thePRODIGY Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Tωρα που το σκεφτομαι... μου αρεσουν πολυ τα κινητα της περιοδου 2005-2006 ισως γιατι ηταν το τελος των κινητων τηλεφωνων οπως τα ξερουμε! μετα εγιναν ολα μια μεγαλη touchscreen :( υπαρχουν εξαιρεσεις βεβαια με κινητα που βγηκαν πιο προσφατα και ηταν κορυφαια ΤΗΛΈΦΩΝΑ (Ν82/Ν86/ΙΝΝΟV8/Ε71/W995) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Τα πιο βολικα και εργονομικα πληκτρα για μενα απο τα s60 τα ειχε το 6630 Ξήνεις πληγές και αυτό το θέλω πολύ αλλά να βρούμε χρήματα πρώτα :p Tωρα που το σκεφτομαι... μου αρεσουν πολυ τα κινητα της περιοδου 2005-2006 ισως γιατι ηταν το τελος των κινητων τηλεφωνων οπως τα ξερουμε! μετα εγιναν ολα μια μεγαλη touchscreen :( υπαρχουν εξαιρεσεις βεβαια με κινητα που βγηκαν πιο προσφατα και ηταν κορυφαια ΤΗΛΈΦΩΝΑ (Ν82/Ν86/ΙΝΝΟV8/Ε71/W995) Καλά αυτές τις οθόνες αφής, ειδικά τις Resistive δεν θα τις συμπαθήσω ποτέ το πιστεύω. Τα παλιά γενικά ήταν πιο ωραία, πιο στιβαρά...πιο ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 ^ That. Νομιζω οτι ειναι απολυτα ασφαλες και λογικο να πουμε οτι πλεον δεν εχουμε κινητα τηλεφωνα, αλλα ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΑΛΑΜΗΣ με δυνατοτητες GSM. Ενα τηλεφωνο, πρωτα απ'ολα, οφειλει να ειναι ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Δηλαδη με το που το κραταω στο χερι μου, να μπορω να σχηματισω εναν αριθμο για να κανω μια κληση. Οχι να μπω στο μενου, και απο κει να βρω το προγραμμα που κανει κλησεις. Οχι φυσικα οτι εχει διαφορα ή ειναι πιο αργος αυτος ο τροπος. Απλα ειναι αυτες οι μικρες διαφορες στην φιλοσοφια και την κατασκευη, που για μενα κανουν την διαφορα μεταξυ pda και κινητου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) Τα νοκια μ αρεσαν παντα εμφανισιακα.. το λειτουργικο τους ομως ποτε δεν το χωνεψα.. απο το 7650 μεχρι το ν8 ειναι σαν ιδιο.. δλδ εκει στην νοκια δεν το σιχαθηκαν? γ μενα το πιο ωραιο κινητο ειναι το p1i.. σωστες διαστασεις, qwerty, ικανοποιητικη οθονη, desing, ποιοτητα κατασκευης, κ γενικα οτι εχει.. το μονο symbian που ειχα 1+ μηνα ανοιχτο χωρις να το κλεισω και δεν κολλουσε κ ανταποκρινοταν αμεσα.. ακομα κ το e90 ηθελε την επανεκκινηση του που κ που.. Edited March 8, 2011 by BMW_E36 Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 μετα εγιναν ολα μια μεγαλη touchscreen :( Έτσι... Ανακοινώνουν νέα μοντέλα οι εταιρείες και το σχήμα το ξέρουμε ήδη.Δε με εκφράζουν αυτές οι συσκευές,δε μου αρέσει το γεγονός της μονομορφοποίησης και σε αυτόν τον τομέα. :( Θα επιμένω διαφορετικά.Ήδη,μετανιώνω που δεν αγόρασα ποτέ το 6700 classic,τηλέφωνο έργο τέχνης, κατά τη γνώμη μου ,που θύμιζε σειρά 8 της Νόκια που παρεμπιπτόντως,η Νόκια σταμάτησε να εξελίσσει... Ακατανόητη απόφαση το κλείσιμο της σειράς 8 όπως και του απογόνου του 6700 classic. Oldies ftw :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 δεν λεω... μου αρεσουν και τα touchscreen (καποτε αυτη η λεξη ειχε νοημα, πλεον δεν το λες αφου ολα ειναι ετσι) αλλα τα touchscreen με χαρακτηρα...κυριως απο την εποχη που οταν εβλεπες κινητο αφης....ΣΗΜΑΙΝΕ ΚΑΤΙ!! ειχε μια διαφορα απο τα υπολοιπα!! ενδεικτικα να αναφερω: Pxxx, Qtek 2020, 7710, SX45i, 9210, ....αντε...βαρια μεχρι το 2008 και το 5800 η το πρωτο iphone (2007). Πλεον...δεν ειναι εκεινη η ομορφη εξαιρεση που ολοι θυμομασταν και θαυμαζαμε ισως... Πλεον ειναι ο κανονας...γι αυτο και με αφηνουν αδιαφορο. Ασε δε, που δεν εχουν και μεγαλες σχεδιαστικες διαφορες μεταξυ τους.. οπως ειχαν τα παλιοτερα αφης απο το ενα μοντελο στο αλλο. Με λιγα λογια...τα ρετρο αφης και λιιιγα απο τα πιο συγχρονα μου αρεσουν. edit: Bomber, πως παει το νοσταλιγκο Moto Thread? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 που θύμιζε σειρά 8 της Νόκια που παρεμπιπτόντως,η Νόκια σταμάτησε να εξελίσσει... Whaaaaaaaaaaaaaaaaaat???? :X:X:blink: Ειναι επισημο αυτο??:blink: εδιτ Εννοω οτι προφανως δεν εξελλισει αφου δεν εχει βγει κανενα νεο μοντελο, αλλα σειρα 8 ουτε στο μελλον? Καπουτ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Enema Πήγα σήμερα με το πλαίσιο από την PDS σε ένα Nokia Care για να μου το τοποθετήσουν μιας και δεν εγώ το κατσαβύδι που χρειάζεται. Με το αυτοκόλλητο του IMEI όλα μια χαρά. Ο τεχνικός που μου έκανε την αλλαγή που κόλλησε και το IMEI στο καινούριο πλαίσιο. Τώρα το άτιμο είναι πολύ πολωνία ωραίο. Καινούριο! Φτου του. Πάντως έχω να πω ξανά ότι πιάνω το E71 μου που είναι πολύ γερό αλλά το ότι είναι ένα στιβαρό τηλέφωνο δεν το καταλαβαίνω. Πιάνω και το 6600 και βλέπω ένα τηλέφωνο που είναι πραγματικά πολύ πολύ στιβαρό. Σε κάνει να θες να το χρησιμοποιείς, όχι να σου καλύπτει τις ανάγκες και να το χρησιμοποιείς WiFi, mp3 player, κάμερα πολλών megapixel κ.ά. το χρησιμοποιείς γιατί θέλεις τηλέφωνο. Είναι πραγματικά τηλέφωνο. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Aιντε ωραιος! :) Μιας και ειναι nokia care μηπως σου εκτυπωσαν απλα καινουριο αυτοκολλητο? Το παλιο πλαισιο δεν στο κρατησαν, ε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Aιντε ωραιος! :) Μιας και ειναι nokia care μηπως σου εκτυπωσαν απλα καινουριο αυτοκολλητο? Το παλιο πλαισιο δεν στο κρατησαν, ε? Όχι ούτε το κράτησε. Απλά το ξεκώλησε και το κώλησε στο άλλο πλαίσιο. Φαίνεται ότι είναι ξεκωλλημένο γιατί είναι λίγο γδαρμένο στην γωνία. :p Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Aχα, ε 'νταξ, μικρο το κακο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Aχα, ε 'νταξ, μικρο το κακο :) Όντως. Εγώ το άλλαξα γιατί έτριζε το καπάκι και είχε σημάδια στο πλάι επειδή δεν είχα πένα για το άνοιγμα. Τώρα το έχω βάλει ήδη και το χρησημοποιώ κανονικότατα :) Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 (edited) Πωπω, θελω και γω να αναπαλαιωσω τα κινητα μου, αλλα ειναι τοσα πολλα! Δεν ξερω με τι να ξεκινησω! :p :wacko: Λεω να παραγγειλω και γω καμια οριτζιναλ προσοψη για το 6600 μου, αλλα χρειαζομαι μεταξυ αλλων και μεμβρανη πληκτρολογιου γιατι δεν πιανει το 2. Παντως πρωτη προτεραιοτητα εχω το n-gage!! Εβγαλε ο γερμανος μαυρη προσοψη οριτζιναλ, αλλα μονο το μπροστα κομματι (το τσιμπησα την ιδια στιγμη που το ειδα), αλλα το ασημι πισω καπακι αντι για το πρασινο!!!! Τουλαχιστον βγαλε ρε φιλος και ασημι προσοψη μπροστα να παρουμε ενα ολοκληρωμενο σετ!! Edited March 9, 2011 by Enema Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Πωπω, θελω και γω να αναπαλαιωσω τα κινητα μου, αλλα ειναι τοσα πολλα! Δεν ξερω με τι να ξεκινησω! :p :wacko: Λεω να παραγγειλω και γω καμια οριτζιναλ προσοψη για το 6600 μου, αλλα χρειαζομαι μεταξυ αλλων και μεμβρανη πληκτρολογιου γιατι δεν πιανει το 2. Οικονομικά δεν συμφαίρει. 140€ μου πήγε η όλη ιστορία για να το κάνω "ωραίο" ξανά. Δεν είναι και λίγα... Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 (edited) edit: Bomber, πως παει το νοσταλιγκο Moto Thread? Δεν έχει ζωή... :( Whaaaaaaaaaaaaaaaaaat???? Ειναι επισημο αυτο?? εδιτ Εννοω οτι προφανως δεν εξελλισει αφου δεν εχει βγει κανενα νεο μοντελο, αλλα σειρα 8 ουτε στο μελλον? Καπουτ? Έτσι λέει ο Eldar Murtazin.Αν κατάλαβα λέει οτι θα συνεχιστεί αλλά όχι όπως την ξέραμε.... http://www.mobile-review.com/articles/2011/birulki-108-en.shtml Να προσθέσω στα αγαπημένα Νόκια και το 6500 Κλάσικ... :love: Edited March 9, 2011 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 (edited) Φανταζεστε σειρα 8 touch :lol: στο εξαιρετικα πρωτοτυπο στυλ τυπου "τεραστια touch οθονη μπροστα, ΚΑΙ ΜΟΝΟ" :lol: Αλλα! Η οθονη θα ειναι απο αχαρακτο ζαφειρι, και το πισω μερος απο ανοξειδωτο ατσαλι!!! Δλδ 99,9% ιδιο με τα υπολοιπα! :lol: edit Μολις χτυπησα http://cgi.ebay.co.uk/ORIGINAL-NEU-NOKIA-N-GAGE-BATTERY-COVER-AKKUDECKEL_W0QQitemZ170601695950QQcategoryZ126153QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D7616248863680786015 O τυπος εχει βγαλει και αλλα πραγματα για n-gage και για qd crossed fingers για μια ασημι μπροστα προσοψη ή ενα πρασινο καπακι πισω! Για να κανω σετακι :cry: edit2 Για ακομα μια φορα παντως, το n-gage μπορει να ηταν αποτυχια, αλλα σιγουρα ηταν milestone στα s60. Δηλαδη τι ειχε! mini usb, usb mass storage, hardware decoding για mp3, stereo mp3, εγγραφη απο ραδιοφωνο, LINE IN!!?!, dedicated multimedia πληκτρα για ραδιοφωνο και mp3! Αμα επερνε και 4αρα καρτα τυφλα να εχει το ν91 και πιστεψτε με, η αναπαραγωγη ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! Δηλαδη σκεφτομαι τωρα, το n91 μου ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ εχει εκτος απο wifi και καμερα? 4αρα καρτα να επερνε το n-gage και πρακτικα οτι κανω με το n91 θα το εκανα και με αυτο, και μαλιστα καλυτερα γιατι δεν θα lagαρει λογω σκληρου!! Α ρε nokia. Edited March 9, 2011 by Enema Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Το Νοκια 7600 το εχει κανεις σας στη συλλογη του? Νομιζω ειναι αρκετα σπανιο πλεον http://www.resetnokia.com/wp-content/uploads/reset-nokia-7600.jpg Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Νομιζω....παντα ηταν:lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Kαλα ναι οντως αφου δεν πρεπει να το αγορασε και κανενας :p Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Μου θυμιζει το siemens sx1 :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Eπισης , σαν λατρης των slide, θα ηθελα καποια στιγμη να παρω το Νοκια Ν80. Δεν το ειχα ποτε. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 το 7600 το ειχε παρει φιλος, οταν πρωτοβγηκε! το παιζε πολυ μουρη με αυτη τη συσκευη :lol: το ν80 το περιμενω σε 2 κομματια! μια καλωδιοταινια θα χρειαστω και θα ειναι ετοιμο για τη συλλογη/χρηση. μακαρι να το παρω ομως. ακομη το περιμενω μαζι με καποια αλλα καλουδια που ανεφερα τελευταια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos13 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Το Νοκια 7600 το εχει κανεις σας στη συλλογη του? Νομιζω ειναι αρκετα σπανιο πλεον http://www.resetnokia.com/wp-content/uploads/reset-nokia-7600.jpg Το εχω εγωωω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 πολυ ωραιο το Ν80 mol,εχω και εγω το δικο μου στη πενα,φοβερη οθονη/δυνατοτητες για τα τοτε δεδομενα αλλα και απαραδεκτο slide,619ευρω ειχα σκασει τοτε αν θυμαμαι καλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 619 για Νοκια?? Είσαι σίγουρος?? Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts