εχει συμβει με τη neonode?

κριμα γιατι ειναι ενα οντως καλο κινητο.

δυστυχως κανένα απο τα Links που παρατίθενται δε δουλευει για να κατεβασω την τελευταια εκδοση του λογισμικού η οποία να εχει και τα ελληνικα.

τελικα τι εχει συμβει με τη neonode?

κριμα γιατι ειναι ενα οντως καλο κινητο.

Θα το ανεβάσω πολύ σύντομα σε rapidshare το λογισμικό. Συγγνώμη που σ' έστειλα εκεί, απλά νόμιζα ότι θα δούλευε κάτι απ' όλα. Το site της neonode έχει αλλάξει εντελώς μορφή καθώς η εταιρεία χρεοκόπησε πριν αρκετούς μήνες.

• 4 weeks later...
  • Administrators

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Μηνύματα γραμμένα με greeklish πλέον διαγράφονται. Ορίστε εδώ η ανακοίνωση κατάργησης των.

Modpic.gif

Για σάς, Μήπως υπάρχει κάπου που μπορω να βρω παλιότερα firmware updates από το 2.1.552.5 μήπως και του κάτσει αυτό καλιτερα; για οπιον ενδιαφερετε εχω το τελεθτεο

• 1 month later...
Το Neonode N2 που έχω εδώ και 2 χρόνια , πριν λίγες μέρες σταμάτησε να δουλεύει . Η εγγύηση που είχα δεν ισχύει πλέον . Το πήρα στον Γερμανό προχθές και ο υπάλληλος μου είπε ότι πλέον δεν παρέχεται service γι'αυτά τα κινήτα πλέον . Ξέρει κανένας πώς μπορώ να το επιδιορθώσω ???
In Crowbar We Trust

• 1 month later...
Αν χρειάζεται κάποιος εξαρτήματα έχω, αφού στο δικό μου όταν το πήγα για επισκευή επειδή είχε χαλάσει το + της έντασης ο αντιπρόσωπος μου πέταξε ένα δεν επισκευάζεται, πρόβλημα μητρικής. Το κινητό δούλευε κανονικά. Κατάφεραν και μου ξεκόλλησαν τον διακόπτη του +, το χάλασαν εντελώς, αλλά δεν άντεξα να ασχοληθώ άλλο διότι οι άνθρωποι δεν σέβονται τους πελάτες τους. Οπότε αν χρειάζεται κανείς κάτι όλα λειτουργούν εκτός της μητρικής.

• 2 weeks later...

Το Neonode μου λειτουργούσε άψογα μέχρι που του άλλαξα την minisd κάρτα μνήμης με άλλη και τώρα ούτε ανοίγει , ούτε ο υπολογιστής το αναγνώρίζει για να του περάσω το firmware του . Δοκίμασα 3 διαφορετικές κάρτες μνήμης και τίποτα , ούτε καν η αρχική.

Του αγόρασα και καινούγια μπαταρία από το Ebay .

In Crowbar We Trust

Καλή ερώτηση. Αν ξέρει κάποιος ας μας γράψει γιατί σιγά σιγά κι η δική μου κρατάει με το ζόρι μια μέρα αχρησιμοποίητο.

μετα απο δυο χρονια χρησης η μπαταρια μου αρχιζει να κραταει κ 3η μερα ισως κ 4η!

προσεχε με τους κυκλους φορτησης κ ολα καλα!

κ η μπαταρια ειναι οπως τη μαθεις!

επειδη εχω χασει λιγο επαφη με το σπορ

μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι το προσφατο φιρμ για το τηλεφωνακι μας?

:D:D:D:D

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο. -------Oscar Wilde

Η τελευταία έκδοση είναι η 2.1.552.5 .

Τελικά εντόπισα το πρόβλημα . Δεν κάνει καλή επαφή η κάρτα μνήμης . Ανασήκωσα τα pins στο τηλέφωνο και λειτουργούσε μια χαρά . Αλλά μετά από λίγο ξανά τα ίδια γιατί επανέρχονται στην αρχική τους θέση . Τώρα σκέφτομαι να κολλήσω με καλάι την κάρτα μνήμης με τα pins μέσω μικρού και λεπτού καλωδίου μόνιμα .

In Crowbar We Trust

Πιστεύω ότι είναι κατασκευαστικό λάθος της συσκευής . Μετά από λίγα άνοιξε κλείσε του καλύμματος καταστρέφεται η ελαστικότητα των pins και μετά άντε να βρείς το πρόβλημα .
In Crowbar We Trust

Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό! Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω μια μπαταρία για το Neonode; Αν υπάρχει κάπου απόθεμα σε κάποιο κατάστημα ή κάπου;

Από αυτόν τον seller στο ebay αγόρασα την καινούργια μου μπαταρία για το Neonode N2 και ήρθε μαζί με το μπροστινό κάλυμμα της συσκευής .

http://myworld.ebay.com/trshae/

In Crowbar We Trust

• 1 month later...
Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό! Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω μια μπαταρία για το Neonode; Αν υπάρχει κάπου απόθεμα σε κάποιο κατάστημα ή κάπου;

Αν ψαχνεις ακομα για μπαταρια εχω εγω. Το δικο μου ξαφνικα σταματησε να δουλευει, το πηγα στον γερμανο κ μ ειπαν οτι εχει προβλημα η μητρικη. παντως τσεκαραν τη μπαταρια που ηταν η πρωτη μου ιδεα ως πιθανη αιτια κ ειπαν πως δουλεβει καλα!

Ξερει κανεις απο που μπορω να το ξαναγοράσω?

Παντως τσεκαραν τη μπαταρια που ηταν η πρωτη μου ιδεα ως πιθανη αιτια κ ειπαν πως δουλεβει καλα!

Ξερει κανεις απο που μπορω να το ξαναγοράσω?

Τελικά βρήκα μπαταρία, από την Myphone S.A. η οποία ήταν η εταιρεία που έφερνε το Neonode στην Ελλάδα όταν κυκλοφορούσε. Αυτοί έχουν και μπαταρίες και αξεσουάρ απ' ότι μου είπανε αλλά και ορισμένες συσκευές που ρώτησα και είναι στα 120€ αν θυμάμαι καλά. Σου δίνω την διεύθυνση και τα τηλέφωνα να επικοινωνήσεις αν θες.

1Α Πλατεία Ζωοδόχου Πηγής & Κίου,

Δάφνη, Αθήνα

Τηλ.: 2106835005

info@myphonesa.com

• 2 weeks later...

Λοιπόν νεονοντιστές του κόσμου. Ήρθα σε επαφή με τον ebay seller που έχει τις μπαταρίες του neonode n2 . Του εξήγησα ότι 32 δολλάρια η μπαταρία ήταν πολλά χρήματα για μπαταρία κινητού που έχει πάψει να παράγεται εδώ και τόσα χρόνια. του είπα και κάτι άλλα και τελικώς μου λέει πες μου πόσο θα ήταν μια καλή τιμή για σένα να το διαπραγματευτώ με τον έμπορό μου!

Οπότε, υπάρχει κάποιος που να θέλει μπαταρία για να τον πιέσεω περισσότερο?

ΑΜΕΣΑ

Εγώ ενδιαφέρομαι αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει η αγορά. Αν η τιμή πέσει από τα 32 τότε καλώς.

Εγώ ενδιαφέρομαι αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει η αγορά. Αν η τιμή πέσει από τα 32 τότε καλώς.

Εγώ θα την κάνω μέσω paypal.

Θα προσπαθήσω να τον πιέσω λιγάκι γι'αυτό προσπαθώ να μαζέψω μερικούς από εμάς. Κάνας άλλος ρε παιδιά?

Επίσης η myphonesa υπάρχει ακόμη? Παίρνω τηλ τόσο καιρό ποτέ δεν έχει απαντήσει κανένας!

Μεθαύριο κάνω την κρούση μου, έστω με 2 μπαταρίες...

edit:

32 ευρώ η "κιουρία" από τη myphonesa. Όταν πήγα να της πω αν θα μας έκανε κάποια καλύτερη τιμή λόγω παλαιότητας τηλεφώνου μόνο που δε με έφαγε. Δεν πειράζει, αν βρούμε καλύτερα μπορεί να τις κρατήσει να τις κοιτάει...

Στέλνω pm σε έναν ακόμη από εδώ μέσα που ίσως να έχει ακόμη ν2 και επικοινωνώ με αμέρικααααααααα

Edited by thief
Συνεχόμενα μηνύματα - μπορείς να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα