thePRODIGY Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Indonesia φιλε... με τον εθνικο υμνο τους ως προεγκατεστημενο ringtone Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 A δεν ειχα δει την ιστορια. Εμενα παντως εγραφε made by nokia, και η ποιοτητα ηταν αστεια. Ειπαμε προβληματα στην ομιλια, με επρηξε η κοπελα μου. :lol: Το πηρα απο ima-shop.Το αρνητικοτερο: στην πρωτη σουπα (εστω και με φορα απο 30 ποντους στο χαλι) καπουτ.Εφυγαν καπακια, ιστοριες και κουδουνιζει ολο τωρα. Παντως ανοιγει :lol: Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) zerow η 3g sim αν δε το γραφει πανω οτι ειναι 3g δεν ειναι,ακομα και αν ειναι του 2008..αυτο ισχυει τουλαχιστον για cosmote edit:τελικά τί έγινε με το φιλο σου με τα παλία νοκια?? Καμιά φώτο απο το 8850 άν έβαζες καλά θα ήταν φίλε μου ;) Edited December 30, 2010 by kid Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 To τσεκαρα επιτοπου να μου λυθει εμενα πρωτα η απορια. Γραφει 3g ! Και το κουλο που ειχε το δικο μου 8850.Δεν ειχε το χαιρετισμο νοκια στην εκκινηση. Τα δυο χερια εννοω ! Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 αααα μάλιστα παίζει κατα 100% να είναι FAKE το τηλέφωνο.. Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Τωρα πληγωθηκα ακομα περισσοτερο απο τοτε. Δε λες που δεν εσκασε σε κανα κεφαλι. Τι σε κανει να φτανεις σε αυτο το συμπερασμα ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 καλησπερα παιδια απο που μπορουμε να προμηθευτουμε προσοψεις για το μικρο μας(νοκια 6510) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 (edited) Τωρα πληγωθηκα ακομα περισσοτερο απο τοτε. Δε λες που δεν εσκασε σε κανα κεφαλι. Τι σε κανει να φτανεις σε αυτο το συμπερασμα ; Λίγο το made by Nokia~λιγο οτι γινεται σμπαραλια με το να πεσει σε χαλι ουτε καν σε πατωμα γυμνό~λίγο το λογισμικό που έχει περαστεί εκ νέου(είναι και αυτο refurb να το πώ έτσι,όχι FAKE αλλά όχι και το μαμά το εργοστασιακό)έεε δέν θέλει και πολύ..Βασικά δέν κυκλοφόρησε ποτε μα ποτέ προιόν της Νοκια Ως made by Nokia..εχω δει Germany,Hungary,FINLAND,Romania(το 6300 μου ειναι Ρουμανικό,το ίδιο και φίλων μου και στο gsmarena απο οτι εχω τσεκαρει)..ΜADE BY NOKIA ΠOTE..Πρέπει να είναι ένα τηλέφωνο νέων συναρμολογούμενων parts γιατί αν ήταν Original η πλακέτα θα υπήρχε πάνω το αυτοκόλλητο made in Finland..Δέν είναι χαζοί να το ξεκολλήσουν γιατί αλλιώς πουλάει το Φιλανδικό και αλλιώς το άλλο..Επίσης τσέκαρε το ΙΜΕΙ της συσκευής άν είνα το ίδιο με αυτο που γράφει πίσω..Άν και άν τυπώνουν αυτοκόλλητα έτσι για πλάκα στο ΙΜΕΙ θα κόλωσαν που είναι θέμα softwre?? Rigas απο οτι μου ειπες το 6510 ειναι αριστο σχεδον,θα του βάλεις άλλα καπάκια??Ομονοια έχει άπειρα xpress on cover αλλά χάνουν πολύ..τσέκαρε πιό παλιά Posts Μου;) Edited December 31, 2010 by kid Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Λίγο το made by Nokia~λιγο οτι γινεται σμπαραλια με το να πεσει σε χαλι ουτε καν σε πατωμα γυμνό~λίγο το λογισμικό που έχει περαστεί εκ νέου(είναι και αυτο refurb να το πώ έτσι,όχι FAKE αλλά όχι και το μαμά το εργοστασιακό)έεε δέν θέλει και πολύ..Βασικά δέν κυκλοφόρησε ποτε μα ποτέ προιόν της Νοκια Ως made by Nokia..εχω δει Germany,Hungary,FINLAND,Romania(το 6300 μου ειναι Ρουμανικό,το ίδιο και φίλων μου και στο gsmarena απο οτι εχω τσεκαρει)..ΜADE BY NOKIA ΠOTE..Πρέπει να είναι ένα τηλέφωνο νέων συναρμολογούμενων parts γιατί αν ήταν Original η πλακέτα θα υπήρχε πάνω το αυτοκόλλητο made in Finland..Δέν είναι χαζοί να το ξεκολλήσουν γιατί αλλιώς πουλάει το Φιλανδικό και αλλιώς το άλλο..Επίσης τσέκαρε το ΙΜΕΙ της συσκευής άν είνα το ίδιο με αυτο που γράφει πίσω..Άν και άν τυπώνουν αυτοκόλλητα έτσι για πλάκα στο ΙΜΕΙ θα κόλωσαν που είναι θέμα softwre?? Rigas απο οτι μου ειπες το 6510 ειναι αριστο σχεδον,θα του βάλεις άλλα καπάκια??Ομονοια έχει άπειρα xpress on cover αλλά χάνουν πολύ..τσέκαρε πιό παλιά Posts Μου;) σε ευχαριστω για την απαντηση το 6510 και τωρα που μιλαμε ειναι σε παρα πολυ προς τελεια κατασταση ..απλως θελω να του βαλω μια μαυρη η μια μπορντο προσοψη :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 (edited) Να επισημάνω ότι με την xpress on cover δέν θα δείχνει original Κομμάτι..το έχω δοκιμάσει..ενδέχεται να μήν κουμπώνει καλα κιόλας..Επίσης με τον καιρό το λογότυπο της Νοκια στην πρόσοψη,κάτω από την τρύπα του ακουστικού με τη χρήση θα ξεβάψει μέχρι που θα ξαφανιστεί τελείως..Φυσικά πληκτρολόγιο δέν περιλαμβάνεται..Η πρόσοψη έχει 5 με 8 ευρώ και το πληκτρολόγιο έχει 2 ευρώ! Edited December 31, 2010 by kid Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Και το κουλο που ειχε το δικο μου 8850.Δεν ειχε το χαιρετισμο νοκια στην εκκινηση. Τα δυο χερια εννοω ! Αμα ειχες βαλει μυνημα εισοδου δεν βγαινουν τα χερια... Αλλα χλωμο οποτε, fake παντου :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Eπεσε στα χέρια μου ένα 6310ι καινούργιο ( έχει μιλήσει 20 λεπτά) και γράφει μέσα made in Finland. Εχει ελληνικό πληκτρολόγιο και δεν ξέρω αν είχαν βγεί φινλανδικά γιατί νόμιζα ότι αυτά που έρχονται Ελλάδα ήταν μόνο made in Germany Παίζει να μην είναι γνήσιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 (edited) Meanwhile, η μπροστινη μου προσοψη ειναι εντελως κομπλε :w00t: Ψηνομαι να την βαλω τωρα επανω, αλλα θα κανω υπομονη μεχρι να ερθει και το καπακι της καμερας, για να γινει ολοκληρωμενη δουλεια! http://img207.imageshack.us/img207/1544/dsc05208q.th.jpg Απο τα αριστερα προς τα δεξια, ebay original, original κινητου,ebay κινεζικη πανω στο κινητο (φαινεται καθαρα οτι ουτε καν το χρωμα ειναι σωστο, ποσο μαλλον τα υλικα) Edited December 31, 2010 by Enema Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 (edited) Eπεσε στα χέρια μου ένα 6310ι καινούργιο ( έχει μιλήσει 20 λεπτά) και γράφει μέσα made in Finland. Εχει ελληνικό πληκτρολόγιο και δεν ξέρω αν είχαν βγεί φινλανδικά γιατί νόμιζα ότι αυτά που έρχονται Ελλάδα ήταν μόνο made in Germany Παίζει να μην είναι γνήσιο ? Δέν πιστεύω ότι τίθεται θέμα αυθεντικόητας με το made in Germany που γράφει..Μια χαρά Original είναι απλά το BEST για ενα κινητό ΝΟΚΙΑ προσωπικά για μένα,είναι να είναι made in Finland!Kαθαρά θέμα κύρους αυτό έτσι..Ότι και καλά είναι καασκευασμένο απο το επίσημο εργοστάσιό της:happy: edit:Enema γιατί έβγαλες την αυθεντική και έμπλεξες με ebay?Mιά χαρά φαίνεται και η original AΚολουθεί παρακάτω σχόλιο απο φιλο στο gsmarena σχετικά με nokia 6310i Yes your phone if TYPE - NPL-1 and Made in Germany then it is original. The Battery normally is Made in China. Many years back for the 6310i the battery would come engraved with NOKIA on its face and Made by Nokia would be engraved. Mηπως παλιά,πολύ παλια τα Nokia ολα εγραφαν Made by Nokia??;Aν και ποτέ κανένα τέτοιο δέν έχει πέσει στα χέρια μου Edited December 31, 2010 by kid enema Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Δέν πιστεύω ότι τίθεται θέμα αυθεντικόητας με το made in Germany που γράφει..Μια χαρά Original είναι απλά το BEST για ενα κινητό ΝΟΚΙΑ προσωπικά για μένα,είναι να είναι made in Finland!Kαθαρά θέμα κύρους αυτό έτσι..Ότι και καλά είναι καασκευασμένο απο το επίσημο εργοστάσιό της:happy: edit:Enema γιατί έβγαλες την αυθεντική και έμπλεξες με ebay?Mιά χαρά φαίνεται και η original AΚολουθεί παρακάτω σχόλιο απο φιλο στο gsmarena σχετικά με nokia 6310i Yes your phone if TYPE - NPL-1 and Made in Germany then it is original. The Battery normally is Made in China. Many years back for the 6310i the battery would come engraved with NOKIA on its face and Made by Nokia would be engraved. Mηπως παλιά,πολύ παλια τα Nokia ολα εγραφαν Made by Nokia??;Aν και ποτέ κανένα τέτοιο δέν έχει πέσει στα χέρια μου Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το μπέρδεψες Εμένα γράφει made in Finland ( και το τηλέφωνο και η μπαταρία) Απλά ρώτησα γιατί νόμιζα ότι τα γνήσια Ελληνικά είναι made in Germany Επίσης ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ γνήσια πρόσοψη ασημί ( τώρα είναι η μαύρη-χρυσό) και δεν την πολυπάω Ευχαριστώ όποιον απαντήσει και εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 edit:Enema γιατί έβγαλες την αυθεντική και έμπλεξες με ebay?Mιά χαρά φαίνεται και η original H original ειχε αυτες τις γνωστες μικρογρατζουνιες που με πειραζαν, και ειπα να δοκιμασω την τυχη μου με κινεζικο housing. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 (edited) Λίγο το made by Nokia~λιγο οτι γινεται σμπαραλια με το να πεσει σε χαλι ουτε καν σε πατωμα γυμνό~λίγο το λογισμικό που έχει περαστεί εκ νέου(είναι και αυτο refurb να το πώ έτσι,όχι FAKE αλλά όχι και το μαμά το εργοστασιακό)έεε δέν θέλει και πολύ..Βασικά δέν κυκλοφόρησε ποτε μα ποτέ προιόν της Νοκια Ως made by Nokia..εχω δει Germany,Hungary,FINLAND,Romania(το 6300 μου ειναι Ρουμανικό,το ίδιο και φίλων μου και στο gsmarena απο οτι εχω τσεκαρει)..ΜADE BY NOKIA ΠOTE..Πρέπει να είναι ένα τηλέφωνο νέων συναρμολογούμενων parts γιατί αν ήταν Original η πλακέτα θα υπήρχε πάνω το αυτοκόλλητο made in Finland..Δέν είναι χαζοί να το ξεκολλήσουν γιατί αλλιώς πουλάει το Φιλανδικό και αλλιώς το άλλο..Επίσης τσέκαρε το ΙΜΕΙ της συσκευής άν είνα το ίδιο με αυτο που γράφει πίσω..Άν και άν τυπώνουν αυτοκόλλητα έτσι για πλάκα στο ΙΜΕΙ θα κόλωσαν που είναι θέμα softwre?? Συμφωνώ ότι το "Made by Nokia" είναι σπάνιο ωστόσο 2 "ελληνικά" 3410 αγορασμένα στην εποχή τους από Γερμανό είναι Made by Nokia και τα 2. Α και πρόσφατα το 1616, "ελληνικό" και αυτό, "Made in India" Edited December 31, 2010 by thetoday7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Παντως οι εντυπωσεις απο το μοναδικο made in germany nokia που επεσε στα χερια μου (6260) ειναι κακιστες. Ξεφλουδιζε το χρωμα με το νυχι. Μεχρι και η κινεζικη προσοψη παω στοιχημα οτι θα ηταν καλυτερη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Παντως οι εντυπωσεις απο το μοναδικο made in germany nokia που επεσε στα χερια μου (6260) ειναι κακιστες. Ξεφλουδιζε το χρωμα με το νυχι. Μεχρι και η κινεζικη προσοψη παω στοιχημα οτι θα ηταν καλυτερη. Εγώ έχω 2 6020 Made in Germany και αν εξαιρέσεις το ξέβαμμα των προσόψεων, στο οποίο είναι ευπαθές και το αδερφό 6021 Made in Hungary, είναι super. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 E μα δεν εμεινε και τιποτα. Αυτο ελειπε να βγαζει και ηλεκτρολογικα προβληματα (αν και τωρα που το σκεφτομαι, χαλασε το led ενδειξης φορτισης χωρις λογο). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Kαλή χρονιά με πολλά 8850:happy: Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Χρονια πολλα με οτι κινητο επιθυμειτε :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 (edited) Χρονια πολλα στους παλιατζηδες εδω μεσα! Η δικη μου "Νοσταλγικη για παλια Νοκια" ευχη ειναι η εξης: Δωδεκα 7700 βγηκαν ολα και ολα...ευχομαι φετος να βρω ενα!!! αχ...το μωρο μου... υγ: (kid, sorry man για το μπερδεμα το πρωι Edited January 1, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Χρονια πολλα με υγεια σε ολους!! Εγω παντως ψαχνω απεγνωσμενα ενα 8810 για την συλλογη μου...Μου εχει μεινει αποθημενο απο την εποχη του και ευχομαι μεσα στο 11 να το βρω!! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Πες μου οτι εισαι εσυ αυτος που ρωταει εδω:p http://cgi.ebay.co.uk/NOKIA-8810-/280606808094?pt=UK_MobilePhones_MobilePhones&hash=item415578181e Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts