Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.logomanager.co.uk/php/myphone.php?getimage=498&tag=c28e5b0c9841b5ef396f9f519bf6c217

7710 ρε συ, να το!

(το 7110 δεν ηταν touch και βγηκε πολυ πριν. το 1999)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Το Ν76 σε σχέση με το original razr και το Benq-Siemens EF81 (αλήθεια πόσοι απο εσάς το θυμούνται ; ) ήταν άσχημο στα μάτια μου.

Επίσης παίζει να έχει τα χειρότερα faux νικελα που έχουν μπει σε νόκια συσκευή. Ξέβαμμα μπροστά με την επαφή με τον αέρα !

Εγώ το θυμάμαι:D

Σε σχέση με το original razr, όλα αυτά ήταν κοτρώνες....

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

καλά ρε μπίλυ, έχεις 7710;

τώρα τελευταία δεν έψαχνες να το πάρεις;

(μη με βαρέσετε, παίζει να μπέρδεψα τους κωδικους των μοντέλων :p)

enema ειχα το P800 το 2004

αργησα εννοειται να το παρω γιατι ηταν πανακριβο.

μετα ...ερωτας, ακολουθησε το P900 και στη συνεχεια (μεσα του 2005) το P910i

εκει... γυρω στο 2007 σταματησα με τα smartphone/touch της SE και πηγα σε 7710 :)

^φοβερη συσκευη αλλα προδωμενη απο τον αργο επεξεργαστη της.

επομενο touch (υστερα απο 2-3 7710 ακομη) ηταν το 5800

Εμενα η ενασχοληση μου με τα touch ξεκινησε το 2005 με ενα qtek 2020.

Θυμαμαι ειχα σκασει λεφτα τα οποια εβαζα για πολυ καιρο στην ακρη. Μεταχειρο βεβαια. Νομιζω ειναι τα πιο πολλα λεφτα που εχω δωσει ποτε για κινητο.

Αλλα περισσοτερο ηταν 'εξερευνηση' ενος αλλου κοσμου απο το symbian (6600 που ειχα τοτε), παρα αναγκη. Ευτυχως πως εκατσε, και το 2020 επαιρνε ολες τις νεες ρομ, με αποτελεσμα να με κραταει απασχολημενο μεχρι τα windows 5.0 (μετα σταματησα). 2003, 2003se, 2005.

Επαιζε και mp3. Οαση ηταν. Νομιζω τα εβγαλε τα λεφτα του:grin:

Απο ενα σημειο και μετα ομως σιχαθηκα την ολη φασαρια με τις custom rom (που καλα κρατει και ΘΑ κρατει μαλλον για παντα:rolleyes: γκουχ-γκουχ ANDROID γκουχ-γκουχ), την touch οθονη και το μεγαλο μεγεθος. Ενα περασμα απο το 9300 communicator μετα, μου εξακριβωσε ακριβως τα ιδια : καλα αυτα τα κινητα, απλα, οχι για μενα.

Ετσι αποσυρθηκα σε ενα dumbphone (w910i). Και συνεχισα με το Ν91 που το κρατησα dumbphone.

Με εβαλε παλι στον χορο το zte blade (ελεω επιδοτησης).

Εκτελει secondary καθηκοντα, και βγαινει απο την τσαντα μονο για κανενα παιχνιδακι, και για χρεη sports tracker το καλοκαιρι. Αν θα μπορουσα να ζησω χωρις αυτο? Ανετα. Με εξαιρεση τα παιχνιδια, γιατι αυτη η ρημαδα η ωρα δεν περναει μερικες φορες.

Και γι'αυτο εχει μεινει απειραχτο μετα απο μια 2.2 ρομ (μονο και μονο για το hw acceleration).

Το μονο κακο που βλεπω που με πιανει και μενα η μπαλα σχετικα με την ανοδο των touch, ειναι οτι πλεον σταματανε να βγαζουν συσκευες της προκοπης με ΚΟΥΜΠΙΑ. Τα μονα με κουμπια που βγαινουν ειναι κατι ultrabasic και κατι chatphones, που δεν με ενδιαφερουν. Τς, τς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλά ρε μπίλυ, έχεις 7710;

τώρα τελευταία δεν έψαχνες να το πάρεις;

(μη με βαρέσετε, παίζει να μπέρδεψα τους κωδικους των μοντέλων :p)

Tο 7700 εψαχνα (θεωρητικα)

αλλα που να το βρω... 12 κομματια φτιαχτηκαν

το 7710 κυκλοφορησε κανονικα και το ειχα παρει

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

να με συγχωράς τότε :D

είμαι σε σκέψεις να βγάλω στη φόρα το 5210 αλλά μου τη σπάει στα sms που τα γραμματα είναι σε λάθος σειρά :(

Απο την πρωτη σειρα πανω ή απο την πρωτη σειρα κατω?

Από επάνω.. Το 3210 και το 6210.... Αναμνήσεις... :O

Huawei Nova 5T

Από επάνω.. Το 3210 και το 6210.... Αναμνήσεις... :O

Από χτες το απόγευμα έχω βάλει στη μπρίζα ένα 3210.

Ακόμα δείχνει οτι φορτίζει και μέχρι πριν λίγο ηη οθόνη άναβε, αλλά μετά από 2 δευτερόλεπτα έσβηνε. Τώρα η η συσκευή άναψε κανονικά και μου ζητάει κάρτα σίμ.:food::rotfl:.

Αθάνατα νόκια....

Εγω σκεφτομαι σοβαρα να βαλω σε ολα τα παροπλισμενα μου κινητα το κλασσικο σακουλακι gel που απορροφα την υγρασια, στον χωρο της μπαταριας... Απλα δεν μπορω να βρω που πουλανε.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω σκεφτομαι σοβαρα να βαλω σε ολα τα παροπλισμενα μου κινητα το κλασσικο σακουλακι gel που απορροφα την υγρασια, στον χωρο της μπαταριας... Απλα δεν μπορω να βρω που πουλανε.

Φιλε Enema κανει οντως δουλεια;Αν ειναι να το ψαξω και γω για τα δικα μου....Κριμα ειναι να τα παιξουν οι μπαταριες τους....:(

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Δεν ξερω αν ΟΝΤΩΣ κανει δουλεια, αλλα αυτο υποτιθεται οτι απορροφα την υγρασια + η υγρασια κανει κακο στο κινητο = μια καλη λυση? Διαφορετικα ριξε ρυζι :p. Φυσικα το κινητο δεν θα ειναι χυμα, καθε κινητο θα ειναι σε δικο του αεροστεγες σακουλακι.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως υπαρχουν και κατι.. προφυλαχτικα πανομοιοτυπα με τα συνηθισμενα σαν μπαλονακια που χρησιμευουν για να ειναι αδιαβροχο το κινητο πχ στην παραλια. Δεν εψαξα η αληθεια ειναι να αγορασω ποτε αλλα θα ειναι παρα πολυ χρησιμα,αν και μονο στα κινητα που εχουν candybar σωμα.

Eγω το θελω κατα της υγρασιας ομως ;) Oχι αδιαβροχο.

τι σακουλάκια είναι αυτα; κάνα λινκ;;;

http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/354015977/Silica_gel_sachet.jpg

τελικα εχει με το κιλο στο ebay

http://www.ebay.co.uk/itm/Cheap-wholesale-50-bags-X-1GM-SILICA-GEL-DESICCANT-POUCHES-SACHETS-/220850647472?pt=UK_Packaging_Materials&hash=item336bb971b0

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/354015977/Silica_gel_sachet.jpg

Τετοια εχει σε κουτια παπουτσιων...Και μαλιστα 2 σακουλακια τουλαχιστον,αν θυμαμαι καλα...

plankton69 - Χρήστος 

τα βαζεις ετσι η τα ανοιγεις και βαζεις τα μπιλακια? :rolleyes:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

τα βαζεις ετσι η τα ανοιγεις και βαζεις τα μπιλακια? :rolleyes:

Όπως είναι τα χρησιμοποιείς. Δεν πειράζεις τίποτα.

Σιλικόνη είναι παιδιά και απορροφάει την υγρασία.

Το ίδιο αποτέλεσμα μπορούν να έχουν και 3-4 σπυριά ρύζι;)

εννοουσα αμα τα ανοιγεις τα σακουλακια η οχι :) οτι ειναι σιλικονη το ξερω... :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

εννοουσα αμα τα ανοιγεις τα σακουλακια η οχι :) οτι ειναι σιλικονη το ξερω... :p

Αυτό σου λέω, δεν χρειάζεται να τα ανοίξεις, μάλλον:O

Oχι, οχι, μιλαω για διαφανο ναυλον σακουλακι που κλεινεις αεροστεγως.

Πως ειναι οταν παραγγελνεις κατι για το pc και ερχονται ψιλα-ψιλα εξαρτηματακια σε σακουλακια... ετσι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από χτες το απόγευμα έχω βάλει στη μπρίζα ένα 3210.

Ακόμα δείχνει οτι φορτίζει και μέχρι πριν λίγο ηη οθόνη άναβε, αλλά μετά από 2 δευτερόλεπτα έσβηνε. Τώρα η η συσκευή άναψε κανονικά και μου ζητάει κάρτα σίμ.:food::rotfl:.

Αθάνατα νόκια....

Και μ' αυτό το μήνυμα βάζεις εμένα στην πρίζα, να ψάξω να αγοράσω ένα 3210 ( κι ένα 6210, μην ξεχνιόμαστε :lol: )..... :shifty: Όσο για το αθάνατα Nokia, ακόμα έχω το 6600 ( αυτό με το joystick ), και το 6101.. Το 6600 θέλει αλλαγή joystick, γιατί δε λειτουργεί προς την αριστερή κατεύθυνση ( όλες οι άλλες και το κλικάρισμά του λειτουργούν :p ).. Αλλά, το 6101,που μέχρι πρίν λίγο καιρό το είχα ως δεύτερο και μου φαίνεται πάλι θα το χρησιμοποιήσω, λειτουργεί τέλεια... :D

P.S.: Έψαξα πρίν λίγο σε ένα ντουλάπι και βρήκα 2 προσόψεις, 2 θήκες και το φορτιστή του 3210..... :cry::O

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Δεν είναι αεροστεγές, είναι συνήθως χάρτινο ή υφασμάτινο και περνάει η υγρασία. :)

Τι θα γίνει ρε Νικόλα, παντού θα σε συναντάω;;;;;;;;:confused::lol::p

Σωστός για το σχόλιο! :)

Όπως είναι τα χρησιμοποιείς. Δεν πειράζεις τίποτα.

Σιλικόνη είναι παιδιά και απορροφάει την υγρασία.

Το ίδιο αποτέλεσμα μπορούν να έχουν και 3-4 σπυριά ρύζι;)

Κανουν οντως δουλεια αυτα τα μπιλακια;

Βρηκα γτ απο μια συσκευασια σκληρου που εχω,και το εβαλα στο κουτι που φυλαω τις συσκευες μου για δοκιμη...Διασφαλιζονται οι μπαταριες,εστω και λιγο;Ειναι οι μονες που φοβαμαι γτ....

plankton69 - Χρήστος