ddr2 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Κανουν οντως δουλεια αυτα τα μπιλακια; Βρηκα γτ απο μια συσκευασια σκληρου που εχω,και το εβαλα στο κουτι που φυλαω τις συσκευες μου για δοκιμη...Διασφαλιζονται οι μπαταριες,εστω και λιγο;Ειναι οι μονες που φοβαμαι γτ.... Γιατί? από την υγρασία θα πεθάνουν οι μπαταρίες? Δεν νομίζω. Θα πεθάνουν έτσι και αλλιώς από την αχρησία και το χρόνο. (οι μπαταρίες γερνούν έτσι και αλλιώς, είτε χρησιμοποιούνται, είτε όχι.) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Γιατί? από την υγρασία θα πεθάνουν οι μπαταρίες? Δεν νομίζω. Θα πεθάνουν έτσι και αλλιώς από την αχρησία και το χρόνο. (οι μπαταρίες γερνούν έτσι και αλλιώς, είτε χρησιμοποιούνται, είτε όχι.) Ξερω οτι πεθαινουν απο αχρηστια και απο το χρονο...απλα ελεγα αν διασφαλιζω κατι παραπανω.... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Η μπαταρια δεν σε νοιαζει, την πλακετα πρεπει να προσεχεις να σωσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Η μπαταρια δεν σε νοιαζει, την πλακετα πρεπει να προσεχεις να σωσεις. Συμφωνω, αλλα μια συσκευη που δεν χρησιμοποιειται και ειναι σε ενα συρταρι δεν κινδυνευει απο υγρασια, εκτος κι αν καποιος ζει σε καλυβα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Η μπαταρια δεν σε νοιαζει, την πλακετα πρεπει να προσεχεις να σωσεις. Οντως....Να πω την αληθεια,αυτες τις ειχα ξεχασει....:wacko: Συμφωνω, αλλα μια συσκευη που δεν χρησιμοποιειται και ειναι σε ενα συρταρι δεν κινδυνευει απο υγρασια, εκτος κι αν καποιος ζει σε καλυβα. Τις εχω φυλαγμενες σε μεταλλικο κουτι,και σε μερος με θερμοκρασια δωματιου...Απλα δεν υπολογισα οτι η πλακετα παθαινει περισσοτερη ζημια,αν και το ηξερα απο παλιοτερη επισκεψη σε σερβις της sony ericsson... Φτανει 1 σακουλακι,η να βρω ακομα κανενα να βαλω;Συνολικα ειναι 10+- συσκευες.... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Συμφωνω, αλλα μια συσκευη που δεν χρησιμοποιειται και ειναι σε ενα συρταρι δεν κινδυνευει απο υγρασια, εκτος κι αν καποιος ζει σε καλυβα. http://www.thelab.gr/images/smilies/hmm.gif Δεν εχεις αδικο, αλλα better safe than sorry. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Δακρυα συγκινησης...!!! Εχω διπλα μου το κινητο της φωτο,αγκαλιτσα με τον φορτιστη,σε κανονικη λειτουργια μετα απο 1 χρονο +... Το κινητο ειχε σπασμενο ενα κλιπσακι στην γεφυρα της μπαταριας,που το καθιστουσε μη λειτουργικο...Μετα απο μια μικρη πατεντα με λιγο καλωδιο,πλεον λειτουργει κανονικα....!!!Το μονο που θελει τωρα εινα μια προσοψη,αργοτερα μια μπαταρια,και τελειωνει το μινι rebuilt που χρειαζοταν..... http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/251576_257610147584867_100000076518732_1101963_7720164_n.jpg Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Ε είσαι τρελός! :P Μπράβο ρε αγόρι! :) Αυτό το κινητό το είχαμε στην οικογένεια...:O Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Ε είσαι τρελός! :P Μπράβο ρε αγόρι! :) Αυτό το κινητό το είχαμε στην οικογένεια...:O Ευχαριστω ρε Ζηση...!!! Το θεμα ειναι ομως οτι πηρα μια ψιλοπικρα...Το δοκιμασα με καρτα τωρα το πρωι,κι αναβοσβηνει σαν χριστουγεννιατικο δεντρο....:( Για ποιο λογο να το κανει;Μια χαρα δουλευε παλια..... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Μπραβο για την μοντα! :) Κριμα που δεν λειτουργει παντως. Αναβοσβηνει ο φωτισμος ή το κινητο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 (edited) Να κανω μια ερωτηση γενικα προς ολους τους νοσταλγικους NOKIA fans (+me) : Απο ποιό μοντέλο της Νοκια και μετα, πιστευετε οτι τα υπόλοιπα αποτελουν νοσταλγια? Για παραδειγμα μεχρι χτες(προχτες) νομιζα οτι το συγκεκριμενο θεμα αναφερεται στα κινητα τηλεφωνα πριν υπαρξει το Νοκια Ν70(2005) για παραδειγμα. Αλλα τα χρονια περνανε, οι συσκευες πληθενουν, οι ηλικιες χρηστων λιγοστευουν και καποιοι για παραδειγμα θεωρουν νοσταλγικο το Νοκια 5030 (2009). Τι πιστευετε εσεις και αναφερετε μια συσκευη πχ απο την οποια ξεκιναει η νοσταλγια για εσας.:geek: Μπορειτε να κοιαξεται και χρονολογικα τη λιστα με ολα τα Νοκια αρχίζοντας απο το πρώτο μοντέλο, εδω: http://www.gsmarena.com/nokia-phones-f-1-0-p6.php Edited December 12, 2011 by REDHOTSTEF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Να κανω μια ερωτηση γενικα προς ολους τους νοσταλγικους NOKIA fans (+me) : Απο ποιό μοντέλο της Νοκια και μετα, πιστευετε οτι τα υπόλοιπα αποτελουν νοσταλγια? Για παραδειγμα μεχρι χτες(προχτες) νομιζα οτι το συγκεκριμενο θεμα αναφερεται στα κινητα τηλεφωνα πριν υπαρξει το Νοκια Ν70(2005) για παραδειγμα. Αλλα τα χρονια περνανε, οι συσκευες πληθενουν, οι ηλικιες χρηστων λιγοστευουν και καποιοι για παραδειγμα θεωρουν νοσταλγικο το Νοκια 5030 (2009). Τι πιστευετε εσεις και αναφερετε μια συσκευη πχ απο την οποια ξεκιναει η νοσταλγια για εσας.:geek: Μπορειτε να κοιαξεται και χρονολογικα τη λιστα με ολα τα Νοκια αρχίζοντας απο το πρώτο μοντέλο, εδω: http://www.gsmarena.com/nokia-phones-f-1-0-p6.php Πίσω από το Ν91 ( 2005 ) και μετά ξεκινά η " νοσταλγία " για 'μένα.. Και να το ξαναπώ άλλη μια φορά... 3210... Τι κινητό.... :O Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Μπραβο για την μοντα! :) Κριμα που δεν λειτουργει παντως. Αναβοσβηνει ο φωτισμος ή το κινητο? Oλο το κινητο...Eλεγα μηπως εφταιγε η σιμ,εβαλα αλλη,αλλα παλι τα ιδια... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Προσωπικα θεωρω νοσταλγικα τα high-end μοντελα και καποια ιδιαιτερα που δεν ειχαν κατι ιδιαιτερο, παραμόνο την εμφανιση τους ή την ποιοτητα κατασκευης τους απο το 2008 και πριν.. το 5030 που αναφερεις πχ, δεν ειχε κατι που θα αξιζε να το προσεξω.. ειναι ενα απλο κινητο.. θα μου πεις και το 3330 ειναι ενα απλο κινητο, αλλα για την εποχη του ηταν κορυφη.. για μενα νοσταλγικα ειναι ολη η σειρα 8xxx, τα communicator, αρκετα 7xxx και γενικα οτι ηταν παντα τοπ.. Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Πίσω από το Ν91 ( 2005 ) και μετά ξεκινά η " νοσταλγία " για 'μένα.. Και να το ξαναπώ άλλη μια φορά... 3210... Τι κινητό.... :O και εγω καπου εκει... ισως λιγο πιο μετα. δηλαδη απο το Ν93 και πισω (2006) αν το καλοσκεφτεις, smartphone αναδιπλουμενο και τουμπανο σε specs.... εντελως νοσταλγια... ισως το τελευταιο στο ειδος του που ηταν high end. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 και εγω καπου εκει... ισως λιγο πιο μετα. δηλαδη απο το Ν93 και πισω (2006) αν το καλοσκεφτεις, smartphone αναδιπλουμενο και τουμπανο σε specs.... εντελως νοσταλγια... ισως το τελευταιο στο ειδος του που ηταν high end. Από άποψη σχεδιασμού ήταν αλλού... Ειδικά η μεγάλη ( για τότε ) κάμερα, με την περιστρεφόμενη οθόνη, ήταν ολα τα λεφτά... :O Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) Ζήλεψα. . . . Το βρήκα στο ντουλάπι μου και το έβαλα να φορτίζει μίση ώρα τώρα αλλά. . . . http://i913.photobucket.com/albums/ac335/johnovelix/20111213_135445.jpg Δε λέει να πάρει τα πάνω του η μπαταρία. . .:( Edited December 13, 2011 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 στην πένα το χεις ;) πω πω! δε το πιστευω! από τις καλύτερες συσκευές που είχα ποτέ! ακριβώς το ίδιο! :p το έδωσα στον father Μου και του το τζούρνεψαν (ή το έχασε) στη λα'ι'κή :( νομίζω ακόμη έχω το κουτί του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 στην πένα το χεις ;) πω πω! δε το πιστευω! από τις καλύτερες συσκευές που είχα ποτέ! ακριβώς το ίδιο! :p το έδωσα στον father Μου και του το τζούρνεψαν (ή το έχασε) στη λα'ι'κή :( νομίζω ακόμη έχω το κουτί του Μερσί.... Δε το βλέπω όμως να φορτιζει.... Το δοκίμασα με το φορτιστη αυτοκίνητου αλλα τίποτα! Θα το αφήσω μήπως και διαφορετικά θα κοιτάξω για καμιά μπαταριά ....και είναι γνήσια αυτη που έχει ....:o Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Μερσί.... Δε το βλέπω όμως να φορτιζει.... Το δοκίμασα με το φορτιστη αυτοκίνητου αλλα τίποτα! Θα το αφήσω μήπως και διαφορετικά θα κοιτάξω για καμιά μπαταριά ....και είναι γνήσια αυτη που έχει ....:o Αστό κι άλλο χρόνο στην πρίζα να φορτίζει. Πολλές φορές θέλουν 1-2 ώρες για να συνέλθουν. Απλά, ρίχνε μια ματιά στη μπαταρία κάθε λίγο και αν δεις ότι "πρήζεται" (συμβαίνει συχνά σε παλιά κινητά) σταμάτα τη φορτιστή. Τότε, προφανώς η μπαταρία θέλει αντικατάσταση ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ευχαριστω ρε Ζηση...!!! Το θεμα ειναι ομως οτι πηρα μια ψιλοπικρα...Το δοκιμασα με καρτα τωρα το πρωι,κι αναβοσβηνει σαν χριστουγεννιατικο δεντρο....:( Για ποιο λογο να το κανει;Μια χαρα δουλευε παλια..... ;) Βρε ας το χα κι εγώ, κι ας ανατιναζόταν με την SIM!:lol::p @ovelix5 Πένα το 3410 (?) ! :) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 ;) Βρε ας το χα κι εγώ, κι ας ανατιναζόταν με την SIM!:lol::p :lol::lol::lol: Να φανταστεις πριν βρω αυτο το θεμα,το 2100 και το 7260 ειχα σκοπο να τα σουταρω...και λυπηθηκα ενα 8310 που κατεστρεψα,και εχω μονο ενα πισω καπακι να μου θυμιζει τι εκανα...:( Πενα το 3410....!Η προσοψη του ταιριαζε σε 3310/3330;;;Ουτε θυμαμαι... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Γιατί να τα σουτάρεις βε;:( Η πρόσοψη του 3410 δεν ταίριαζε στα 3310/3330, είχαν άλλη διάταξη κουμπιών. :) http://rocknsane.files.wordpress.com/2010/08/nokia3310.jpg Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 ναι δεν ταιριαζε ;) ποσο παιζει να το βρω σημερα; ΤΟ ΘΕΛΩ:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Γιατί να τα σουτάρεις βε;:( Η πρόσοψη του 3410 δεν ταίριαζε στα 3310/3330, είχαν άλλη διάταξη κουμπιών. :) http://rocknsane.files.wordpress.com/2010/08/nokia3310.jpg Δεν ειχα σκοπο να τα κανω κατι...Δεν δουλευε και το 7260,οποτε... Μετα ομως βρηκα το θεμα,και σωθηκαν...Και γινονται περισσοτερα...! Το πισω ομως ταιριαζε κανονικα....Σωστα;;; Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts